Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Channeling-i


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
130 komentarjev na to temo

#126 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 13. september 2006, 00:10

aha, no zdej je ze nekaj casa minilo in ti povem da si imel prav! sem na dnu hriba in moja duhovnost na zacetku nivoja branja!

Vse si povedal. nekdo, ki verjame, ne more komentirati nekoga, ki ve. Sam nisem nikoli nikomur osebno neposredno navedel glede hoje po poti. Omenil sem možnost, da so mnogi, ki samo berejo in nhič ne postorijo v zvezi s tem. Ti priznaš, da je tvoja duhovnost bolj na ravni branja. Zatorej zelo težko dojameš ozadje razmišljanja nekoga, ki je že pred več kot 10 leti izkustveno doumel, da je razum orodje in ne gospodar. Da je ego orodje in ne gospodar. Glede navedenih stavkov se lahko nategujeva skozi 10 postov in ne bo nobene koristi. Nekdo, ki verjame, ostaja pri vznožju hriba in mogoče zna potopise vzpona na vrh od stotine ljudi izrecitiratri na izust. A ta njegova "modrost" je nična v primerjavi z nekom, ki se je vzpel magari zgolj do polovice hriba in se vrnil nazaj. Razpravljanje o vzponu na goro ob njenem vznožju je zgolj umska masturbacija in nič več. Razvno med temi razpravljalci se rojevajo najfantastičnejše besedne zveze. Ti potrebujejo veličastje besed.



#127 Alan_New

Alan_New
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 580

Objavljeno: 28. april 2010, 10:48

To je sicer stara fora še iz 80ih, ki jo je zakuhal James Randi, vendar je vprašanje, kdo jo pozna. Dobro je vedeti o takih stvareh, še posebej zato, ker želimo verjeti v kanaliziranja in podobne mite. Sem gotov, da bi tudi danes eksperiment vžgal in privabil vernike. x:Dx

Na kratko, James Randi je skupaj z igralcem Joséjem Alvarezom in s svojo ekipo skonstruiral lik Carlosa, 2000 let starega duha iz Antlantide, ki ga Alvarez kanalizira. Nategnili so praktično celo Avstralijo in tudi potem, ko so razkrili, da gre za potegavščino, je marsikateri vernik vztrajal, da je Carlos resničen.

"Carlos" hoax
James Randi Speaks: The Carlos Hoax
James Randi Speaks: Carlos Hoax Cont'd
Possible—but highly unlikely.

#128 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 005

Objavljeno: 30. julij 2017, 11:50

Less than 1% of channeling in the world is real. Unpopular truth.


"Realize that less than one percent of all the channels on Earth are real. The majority are simply speaking through their own egos and calling it what they may.
And further, all channels, real or not, are extremely dangerous to follow because no one knows for sure who is really speaking. It takes time to know who is really speaking. Just because he says it is Lord Metatron does not mean that is who is speaking.
A channel opens themselves to the universe, which anyone, including you, can do, and it is like making a random phone call to anyone on Earth. The person who answers may tell you the truth of their real name or they may go along with you and say they are who you are asking for. And then, why would they know any more about a certain subject than anyone else? It is a real problem in the channeling world, and it is therefore extremely dangerous to believe them or to use their information.
Yes there are a few very important channels on Earth, such as Kryon, but you still have to be very, very careful before you accept something as true.
There was a small group from the Pleiades who entered our consciousness back in the 1980's. They first contacted Billy Meyers and then several other channels. Everyone thought at first they were on our side. But then it became obvious to many that they were not. They had banded with the Greys and the Reptiles, and their sole purpose was to eliminate the human race. And you have to understand, these beings are vastly more intelligent than a human being and can appear in any manner that they want you to see them. Your belief in them means absolutely nothing.
And it is interesting that the method this Pleiadian group was using to separate humanity is almost identical to what is being used with (name deleted). They would go on and on about a subject and 99.9% of it was the truth. Almost anyone reading their statements would believe that it was the truth. They would continue with the truth until the heart of the audience is wide open, and then a deception would secretly take place. In the middle of a paragraph they would insert something that is definitely not true, but since you were agreeing with them on everything up to that moment, the human being simply allows it into the mind as true, even though it is not. To be clear, the purpose of doing this was to divide humanity so they could conquer."

Drunvalo Melchizedek, Spirit of Maat

 


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#129 Brezo

Brezo
  • Lunatik
  • Št. objav: 8 159

Objavljeno: 30. julij 2017, 12:35

The Danger and Deception of Channelling...tongue.png

 

https://blavatskythe...of-channelling/


Life is like a game...play it...

myst1c.gif


#130 rudi.rudi.

rudi.rudi.
  • SkorajOdvisnik
  • Št. objav: 734

Objavljeno: 11. avgust 2017, 12:54

Kako ste naivni !

Vse to kanaliziranje je dobesedno za v kanalizacijo !

Veliko napisanega , free,daj zresni se !

 

Ne morem verjeti kakšno fantazijo ljudje uberejo da se delajo kako vse razumejo .Že do sedaj so vse verzije napisane le plod nevednosti.

 

popularna duhovna literatura. !!

Človek preveč fantazira in zapisuje nelogične stvari , namesto ,da bi delal na izsledkih zapaženih in realnih stvari predvsem pa bil pozoren na stvari,ki so ene vrste stik z realnostjo in stik z drugo drugačno dimenzijo.

Kanaliziranje tako in drugačno ne pride v poštev ,dokler ne zaznaš drugo dimenzijo  z katero stopiš v  " stik" in kot vidite laiki nasedate nekemu kanaliziranju ;,kot pravim je tako kanaliziranje le za v kanalizacijo.



#131 Malina75

Malina75
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 77

Objavljeno: 7. november 2017, 13:47

Hvala za ta članek, ki dodaja + v tisto, kar že vemo. Že nekaj mesecev sem bil s tabo in želim se vam zahvaliti za vaš nasvet, ki mladim blogerjem danes pomaga, da postanejo boljši v svojem poslu.

voyance en ligne rapide






Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0