Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Celulit


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
234 komentarjev na to temo

#176 kukica

kukica
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 118

Objavljeno: 4. januar 2006, 13:08

Živjo!

Ne me iz hlač strest, če bom kaj narobe napisala. :(

Spomnim se, da sem nekje prebrala, da je celulitis (ali celo na splošno stanje kože ne stegnih) odraz stanja našega črevesja. In da je najboljši način, da ga pozdravimo, da 'spucamo' črevesje. Se pravi pravilna prehrana, post....

Po moji izkušnji bi to lahko držalo. Namreč dvakrat sem se cca. 10 dni postila. Prvič sem za začetek posta naredila še kuro za čiščenje jeter, drugič pa ne. In po prvem postu sem imela za kakih 80% (vsaj tako je zgledalo) manj celulita, kot prej. Ta se je seveda vrnil. verjetno zato, ker se večino časa bolj nezdravo prehranjujem. Pri drugem postu nisem naredila nobene take odvajalne kure in celulit je skoraj ves ostal.

Vzrok za 'izginjanje' celulita po prvem postu bi res lahko bilo očiščeno črevesje, namreč iz mene je cel dan letelo vse mogoče, pa še potem se je med postom pucalo.

Za probat je.

lp, Urša
Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.
Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.
by Tony Samara


NAGAJIVA USTVARJALKA
RECEPTKI

#177 Larsy

Larsy
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 088

Objavljeno: 4. januar 2006, 13:19

Celulit so maščobne celice, napolnjene z neslano vodo, ki zaradi negativnega osmotskega pritiska zaradi pomanjkanja soli vmedceličnih plazmah, ne more ven :eek:

Stane, a tvoja sol nej bi pomagala kej? :inocent:
Scio mi nihil scire

#178 Gost_mačona_*

Gost_mačona_*
  • Gost

Objavljeno: 7. avgust 2006, 14:55

Meni osebno je Cekropija gel od Afrodite najboljši .

tale gel uporablja moja cimra v kombinaciji z masažnimi hlačami. baje pomaga. pa še fajn diši.

ugotavljam, da se mi je tale hudič pojavil na riti in malo po nogah zadaj. saj je bilo že prej nekaj videt, ampak zdaj pa ga je prav videt. :V: :C:

:!!: :88: :devil: :bomb: :mad2:
zdaj sem se pa odločila, kupila si bom tale Cekropija gel, une masažne hlače in začela hoditi na fitnes. ampak ne še zdaj, komaj oktobra. :o|o:

#179 Gost_sstane_*

Gost_sstane_*
  • Gost

Objavljeno: 7. avgust 2006, 14:59

Stane, a tvoja sol nej bi pomagala kej? :inocent:

:shsh: Objavljena slika

#180 Gost_mačona_*

Gost_mačona_*
  • Gost

Objavljeno: 7. avgust 2006, 15:06

saj res, Stane, s tvojo soljo si bom začela delati piling telesa (sicer sem se do zdaj dvakrat zdrgnila s soljo v savni in pol še z ledom in sem imela fantastično žametasto kožo :2src: :palec: ).

saj res, nikotin je tudi kriv za nastanek celutlita, ali? :sori: ampak kajenju se pa res ne bom odpovedala zavoljo celulita.

#181 Tanci

Tanci
  • Vseprisotni
  • Št. objav: 847

Objavljeno: 7. avgust 2006, 18:16

proti celulutu je dejansko najboljš kombinirat gibanje, zdravo prehrano in še kakšno kremco proti celulitu xyesx brez katerekoli od teh stvari se ga je po mojem mnenju težko znebit :inocent: xnckrivx od krem se mi pa zdi prav super L'orealova Perfect slim xyesx :palec: Vichy je po mojih izkušnjah čist zanič :inocent: Pa baje so od Geomara dobre zadeve ... mal je treba sprobat in ugotovit, katera kremca je najboljša ... ne ustrezajo vse kreme vsem ženskam ... enim je ena super ... drugim druga .... aja, pa moji mamic so ful pomagale tiste "kapsule" ( dnevni in nočni odmerki so) ... kako se že reče xscratchx neki na E... se mi zdi xscratchx
... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

Objavljena slika

#182 girly

girly
  • Lunatik
  • Št. objav: 2 891

Objavljeno: 8. avgust 2006, 07:47

No, tukaj bi jaz nekaj dodala glede teh anticelulitnih krem.

Prijateljičina sošolka je delala magistrsko nalogo in raziskovala dejansko delovanje teh krem. Resnica je, da ti napnejo vrhnjo plast kože, da se celulit "zamaskira", koža se ti napne oz. "oteče", tisto spodaj se pa ne vidi - stanje je v bistvu enako kot prej, s časom pa se seveda slabša.

Vse, ki ste že uporabljale te kreme, ste lahko same videle, da so efektivne kvečjemu še teden ali dva po nanašanju, potem pa se staro stanje povrne. To je zato, ker zgornja plast kože izgubi to napetost. Skratka, vse skupaj je samo ena vizualna prevara, ozdravljenega oz. odpravljenega ni nič celulita.

Največja fora pa je, da tudi v reklami ne zavajajo:

reklama za Vichy, ko si je ena ženska slačila kožo .. so povedali, da krema VIDNO izboljša stanje že po 14 dneh (ali nekaj podobnega, poudarek je na VIDNO). No, VIDNO je tudi vse.

Enak efekt kot pri push-up modrcu torej ... tudi, če ga nosiš, samo IZGLEDA, da imaš velike ...

Aja .. pa še glede Cekropija gela. Če je to tisti, ki po cimetu diši... se mi zdi, da je.

Sem ga uporabljala par let nazaj (preden sem bila "razsvetljena" glede dejanskega učinka teh krem). Namazala sem si ga samo zvečer, ker čez dan tako smrdljiva pač nisem hotela hodit okoli. Saj ne, da cimet smrdi, ampak kaj je pa tu mač, je pa tu mač.

No, tisto obdobje mi je bilo vsako noč tako slabo, da sem se ponoči kar zbujala. Po kakšnem tednu te slabosti mi je kolegica rekla, da je možno, da je ta gel kriv. In je bil res. Sem nehala mazat, pa je bilo dobro. Je pa res, da sem očitno nagnjena k slabosti, ker mi je slabo bilo tudi po Algea tabletah.

Samo toliko, da si kdo ne bo slučajno predolgo razbijal glave, od kod naenkrat (morebitna) slabost ...

Joj, pa še to .. hehe ... Tudi alge ali blato ali kaj je že bilo iz mrtvega morja sem probala. Taka nagnusna zelena stvar, ki jo namažeš na rit, potem pa se v folijo zaviješ za en čas. No, takrat sem ravno začela hodit z enim tipom, sva šla na bazen in me gleda in vpraša, zakaj imam na riti zelen odtenek. Če sem padla ali kaj. In verjemite, da sem si to blato umila s sebe kolikot je le šlo. Nekaj se ti ga očitno pač vžre v kožo. In satan ne gre dol ... Šele čez čas (ko si že narediš sramoto).

To temo je popravil/a girly: 8. avgust 2006, 07:52

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,
sonce bo moje srce,
ena od tisoč zvezd mi bo prav ,
nosil bom njeno ime ...


#183 Cookie

Cookie
  • Lunatik
  • Št. objav: 9 884

Objavljeno: 8. avgust 2006, 09:29

xrolleyesx Girly, kok sm se smejala :sori: k sm te brala; sam je res, kr pravš. To z VIDNIM učinkom.
Cekropija gel (Afrodita) pa: ja, določen (sicer mali) % žensk opisuje težave, kot jih ti + urin ima vonj po cimetu - valda zadeva ni zate xcivx

Men osebno je Afrodita čist ql (nimam blemov slabosti & ipd.), tut te hlačne nogavice pa to...sam je res, uporabljat morš non stop, s par vmesnimi oddihi x:o)x Recimo pr seb sm opazila pojav varic na stegnah (in to glih PO obilnem in pogostem nanašanju bilokakih anticelulit kremah). Varice (rdeče razširjene kapilarice -(pajkove nogice) se običajno pojavljajo ob hormonskih neuravnoteženjih (poleg jemanja oralne kontracepcije). Sm jih komi zatrla (spet VIDNO, valda) z eno drugo kremo.

Vichy tut men ne ustreza.

Prav tako mi ne ustreza "Geomar" blato; ja, smrdiš ko kuga, ja zeleno blato se ti zažre v kožo in podkožje in šele po 1 tednu temeljitega ščetkanja pod tušem, se ga losaš - vsaj jst sm se ga šele takrat. Da ne omenjam, da ti švic smrdi po tem blatu, ustni zadah tut, urin tut....v glavnem, najboljš, da se za 1 tedn zapreš v osamo, dokler tega ne odsmrdiš xrolleyesx

Jst letos prvič, da nism NIČ uporabljala. Dnevno prekolesarim par km (gor-dol teren - 5-7km), pijem vodo kt žolna, uporabljamn solni cvet, pa še zvečer sok iz lubenice (svež iz sokovnika). In je stanje občutno (in vidno) BOLJŠE, vsaj tako boljše, kt če bi se mazala z nevem kako kremo, masirala...
You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.
»Grem naprej.
Kjer ni poti, ustvarim pot.
Usmerjam tok svojega življenja,
tako kot duša v meni hoče.«
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´

#184 Lisbona

Lisbona
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 566

Objavljeno: 13. avgust 2006, 19:06

Men se zdi,da je za odpravo celulita najbolj pomembno gibanje in še enkrat gibanje,pa seveda prava prehrana..Pa izogibanje alkohola in cigaret.Neki pa tud pripomorejo dobri geni,ki preprečijo nastanek celulita..
Sama sem bla dolgo časa športnica,pa še zdj sem aktivna-tako ali drugače x:px in nimam sploh problemov s celulitom..Prehranjujem se pa čist normalno,jem tud sladko hrano in mastno hrano...

Lahk pa napišem še to,da je moja mama šla na antilcelulitni program h kozmetičarki in je zgubila na vsaki bedri 5 cm obsega..Seveda pa je gledala tud na prehrano in na gibanje...Čist ga ni odpravla,sam je pa viden uspeh.. x:)x
Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.
Richard Bach

#185 Gost_sstane_*

Gost_sstane_*
  • Gost

Objavljeno: 13. avgust 2006, 21:50

saj res, Stane, s tvojo soljo si bom začela delati piling telesa (sicer sem se do zdaj dvakrat zdrgnila s soljo v savni in pol še z ledom in sem imela fantastično žametasto kožo :2src: :palec: ).

saj res, nikotin je tudi kriv za nastanek celutlita, ali? :sori: ampak kajenju se pa res ne bom odpovedala zavoljo celulita.

Le daj, če ne veš kako, pa si oglej intervju s Conteso v eni izmed naslednjih oddaj na TV PIKI ali na TVC x;)x

#186 Gost_mačona_*

Gost_mačona_*
  • Gost

Objavljeno: 13. avgust 2006, 22:54

uau, dbest. pa to lahko vidim samo na TV ali tudi na netu? :8):

#187 Gost_sstane_*

Gost_sstane_*
  • Gost

Objavljeno: 13. avgust 2006, 23:26

Vpiši piling in celulit v brskalnik na mojem forumu x;)x

#188 melody

melody
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 1 100

Objavljeno: 20. avgust 2006, 14:04

Res najboljša krema proti celulitu je zame Dior Plasitcity. Sem izgubila 4cm v bokih v enem tednu. Zraven sem pila ogromno zelenega čaja in se izogibala soli, ki zadržuje vodo v telesu. Jedla sem predvsem nepredelano hrano z veliko vlakninami in še naprej delala pilates trikrat na teden.
Kombinacija vsega tega prinaša rezultate :)
Objavljena slika

Tres tres chic.


#189 girly

girly
  • Lunatik
  • Št. objav: 2 891

Objavljeno: 20. avgust 2006, 14:12

kaj pa če se hočeš rešiti samo celulita, ne centimetrov?

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,
sonce bo moje srce,
ena od tisoč zvezd mi bo prav ,
nosil bom njeno ime ...


#190 Trudi

Trudi
  • D član
  • Št. objav: 4 651

Objavljeno: 20. avgust 2006, 14:14

kaj pa če se hočeš rešiti samo celulita, ne centimetrov?


Potem TELOVADBA in MIGANJE x^x :palec:

#191 girly

girly
  • Lunatik
  • Št. objav: 2 891

Objavljeno: 20. avgust 2006, 14:34

Potem TELOVADBA in MIGANJE x^x :palec:



aha. sem se odločila, da me celulit pravzaprav sploh tako ne moti ... :o|o:

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,
sonce bo moje srce,
ena od tisoč zvezd mi bo prav ,
nosil bom njeno ime ...


#192 kukica

kukica
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 118

Objavljeno: 29. avgust 2006, 12:09

Tek, tibetanske vaje pomlajevanja, post...pomagajo.

Najbolj pa pomaga to, da ti je lastno telo všeč. Ko ga začneš sprejemati, začne celulitis čudežno izginjati. Preverjeno!
Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.
Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.
by Tony Samara


NAGAJIVA USTVARJALKA
RECEPTKI

#193 Gost_mačona_*

Gost_mačona_*
  • Gost

Objavljeno: 29. avgust 2006, 21:04

hmja, kadar se imaš rad, kar žariš, izginejo mozolji ... in verjamem, da tudi celulit, čeprav pri sebi še nisem opazila kaj takega.

kadar se pa daješ v nič, žal vidiš grdobo v ogledalu, čeprav mogoče drugi ne. občutijo pa slabo energijo in se te izogibajo. :sori:

#194 nelika

nelika
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 419

Objavljeno: 12. februar 2007, 13:04

Po redni enoletni telovadbi...se pravi, VSAK drugi dan po 2 h švicanja v fitnesu, sem izgubila celulit. Preden sem začela s športanjem sem zelo malo pila tekočine...potem pa valda se navadiš na vodo. Krem nisem nobenih uporabljala. Preden sem začela aktivno telovaditi pa sem kupovala raznovrstne kreme, ki pa mi žal niso pomagale, saj nisem nič telovadila zraven.
Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem.[b] Marita Golden

#195 girly

girly
  • Lunatik
  • Št. objav: 2 891

Objavljeno: 13. februar 2007, 12:10

Kaj pa si delala na fitnesu? A vse po vrsti ali samo tek (steza) in podobno?

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,
sonce bo moje srce,
ena od tisoč zvezd mi bo prav ,
nosil bom njeno ime ...


#196 nelika

nelika
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 419

Objavljeno: 13. februar 2007, 12:14

Delala sem vse. 20 min aerobnih vaj (največ steper, pa tek na smučeh). Potem pa sem 1h in pol delala vaje na fitnes napravah. Vsak drugi dan in sicer en dan le vaje na napravah za roke in hrbet, drugi dan pa vaje za noge in hrbet. Mišic ne dobiš kar tako, ker ženske imajo drugačno zasnovo telesa, se pa ti telo lepo oblikuje. Pa celulit gre tudi stran.
Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem.[b] Marita Golden

#197 Antigona

Antigona
  • SkorajOdvisnik
  • Št. objav: 661

Objavljeno: 13. februar 2007, 12:21

Celulit je pa ja seksi, naredi žensko za simpatično nepopolno

Objavljena slika



točno tako....skoraj ni ženske..ki bi bila simpatično nepopolna.....MI lahko poveš, kaj je lepega v popolnosti? x;)x
Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori.

#198 mako106

mako106
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 055

Objavljeno: 13. februar 2007, 12:23

točno tako....skoraj ni ženske..ki bi bila simpatično nepopolna.....MI lahko poveš, kaj je lepega v popolnosti? x;)x

edino sam si si lahko lep....v svoji popolnosti...problem je...da te potem....tudi vsi ostali takšnega vidijo x:Dx

#199 Todika

Todika
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 677

Objavljeno: 13. februar 2007, 12:24

Celulit je pa ja seksi, naredi žensko za simpatično nepopolno

Objavljena slika

x:Dx x:Dx točn tko....jebeš gladke, lepe tace x:px celulit, pa fajn potolčene kolene, kakšna krčna žila kje pa seveda fajn kosmat vse skupi x;)x x:Dx
KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

#200 Antigona

Antigona
  • SkorajOdvisnik
  • Št. objav: 661

Objavljeno: 13. februar 2007, 12:25

edino sam si si lahko lep....v svoji popolnosti...problem je...da te potem....tudi vsi ostali takšnega vidijo x:Dx


se popolnoma strinjam.....takšnega kot se vidiš sam...te vidijo tudi drugi....
Kakšna je tvoja slika v ogledalu xrolleyesx x:Dx
Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori.




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0