

Objavljeno: 11. avgust 2004, 05:44
Objavljeno: 11. avgust 2004, 05:47
NA to temo imamo pa vedno fighte, moji ponavadi še malo hrustajoMedtem skuhaš špagete na "al dente" - da ostanejo še malo trdi. Ponavadi ustreza čas kuhanja, ki je napisan na vrečki. Niti minutko več!
Objavljeno: 11. avgust 2004, 05:49
Objavljeno: 1. oktober 2004, 14:49
Objavljeno: 1. oktober 2004, 14:59
Z delanjem pesta? Sploh ne vemo kwa je to.Ima kdo kake izkušnje z delanjem pesta?
Objavljeno: 1. oktober 2004, 15:08
Pesto Genovese. Omaka za na testenine iz bazilike in zgoraj naštetih sestavin.Z delanjem pesta? Sploh ne vemo kwa je to.
Objavljeno: 1. oktober 2004, 15:12
Objavljeno: 1. oktober 2004, 15:12
Sem ti že ob neki drugi priliki povedal, da sem seljačina. Štekam kuharske izraze in imena jedi kot so npr. ajmoht, ričet, musaka (za to sm genij), Pesto Genovese pa presega moje sposobnosti kuharskega dojemanja. Poleg tega pa še Italijanov nič kaj ne obrajtam; mama mijaPesto Genovese. Omaka za na testenine iz bazilike in zgoraj naštetih sestavin.
Z delanjem pesta? Sploh ne vemo kwa je to.
Objavljeno: 1. oktober 2004, 15:15
Vem ja! Ne da se drugače povedat, kot pesto. Tudi za seljake je pesto. recimo temu zmešana, nasekljana bazilika z zgoraj naštetim.Sem ti že ob neki drugi priliki povedal, da sem seljačina.,
Objavljeno: 1. oktober 2004, 15:17
Objavljeno: 1. oktober 2004, 15:18
Hm ....Vem ja! Ne da se drugače povedat, kot pesto. Tudi za seljake je pesto. recimo temu zmešana, nasekljana bazilika z zgoraj naštetim.Sem ti že ob neki drugi priliki povedal, da sem seljačina.,
Ti pošljem po pošti, da boš tudi ti vedel.
Objavljeno: 1. oktober 2004, 15:21
Objavljeno: 1. oktober 2004, 15:21
Objavljeno: 1. oktober 2004, 15:22
a z orehi?o kozmik!
![]()
a imas tudi za tarudeci pesto recept?
tisto je bolj zanimivo...tezje narest sam doma...
Objavljeno: 1. oktober 2004, 15:22
Hm ....
Hvala, ker me tolerirasˇ![]()
![]()
Objavljeno: 1. oktober 2004, 15:24
Objavljeno: 1. oktober 2004, 15:25
ja ne vem...ce bi vedla, ne bi sprasevala...mislim, da so v igri paradiznikia z orehi?o kozmik!
![]()
a imas tudi za tarudeci pesto recept?
tisto je bolj zanimivo...tezje narest sam doma...
Objavljeno: 1. oktober 2004, 15:54
Objavljeno: 1. oktober 2004, 15:57
To temo je popravil/a cosma: 1. oktober 2004, 22:05
Objavljeno: 1. oktober 2004, 23:44
Ja, tale varianta pa se že kliče pesto alla sicilianaTardeči pesto.
Dodaš paradižnikov koncentrat in rikoto+ zmlete orehe
Ne me spraševat za količine-jest to vse od oka.
Objavljeno: 1. oktober 2004, 23:57
Objavljeno: 4. oktober 2004, 15:47
Objavljeno: 1. januar 2005, 20:22
Objavljeno: 1. januar 2005, 20:26
Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0