Dresingi, majoneze, omake
#26
Objavljeno: 4. april 2005, 14:27
Bora
#27 Gost_sstane_*
Objavljeno: 4. april 2005, 17:04
Če jo boš fejst lizala, je več, kot za jurja na mesec ne spraviš v sebe in na sebe<{POST_SNAPBACK}>Vela sam da nau pošte več kkr je pa sol vredna? Kok pa stane res tale tvoja sol in kolk je je not?Slepam da nisi glih dobrodelna organizacija
Šest mesečnih doz stane celeeee tri jurje + poštar
#28
Objavljeno: 4. april 2005, 18:20
Bora
#29 Gost_sstane_*
Objavljeno: 4. april 2005, 19:19
No, pa pošlji, ampak knjigo si pa le preberi na moji strani, če ne, čudežev ne bo<{POST_SNAPBACK}>Uau Sstane sm misla da me boš bol olužu ti pošlem naslov za gratis probo tk kt si oblubu, pol se boma pa mogoč še za kak biznis zmenla če bo res do hudih sprememb prihajal.....bom za božička tvojo sol talala....
#30
Objavljeno: 4. april 2005, 19:29
Bora
#31 Gost_sstane_*
Objavljeno: 4. april 2005, 19:40
Kaj že tebi sploh je<{POST_SNAPBACK}>ja sm že neki brala sam tk na hitr, si morm bol čas uzet enkrat....
#32
Objavljeno: 4. april 2005, 19:46
<{POST_SNAPBACK}>Kaj že tebi sploh je
Kaaa? A ka mi je? aja to....mislim da nism nikol glih rekla da mi kaj je.... A mi more kej bit? Bi pa probala, za kožo č je res tko fajn pa take stvari.....nek drugje sm ti napisala da ful mal soli porabim, men se je to dobr zdelo, ti s pa reku da ni glih fajn.....
Bora
#33 Gost_sstane_*
Objavljeno: 4. april 2005, 20:01
Aha, sedaj se spomnim. No, tako mimogrede. ker imam v soboto ravno diabetes v Mariboru, slinavka ne proizvaja le insulina, ampak tudi natrijev bikarbonat, tega se pa brez soli ne da narediti, niti solne kisline za želodec. Je pa res, več kot ješ surove hrane, manj soli potrebuješ. Sicer pa v knjigi vse piše, da ne bom tu razlagal še enkrat, kako pomembni so elektroliti za človeka, ki je tudi kuhano hrano.<{POST_SNAPBACK}>Kaaa? A ka mi je? aja to....mislim da nism nikol glih rekla da mi kaj je.... A mi more kej bit? Bi pa probala, za kožo č je res tko fajn pa take stvari.....nek drugje sm ti napisala da ful mal soli porabim, men se je to dobr zdelo, ti s pa reku da ni glih fajn.....
#34
Objavljeno: 4. april 2005, 20:05
Pa tud ostale zelenjave, tud ko kuham se mi zdi brezveze cmarit zelenjavo nevemkok časa u piskru, jo dam zravn na konc, da se ubistvu sam pogreje, da hrusta... sej je to kul a ne?
Bora
#35 Gost_sstane_*
Objavljeno: 4. april 2005, 20:15
Je<{POST_SNAPBACK}>No ja srovga res kr pojem....eni pred tv čips jaz pa skledo korenja
Pa tud ostale zelenjave, tud ko kuham se mi zdi brezveze cmarit zelenjavo nevemkok časa u piskru, jo dam zravn na konc, da se ubistvu sam pogreje, da hrusta... sej je to kul a ne?
Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)
Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0