Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Mati - Hči


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
80 komentarjev na to temo

#1 irma

irma
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 54

Objavljeno: 3. junij 2002, 01:00

Pozdravljeni!
Nisem še zasledila, da bi kdo spraševal kaj o odnosu starši-otrok! Mene to zelo zanima. Rada bi, da mi kdo kaj več napiše o tem.
Jaz sem 17. 6. 1967, 16. 15, moja hči pa je 13. 10. 1995, 12.35. Rodila se je na petek trinajstega - ima to kakšno posebno "znamenje"?


irena

#2 Lenči

Lenči
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 6

Objavljeno: 24. september 2002, 01:00

Prosim za komentar povezav in analiz posameznih karakterjev:
13.01.1973 ob 7.00, Novo mesto
14.06.1994 ob 21.50, novo mesto

#3 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 5. junij 2002, 01:00

Živjo! Komaj sledim dogajanju na Forumu, zato tudi pišem šele danes.
Odprla si zanimivo temo in postavila zanimivo vprašanje.
Zagotovo bo namreč še marsikoga zanimal ta odnos, in čeprav gre tudi tu pravzaprav za primerjave, je vseeno smiselno, da je za to področje (starši/otroci) odprta posebna tema.

Sonci imata zelo skladno postavljeni, obe zračni znamenji, med sabo tvorita trigon, kar pomeni lahkotnost komunikacije in razumevanje.
Od tebe bo dobila svojo "zračno noto" - ki bo zato izrazita v njenem značaju.
Ker imaš ti povrh vsega Luno v znamenju Tehtnice, bo tok komunikacije toliko bolje tekel, nasprotno pa ima ona Luno v Dvojčkih - kar je malo nenavadno in zato nekako nakazuje na karmično povezavo.
Zanimivo je tudi to, da Luna kaže v osebnem horoskopu mamo - ali pač tip mame - no, v tvojem primeru kaže kar dobesedno.
Sicer gre pri njej za mil in dosti ležeren značaj (morda malo nagnjen k lenobi ali površnosti), vseeno nosi v sebi veliko trme.
To nakazuje položaj Venere, ki je v Škorpijonu, prav tako je v Škorpijonu Mars. To pomeni, da če ne bo motiva, se nikamor ne premakne, čim grer za "pravo" stvar, ogromno energije in neverjetne vztrajnosti in trme.
Petek 13. seveda daje malo poseben položaj:
Svetujem ti samo, da otroka s takim datumom nikakor nikoli in nikdar v nič ne prisiljuješ!
Ponavadi daje zelo samosvoje značaje, ki ne delujejo na čisto utečene načine in po že uveljavljenih vzorcih.
Saj res: tule smo že malce debatirali o Petku, 13: http://www.lunin.net...&t=444&hl=petek
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#4 irma

irma
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 54

Objavljeno: 10. junij 2002, 01:00

MARSA!

Najlepša hvala za odgovor. Prosim, če mi na kratko pojasniš, kaj pomeni: "da med sabo tvoriva trigon". Kar si napisala o njej, vse drži. Zelo je ležerna, zavzame se samo za stvari, katere izključno zanimajo samo njo. V kaj naj jo usmerjam? Ali je ona športni tip? Ker živiva sami, me zanima ali bo zaradi tega (čeprav ima redne stike z očetom-vodnarjem) kasneje zelo prizadeta?

Lepo te pozdravljam!

#5 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 10. junij 2002, 01:00

Irma - seveda, se opravičujem... :) trigon pomeni aspekt, kot med znakoma (120°), ki je zelo harmoničen, če ne najbolj harmoničen - o trigonu govorimo, ko gre za znamenja istega elementa - npr. v tvojem primeru gre za zrak. Skratka - vajini Sonci sta v zelo harmoničnem medsebojnem položaju...

Šport? Morda bolj kot v šport v bolj umetniške dejavnosti, morda pa npr. ples, ritmika, balet ipd...
Zelo veliko talenta na umetniških področjih - samosvoj karakter.

Rojena sem na petek, trinajstega. Očeta sem videla od 9.-ega leta samo še 2X.
To me žalosti, vendar name ni vplivalo katastrofalno in zato nisem prizadeta (čustveno seveda malo, vendar ne na osebnostnem nivoju), tudi zagrenjena ne - mislim celo, da mi je dalo en določen power in modrost, razumevanje.
Če nečesa absolutno nočem in nisem hotela in ne maram in nisem in ne bom.... je zadnje, s čimer me boš pripravil do česarkoli, prisiljevanje. S tem nič ne dosežeš. To si najbolj zapomni.
Argumenti, debata... bognedaj prisila.
Sicer je Tehtnica, potem se vse skupaj malo ublaži, a sled teh lastnosti prav gotovo ima.

Srečno!
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#6 irma

irma
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 54

Objavljeno: 10. junij 2002, 01:00

MARSA,

hvala za tako hiter odgovor.

Še enkrat sem si šla prebrati forum o petku trinajstem in sem "videla", da si tudi ti petek trinajsti. Zanima me, če si kdaj "krivila" ta datum, ko se ti je zgodila kakšna nesreča oz. kaj neprijetnega? Vem, da forum ni taprav, ampak vseeno!

Kako naj "prebijem" blokado, ki je ima ona, kadar govoriva o očetu. Občutek imam kakor, da me hoče "zavarovati" pred žalostjo, če bi se kaj o tem pogovarjali? Kot,da ima veliko skrivnost?!

Cenim tvoje odgovore, zato že vnaprej hvala!

#7 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 10. junij 2002, 01:00

Irma - ne "prebijaj" blokad - same se bodo odplavile... Sedmo leto je včasih težavno pri otrocih (in tudi sovpada s podobnimi izkušnjami).
Govori čimbolj lepo o očetu, sicer ji nič ne razlagaj - otroci veliko razumejo - in ko bo čas, te bo že sama vprašala.
Bodi malo bolj samozavestna in skušaj imeti sebe čimbolj rada - če te bo otrok namreč venomer gledal, ko npr. obupuješ, je jasno, da se navzame takega počutja.

Irma - nikoli nisem povezovala petka 13 s čim slabim - pravzaprav se mi je to vedno zdelo zelo imenitno - na tak dan ni vsak rojen (mislim, da je povprečno 2X letno). Pa - saj če si prebrala temo petek 13, potem ti je itak vse jasno.
No - to je dober datum. ;)

Res pa je, Irma, da moja mama najbrž ni ravno želela in si pač ni mogla izbirati (ravno na tak način sposobnega otroka, kajti priznam, z mano ni/bilo lahko), torej te ne potolažim nevemkako, če ti rečem, da je tudi marsa rojena na tak "nesrečen" datum... kajti dvomim, da bi si kdo zelo zelo želel takega... mislim seveda za svojega otroka... ;~))
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#8 irma

irma
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 54

Objavljeno: 10. junij 2002, 01:00

Marsa,

želela sem si, da bi se lahko z njo o vsem pogovorila in sem bila čisto šokirana, ko me je "ignorirala". Moti me, ker je to pri nama tabu tema.

Jaz nisem nič več prizadeta, ker mi nismo ostali skupaj, čeprav sem močno verjela, v našo družino (jaz dvojček, on vodnar, ona tehtnica in vedno sem se znala pohvaliti, da mi smo pa v sožitju, ampak nekaj se je očitno "sfižilo").

Ampak upoštevala bom tvoj nasvet in počakala, da se sama odpre.

To, da je rojena na petek 13 nisem nikoli imela za slabo. Jaz pravim, da sem sama "pripomogla" k temu, kajti ko so mi določili rok (29. 10.) sem šla pogledat na koledar in določila, da bom rodila na ta datum. V ta dan verjamem, kot da je nekaj posebnega!! Nikoli nisem verjela, da je nesrečen. Ampak javno mnenje je pač drugačno ...

Lep pozdrav

#9 TAYRA17

TAYRA17
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 53

Objavljeno: 10. junij 2002, 01:00

IRMA odprla si zanimivo temo.

Marsa mene pa zanima moj in mamin odnos. Vedno sva si vse povedali, se preprosto pogovorili...pol je pa moja puberteta prišla, pa sr šola, ki mi je povzročala ogromno težav, ker pač nisem bila resna(je bla šola na zadnjem mestu)... No in tako so nastala trenja. Zdaj se sploh ne moreva več normalno pogovarjat, ker se takoj sporečeva, pa tud zarad kakšne nepomembne stvari. Včasih se vname tak prepir da je groza. Mislm d je ona bolj z živci na konc, ker jo zdej pa še moj brat nervira; je glih u teh letih.
Kako naj to rešim?

Je v tem kakšen odgovor?
jst: 27.7.83 10:00am
mami: 24.3.61 nekje od osmih do devetih zvečer
brat: 26.3.88 (ne vem na pamet kdaj bom pa pogledala.)

Upam da mi boš odgovorila in mi vsaj malo pomagala, mogoče bom pa iz navadnega preprostega stavka kaj potegnila vn. Vedno se kaj najde.

hvala

ps: Irma zame je petek oz nasplošno datum 13 in številka srečna. Na tak dan so se mi zmeraj dogajale same dobre stvari in sami uspehi!
Po moje je to sam nekakša že dolgoletna evforija o petku trinajstem.

caw
M*
"Kam gredo ptice umret?"

#10 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 10. junij 2002, 01:00

Tayra - ne zameri, a mislim, da opisuješ povsem običajni družinski odnos, ko pa je eden od družinskih članov v puberteti, eden pa ravno dobro ven iz nje.
Mama kot Oven ima najbrž dominantno vlogo in bi si tako rada tudi obdržala, vidva (Oven in Lev) pa sta trmasta in naporna - tako vaju morda vidi mama. Sama je najverjetneje precej impulziven človek, pa težje razume in sprejema vajino drugačno dnevno dinamiko...
Brat ima Luno v Raku, ti pa v Ribah, pa morda mama ne razume najbolje vajinega čuta za umetnost in čustvenosti in domišljije... najbrž je sama bolj praktična in bi rada videla, da bi tudi vidva zavzela enako stališče do sveta...
Nekako vaju nezavedno poskuša navezovati nase - bolj ji bo to uspelo/ji uspeva pri bratu. On je najbrž zelo navezan nanjo, ti pa imaš do nje mešan odnos. Kot praviš - v bistvu se dobro razumeta, zato pa sta obe morda prezahtevni v pričakovanjih druga do druge.

*Preberi si opise (Luna v Ribah in Luna v Raku pri Osebnem horoskopu)
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#11 TAYRA17

TAYRA17
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 53

Objavljeno: 11. junij 2002, 01:00

Marsa hvala za odgovor.
To da je brat navezan na njo drži,ker sta nekaj časa kot pes pa mačka, kmalu za tem pa ne bi mogla biti eden brez drugega.
Ja jst mam pa res mešane občutke, enkrat bi jo nekam poslala:) , drugič je pa vse ok.
Mene samo moti ker ni več zaupanja med nama. In upam, da ne bo tako ostalo.

Je pa ena pomota. Jaz mam luno v vodnarju.

bye
"Kam gredo ptice umret?"

#12 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 11. junij 2002, 01:00

Tayra - hvala za povratno info.

Luna v Vodnarju in ne v Ribah.. Pogledala sem samo v Efemeride in nič računala (kot kaže, se tistega dne Luna premakne v Ribi, to se zgodi ob 10:11 - tako manjka samo še 10 minut, pa bi bila v Ribah - ker pa se Luna giblje tako hitro, jo, kadar se pojavi na 29. stopinji, mirno lahko upoštevamo (tudi) k prihajajočemu znaku).
Tukaj se malo pogovarjamo, komentiramo...
Ne gre, da bi šla še za vsakega posebej računat, tako se zanesem na podatke, ki jih sami navedete (zato tudi nisem upoštevala Ascendentov pri razlagi).
Tako je torej primerneje, da ko hočemo komentar, navedemo svoje položaje (da jih ne bo treba onemu najprej še samemu računati).

Torej - ker je Luna pri tebi tako na koncu Vodnarja, lahko mirno upoštevaš tudi razlago za Ribi.

Zagotovo pa bosta z mamo spet poglobili odnos in si zaupali....
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#13 TAYRA17

TAYRA17
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 53

Objavljeno: 12. junij 2002, 01:00

Hvala za odgovor.
Sej pol ko sem primerjala, luno v vodnarju in še v ribah, se mi je posvetilo da verjetn je pa res bolj na meji. Ker opis za vodnarja zame ne ustreza glih dobr.A to pomen da mam pol tud ascedent na meji-devica-tehtnica, ne? Kater pa prevladuje?

LP
"Kam gredo ptice umret?"

#14 teja

teja
  • Vseprisotni
  • Št. objav: 717

Objavljeno: 12. junij 2002, 01:00

Jaz pa sem ugotovila eno zanimivost na to temo. Moja babica je kozorog, maja mami je dvojček , jaz in sestra spet kozoroginje, moja hči pa spet dvojček. Zanimivo, kajne? Ima kdo podobno kombinacijo? Kaj pomeni?

Lep nasmejan dan ti želim

http://www.lunin.net...um/blog/mavlica


#15 pokowc

pokowc
  • Brez statusa
  • Št. objav: 5 844

Objavljeno: 12. junij 2002, 01:00

MENIM ZATO, KER SE VAŠA FAMILJA´ ŠE NI RAZVILA V DOLOČEN KARAKTER, ZATO SE POJAVLJAJO DOLOČENA IN ISTA ZNAMENJA POTEM LAYFA. kAKŠEN BO PARTNER___

pokowc

#16 Helena

Helena
  • D član
  • Št. objav: 1 180

Objavljeno: 29. junij 2002, 01:00

Teja!

Pri nas je zanimivo:

Od najstarejšega do najmlajše
OVEN - OČE
TEHTNICA - MAMA
OVEN - JAZ, (VODNAR - MOJ FANT)
VODNAR - BRAT
OVEN - BRAT
DVOJČEK - SESTRA.

3 ovni in vsa tri zračna znamenja in moj fant spet ZRAK.

Mimogrede še to:
očetov oče - OVEN ali BIK (20.4.), babica - VODNAR,
mamin oče - VODNAR, babica - BIK.

Še pika na i - brat, babica in dedek, ki so vodnarji imajo na isti dan rojstni dan.

Kaj pa to pomeni?

Elena

Helena


#17 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 29. junij 2002, 01:00

Jaz pa opažam, da je velikokrat praksa, da sta v družini znamenji Bika in Rib (tega nisem opazila le pri sebi).
Moja mama je Bik, poleg mene pa sta Ribi tudi dva njena vnuka (moj sin in sestrina hči). S Timom imava rojstna dneva z zamikom 5-ih dni (on je 8. marec) - in to tudi večkrat opazim - zelo zelo velikokrat sta v družini po dva predstavnika istega znamenja - večkrat pa je celo tako, da sta po dva (ali celo več) rojena na isti datum (moj prijatelj in njegov sin sta rojena istega dne).
Veliko mojih prijateljev in znancev, ki so Ribe, imajo enega od staršev Bika - in tudi obratno - moja najboljša prijateljica v osnovnošolskih letih je Bik - Ribe pa so njena mama, babica in dedek.
Ali pa je takšna praksa s Škorpijoni in Ribami (teh primerov ne poznam toliko kot Riba/Bik v starševskih odnosih, vendar jih tudi veliko opažam).
Sama sem se z Biki od nekdaj dobro štekala. S Škorpijoni pa itak.
Morda je tako prav in potrebno, da nekdo nudi trdnost, pa tudi razumevanje.
V primerih pa, ko sta v družini dva rojena na isti datum, je seveda prisotna še prav posebna povezava, če je to eden od staršev, je morda zato, da bo še bolje razumel svojega otroka.
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#18 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 30. junij 2002, 01:00

Bobnar - morda pa res - vendar tu ne gre za favoriziranje, pač pa za data bazo, ki jo imam, in seveda je več verjetnosti, da imam podatke za tiste znake, s katerimi se več družim in jih torej (osebno) nekako tudi favoriziram...
Ampak rekla sem, da tako ni samo pri meni (podatke sem zbirala več kot 10 let, med drugim sem imela možnost in čast "obdelovati" precej horoskopov bolj znanih ljudi iz slovenskega družabnega življenja, izdelala oz. pismeno interpretirala sem kakšnih 500 horoskopov, da ne omenjam interpretacij na liniji) - tako sem imela dosti priložnosti za nekakšen splošni uvid in primerjanje.
Spet pa se nekako v tvojem primeru (oz. v tem, ki ga omenjaš), nekako potrdi moja "teorija" - da se generacijsko menjamo nekako po energijah, po "polih".
primer: Moja mama Bik (trdna, umirjena, pridna, vestna...), hči (jaz) Riba - odštekana, samosvoja etc.. - moj otrok pa spet ima Bikovske lastnosti (sicer Riba, a (močna) Luna v Biku) - torej trdnost, pridnost...
Logično je, da se take družine "najdejo" skupaj...
Povprašaj pri partnerki - kakšni so bili stari starši? Torej starši staršev?
Ali so bili "odštekani" ali "normalni", "prava" družina - kajti če so bili, moja "teorija" spet drži.
Je pa res (to sem poudarila parkrat in velja tudi zame), da se vodna znamenja res večkrat pritožujemo. :|
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#19 El Nino

El Nino
  • Lunatik
  • Št. objav: 10 745

Objavljeno: 30. junij 2002, 01:00

V bistvu si res precej na vodo, kakor koli, mislim da ljudje s precej vode, veliko prej gredo k kaksni astrologinji, kot tisti z malo/brez. tako imas vseeno lahko podatke samo delne. najbrz bi se dalo podatke zbrati le ce bi vzeli recimo vsakega stotega prebivalca (ali vec)

Aries-Libra-Scorpio
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

#20 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 30. junij 2002, 01:00

Več stika imam z vodnimi znamenji raje, Bobnar - zato sem pritrdila, da drži morda favoriziranje. (*Pa še to ni čisto res - saj sem večkrat omenila, da se družim tudi z Biki, Levi, Dvojčki... imam samo dve res zelo dobri prijateljici - ena je Dvojček in druga Strelec).
Morda za vodna znamenja lahko rečem, da jih bolje poznam...
Seveda pa nikakor ne more biti tako v drugih primerih mojih analiz in opažanj, saj najbrž ni od mene odvisno, kdo vse me kliče oz. hoče moje usluge - in tudi če boš pogledal data bazo znanih imen (ki sem jo, btw, spravila skupaj sama) na Luninem netu, boš najbrž opazil, da seveda nikakor ne gre samo za vodna znamenja (in tudi ne samo za primere, ki se meni zdijo zanimivi).
Tule sem navedla samo svoj primer in dodala svoja opažanja in nikakor ne postavljam teorij tule.
Ti pa si navadel drug primer, ki ga poznaš.
In - by the way - potrdil moja opažanja - kajti tvoja punca je Škorpijon in njeni starši so Ribe.
Saj nisem rekla ničesar drugega.
Da je "večkrat praksa" - to sem rekla.

Je bilo malo nesporazuma očitno.
Očitno te je zmotilo, ker sem navedla svoj primer. No, gre za to, da lahko navajam samo svojega. Težko namreč vem za podatke o starših ali otrocih npr. Clinta Eastwooda.

Moja zgornja opažanja pa sicer podpira tudi poznavanje položajev (tudi) staršev in otrok nekaterih znanih slovenskih osebnosti - ker pa so mi jih zaupali zasebno in ne z namenom, da bi javno pisala o tem, jih ne morem navajati kot primere.
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#21 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 2. julij 2002, 01:00

za bobnarja

Tusssssssssss..... bobne je vredu spilat vcasih.

maja, le da so lahko lastni obcutki in izkusnje bolj realni
od mnogokaterih statistik (sploh ce gledamo slovenski popis
prebivalstva menda? ;) hehe
sicer pa kaj je 'realno' in kaj ne, ane.
in cetudi je realno lahko nekomu nekaj, lahko drugemu ni.
splosno veljavo lahko podajamo prav vsi! ker naj bi imeli
svobodo govora :) ce pa gdo verjame je pa drugo.
dokler osvobaja in ne zavira je menda vredu?
- tebi je zgleda, da so ribe custvena, nedistancirana bitja.
evo in jasem riba, pa se nisem distancirav od odgovora :)
ker sem se custveno vpletev :) hehehe
in sdaj sem vpleten in ti grem na zivce :) nazivc na zivc nazivc...
toda v natalnih kartah imajo tudi ribe vpliv razlicnih planetov!
zato si verjetno tudi ti posploseval in predalckav, kakor
pocnemo domala skoraj vsi zaradi 'lazjega' razumevanja, recimo.
in ker ti gre na zivce si torej tudi ti custveno vpleten
in mi smo custveno vpleteni... in sdaj na forumu se slisi vplet
vplet vplet... se dobro, da koga ne odzenemo, takega, ki ni custven
in je 'realen'. ane ;) hehe
vsak ma svojo resnico ane, alpa majo eni resnico, da iscejo
resnico hahaha :)
se dobro, da si povedal kar mislis, mogoce ti 1x zaradi
komunikacije ne bo slo vec nazivce (:

#22 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 3. julij 2002, 01:00

Ja - saj smo se že navadili na načine drug drugega... ;~))

Med mojimi znanci (kombinacija z njihovimi starši in/ali otroci) pa jih je kar nekaj tudi s kombinacijo Kozorog/Rak.
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#23 El Nino

El Nino
  • Lunatik
  • Št. objav: 10 745

Objavljeno: 3. julij 2002, 01:00

Ker je tole dovolj starsevska tema, bom postavil tu vprasanje: Kako vpliva horoskop starsev na horoskop, otroka, tu ne mislim odnos med njima, ampak kaksen bo potem otrok.

Aries-Libra-Scorpio
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

#24 pokowc

pokowc
  • Brez statusa
  • Št. objav: 5 844

Objavljeno: 3. julij 2002, 01:00

...Kako vpliva horoskop starsev na horoskop, otroka, tu ne mislim odnos med njima, ampak kaksen bo potem otrok ...

ninoj: menim, da večina otrok nosi naprej Luno ali ascendent enak starševemu znamenju, morda Venera in Mars ne izstopata. Pa vsak otrok se mora izoblikovati v družini, da bo primerno se razvil svojemu karakterju .Luna kot npr.zemeljsko znamenje očeta kozorog, otrokova Luna je Devica ali enaki Luni ...


pokowc

#25 maye

maye
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 10

Objavljeno: 4. julij 2002, 01:00

Zelo zanimiva tema.
Moja babica je bila bik, jaz sem bik in moja hči je tudi bik. In vendar smo si zelo različne - najbolj tipično bikovska je moja hči (asc.v kozorogu).
Mož in sin pa sta dvojčka - oba zelo tipična.
Zanimivo je tudi, da imava z možem oba asc. v raku, sicer pa opažam znotraj družine kar nekaj planetov v istih znamenjih.

Mimogrede - oba otroka ''sta si sama izbrala'' prihod na svet oziroma oba sta bila rojena na naraven način ( upam da veste - najprej naravni majhni popadki, pa počasno stopnjevanje in tako naprej...)

Zanima me, kaj si pa mislite glede na rojstvo otroka, pri katerem je bil porod sprožen umetno oziroma je bil opravljen carski rez? Kakšna je ob tem interpretacija rojstne karte?



M.




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0