Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Namazi


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
125 komentarjev na to temo

#126 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 7. oktober 2012, 18:30

Danes sem naredila zalenjavni namaz; notri sem dala pa bučko, dve sorti melancana, olive (kalamate), mal čebule, česen, mal čemaža v olivcu, ful peteršilja, meso paradajza (sok oz. 'vodo' sem izcedila), malo skute in začimbe (šetraj, majaron in mal poprove mešanice).
Aja dodala sem še mal zdrave soli, olivca in sojine omake.

Čebulo in česen sem na hitrico popražila na čisto malo kokosove masti, kolutke bučke in melancanov sem popekla - sam toliko da se 'osušijo', brez maščobe.
Potem sem pa to mal naseckala in na koncu še zmiksala.

Dober je. x^x
(samo za moj okus premalo slan, k sem dala zelo malo soli, ker je lažje dodat kot odvzet potem x:)x)

Najbrž bom še kar mal soli dodala ali pa celo še malo sojine omake, ker je dovolj suh (melancanove kolutke sem tokrat za spremembo malo nasolila, da sem potem stisnila vodo ven, da ni grenko in preveč mokro vse skupaj)

Sem se ufurala, mi je pasalo nekaj tacga in sem prav s tem namenom včeraj kupila na trgu melancane in bučke (notri sem dala poleg pribl. 1/3 navadnega melancana še enega čisto majčkenega belega - tokrat sem ga prvič kupila [belega])
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0