Jaz sem imela pa eno čisto pravo in dobro izkušnjo z "duhom" (ali pa z angelom). Bil je dober in mi je pomagal narediti pomemben življenjski korak.
V času mojega ločevanja, ko sem se odločala ali naj grem ali naj ostanem, sem se sredi noči čisto brez razloga zbudila. Ko sem se vsedla na posteljo, sem ob vznožju postelje zagledala visoko in vitko silhueto. Kar stala je tam in se sploh ni premaknila. Potem je pa počasi, kot da bi vedela, da se bom vstrašila hitrih kretenj, stegnila roko in me "pobožala". Nisem slišala besed, samo čutila sem, da je rekla "pojdi". Čutila sem njen "dotik", slišala njene besede, čutila bistvo....
Potem me je pa zagrabila panika in sem se hitro vlegla in pokrila čez glavo. Srce mi je razbijalo tako, da sploh nisem zaznavala nič drugega kot njegovo bitje. Čez par minut sem še enkrat pogledala v smeri, kjer je stal duh (,moj angel?) in ga ni bilo več.
Potem sem mirno zaspala, zjutraj pa sem imela jasne misli in toliko poguma, kot že dolgo ne. Čez štirinajst dni sem šla...
Ta je prišel sam, nisem ga klicala. In še enkrat se mi je zgodilo, da mi je "nekdo" pomagal, vendar v bistveno bolj kruti situaciji...
Duh, angel, kdorkoli, karkoli,....? Saj ni važno. Tu so. Pridejo sami, ko jih rabiš.