Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

V cem je moc horoskopa (natalne karte)?


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
7 komentarjev na to temo

#1 El Nino

El Nino
  • Lunatik
  • Št. objav: 10 745

Objavljeno: 28. april 2002, 01:00

Zanima me kako lahko na prvi pogled razpoznamo mocno osebnost. Moje dosedanje raziskovanje me je pripeljalo do tega da je to clovek ki ima lepe aspekte (konjukcija, tritkotnik) med Soncem, Luno in ASC. Npr.: Vse v istem znaku, ali pa vse v zracnih znakih.

Poleg tega pa sem opazil pri mojemu astroloskemu programu (astrowin), da izracuna nekaksne cosmodynes (naj bi pomenile moc posameznih elementov v horoskopu). Zanima me, ce ste se ze srecali z njimi in ce ste se, mi prosim malce razlozite.

Aries-Libra-Scorpio
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

#2 elizabeta

elizabeta
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 104

Objavljeno: 13. maj 2002, 01:00

Ne vem točno, kaj si mislil s tem "močna osebnot"? Saj naša moč deluje skozi različne energije in na različnih področij našega življenja.

Pri trikotnikih energija spontana teče in se je nekako ne zavedamo, na en način je len aspekt. Pri dinamičnih aspektih pa je treba delati in garati, kar pa nas v končni fazi tudi pripelje do močnejšega in trdnejšega karakterja.

V moji karieri astrologije sem prišla do spoznanja, da ljudje, ki so ekstravertirani naj bi bili močnejše osebnosti, pa naj bo to za Ogenj, Zrak, Zemljo ali Vodo, vendar so zato v notranjosti nemočni ali pa obratno.


Na prvi pogled lahko vidimo, če so planeti na zgornji polovici horoskopa, vendar to ni dokončno pravilo je samo en pokazatelj extravertiranosti.



E.

#3 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 17. maj 2002, 01:00

Malo nerodno si postavil vprašanje, El Nino, pa sem prvi hip pomislila, da gre za temo, o kateri smo pravzaprav nekajkrat že debatirali... Zdaj pa vidim, da si mislil nekaj drugega.

Spet smo torej nekako pri aspektih - kajti ti ponavadi prevesijo sliko, kakorkoli že gledamo, predvsem seveda konjunkcije - s tem se moči združijo, podvojijo, potrojijo itd..
Tako so spet najbolj pomembni osebni položaji - Sonce, Luna, Asc in MC. To so te točke v horoskopu, ki se lahko najvidneje odražajo v osebnosti, pa tudi zunanjem videzu človeka oz. vtisu, ki ga dobijo drugi o njem. Vtis naredi to, čemur pravimo "močna osebnost".
Večkrat je pri karizmatičnih osebnostih potenten tudi Mars, ali seveda tudi Saturn, spet pa je, jasno, odvisno, katero področje smo imeli v mislih.
Človek, ki ga bomo opredelili za karizmatičnega, pa bo imel Venero v trigonu z Uranom in Neptun na MC-ju, bo deloval popolnoma drugače, kot ta, ki ima Mars v opoziciji s Saturnom in npr. slednjega tudi "na" Ascendentu... Oba pa bosta karizmatični in močni osebnosti.

Ne vem, od kje ti ravno zrak, če naj bi ravno nek element izpostavljali - če že, bi se morda za točno to, omenjeno človekovo "lastnost", prej odločila za ognjeni ali zemeljski znak.

Marsa

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#4 pokowc

pokowc
  • Brez statusa
  • Št. objav: 5 844

Objavljeno: 25. maj 2002, 01:00

mislim, da si je Močna Osebnost si je zgradila karakter samo preko svojih os. kriz. Ampak po moje tole ni to0oliko pozitivno, to je le obramba z veliko izkušnjami, zato je vedno na preži kaj bi nekomu lahko pokazalo, ne pa naučilo iz svojih iskušenj, seveda , meni tole prav nič ne zveni pozitivno, kvečjemu avtoritativno in vzdržljivo trmasto!

pokowc


#5 intruder

intruder
  • SkorajOdvisnik
  • Št. objav: 567

Objavljeno: 10. februar 2003, 01:00

Astralna karta, pravzaprav natanchna slika neba (tudi cirkumpolarnega in denimo Tucana konstelacije z kometami) mochno predstavlja drugo pazhnjo. Druga pazhnja je probijeno 'astralno' bitje, drugo (oziroma prvo!) ja, katero chutijo posamezni
(news:alt.dreams.lucid) 'aktivni v sanjah'.

Torej mapa je komunikator z anorganskim (tudi posameznim angelima in podobno).
Vsekakor je mogoche iz _natanchne_ mape izvedati dogodke ne samo na leto in mesec (primer poroke), temvech na dan, uro in celo minuto.

Sicer je astralno telo mochnejshe od 'usode', pa spi, spi.



news://aurora.lightlink.com/alt.clearing.O5
http://puck.dhs.org/...es/SKOLA-SI.TXT
http://puck.dhs.org /slovenija

#6 intruder

intruder
  • SkorajOdvisnik
  • Št. objav: 567

Objavljeno: 10. februar 2003, 01:00

Mochna osebnost ima vse v 12ti hishi ali pa v (jyotish) Ribah. Pravzaprav se gre za oslobojeno dusho katera nima osebnosti. Zelo problematichne in nerazvite osebe,
ali pa samo naglasheno egocentrichne lahko imajo vse v prvi hishi (ali pa she hujshe, v drugi!). Razviti imajo ponavadi Jupiter trigon Neptun, Neptun in transneptune naglashene (primeroma Varuna), Mesec denimo v Raku trigon Neptun,
Venera trigon Ixion, Luna konjunkcija Quaoar, Luna konjunkcija Pluton (Sai Baba).


news://aurora.lightlink.com/alt.clearing.O5
http://puck.dhs.org/...es/SKOLA-SI.TXT
http://puck.dhs.org /slovenija

#7 El Nino

El Nino
  • Lunatik
  • Št. objav: 10 745

Objavljeno: 15. februar 2003, 01:00

Son of a B.... oprostite ker preklinjam ampak ko sem prebral intruderjev odgovor sem si mislil to mam jaz Sai Baba hehe Luna konjukcija Pluton... za namecek se v 12 hisi... potem pa jasno se nabito prvo hiso, Mocen Jupiter, Mesec mam Sekstil Neptun... ne ravno trikotnik, in skoraj nic v ribah, (lilith edino).... hm no ja Recimo Mali Veliki clovek :)



"When the power of love Replaces the love of power Man will have a new name: God." Sri Chinmoy
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

#8 intruder

intruder
  • SkorajOdvisnik
  • Št. objav: 567

Objavljeno: 27. marec 2003, 16:33

Natalna karta je astralno telo ene sorte. Zelo enostavno v hipu izvesh kdaj se porochish in vse bistveno.

Obstaja pa ena stran nas katera ne reagira na natalno karto. http://puck.dhs.org




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0