Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Dobrodosli na novem podforumu


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
1 komentarjev na to temo

#1 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 8. november 2004, 11:49

Zivjo!
Prisli ste v nov podforum v Astrologiji, ki obravnava karte - tarot in tudi druge, ciganske itd, kamor sem preselila vse teme s to tematiko (ali vecino, morda kje ni bilo v naslovu specificno podano, pa sem spregledala).

Ne odpirajte prevec novih tem, v bistvu lahko skoraj vsako vprasanje, komentar prikljucite h kateri od obstojecih v tem forumu.

Pri nekaterih temah sem pustila linke v forumu astrologija, odkoder sem jih preselila ('preseljena tema'), da jih boste se vedno nasli na istem linku tudi.

Nekatere teme sem tudi zdruzila, ker so obravnavale podobna vprasanja (v teh primerih so posti v zdruzenih objavah razvrsceni po datumu, samo v eni temi je malo ponesreceno takoj v zacetku teme, ko sta druga za drugo objavljeni temi oz. dva posta iz razlicnih tem, vendar se to vidi in v sledecih odgovorih tudi. Ostale teme so se lepo razvrstile in sploh ni opaziti, da bi bile zdruzene).

V nekaterih temah sem tudi popravila naslove (in nekatere morda se bom, kot tudi naslov in opis celotnega podforuma Karte, samo si nisem nic pametnega spomnila prej ko me je picilo, pa ker sem dobila par namigov, sem se kar lotila, naslov pa lahko kasneje se spremenim).

:palec:
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#2 cukrčk

cukrčk
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 1

Objavljeno: 22. julij 2005, 12:00

[COLOR=purple] :onfire: [FONT=Arial][SIZE=7]My Webpage
Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0