Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

problem s spanjem


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
40 komentarjev na to temo

#1 mačky

mačky
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 987

Objavljeno: 17. januar 2005, 19:21

V sobi, kjer spiva z mojim, kjer sem v bistvu čist vsak vikend že skor eno leto, ne morem spat, razen prvič je blo OK. Menda je bil tam en radiostezist in naj bi tam ena voda tekla spodaj, točno po eni strani postelje. Jaz sicer spim na drugi strani, kjer naj bi bilo boljše, sam vseeno, jaz ne spim, on pa. OK, dokler ga nezačnem ob najbolj enmogočih urah zbujat x:Dx Sem mislila, da bo bolje, eč bom spala sama, ko ga ni bilo doma, pa je bilo še huje... Kr ene nočne more, sem mogla pr luči spat, k se mi je kr o enih duhovih sanjal x:Dx A je še kaka druga rešitev, razen, da se menja sobo, pa premika pohištvo, whiskey pa uspavalne pa tud ne pridejo v poštev. x?x

#2 cigancica

cigancica
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 809

Objavljeno: 18. januar 2005, 10:51

mogoce bi bilo dobro se enkrat radiostezista poklicat da se enkrat izmeri.moja mama je nekoc delala pri eni firmi,ki se je s tem ukvarjala in ona je opravljala tudi razne meritve teh sevanj in ugotavljala kje so hartmanovi krizi.takrat je bila
zasnovana ena zascita za to.ne spomnim se imena te zascite je pa dobila nagrado za inovacijo v bruslju.kolikor mi je takrat povedala mama je bila ta zascita zelo dobra.ce hoces se lahko se mal pozanimam glede tega ali pa ti povem ime te firme.
drugace imam pa tudi jaz mal problem s spanjem ker sem hiperaktivna.pomagajo mi tridimenzionalne slike.to so tiste slike,v ketere se moras fajn zagledat da uvidis v tistih vzorcih podobo.gledas jih pred spanjem in ko gres spat se ti kr kazejo pred ocmi.v teh predstavah jaz lepo zaspim. :sleeping:

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain


#3 shaya

shaya
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 80

Objavljeno: 18. januar 2005, 15:35

Ja najbrž misliš na Full Point zaščito. Kaj pa vem če je to ok? Jst sem si kupla magnetno zaščito ker ležim na hartmanu pa vodi pa to sam ni nč kej boljš. Po moje lahk probaš prebrat Ustvarjanje svetega prostora in feng Shui od Karen Kingston, pa si probaš sama pomagat tko da sčistiš prostor. Mogoče pa so kakšni duhci kje , čeprav mi to narobe imenujemo duhci. To so v bistvu energije, ki so mogoče zastale v prostoru pa ti ne odgovarjajo.
Poskusi mogoče pomaga.. xscratchx

#4 mačky

mačky
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 987

Objavljeno: 18. januar 2005, 17:05

Sam glede tistih 3D slikic, jaz žal tega ne mroem videt... Imam namreč neko globinsko okvaro na očeh in teh stvari ne vidim. Imam pa isto težave s koncentracijo in pri tem, da ne orem bit pri miru. TV sploh en glčedam zarad tega, kakih filmov sploh ne, ker itak nikol ne vem za kaj se gre, ker stalno kaj druga vmes počnem, bit pri mir deset minut je pa že cel čudež...

#5 cigancica

cigancica
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 809

Objavljeno: 19. januar 2005, 11:05

te razumem ja,da ne mores bit pr mir....hmm.....kaj pa kaksna meditacija,si probala kdaj.al pa naprimer kaksne vizualizacije?

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain


#6 Tina

Tina
  • D član
  • Št. objav: 2 142

Objavljeno: 19. januar 2005, 20:35

Si tule pogledala za kakšen nasvet ...

spanec
SPANJE-pomemben dejavnik pri ohranjanju zdravja
Zdravljenje v spanju
Objavljena slika

#7 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 19. januar 2005, 23:36

Jst tut kupu od full-pointa zascitno blazino in FULL POMAGA! :palec:
kar se vodnih tokov tice, sem (preden sem dobil blazino) vodne tokove prav tam kjer imam sedaj glavo zelo obcutil. In prav tam ga je zastopnica od Full-Pointa izmerila. Enostavno, ko je vec dni dezevalo, kar pomeni, da so bili tudi tokovi mocnejsi, sem polozil glavo na vzglavnik in misli so pricele drveti, prihajati vedno bolj. Seveda nisem mogel zaspati. Ko sem glavo premaknil cca. 30-40 nizje sem v nekaj minutah zaspal.
Sedaj teh problemov nimam vec.

Ko sem imel posteljo na drugi strani sobe (obratno kakor sedaj) sem se nekoc sredi noci zbudil, ker je vame skocil dug; obraz ki je pridrvel iz strani balkona v moj obraz. Bilo je ZELO real.

Kasneje sem izvedel, da so v stanovanju stvari od neke umrle zenske, ki je tu zivela. Seveda so se pospravljanja zacela.
Zaenkrat problemov ni vec in tudi stanovanje so mi energetsko zascitili.

Res pa je, da iscem drugega x;)x
----------

<{POST_SNAPBACK}>V sobi, kjer spiva z mojim, ..



#8 shaya

shaya
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 80

Objavljeno: 22. januar 2005, 12:28

Ej free kolk si pa ti dal za svojo full point zaščito?

#9 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 22. januar 2005, 22:17

cca. 120.000 , na kredo (12 mescev) :vio:
ej sam, tretjino lifea prespimo, torej ni dost. ponoci pa se nam menda obnovi najvec celic :vio:
itak, da mi je hotla prodat elo pojstlo cca. 1.500.000 :eek: - ni sans sm ji reku!
rabm zascito pa konc. Res majo kvalitetne pojstle, prevleke, etc... samo morda majceno manj kvalitetne zadeve se dobi polovico ceneje pri kaksni drugi firmi. pac moje mnenje.

#10 gala

gala
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 117

Objavljeno: 24. januar 2005, 23:14

Shaya, a je bil radiestezist pri tebi? Meni kot tebi tudi tale magnetna zaščita ne pomaga, pa saj je logično, če je kozmično sevanje- tj. iz zraka.

Imam še eno vprašanje PONEDELJEK??? Zakaj vsako nedeljo bedim? Tako sovražim ponedeljke, da ne morem spati in komaj čakam, da je mimo ta dan. Danes oziroma včeraj pa sploh ni šlo, nič spanja. Ali moram premakniti posteljo, ker je že tako hudo? V ponedeljek zvečer zaspim od utrujenosti in potem je že četrtek zadnji večer, v petek pa hvalabogu grem čez vikend drugam.
Bodi dobro!

#11 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 25. januar 2005, 02:51

Ja, jest bi ti reku "kwa sploh cakas"?? :eek:
kaksno kozmicno sevanje? a to tut obstaja? in je kao slabo al kaj?

#12 shaya

shaya
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 80

Objavljeno: 25. januar 2005, 18:42

Ja free kozmično je najmočnejše. In problem je ker se pred njim kao ne da zaščit. Tut ne s to prevleko, čeprav oni od full pointa pravjo da se da. Ne vem po moje je res treba postlo prestavt, sam problem je če je nimaš kam tak kot jst. Sem jo sicer prestavla tako da nisem direkt na tistem sevanju, sam mi pa zdej ne paše tko spat, tak da ne vem kaj je boljš.

Drugač pa na strokovnjaka, da mi to izmeri in kaj predlaga še čakam. Upam, da bo kmalu. Da se vsaj pošteno naspim : )

To temo je popravil/a shaya: 25. januar 2005, 18:43


#13 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 25. januar 2005, 22:05

Meni je 1 cool zdravitel povedal, da ma blok crno streho, da ni dobro, da naj se preselim. Pa je iz cist druzga konca slovenije, pa nikakor ni mogu vedet kje v lj. zivim.
torej gremo pogelda streho, in res je cist crna, kar pa menda ni dobro zgleda :sori:
pac crna barva. itak sm mel zmeri rat skor vse belo (na to temo je tut 1 tema na forumu o bravah!).

hkrati je se povedl, da so not se stvari ene umrle bakice, ki je tu prej zivela (sem namrec podnajemnik in lastnik ne vzdrzuje prostorov) :xx!: je pa zato pocen x:Dx

in res je vsepolno stvari. nekaj smo ze spucali in nekja moramo se nesti v klet.
sicer pa ISCEM NOV FLAT!! - a ste slisal!!? x:Dx x;)x
- javi se mujo sa pocen fletom!!

ma, ti raj men povej kaksna koznicna energija?? :eek:
konec koncev smo vsi povezani s kozmicno energijo; pravzaprav se verjetno vsi na nek nacin trudimo, da smo povezani cim bolj!! x:Dx x:Dx ampak, ce jih locimo, tisto primerno. sicer pa mi prou 0 ni jasno kaksna in sploh, da obstaja vec njih?? :inocent:

#14 shaya

shaya
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 80

Objavljeno: 25. januar 2005, 22:47

Zemeljska (Hartmanova mreža), kozmična (Curryeva) mreža, vodni tokovi, geološki prelomi itd. povzročajo sevanja, ki škodljivo vplivajo na zdravje človeka pri nepravilni postavitvi postelje. Slab spanec, jutranja utrujenost, nervoza, nepravilno bitje srca, tiščanje v prsih, bolečine v nogah, rokah, hrbtenici in kolkih so le začetne težave pri katerih morate posumiti v negativna sevanja, katera lahko pripeljejo do hudih zdravstvenih težav na vseh delih telesa.

No to je en copy paste post, drugač pa si lahk več prebereš v temi radiostezija. Je ful zanimivo. Al pa prebereš kakšno knjigo od Tadej-a Pretnarja npr. Holistična radiostezija 1 (jaz si jo bom definitivno nabavla)...
:onfire:

#15 clansman

clansman
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 4

Objavljeno: 19. februar 2005, 16:12

Zaščitna blazina Biodispozitiv podjetja Full-Point ... Nekateri pravijo, da pomaga, drugi trdijo, da ne pomaga, komu verjeti? Preprosto povedano, vsakomur. zakaj? Ker glede delovanja zaščite drži oboje. Ključ v tem navideznem nasprotju se skriva v dveh vzrokih: eno so prevelika pričakovanja ljudi, ki za zaščito odštejejo določen denar in zmotno pričakujejo, da bo zaščita rešila prav vse njihove težave, drugo pa so potencialno prevelike obljube nekaterih svetovalcev podjetja, ki v želji po zaslužku in predvsem nepoznavanju problematike pač obljubljajo preveč. Tukaj seveda ne moremo mimo kritičnega pogleda na stvari: zavedati se je namreč treba, da vsako podjetje (tudi Full-Point) že po logiki stvari deluje po (komercialnih) ekonomskih pravilih, kar pomeni, da v primeru prodaje nekega atikla, stremi k čim večjemu tržnemu efektu, kar seveda ni sporno že samo po sebi. Ko se neko resno podjetje ukvarja s prodajo občutljivih, denimo zdravstvenih artiklov, strogo loči komercialni del od tehničnega. To pomeni, da sam izdelek nima nobene povezave z marketinškimi prijemi plasiranja tega izdelka na tržišču. Laična populacija to največkrat posploši in po komercialnih tehnikah sodi tudi sam izdelek. Principi direktne prodaje so daleč najuspešnejši način za dobre ekonomske rezultate. V nekem smislu se ga poslužuje tudi podjetje Full-Point, vendar pa druge možnosti niti ni, saj morate pred razmišljanjem o zaščiti pred sevanji, le-ta sploh izmeriti. Tukaj pa pridemo do bistvene dileme: kaj je dober predstavnik podjetja Ful-Point: radiestezist ali prodajalec? Predvsem dober SVETOVALEC, ki dobro pozna problematiko geobiologije ter ljudem poskuša objektivno SVETOVATI glede na njihove potrebe. Žal se dogaja, da naletimo na (radiestezijsko) neusposobljene predstavnike, ki so povrhu vsega še željni predvsem zaslužka, zato prihaja tudi do pretiravanj, zastraševanj, vsiljevanj ipd. Ampak za to seveda ni neposredno krivo podjetje, ki ga zastopajo takšni ljudje, pač pa oni sami. Morda je krovno podjetje "krivo" le v toliko, da v svojih vrstah tolerira takšne ljudi.
In nenazadnje se moram ponovno vrniti h kupcem in njihovim prevelikih pričakovanjem. Ko za zaščito odštejejo določeno vsoto, ki sem jim že apriorij zdi previsoka (spomnim se nekega primera, ko so imeli opravka z nekom, ki je hotel obiskati prodajni seminar nekega vrhunskega strokovnjaka, ki je stal 500 USD. Pritoževal se je, da je to absolutno previsok znesek za še tako dober seminar in ko so ga vprašali koliko bi bil pripravljen odšteti za seminar, je rekel, da ne ve, ampak toliko pa prav gotovo ne. Ko so ga vprašali, če bi se seminarja udeležil za simboličnih 50 USD ali desetkrat manj kot je bila redna cena, je rekel, da se seminarja ne bi udeležil niti za tako nizko ceno. Torej se seminarja ne bi udeležil v nobenem primeru, četudi bi mu udeležbo podarili zastonj!!!), od izdelka pričakujejo tudi tisto, za kar sploh ni bil narejen. Osebno sem se večkrat srečal z ljudmi, ki so sanjali, da bodo s spanjem na zaščiti tako zdravi, da ne bodo nikoli zboleli niti za virozo oz. prehladom, da jih zjutraj ne bo bolela hrbtenica, čeprav so spali na neustreznem ležišču in kar je še pomembnejše-na neustreznem vzglavniku ipd. Čutite, kaj želim povedati? Moderen kupec je čedalje bolj zahteven, ker mu to vlogo omogoča konkurenca in poplava različnih ponudb na področju zaščite pred sevanji. Prihaja tudi do nelojalne konkurence tistih, ki na tem področju vidijo svoj interes po (lahkem) zaslužku ter posledičnega blatenja, pri čemer pa ima največ škode kupec. Problem bioenergetskega zdravljenja se sedaj bliskovito prenaša tudi na področje radiestezije. Pri prvem je več kot jasno, da obstaja veliko t.i. šarlatanov, ki dobiček ustvarjajo na račun naivnih, podobno pa se je začelo dogajati tudi na področju radiestezije. Ni torej sporen Biodispozitiv, ni sporno podjetje Full-Point (razen morda v očeh zavidljive konkurence, ki se težko sprijazni s prodajnimi uspehi podjetja in zato prodaja le s pomočjo nelojalnosti, ker nima drugih oprijemljivejših argumentov), pač pa so eventuelno sporni le nekateri posamezni predstavniki oziroma zastopniki podjetja. Vendar je tudi na tem področju tako, da se podjetje "filtrira", nevestni ali zgolj dobička željni predstavniki pa prej ali slej odpadejo in se prenehajo ukvarjati s tem poslom. Povsem razumem stališča oškodovancev in prizadetih, vendar jih prosim, da ne stresajo svoje jeze na dokazano in patentirano zaščito pred geopatogenimi sevanji, pač pa jo raje preizkusijo in uporabijo, če imajo za to seveda potrebo.

ROBERT ZUPANČIČ
radiestezist in svetovalec

www.radiestezist.com

#16 Sati

Sati
  • D član
  • Št. objav: 1 453

Objavljeno: 21. februar 2005, 20:36

Ecola, smo novi uporabniki biodispozitiva... Sploh ne vem, kako naj zadevo opišem, da ne bo delovalo kot reklama....vendar meni pomaga. :palec:
Pojavlja se mi sicer vprašanje ali mi pomaga zato, ker je zadevica resnično dobra ali pa zato, ker sem si ustvarila miselni vzorec... Kakorkoli, mirneje spiva oba z možem in res se zbujava bolj sveža.
Pa še nekaj sem opazila, vendar me je kar strah, da bo delovalo butasto, to kar bom rekla - bistveno hitreje najdem "stik". Hitreje se umirim, hitreje sem sposobna povezave z .... (ne bom povedala, že tako deluje čudno)

Sicer pa se mi zdi, da je bil ravno tale g. Zupančič pri nas. Kvaliteten je in človeški :palec: In mojster komunikacije. :palec:

#17 clansman

clansman
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 4

Objavljeno: 22. februar 2005, 18:44

Sicer pa se mi zdi, da je bil ravno tale g. Zupančič pri nas. Kvaliteten je in človeški In mojster komunikacije.

Zna biti, da sem res jaz "krivec" za Vaše boljše počutje. Vsak teden opravim kar lepo število meritev, zato možnost, ki jo omenjate vsekakor obstaja. Ne glede na to hvala za pohvalo - dobro dene in deluje kot stimulans. Še bolj pa sem vesel Vaše pohvale izdelka. Veste, omenjeno zaščito sem kot rešitev začel ponujati ljudem po temeljitem premisleku in testiranju zadeve, zato stooodstotno stojim za njo, vsak pozitiven odziv uporabnikov pa je samo pika na i, da s še trdnejšim prepričanjem lahko ljudem ponujam to rešitev kot trenutno najučinkovitejšo na tržišču vsaj kar zadeva zaščite pred geobiološkimi in tehničnimi vplivi. Ravno v tem je bistvo mojega sporočila: kvaliteten radiestezist vam ne bo le izmeril stanovanjskih prostorov, pač pa vam tudi svetoval sanacijo, če je to seveda potrebno. Odločitev o investiciji je vsekakor stvar posameznika, zato se nevtralen svetovalec ne bo ujel v mrežo vsiljevanja, prepričevanja ipd., ker bo s tem razvrednotil svoje delo, pač pa bo prepustil odločitev klientom, ki jih obravnava. Menim, da je delo radiestezista v današnjem času, ko je vse več tudi tehničnega sevanja, ki še dodatno potencira geobiološke anomalije, častno in celo nujno potrebno za vsako gospodinjstvo, katerega člani se imajo radi, zato ni potrebno, da se razprodaja ali spusti na pritlehen nivo akviziterja. Sam se trudim ohranjati profesionalen nivo in nikoli ljudem ne vsiljujem rešitev. Nočem izpasti samodržen in hvalisav, pač pa želim skozi svojo radiestezijsko prakso orisati sliko profesionalnega radiestezista, ki mu gre zaupati, obenem pa vsem razočaranim in kakorkoli prizadetim ob stiku z radiestezisti, pokazati, da nas ne gre metati v isti koš in nas postavljati na isti imenovalec.

ROBERT ZUPANČIČ
radiestezist in svetovalec

www.radiestezist.com

#18 nosorog

nosorog
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 147

Objavljeno: 23. februar 2005, 05:57

[quote name='shaya' date='18. Jan 2005 ob 15:36']
<{POST_SNAPBACK}>Ja najbrž misliš na Full Point zaščito. Kaj pa vem če je to ok? Jst sem si kupla magnetno zaščito ker ležim na hartmanu pa vodi pa to sam ni nč kej boljš.

Še moje razmišljanje o tem, zakaj magnetna zaščita nekaterim pomaga, nekaterim ne. Najprej mal teorije:
Magnetna polja se sestevajo vektorsko. Naravno zemeljsko magnetno polje se razteza v smeri sever - jug. V tej smeri običajno čibajo tudi daljnovodi. Ker ima daljnovod pravokotno na svojo os vektor magnetnega polja dobimo dva vektorja med seboj zamaknjena za 90 stopinj kar da vektorsko vsoto diagonalo oziroma hipotenuzo trikotnika, ki ob tem nastane. Palicasti magneti, ki so všiti v zaščitna ležišča, pa imajo polje podobno zemlji in je vse odvisno od tega, KAKO SO OBRNJENI. Če obrneš magnet tako, da bo vektor kazal nasprotno zemeljskemu mag polju in ima enako gostoto mag pretoka kot je zameljsko mag polje na lokaciji kjer je magnet, bo tam polje teoretično 0 Tesla. torej lahko za povečas ali zmanjšaš, pa še tole je, zemeljsko magnetno polje je kvazistatično, kar pomeni, da se zelo zelo počasi spreminja, glede na lokacijo in intenziteto in seveda čas opazovanja. trajni magnet pa ima konstantno mag polje.


In kaj sedaj to pomeni?

Če pustimo ob strani dejstvo, da na naše spanje vpliva še precej drugih energijskih anomalij kot so geopatogene točke, pri katerih gre za sevanja, ki spremenijo naravno zemeljsko električno in/ali magnetno polje.
- Dolgotrajna izpostavljenost povečanemu električnemu polju povzroča v človekovem telesu upad ravni lipidov, pomanjšanemu pa upočasnjeno komunikacijo med celicami.
- Dolgotrajna izpostavljenost povečanemu magnetnemu polju hitrejšo rast in mutacije celic, pomanjšanemu pa upočasnjeno rast celic, slabše delovanje imunskega sistema in manjše vrtinčne tokove na površini fizičnega telesa, ki vplivajo na slabšo komunikacijo med celicami.

Torej - magnetna prevleka "dela", če imamo srečo. Če je energijska anomalija povezana s spremembo zemeljskega električnega polja, nanj kaj pridda ne vpliva. Če pa je anomalija takšna, da povzroči spremembo zemeljskega magnetnega polja, pa včasih pomaga, ČE JE PRAV OBRNJENA GLEDE NA SMER PALIČASTIH MAGNETOV. Vse pa je odvisno tudi od tega, ali je deformirano zemeljsko magnetno polkje tam povečano ali pomanjšano.
Teoretično torej prevleka lahko pomaga, lahko pa stanje poslabša. Certifikat pa je dobila seveda za primer, ko je bila anomalija in postavitev takšna, da je pomagala.

To pa pomeni, da jih ne bi smel prodajati kdorkoli, temveč le zelo dobri strokovnjaki, ki bi znali ugotoviti, v kakšnih primerih in kako postavljena bo delovala. V praksi pa je pač tako, da večina prodajalcev pač maha s certifikatom da "zadeva deluje", v biti pa se jim sploh sanja ne, kaj prodajajo.

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

#19 shaya

shaya
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 80

Objavljeno: 24. februar 2005, 19:02

Ej kul nosorog. Jst tut mislim, da morš pri velikih stvareh met srečo, da delujejo. Pr men po moje ta zaščita ne deluje. Mogoč e pa zato ,ker nimam FUll Pointove in imam neko cenejšo varianto :rolleyes:
A misliš da je to kej pomembno? Al je vseen ?

#20 nosorog

nosorog
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 147

Objavljeno: 24. februar 2005, 19:37

<{POST_SNAPBACK}>Ej kul nosorog. Jst tut mislim, da morš pri velikih stvareh met srečo, da delujejo. Pr men po moje ta zaščita ne deluje. Mogoč e pa zato ,ker nimam FUll Pointove in imam neko cenejšo varianto  :rolleyes:
A misliš da je to kej pomembno? Al je vseen ?


Sploh se ne spuščam v to, ali je nekaj od Full Pointa ali od koga drugega. Ker sem obseden s pojasnjevanjem, pač le razpredam o principu delovanja. x^x
http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

#21 lia

lia
  • D član
  • Št. objav: 8 590

Objavljeno: 24. februar 2005, 19:42

Ker sem obseden s pojasnjevanjem, pač le razpredam o principu delovanja. x^x[/quote]


:palec: :palec: x:)x Hvala...da se slučajno ne bi losal te obsedenosti.... xokx
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

#22 cosma

cosma
  • D član
  • Št. objav: 5 694

Objavljeno: 24. februar 2005, 22:22

<{POST_SNAPBACK}>Sploh se ne spuščam v to, ali je nekaj od Full Pointa ali od koga drugega. Ker sem obseden s pojasnjevanjem, pač le razpredam o principu delovanja. x^x


x:Dx :palec: :vragec:
Jas te mam tak rada
I am feeling very olympic today
Is time the only thing you are waiting for?
Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.
Dalai Lama
Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

#23 clansman

clansman
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 4

Objavljeno: 25. februar 2005, 19:12

[QUOTE]Mogoče pa zato ,ker nimam FUll Pointove in imam neko cenejšo varianto.
A misliš da je to kej pomembno? Al je vseen ?[QUOTE]

Seveda je pomembno. Zavedati se je treba, da se podjetje Full Point že leta 1989 ukvarja s PREVENTIVNIM zdravljenjem, zato dobršen del finančnih sredstev namenjajo v raziskovalne namene. Raziskave se vrstijo predvsem na področju zdravstvene energetike povezane z ležiščem oz. mestom spanja, kar je tudi logično, saj v postelji preživimo ca. 8 ur na dan ali kar tretjino življenja., kar ni "mašji kašelj", če spimo na "motečih" mestih. S tem se prav gotovo strinjamo vsi. Omenjene raziskave so skozi večletno delopripeljale do "izuma", ki ga je podjetje Full Point PATENTIRALO in ga trži pod imenom Biodispozitiv. Kot prvo je za izum poželo več prestižnih nagrad na sejmih izumov in inovacij, o njegovi učinkovitosti pa pričajo številni priznani inštituti. Žal se dogaja, da nekatera podjetja (tudi v Slvoeniji) KOPIRAJO Full Pointovo zaščito, ki pa ne dosega kvalitete in učinkovitosti prve, zato je v tem pogledu zelo pomembno KATERO zaščito imate na postelji. Še v nečem BISTVENEM se podjetje Full Point razlikuje od plagiatov: njihova osnovna filozofija ni le prodaja svojih izdelkov, pač pa temelji predvsem za OSVEŠČANJU ljudi in njihovem zdravju in boljem počutju, zato vsak iskren svetovalec podjetja v prvi vrsti poskuša OBJEKTIVNO oceniti dejanske potrebe stanovalcev, da jim potem šele CELOSTNO svetuje na področju zdravega spanja, ki pa ne vključuje le zaščite pred geobiološkimi vplivi, pač pa tudi anatomske in termoregulacijske izdelke iz Merino volne, ki izjemno pozitivno vplivajo tuid na absorbcijo tehničnih neioniziranih sevan, statične elektrike ipd, ki imajo za posledico tudi težave, ki jih je omenjal Tadej Pretner v enem prejšnjih prispevkov.
In da ne bo pomote: o tehnični podkovanosti Tadeja Pretnerja ni nobeenga dvoma in z gotovostjo lahko rečem, da se tudi sam marsičesa naučim od njega, vedeti pa je vseeno potrebno nekaj glede zaščit, s čimer bi rad demantiral izjavo, da je "certifikat dobila seveda za primer, ko je bila anomalija in postavitev takšna, da je pomagala."
Pred sabo imam 14-stransko poročilo iz tretjega testiranja zaščite na ljudeh, ki jo je orpavil Inštitut Bion novembra 2004. V njem so sodelovali priznani medicinski strokovnjaki, med njimi tudi dr. med. Petar Papuga, ki ga dobro pozamo tudi kot strokovnjaka na področju akupunkture. Testirali so v dveh etapah (3-4 in 7-14 mesecev) na skupini 54-ih RAZLIČNIH preiskovancih (večinoma zakoncev v povprečni starosti 42 let) v RAZLIČNIH okoljih. Preiskovanci so spali na biodispozitivu 7 mesecev, večinoma pa celo 9. In rezultati? Med drugim se je ugotovilo, da se je skupna dolžina spanja podaljšala pri kar 84% sodelujočih, po 7-14 mesecih pa se je stanje DRASTIČNO izboljšalo kar 93% sodelujočih. Le 7% se stanje ni izboljšalo kljub temu, da so imeli težave s spanjem. Naprej: predhodni pregled je pokazal, da se je 82% sodelujočih pritoževalo zaradi nočnega perbujanja, že po 3.4 mesecih uporabe Biodispozitiva pa se je stanje POVSEM izboljšalo pri 93% !!! Kar 91% preizkovancev se je protiževalo nad jutranjo utrujenostjo (spali so na vodnem sevanju, z katerega velja, da jemlje eergijo), po uporabi Biodispozitiva pa je po 7-14 mesecih takšno stanje izkazovalo le pičlih 7% preizkovalcev. Med drugim se je vsem zvišal krvni tlak na normalo (tudi tistim, ki so prej imeli prenizkega ipd. To se je zgodilo tudi meni po ca. 3 mesecih uporabe Biodispozitiva. Vedno odkar pomnim sem imel prenizek krvni tlak, zato se mi je velikokrat zameglilo pred očmi, če sem čepel in se naglo ustal. Nedvomno se s tem srečuje marsikdo od vas. No, ker se ukvarjam z radiestezijo, ki tudi vpliva na radiestezista, ki meri sevanja, sem bil včeraj na preventivnem pregledu pri zdravniku, ki mi je izmeril tudi tlak: 130/80. Tako idealnega (normalnega) krvnega pritiska še nisem imel. Ni verjetno potrebno omenjati, da je to predvsem zaradi pozitivnega učinka magnetizma, ki ga povzroča Biodizpozitiv. Poglejte: Magnetizem predstavlja neizčrpen vir zdravja, saj energija magnetnega polja pozitivno stimulira celične funkcije in v primeru bolezni prinaša izboljšanje. Magnetno polje deluje na vsako posamezno celico v organizmu na osnovi odstopa energije (magnetno polje daje energijo). Energija magnetnega polja vzpostavi ravnotežje celičnih motenj in ji nudi dobro počutje. Celični elementi, ki imajo svoj električni naboj (voda, minerali, organske vsebine itd.) so, če je celica zdrava, v medsebojnem ravnovesju, torej delujejo uglašeno. Poleg tega pa bo magnetno polje, če je njegov učinek naravnan pravokotno na smer krvnega obtoka, nasprotno magnetno polje odbilo električno nabite ione v krvi. Poenostavljeno rečeno: kri se obrne od magnetnega polja kot izpuhteli zamašek, s čimer pospeši obtok, prenos kisika in hranil. Pospešen krvotok pa odstranjuje tudi holesterol, strupene delce in ostale odpadke, ki bi se naselili na stenah arterij. Ta postopek torej preprečuje zamašitev arterij, dviguje krvni pritisk in pospešuje regeneracijo krvi. Uravnava torej tudi pritisk, kar je pokazala NEODVISNA raziskava:) ). Z magnetizmom ne more biti nikoli presežka ali okvare za organizem. Torej je odličen tudi kot preventiva, saj omogoča, da so celice nenehno v ravnovesju.
no, glede omenjene raziskave bi rad povedal sledeče: vsi so imeli Biodispozitiv nameščen DOMA in niso premikali svojih ležišč. Glede na pojasnila Tadeja Pretnerja bi se upal trditi: ali so VSI imeli SREČO, da so "pravilno" imeli obrnjeno zaščitno magnetno pregrinjalo Biodispozitiv ali pa deluje zaščita ne glede na smer in lego, ker pač ustvarja LOKALNO magnetno polje, ki je NEODVISNO od zunanjih vplivov.

ROBERT ZUPANČIČ
radiestezist in svetovalec

www.radiestezist.com

#24 aiwa

aiwa
  • Lunatik
  • Št. objav: 11 494

Objavljeno: 27. februar 2005, 07:43

jz mam tud problem s spanjem... ampak bl prijeten problem ne bi mogu bit.... :wub:
spet se mi je na bolš poslabšal

#25 El Nino

El Nino
  • Lunatik
  • Št. objav: 10 745

Objavljeno: 27. februar 2005, 08:08

uh nisem mogu spat dons ... krneki :D ampak no ene pet urc sem le zmogu spravit skp :P hihi sej kar kul, mrbit mi je blo prevroče...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0