Zlasti ženske oz. dekleta ste vabljene, da opišete svoje izkušnje z uporabo različnih krem za obraz. Vesela bom vseh mnenj.
Naj povem, da pretirano različnih krem nisem preizkusila, sem jih pa kar nekaj in lahko rečem, da do sedaj še nobena ni izpolnila obljub. Saj poznate: ta in ta krema odpravlja kožne nečistoče, zlasti mozolje in ogrce, uravnava mastnost kože, zožuje pore in podobno. Največ, kar je bilo, je bilo to, da je bila koža za spoznanje gladkejša. To pa je tudi vse. Por mi doslej ni zožila še nobena ... To, da je koža naš zunanji izraz in da so mozolji npr. lahko posledica porušenega hormonskega ravnovesja ali pa psihičnih težav, je znano, zato tukaj ne potrebujem tovrstnih nasvetov, zanimajo me le vaše izkušnje s kremami - če vam je katera izboljšala stanje kože (priporočam se predvsem za kreme s čim manj kemičnimi substancami). Konec koncev je že iz davnine znana uporaba zelišč in drugih pripravkov za lepšanje videza kože, zato se tu ne bi spuščala v debato o reševanju problemov in opuščanju vzorcev, ki so de tega stanja privedli.
Pa ne samo kreme, tudi drugi pripravki me zanimajo - če imate izkušnje z njimi. Sama sem si včasih delala občasno obrazne maske in obkladke iz različnih zelišč in učinek je bil malenkosten.
Hvala za odgovore vnaprej in lep dan vam želim.