Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Tehtnica - Rak


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
57 komentarjev na to temo

#1 evya

evya
  • NeČistZačetnik
  • PipPipPip
  • Št. objav: 32

Objavljeno: 28. maj 2002, 01:00

ciao!
ze desetic pishem to besedilo, ker vsakic pride do napake..iz vsakdanjgea dolgcasa sem pristala na netu in odkrila tole zanimivo stran ...nekaj me zanima in upam da bo kdo odgovoril na to vprasanje

kaksna bi bila zveza med:zeska-tehtnica
tip-rak
glede na to da trenutno ne vem ascendentov in polozajev planetov in sem podala ciste osnove upam da bo kdo vedel odgovor...
lep pozdravcek

samantha

Špela Novak

#2 pokowc

pokowc
  • Brez statusa
  • Št. objav: 5 844

Objavljeno: 29. maj 2002, 01:00

prepirljiva zveza, ker tehnica je naturna packa´, a rak družinski človek in , ker ne mooree vedno pospravljati za lenobno´ tehnico .


pokowc

#3 evya

evya
  • NeČistZačetnik
  • PipPipPip
  • Št. objav: 32

Objavljeno: 29. maj 2002, 01:00

pokowc..zanimiva trditev za katero pa se mi zdi da je gledana z zelo ozkega stališča..v igri niso vedno le splošne zančilnosti,pomoznosti tiste ki najbolj izstopajo pri določenih znakih..no ker pa si očitno expert na tem področju lahko poveš ali so raki zelo čustveni in kakšne so njihove reakcije na dolocene čustvene šoke..veliko sem ze prebrala o tem pa me vseeno zanima tvoje mnenje..
btw-se tut tebi zdijo levi ibr posesivni?
adios

špela novak

#4 polonč

polonč
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 14

Objavljeno: 29. maj 2002, 01:00

lahko povem nekaj iz lastnih izkušenj:

Sem RAK (asc. Kozorog, Luna Škorpijon), par let sem hodila s Škorpijonom, ki je imel v TEHTNICI asc. in Luno.
Ni se obneslo, ker sva bila včasih na drugi valovni dolžini. On je bil preveč 'ego', čeprav je deloval zelo strpno, miroljubno in diplomatsko, včasih pa je bil grozno tog, črno-bel, vpet v svoje predstave in poglede na svet in ljudi... jaz pa bolj sprejemljiva, preobčutljiva, pa tudi še premlada) in pretrmasta za njegove provokacije in zahteve...

A to je verjetno drugače, kot pri tebi, saj je bil on Škorpijon, kljub poudarjeni Tehntici v svojem horoskopu (ki se ne ujema z mojim asc. v Kozorogu).
Za kaj več boš morala povedati vajine Lune, ascendente, Venere, Mars...



polonč

#5 pokowc

pokowc
  • Brez statusa
  • Št. objav: 5 844

Objavljeno: 30. maj 2002, 01:00

glej: močan rak bo strmel k tradicijskem odnosu, a novodoben rak, pa morda ne bo priznal občutljivosti ampak si bo le ojačal obrambni sistem. Reakcije so dostikrat morda tihe, ko pa se bori za sistem zaščite in pravičnega vzgajanja, takrat morda vzklikne svoj glas .Ali se ti ne zdi, da je prezrel za vsako zvezo? Koliko ceni svoje starše?
SEM drugače Lev/zemlja.
Poznamo tri vrste Levov: duhovni, koleriki..uživači_ neka kombinacija hedonističnega, družinskega uspešneža .
izberi!
Kaj je zate posesivnost? si morda taka sama? ti je bljižje kontroliranje? Morda so Škorpijoni, ali pa Ovni in Biki bolj nataknjeni¨? Lev zaradi karakterja zganja teater, ker nima Pravih občudovalcev, tiste publike, ki bi mu dala aplavz .


pokowc

#6 Anonymus

Anonymus
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 10

Objavljeno: 30. maj 2002, 01:00

Tehtnica in Rak -
oba egoista in oba zaljubljena - vsak sam vase.

#7 megane

megane
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 2

Objavljeno: 5. januar 2005, 14:01

Pozdravljeni!

Mene bi pa zanimalo kako se ujemata ti dve znamenji?

jast RAK - Sonce v raku, Luna v ovnu, Ascendent v tehtnici

ona Tehtnica - Sonce v tehtnici, Luna v dvojčkih, Ascendent strelcu

Hvala za odgovor!

#8 cosma

cosma
  • D član
  • Št. objav: 5 694

Objavljeno: 5. januar 2005, 14:17

<{POST_SNAPBACK}>Tehtnica in Rak -
oba egoista in oba zaljubljena - vsak sam vase.


Blagor meni. Jaz tole utelešam v eni osebi x:Dx
Jas te mam tak rada
I am feeling very olympic today
Is time the only thing you are waiting for?
Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.
Dalai Lama
Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

#9 Aira

Aira
  • Lunatik
  • Št. objav: 2 771

Objavljeno: 5. januar 2005, 14:20

<{POST_SNAPBACK}>Tehtnica in Rak -
oba egoista in oba zaljubljena - vsak sam vase.





v določenem smislu je to res, apak to sta dve zelo občutljivi bitji, ki se lahko štekata. rak nudi varnost, čutnost ...tehtnica pa rabi varnost, občutek da je ljubljena. vplivajo pa tudi drugi položaji. rak je lahko ljubosumen precej in se zapre vase, ker tehtnice nasplošno hočejo ugajati. ker pa ni konstantnega dotoka ljubečih besed in dejanj, jih lahko začne ona iskati drugje. raki pa so nagnjeni k temu, da svoje skrbi utaplajo v pijači, ups. (eni so zato preveč konzervativni :palec: in se utapljajo npr. v delu...) sicer pa nič kar je kaj vredno ni lahko. :inocent: to je samo moje razmišljanje, nč profijevsko.
by: tehtnica/rak :OoO:

#10 Aira

Aira
  • Lunatik
  • Št. objav: 2 771

Objavljeno: 5. januar 2005, 14:22

<{POST_SNAPBACK}>Blagor meni. Jaz tole utelešam v eni osebi  x:Dx



x:Dx x;)x

#11 ananta

ananta
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 518

Objavljeno: 5. januar 2005, 16:04

Zelo lahko se zgodi da ni kot si pričakujejo simplifikatorji. Sonce, venera pa Merkur so lahko v trigonu. Preveri torej za kaj se gre. Znakovi "v kvadratu" so pogO5to pravzaprav v trigonu. 90 stopinj ali 120 stopinj?

Luna določi marsikaj tega. Zakaj pa Luno ne vpoštevati?

Tudi Saturn-Uran Mars-venera Sunce_mesec in veliko tega. lahko tudi lastno srce, saj sinastrija ni nič če nimaš gandalfoidnega srca
xwizardx

#12 Aira

Aira
  • Lunatik
  • Št. objav: 2 771

Objavljeno: 5. januar 2005, 18:47

nihče tukaj še ni nič konkretnega napisal, mislim ananta je nekaj pa ne štekam čisto če je v kontekstu :inocent: luna v dvojčkih še poudari tehtničino lahkotnost....luna v ovnu je pa burna, ljubosumna lahko in to.... torej moznost da se bo zgodilo kar sem zgoraj napisala potencirana. asc tehtnica very kul :palec: in asc strelec po mojem ful pašeta, seveda je ona tukaj bolj za akcijo, ti pa pomirjaš zadeve.


ps ...ananta je verjetno kar v kontekstu, sem šla še enkrat skozi. tehtnice smo malo površne. xDDx

#13 č.v.e.k.a

č.v.e.k.a
  • Lunatik
  • Št. objav: 2 884

Objavljeno: 5. januar 2005, 23:23

Tehtnice smo zelo površne,ne malo :inocent:

Tudi sama največkrat ne preberem natančno,recipliram in potem brišem...popravljam...

Sem ti ravno hotela napisat,da je Ananta prima povedal.


Lep pozdrav
Objavljena slika

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

#14 Aira

Aira
  • Lunatik
  • Št. objav: 2 771

Objavljeno: 6. januar 2005, 07:39

ja, ampak če nisi doma v astrologiji iz tega ne moreš razbrati kaj dosti.

#15 Bern

Bern
  • D član
  • Št. objav: 3 106

Objavljeno: 6. januar 2005, 07:53

<{POST_SNAPBACK}>

jast RAK - Sonce v raku, Luna v ovnu, Ascendent v tehtnici

ona Tehtnica - Sonce v tehtnici, Luna v dvojčkih, Ascendent  strelcu

Kar v redu je to na prvi pogled, čeprav čisto brez praskic tudi ne bo šlo.

Tvoj ASC in njeno SO sta v Tehtnici, kar je krasna povezava - daje možnosti daljše zveze (valovna dolžina in to). Tvoja Luna z njenim ASC tudi kar gre.

Malo se utegne zalomiti pri njeni Luni (Dvojčka), ki je za nekega Raka prilično neprijetna zadeva, ker 1. se stalno spreminja, 2. preveč govori, 3. Raka stalno tensta "daj, daj, naredi nekaj", 4. poleg tega pa se stalno primerja s čim ali kom.

Sicer pa sta si Rak in Tehtnica medsebojno (če upoštevamo samo Sonci!) slabo postavljena - napetosti na dolge proge. Rak vedno gleda samo v preteklost, Tehtnica pa je eden od idealistov v zodiaku. To ne gre najbolj skupaj. (V preteklosti so recimo prepiri, ki so že razčiščeni; "pa zakaj vraga morava stalno pogrevati nekaj, kar je bilo nekdaj neporijetno?!")
Tehtnica samo čisti, ker nikjer ne sme biti prahca, Rak pa ob tem ni kaj dosti fasciniran, ker se mu ne da vedno sproti odnesti vsake stvari na svoje mesto (princip "bom že").

Tahuda bi lahko bila pa tista, da ima Tehtnica rada ravnotežje, Rak pa po malem špika in to njeno ravnotežje vedno znova maje. Da ne govorimo o tipičnih Rakovih dvojnih merilih - kako bo Tehtnica preživela s tem, to je vprašanje.

Ampak kot rečeno v začetju - možnosti imata kar nekaj, vendar bo na tej zvezi treba delati. Če ne bosta v zvezo vložila veliko truda, se zna zgoditi, da bosta namesto harmonije ustvarila mrcvarjenje.

Vso srečo pri tem!

:palec:

#16 konj

konj
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 417

Objavljeno: 8. januar 2005, 18:28

<{POST_SNAPBACK}>
ona Tehtnica - Sonce v tehtnici, Luna v dvojčkih, Ascendent  strelcu


Opa, tale kombinacija je pa genau moja x:)x

Kako si predstavljam zvezo z tipom, ki ima Sonce v raku-Luno v ovnu-ter ASc v vagi?
Mislim, da edino kar mi je od tele kombinacije všeč je ASC v tehtnici,... prav zaradi njega bi osebo opazila (ker bi mi bil sigurno zanimivo,všečno oblečen x;)x )

Ni mi všeč kombinacija njegovega Sonca v raku in moje Lune v dvojčku. Pri raku morš bit pozoren kaj in kako stvari izrečeš, ker je tko občutljiv, da ne bi kaj narobe razumel. Z luno v dvojčkih pa je človek včasih dost zgovoren, in z soncem v tehtnici tud površen,...tko da čist možno, da kdaj nevede vmes izreče kako stvar, zaradi česar rak pol surlo potegne. .... Pa rak utegne bit tud zlo redkobeseden, pa nisem lih navdušena nad tem, da moram iz nekoga vleči ven besede..... Tko, da utegnejo bit tle težave v komunikaciji.
Luna v ovnu je vredu, sam včasih bi znal bit tud naporno trmasta (na napačnih koncih, npr. ravno pri komunikaciji xrolleyesx ).

Drugač bi pritrdila Bernu v več ali manj vsem kar ja napisal :palec: ...Res je,da bi me motilo, če nikol nobene stvari ne bi odnesel na svoje mesto, in prav nič mi ne bi blo všeč, ko bi me s kakšnimi spikanji vrgel iz tira/ravnotežja... Od tistih štirih točk, pa veljajo prve tri, zadnja 4. pa mi sploh ni kej dost domača

Sama ne bi stavila na tako zvezo,.... bi moglo bit kar dost kemije, da bi sfurala.

#17 Bern

Bern
  • D član
  • Št. objav: 3 106

Objavljeno: 8. januar 2005, 19:27

<{POST_SNAPBACK}>
...
Od tistih štirih točk, pa veljajo prve tri, zadnja 4. pa mi sploh ni kej dost domača
...

Ja, tista zadnja točka (4. poleg tega pa se stalno primerja s čim ali kom.), čeprav ti morda ne gre skupaj, je za Dvojčke kljub vsemu precej tipična.

Gre za to, da Dvojček vedno postavlja vprašanje (četudi nemara ne na glas) "Zakaj pa ravno jaz?" ali "Zakaj pa ne tudi jaz?" ali pa "Jaz bi tudi", odvisno seveda od situacije/potrebe.

Recimo, poskusimo povedati tipičnemu Dvojčku vic. Malo je šans, da potem tudi on ne bo povedal enega.

(Ko si je naša mala Dvojčica ("7 in pol") v šoli ostrigla laske nad čelom "na nulo" (in grozno izgledala), se nisem vprašal, kaj ji je bilo, ampak kdo je to napravil pred njo. In točno tako je tudi bilo - videla je sošolko in "zdaj pa še jaz". Tipično za Dvojčka. Kaj bi jo potem šimfal?)

x:)x

Seveda pa so tudi Dvojčki, ki te lastnosti nimajo razvite, zakaj pa ne.

Lep dan vsem!

#18 ajet

ajet
  • NeČistZačetnik
  • PipPipPip
  • Št. objav: 45

Objavljeno: 27. september 2005, 17:32

Ojla!

Jaz sem Rakica z ASC tehtnica.Datum rojstva ponedeljek 24.6.68 ob 14.15.lokalni čas 14.11 zvezdni čas 8.17.
1.ASC.TEH 25.6
2.HIŠA.ŠKO 23.0 NEPTUN 24.2
3.HIŠA:STR 26.0
4.DNO.VOD 2.0
5.HIŠA:RIB 6.0
6.HIŠA.OVN 4.0 SATURN 22.7
7.DESC:OVN 4.0 SATURN 22.7
8.HIŠA.BIK 23.0
9.HIŠA:DVO 26.0 MERKUR 24.7 LUNA 17.8
10.SN.LEV 2.0
11.HIŠA.DEV 6.0 JUPITER 1.3 URAN 25.3 PLUTON 20.3
12.HIŠA.TEH 4.0
RAK.VENERA 3.5 RAK MARS 1.9 RAK SONCE 3.1
Pred nekaj leti mi je narejena tale analiza,ki pa jo žal ne znam razvozlati.A mi lahk kdo pomaga iz tega razbrati.Kdo sem.Pa tale saturn ,ki se sprehaja po 6 in sedmi hiši.Prosim lahko samo kakšen namig.Še to ,a je sploh pravilno narejana.
Z ljubeznijo Teja.
FIRBČNA

#19 astrotalisman

astrotalisman
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 137

Objavljeno: 27. september 2005, 19:24

<{POST_SNAPBACK}>Ojla!

Jaz sem Rakica z ASC tehtnica.Datum rojstva ponedeljek 24.6.68 ob 14.15.lokalni čas
Z ljubeznijo Teja.


Karta je čisto pravilna. Lahko si jo še enkrat sama izračunaš - pojdi na prvo stran Luninega neta in poišči "izračun horoskopa". Potem še malo poglej, kaj pomeni kakšna stvar v karti, nato pa navali na forum in LNF Astro šolo in marsikaj boš zvedela.
Tu si zašla v temo "astrologija odnosov" in boš težko dočakala odgovor.
Lepo se imej xsrcx
Reges subjacent legibus stellarum - kralji so podrejeni vladavini zvezd!

#20 ajet

ajet
  • NeČistZačetnik
  • PipPipPip
  • Št. objav: 45

Objavljeno: 27. september 2005, 20:27

Hvala x;)x x:Ix ...bom se potrudila! :2src:
Cmokec :2src:
FIRBČNA

#21 Bern

Bern
  • D član
  • Št. objav: 3 106

Objavljeno: 25. oktober 2005, 06:13

Dva "kardinalna/glavna" tipa (kar Tehtnica in Rak seveda sta) bi morala po Davisonu delovati po principu "vse za akcijo". Če le ni prevelikih pričakovanj (enega, drugega ali pa obeh), ker potem gre stvar lahko v nasprotno smer ...

Res pa je, da (že dolga leta) poznam par z natančno to kombinacijo, pa sta oba nekako rutinska, "mrtva", nič progresa. Edino, kar imata za pokazati, je to, da znata ful delati s kešem. Mučkati, obračati, šparati.

Se pravi, da tudi vsi "kardinalni"
niso čisto enaki in da za kombinacijo Kozorog/Oven mora veljati drugo kot za Tehtnica/Rak.

x:)x

#22 blue_rose

blue_rose
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 22

Objavljeno: 29. november 2005, 11:13

Jaz sem čist frišna na forumu, začela sem se poglabljat v astrologijo in odkrila forum.

Jaz sem tehtnica (27.09.1982) - venera v devici, mars v strelcu, ascendent v škorpijonu, moj partner rak (24.06.1979), pa ne furava ravno fajn.
Moj rak se mi zdi preveč dolgočasen, nič "akcije", življenja v sebi.

#23 blue_rose

blue_rose
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 22

Objavljeno: 29. november 2005, 11:42

Zdaj sem izračunala nekaj osebnih horoskopov s pomočjo foruma! Hvala! x:)x

Jaz imam sonce v tehtnici, luno v kozorogu, moj rakec pa sonce in luno v raku (ne vem točne ure rojstva, pa ne vem če je izračun pravi, ker mi vedno napiše roj.ob 12h???). Zanima me če bova naprej funkcionirala ali ne ?

Kako se pa kaže ujemanje mene(tehtnice-glej zgoraj) in ovenčka - rojenega s soncem v ovnu in luno v devici (ne vem točne ure rojstva pa ne vem če je izračun pravi, ker mi vedno napiše roj.ob 12h???).

#24 Mihela

Mihela
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 156

Objavljeno: 29. november 2005, 11:58

Ja jaz sem tehtnica in v mladosti sem imela enga fanta raka, sej vem, da je to velik premalo, vendar je res, da sva bla vsak sebi všeč , blo je velik drame, vsaj z njegove strani, ki jo jaz nisem čist štekala, verjetno mi je vse to čustvovanje in vse to deloval kar mal preveč. Všeč pa mi je bila njegova nežnost, to da je imel tudi žensko dušo in pa zelo nežne roke. Ampak drame pa res nisem prenesla, ker htel je , da igram vlogo matere, a veš, da ga komandiram pa teka stvari, jaz pa res nisem za to, mam rajši bolj prijateljske odnose tudi v partnerstvu.



Vse dobro,

Mihela

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

 

 


#25 blue_rose

blue_rose
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 22

Objavljeno: 29. november 2005, 12:51

Rak je zapečkar, pocasi se odloca in pocasi se giblje x^x


Ja to pa pri mojmu raku čist drži, grrrr......a mi je zato dolgčas z njim??? :inocent:




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0