Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

vnebovzeti mojstri


 • Prijavi se, če želiš komentirati
* * * * * 1 x ocenjeno
760 komentarjev na to temo

#1 matjazz

matjazz
 • Nepogrešljivi
 • Št. objav: 1 203

Objavljeno: 18. maj 2005, 13:32

Tukaj poveste vse kar veste ali pa bi želeli vedet o vnebovzetih mojstrih.


Torej kaj so vnebovzeti mojstri?
To so mojstri, ki so si skozi svoja življenja opravljali pomebne naloge, ki so vplivale na nadalji razvoj človeštva. In še zdaj neoumorno delujejo v našem svetu, zato da bi se vsi povzdignili in iskusili tančico popolnosti.

Vnebovzeti mojstri so bili ljudje tako kot mi, vsaj nekateri. In skozi dobra dela in požrtvovalnost jim je uspelo spremeniti svojo karmo. IN potem ko ima človek karmo 100% prečiščeno doživi vnebovzetje in postane mojter. Seveda se tudi veliko uči v vnebovzetem stanju.

Kako lahko vzpostavim stik z mojstri?
Zelo enostavno. Če si želite, da bi bili njihovi učenci, je ta vaša želja narobe usmerjena. Ampak, če si zadate cilj, da bo iz vas izžarevala čista ljubezen, in da se boste zavestno da boste izžarevali vse več ljubezni, potem vas vzame vnebovzeti mojster pod svoje okrilje. In tako razkrije učencu nekatere nauke in ga pripravi za nadaljno pot.

Kako bom prepoznal mojstra?
Ko je nakdo že na zelo veliki duhovni ravni in ima zelo veliko željo, da se sreča z mojstrom in ko ipoljuje zgoraj omenjene se mu bo ta prikazal. Mojstri lahko prevzamejo kakršno obliko hočejo. Lahko se predstavijo kot maldenič star 18 let, starec, evropejec, američam. Lahko se pojavi v kakršni koli postavi. To pa zato, ker laho upravljajo z vsakim atomom materije. Več o tem v nadaljevanju.
Seveda se tukaj ne konča. Tudi, ko je učenec pod okriljem mojstra ga čakajo preizkušnje. Ampak nobena preizkušnja ni tako težka, da je učenec ne bi opravil.

To je na kratko o mojstrih. Seveda je še veliko informacij ampak jih morem še enkrat predelati.

#2 Mak

Mak
 • NeČistZačetnik
 • Pip
 • Št. objav: 4

Objavljeno: 18. maj 2005, 14:20

Primer mojstra?

Jezus? Buda? Kdo?

#3 matjazz

matjazz
 • Nepogrešljivi
 • Št. objav: 1 203

Objavljeno: 18. maj 2005, 14:24

Vsi ki si jih omenil so dosegli Vnebovzetje. IN še veliko drugih za katere mi ne vemo. Pri jezusu je omenjeno, ko je vstal od mrtvih. Na takšen način je on doživel vnebovzetje.

Buda je imel 2 možnosti ali postane svetovni vladar in vlada ali se odloči za služenje. In on se je odločil za služenje. Že ko je prišel na zamljo je imel velik potencial in se je odločil da ga bo modro uporabil.

#4 kamikaze

kamikaze
 • Nepogrešljivi
 • Št. objav: 1 205

Objavljeno: 19. maj 2005, 10:24

Loh pa da je v kšni reinkarnaciji oz. inkarnaciji tud bil vladar - najboljši vladar je tisti, za katerega se sploh ne ve, da vlada, bi rekli taoisti x:)x x:)x
cosmic dancer

#5 matjazz

matjazz
 • Nepogrešljivi
 • Št. objav: 1 203

Objavljeno: 19. maj 2005, 11:01

Čisto prav imaš shaolin. Veliko mojstrev tudi deluje v našem fizičnem svetu. Nekateri so na zelo visokih položajih in opravljajo določene funcije.
Če ne bo oni posegli v naše življenje, bi bilo človeštvo že zdavnaj uničeno.

#6 kamikaze

kamikaze
 • Nepogrešljivi
 • Št. objav: 1 205

Objavljeno: 19. maj 2005, 16:31

itak..... svet gre že zdej po gobe počas..... še dobr, da ne obupajo x:Dx x:Dx x:Dx joke
cosmic dancer

#7 principesa

principesa
 • Lunatik
 • Št. objav: 3 055

Objavljeno: 19. maj 2005, 21:19

x:o)x ja svet gre u maloro definitivno.... :vragec: vsaka duša bi rabla enga Šamana x:Dx , ker so duše bolane..... tko je to... x^x x;)x

#8 matjazz

matjazz
 • Nepogrešljivi
 • Št. objav: 1 203

Objavljeno: 20. maj 2005, 08:11

Vnebovzeti Mojstri


Vnebovzeti mojstri so bili rojeni kot čisto običajni ljudje, ker pa so se vrnili k Očetu, enako kot Jezus, se imenujejo vnebovzeti mojstri. Mednje sodijo modreci in svetniki vseh časov in narodov, ne glede na njihovo veroizpoved.

Vnebovzeti mojster je tisti, ki je skozi Kristusa obvladal čas in prostor in je v procesu dosegel mojstrstvo jaza v spodnjih štirih telesih in štirih kvadrantih Materije, v čakrah in je uravnotežil trojni plamen. Vnebovzeti mojster je tudi preobrazil najmanj 51 procentov svoje karme, izpolnil svoj božanski načrt in vzel iniciacije Rubinastega Žarka v ritualu vnebovzetja – pospešitvi s svetim ognjem v Prisotnost JAZ SEM KI JAZ SEM. Vnebovzeti mojster biva na ravni Duha, v Božjem kraljestvu (Božji zavesti) in lahko uči nevnebovzete duše v eteričnih zatočiščih ali eteričnih mestih na eterični ravni (v nebeškem kraljestvu).


El Morya

El Morya je Čohan (Gospod, vladar) prvega žarka, modrega žarka moči, dobre volje in vere. Prav tako ponazarja kvalitete modrega žarka kot so voditeljstvo, pravilna uporaba moči in govora in predanje Božji volji. Asistira lahko vsem učencem, ki želijo utelešati te kvalitete, obvladati grleno čakro in prejeti darove Svetega Duha besede modrosti in vere v božanski volji.

El Morya je poznan kot Mojster M, ki je delal skupaj z Mojstrom Koot Hoomijem v poznem devetnajstem stoletju na ustanovitvi Teozofskega društva in širjenju vedenja višjih resnic širšemu krogu ljudi. Po svojem vnebovzetju v poznih 1800-tih, je nadaljeval za delom na istem namenu, najbolj skozi Nicholasa in Helene Roerich v zgodnjih 1900-tih in v zadnjem času skozi Summit Lighthouse in Marka ter Elizabeth Prophet v poznih 1950-tih.

Eden od najpomembnejših El Moryinih naukov se tiče volje Boga, božanske volje v vsakemu od nas. Razlaga da z uskladitvijo in objemom te volje, posameznik postopoma postane poenoten s svojim Višjim Jazom. Sledenje božanski volji vodi tudi k izrazitvi notranje matrice duše in izpolnitvi posameznikove unikatne življenjske misije. El Morya in mojstri modrega žarka vselej učijo, da če je študentova volja ena z voljo Boga, da bo uspel.

Zatočišče El Morye je locirano nad Darjeelingom, v Indiji.Saint Germain

Saint Germain je Vnebovzeti Mojster, poznan kot Gospod Sedmega žarka. Obstaja sedem poti realizacije notranje Luči, temelječih na sedmih vidikih Božje zavesti. Kvalitete sedmega žarka so svoboda, pravičnost, milost, alkimija in sveti obred. Posvečenci na tem žarku opravljajo poklice v vladi, gospodarstvu, religiji, znanosti ali sorodnih področjih, ki jim dopuščajo, da razvijejo svoje samoobvladanje s služenjem družbenim potrebam na sedmem žarku.

Za časa svojih zemeljskih življenj, se je Saint Germain učil in postal zgled Kristusovske poti sedmega žarka, ter dosegel vnebovzetje leta 1684. Ime tega prijatelja in učitelja človeštva pomeni "sveti brat" in v tej luči ga vidijo njegovi učenci.

Utelešen je bil kot prerok Samuel (ok. 1050 p.k.); Sveti Jožef, Jezusov zaščitnik (1.st.); Sveti Alban, prvi krščanski mučenik v Britaniji (3.st.); Merlin, jasnovidec in modrec na dvoru Arturja (5.st.); Roger Bacon, filozof, preganjani znanstvenik in frančiškanski menih (ok.1214-1294); Krištofer Kolumb, odkritelj Amerike (1451-1506); in Francis Bacon, oče induktivnega mišljenja ter znanstvene metode in ploden pisatelj- nekateri pravijo Shakespearovih iger (1561-1626).

Po svojem vnebovzetju, se je Saint Germain posvetil napredku vlade in znanosti. Od 1710 do 1822 se je pojavil kot 40-leten grof saint Germain, ki je omenjen v pismih Voltaira, Horaca Walpola, Fredericka Velikega, casanove in Madame Pompadour.

Saint Germain je poskušal pomagati pri mirnem prehodu iz monarhije v parlamentarno vladanje in preprečiti prelivanje krvi Francoske revolucije. Da bi pridobil pozornost kraljev Evrope, je izvršil niz navidezno čudežnih alkimijskih spretnosti. Toda zaman. Niso se zmenili za njegova opozorila in Saint Germain je svojo pozornost obrnil na Novi Svet.

Postal je zaščitnik Združenih držav Amerike in njenega prvega predsednika- navdihujoč Deklaracijo neodvisnosti in ustavo. Navdihnil je tudi dela osvobujočih (prizanašujočih) naprav 20.stoletja, da bi pospešil svoj cilj osvobajanja človeštva od garanja, da bi se lahko posvetili iskanju (zasledovanju, težnji) Božje realizacije (izpolnitve, uresničitve, izvršitve, ostvaritve).


Hilarion

Hilarion je Čohan, Vladar Petega Žarka, zelenega žarka resnice, znanosti, vizije in napredka. Dela z dušami, da jim pomaga doseči mojstrstvo tretjega očesa in kvalitet zelenega žarka, vključno z zdravljenjem in znanostjo vzdrževanja brezmadežnega koncepta. (Brezmadežni koncept je vsaka čista misel vzdrževana s strani ene osebe do druge.)

Apostol Pavel je bil ena od Hilarionovih inkarnacij. Pavel je dosegel mnogo del kot instrument Gospoda v zdravljenju, čudežih, prerokbah in ognjenih pretvorbah. To je bila resnična pot, katero je Jezus Kristus mislil za svoje apostole. Danes Hilarion vodi študente na poti nadenitve plašča Višjega Jaza za dosego teh del in še več. Njegova zadnja inkarnacija je bil Sveti Hilarion, puščavnik v četrtem stoletju in zdravitelj, ki je izvedel brezštevilne čudeže.

Kot vnebovzeti mojster, Hilarion sponzorira učitelje resnice, religiozne voditelje in misionarje, kot tudi tiste, ki prakticirajo umetnosti zdravljenja, znanstvenike in inženirje na vseh področjih, glasbenike in tiste specializirane v računalniški in vesoljski tehnologiji. Je tudi večni empirik, ki prinaša iskalcu na iniciacijski poti, rečeno po apostolu Pavlu: ''In vedeli boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila!'' Skrbi tudi za pomoč ateistom, agnostikom, skeptikom in drugim empirično usmerjenim, ki so, pogosto ne po svoji krivdi, postali razočarani nad življenjem in religijo in nimajo zunanjega znanja poti individualnega Kristusovstva.

Hilarion pomaga dušam se pripraviti za sprejem daru Svetega Duha, daru zdravljenja. Njegovo eterično zatočišče je Tempelj Resnice in je locirano na otoku Kreta v Grčiji.


#9 kamikaze

kamikaze
 • Nepogrešljivi
 • Št. objav: 1 205

Objavljeno: 20. maj 2005, 08:26

<{POST_SNAPBACK}>x:o)x ja svet gre u maloro definitivno.... :vragec:  vsaka duša bi rabla enga Šamana x:Dx , ker so duše bolane..... tko je to... x^x  x;)xveš kok si to zadela..... pa tud js sm včasih razmišljal da bi rabili šamanski faks - namest vsega tega sr.....(cenzura) x:Dx x:Dx
cosmic dancer

#10 matjazz

matjazz
 • Nepogrešljivi
 • Št. objav: 1 203

Objavljeno: 20. maj 2005, 10:24

To je nekaj o mojstrih če še koga zanima naj vpraša al pa piše.

#11 cashy

cashy
 • Lunatik
 • Št. objav: 4 855

Objavljeno: 20. maj 2005, 11:51

kako se kar ve, kdo se je utelesil v kom? A je apostol Pavel komu rekel, ali zapisal, da je on v resnici Hilarion?
Kako se to ugotovi?
Ali se nekdo kar spomni, da je bil ta in ta utelešen v tem in tem človeku?

Ker čisto nič ne razumem... :ermm:
ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

#12 matjazz

matjazz
 • Nepogrešljivi
 • Št. objav: 1 203

Objavljeno: 20. maj 2005, 12:22

Hm kaj se tiče utelešenja.

Za Hilariona točno ne vem.

Lahko ti pa malo povem o tem. Npr če vzamemo primer Dalaj Lame. On se je že velikokrat utelesil. IN v tej inkernaciji, v akteri sedaj prebiva. Kako se ve, da je on. Ko je bil otrok, ga je nekdo našel in potrdil, da je on ta pravi. Potem je ta otrok pokazal na omarico in rekle, da je noter zobna proteza. Omarico so odprli in res je bila noter zobna proteza. To je vedel, zato, ker jo je nosil v prejšnji inkernaciji.

Bom daš še drug primer. Sai baba duhovni učitelj v Indiji. On je bil brezmadežno spočet. Kar pomeni, da je kot čista energija vstopil maternico svoje matere. Vem da se malo sliši čudno ampak tako je. IN pravijo, da ko se je rodil, da je imel že lepo avro, ki jo je lahko videlo prosto oko. IN potem v mladosti se je odločil in povedal zakaj je prišel, kdo je in kaj namerava storiti.

Apostol Pavel je bil ena od Hilarionovih inkarnacij. - ta stavek je res tako dvoumno napisan. Po moje to pomeni, da je bil Hilaron v inkerniran v tem telesu, ki je imelo ime Apostol pavel. Za njegov primer ne vem, ampak je opisano kako je bilo pri Sai Babi.

Zgoraj imaš navedena še dva primera. Drugače, to kaj je z modrim textom je prekopirano iz spletne strani.

Upam, da sm ti odgovoril na vprašanje.

#13 matjazz

matjazz
 • Nepogrešljivi
 • Št. objav: 1 203

Objavljeno: 20. maj 2005, 12:33

Življenje in nauki mojstrov vnebovzetja

Svetovni popotnik, znanstvenik in pisatelj Baird Spalding je s skupino enajstih raziskovalcev po Daljnem Vzhodu tri leta in pol preživel v družbi velikih Mojstrov Himalaje. Ti so jim razodeli duhovna znanja, ki jih je Spalding v prvi polovici prejšnjega stoletja podal v knjigah "Life and Teaching of the Masters of the Far East" (Življenje in Nauki Mojstrov Vnebovzetja). Tako je utrl pot vsem učiteljem, ki predstavljajo nauke Vnebovzetih Mojstrov.

Mojstri sprejemajo, da je Buda pokazal Pot do Razsvetljenja, in da je Kristus to Razsvetljenje oziroma stanje zavesti, ki ga vsi iščemo - Kristusova Luč vsakega posameznika, zatorej Luč vsakega otroka, ki je rojen v svet.

Nihče ne more oceniti Mojstrov razen tisti, ki so bili sprejeti v tišino Njihovih svetih prostorov in misli. Oni živijo Resnico, ki je del samega Univerzuma. Za nas je življenje omejeno z vsemi mogočimi omejitvami in pravili. Zanje je življenje neomejena, neprestana večna blaženost in sreča.

Glavna stvar njihovih življenj je dajanje Znanja in Razsvetljenja človeštvu. Njihovo veliko poslanstvo je utiranje poti k miru in harmoniji skozi (v človeku ležečo) veliko moč dovršitve. Oni so največji prijatelji resnične znanosti, religije in filozofije. In to tudi učijo, prav tako kot učijo, da so vsi ljudje bratje in da je Resnica ena.

Ideja smrti je tuja (dejansko je neposredno nasprotovanje) božanskemu namenu in ni v skladu z zakoni Kozmosa ali njegovim življenjskim izžarevanjem niti ni v skladu z Jezusovimi nauki.


Cerkev in pokopališče sta pogosto na istem mestu. Že to je dokaz, da Kristusovi nauki niso bili pravilno razumljeni niti živeti. Kristus-človek je govoril in uho, ki posluša, je slišalo, "Kdor Vame veruje, ne bo nikoli umrl." (Jn 11:25) Božje darilo Bogu-človeku je Večno Življenje. Bog je za Boga-človeka v Božjem Kraljestvu na Zemlji ustvaril popolno fizično telo, če človek resnično živi usmerjen k Bogu in je popolnoma zaobjet z Njegovo Lučjo.

Mojstri Boga ne pojmujejo kot nekaj nadnaravnega, temveč Ga v celoti vidijo kot nihajno frekvenco in vedo, da se, vse dokler ohranjajo svoja telesa v Enosti z Božjo Lučjo, ne bodo nikoli postarali in nikoli umrli.

Mojster je rekel o Resnični Jazu (JAZ SEM-u):
"Bog Vsemogočni je dejaven skozi mene in dela vse stvari. Jaz sam z umrljivim jazom ne zmorem ničesar. Le ko se v celoti znebim zunanjega in pustim Resničnemu JAZ SEM-u govoriti in biti dejaven ter pustim veliko Božjo Ljubezen teči skozi sebe k vsem stvarem, lahko delam nadnaravne stvari in se ne bojim ničesar in nič hudega se mi ne more zgoditi."

Sposobnosti Mojstrov:

- potovanje v Nevidnem,

- hoja po vodi,

- prehajanje skozi ogenj,

- ustvarjanje stvari iz Nevidnega,

- zmaga nad smrtjo …

Svoje delo izvršujejo neopazno in v popolni otroški enostavnosti. Vedo, da jih varuje Moč Ljubezni in razvijajo jo, dokler ni vsa narava v ljubezenskem odnosu z njimi in jim pomaga.

V vsakem gibu Mojstra je čutiti moč trdnega značaja. Njegovo celo bitje izžareva Luč, ki je iznad človeškega razumevanja.

* * *
Vnebovzeti Mojster Saint Germain je razložil:

"Vnebovzeti Mojstri so varuhi človeštva. Tekom vseh obdobij so delovali iz Nevidnega in prav tako iz fizičnega nivoja, da prebudijo, razsvetlijo in dvignejo človeštvo iz samoustvarjenega propadanja in sebičnosti. Premagali so smrt s popolnim in večnim obvladovanjem atomske snovi fizičnega telesa in sveta. Zakoni narave in Univerzuma so jim voljni poslušni služabniki. Kajti ko nekdo išče Luč in le Luč, so mu vse ostale stvari resnično (do)dane.

S pospešitvijo atomskega nihanja fizičnega telesa se to dvigne v čisto Telo Luči Mogočne Prisotnosti JAZ SEM, ki ga je Jezus označil kot nevestina obleka Duha. Je iz čiste Luči elektronov, na katero se ne more nikoli vtisniti nobena nepopolnost.

Vnebovzeti Mojstri so Mojstri Ljubezni, Luči in Modrosti. Le preko Njih lahko človeštvo razume Življenje in doseže najvišji dosežek. Oni so vsi izkusili zemeljsko življenje in so z obvladovanjem zemeljskih sil postali popolnoma Božanski. Prehodili so vso pot, po kateri zdaj stopajo človeška bitja in poznajo vsak korak na tej poti. Zato lahko vsakomur na tej poti pokažejo njene pasti, če le hoče poslušati. Tako se lahko tisti, ki se usmerijo k Vnebovzetim Mojstrom, izognejo težavam in nevarnostim na poti. Toda Oni se ne bodo nikoli in se tudi ne vsiljujejo nikomur, ker svobodna volja posameznika je njegova rojstna pravica in Oni jo spoštujejo."

*
Vnebovzeti Mojstri vedno usmerjajo vsakogar na dve stvari:

- za vse, kar potrebujete, se usmerite na svoje lastno Božanstvo, Mogočno Božjo Prisotnost JAZ SEM v sebi in Njej prvi in edini poklonite vso svojo Ljubezen in pozornost;

- uskladiti svoje občutke z izlivanjem Božanske Ljubezni kot vseblagoslavljajoče Moči.

Kdor deluje tako, bo izkusil neomejeno Pomoč teh velikih Bitij, ker so Oni vedno dejavni preko Božjega Jaza, JAZ SEM-a, vsakega posameznika.

Saint Germain je še poučil:

"Le s služenjem Življenju z veliko Ljubeznijo in s povabilom Vnebovzetih Mojstrov lahko dosežete stik z Njimi v Njihovih vidnih in otipljivih Telesih Luči. Kakršenkoli drugačen pristop je obsojen na razočaranje in neuspeh, ker Jih že od nekdaj varujeta velika Prisotnost in Moč.

Le vaša lastna notranja čistost in moč ter vaše lastno izpopolnjevanje vam lahko omogočijo, da vstopite v te Dejavnosti, in vrata do Vnebovzetih Mojstrov se vam odprejo. Ko z zavestnim odpravljanjem svojih pomanjkljivosti dosežete določeno točko, vam nič v Univerzumu ne more preprečiti, da bi prišli do Njih."


Tomaž Pritekelj
- avtor tega članka, ki je bil objavljen v pozitivkah

www.pozitivke.net/article.php/2005041402165975

#14 free

free
 • Srebrni član
 • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 20. maj 2005, 13:01

fajn infote podajas!! :palec: :palec:
sam, tkole je: mojster Saint Germain ponavadi predstavlja modri zarek oz. 5 nivo (krativnost, alkemija, pisanje, etc... kakor tudi opisujes - shakespeare, etc...).
Ker pa zdravi z vijolicnim plamenom (saj ima vijolicna energija visjo vibracijo kakor modra, ga morda kdaj razvrscajo tudi med mojstra vijolicne energije oz. 7 nivoja ).

Mojster Hilarion, pa naj bi bil mojster oranznega zarka oz, drugega nivoja: sanjanje, nova znanost, fizika, racunalnistvo tudi., psihiterapevtske tehnike, fizicni kontakt, moda, etc...

no, take so pa c moje izkusnje. x:Ix

mosjti se morda predstavljao tudi na razlicne nacine, glede na priliko.
konec koncev ni pomembno; menda naj bi bila pomembna energija, ki nam jo podajo; v smislu, da znamo lociti in jo prakticno zaznavati tudi v vsakdanjem zivljenju. :palec:
----------

Vnebovzeti Mojstri
    Vnebovzeti mojstri so bili rojeni kot čisto običajni ljudje, ker pa so se vrnili k Očetu, enako kot Jezus, se imenujejo vnebovzeti mojstri. Mednje sodijo modreci in svetniki vseh časov in narodov, ne glede na njihovo veroizpoved.#15 matjazz

matjazz
 • Nepogrešljivi
 • Št. objav: 1 203

Objavljeno: 20. maj 2005, 13:26

Ja tako je kot si ti napisal. Jaz se bolj spoznam na njihove nauki. Nekaj se. To sm prekopiral z neta. Ker je težko sam napisat, če je nekdo že napisal, ki se na to spozna.

#16 principesa

principesa
 • Lunatik
 • Št. objav: 3 055

Objavljeno: 20. maj 2005, 13:48

<{POST_SNAPBACK}>veš kok si to zadela..... pa tud js sm včasih razmišljal da bi rabili šamanski faks - namest vsega tega sr.....(cenzura) x:Dx  x:Dx

x:Dx :vio: sej sm prec zavohala , v katermu grmu tiči zajec...ups... šaman x:Dx x:Dx x;)x :palec: xDDx itak.... :2src:

#17 kamikaze

kamikaze
 • Nepogrešljivi
 • Št. objav: 1 205

Objavljeno: 21. maj 2005, 17:59

no, katerem? x:Dx sej ne vem, če bi se vpisal, sam tko, dobr bi blo, res..... treba poslat predlog na ministrstvo, pol pa par original Sibircev uvozit al pa aboriginov.... x;)x
cosmic dancer

#18 principesa

principesa
 • Lunatik
 • Št. objav: 3 055

Objavljeno: 21. maj 2005, 22:12

<{POST_SNAPBACK}>no, katerem? x:Dx  sej ne vem, če bi se vpisal, sam tko, dobr bi blo, res..... treba poslat predlog na ministrstvo, pol pa par original Sibircev uvozit al pa aboriginov.... x;)x

:inocent: pa še arzejbedžane si pozabu, pa naše bivše bosance, da o čobaninih niti ne začnem teme.... x:Dx x:Dx x:Dx :eek: x;)x

#19 kamikaze

kamikaze
 • Nepogrešljivi
 • Št. objav: 1 205

Objavljeno: 22. maj 2005, 14:55

čaki no - a so oni znani po neki šamanski tradiciji x:Dx x:Dx kopanje jarkov ni delo šamanov, kokr vem..... x:)x
cosmic dancer

#20 Kabalist

Kabalist
 • Lunin Odvisnik
 • Št. objav: 2 279

Objavljeno: 22. maj 2005, 15:20

Vnebovzeti!
Ojoj, ljudje božji, o čem nakladate? Vnebovzeti? Oprostite, a to so pojmi, ki so skregani med sabo. To razmišljanje je posledica strahu pred smrtjo. Vsi se bojite smrti in upate, da jo je moč ukaniti. A na srečo to ne gre. Bi radi večno živeli? Sebično in neumno. Tudi mojstri se postarajo in se zavedajo, da smrt ni nekaj, česar se je treba bati, temveč ena od stopnic v vesoljnem ciklusu. Vedo, da je potrebno nekega dne umreti. Med ljudeki, ki blebetajo o vnebovzetih ipd. in mojstri je razlika v tem, da se eni bojijo umreti, a drugi to sprejmejo kot večer za dnevom. Vnebovzetost se doseže z zapuščino, življenjem.
ravno zato se naši civilizaciji slabo piše, ako ne se ljudeki ne boste nehali bati.
BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

#21 matjazz

matjazz
 • Nepogrešljivi
 • Št. objav: 1 203

Objavljeno: 22. maj 2005, 15:55

Kaj se tiče umiranja. Jezus je vsemm človeštvo pokazal, da je možno dosečt nesmrtnost. To je dosegel z vnebovzetjem. IN tako za večno presegel omejitve časa in prostora. Tako tudi piše v Bibliji. In to je resnica.

In tole je trden ukaz. Naprej z teboj se več nebi kregal na tem delu foruma. Če še vedno imaš kaj proti pojdi na temo "zdravitelj ali črni mag" in tam povej svoje mnenje. Ker ta tema "vnebovzeti mojstri" obsega samo dajanje informacij o njih samih in podaja odgovore na vprašanja.

Kaj se tiče življenja in nesmrtnosti. pa si preber na temi "Duhovnost, modna muha ali nacin zivljenja?". Moje mnenje je opisano na četrti strani odspodaj.

Še enkrat.
Če ima kdo karkoli kaj proti meni ali se ne strinja, naj to prosim napiše v temi "zdravitelj ali črni mag". Tam lahko piše kdorkoli, ki se ne strinja z to temo. Ker bi kreganje na tej sedanji temi ni primerno. Ker mojstri obstajajo in imajo zelo visoke energije in sposobnosti. In ne bi bilo lepo, če bi se na tej temi zdaj vsi kregali. Če mi hoče kdo kaj povedat, zakaj se ne strinja z mano naj to pove na temi "zdravitelj ali črni mag"
Hvala za razumevanje.

#22 matjazz

matjazz
 • Nepogrešljivi
 • Št. objav: 1 203

Objavljeno: 22. maj 2005, 16:00

Uvodno predavanje Erice Klügler

Erica: Ti nauki vnebovzetih mojstrov niso neka nova religija ker to sploh ni religija, je le znanje, poznavanje kozmičnih božjih zakonov, kako delujejo in govorijo pač o tem, kakšen bo rezultat, posledica, če nekaj narediš. In to je znanje, ki smo ga dobili že na samem začetku. Bog je skozi zgodovino pošiljal človeštvu Avatarje, ki so ljudem ponovno povedali za te zakone. Tako kot z vsem znanjem, da se stvari pozabljajo, spreminjajo in dodajajo, se zgodba, ki je bila na začetku popolnoma drugačna, spremeni v čisto nekaj drugega. In zdaj ko smo na prehodu iz obdobja Ribe v obdobje Vodnarja in ko je na svetu toliko stvari, ko nihče ne ve kaj je res in kaj ni je Bog želel, da ponovno dobimo ta znanja, v zelo čisti obliki. Tako nam Mojstri govorijo, da ko se seznanimo s temi učenji lahko pozabimo vse kar smo slišali ali videli do sedaj! Tako, da lahko postanemo knjiga, kjer je papir še popolnoma nepopisan in kjer se lahko ta papir popiše z znanjem kozmičnih zakonov. Zakaj nam Avatarji vedno znova prinašajo to znanje? Ker nam Bog hoče povedati, da želi, da gremo v vnebovzetje. Vnebovzetje pomeni, da se vrneš v srce Boga. Zato, da lahko to dosežemo, uporabljamo vijolični plamen (Violet flame). Ni pomembno kateri religiji pripadate, katero filozofijo poznate, kaj ste, kaj veste, ker vedno lahko uporabljate to znanje o vijoličnem plamenu. Vijolični plamen ni neka dogma, ampak orodje - posrednik, ki nam omogoča, da zvišamo svojo vibracijo.

Zakaj sploh hočemo v to vnebovzetje? Pred mnogimi eoni nazaj, ko je Bog ustvaril Zemljo je to naredil zato, ker je hotel ustvariti nek prostor, kjer bomo lahko ustvarjali. Bog je energija. In vse kar je v tej energiji je del univerzuma. Ko nekaj-nekdo kar je del te energije hoče nekaj izraziti, mora zato, da bi to naredil oditi ven iz te božje energije. Torej, če smo hoteli biti ustvarjalni smo morali oditi ven iz te energije. Bog je energija, svetloba, Bog je ogenj. Ko smo izstopili iz Boga smo bili majhen plamenček, zato tudi govorimo o tem, da smo bili na začetku plamen iz dveh delov. Da bi lahko izrazil svojo ustvarjalno naravo, je Bog, da bi lahko ustvarjal preko nas, je postavil nas v ta prostor. To je, kot da bi iz ogromnega oceana izločil eno kapljo, saj ta majhna kaplja ima vse kvalitete in značilnosti velikega oceana. Prišli smo iz tega velikega oceana kot kapljica, kot plamen in prišli na Zemljo. V tistem času smo bili popolnoma čisti, ker smo bili del Boga. In to je nekaj kar mojstri želijo, da zelo dobro razumemo, ne glede na to kako nepopolni smo, ne glede na to kako slabe stvari delamo, še vedno smo ta majhna kapljica iz velikega oceana Boga. In v nas so še vedno te značilnosti, ki jih ima ta velik ocean. Tako lahko tudi razumemo Mojzesovo izjavo: “Vi ste Bogovi!” Vsakdo od nas je Bog udejanjen na tem planetu. Vprašali se boste, če sem Bog, zakaj sem potem tako nepopoln? To je zaradi tega, ker nam je dal Bog svobodno voljo. Dal nam je možnost kaj želimo storiti s to energijo. Sedaj imamo to energijo in smo tu na planetu Zemlja. Nekaj časa je vse dobro delovalo. Rečeno je bilo, da so na Zemljo prišle tri generacije (korenske rase), ki so opravile svojo nalogo in se vrnile nazaj k Bogu, ker so še vedno imele isto vibracijo kot Bog. Medtem pa se je v nebesih nekaj zgodilo. V Bibliji lahko preberemo, da so se angeli Bogu uprli. In da so padli iz nebes. Kaj to pomeni? Angeli in Nadangeli so visoka kozmična bitja, ki jih je tudi ustvaril Bog in imajo vso njegovo znanje. Nadangeli gledajo Boga iz oči v oči. So zelo visoka bitja. Toda Bog jih je ustvaril zato, da služijo sinovom in hčeram Boga. In Bog jim ni dal dovoljenja, da uporabljajo svojo svobodno voljo. Bog jih je ustvaril in ta bitja so morala biti Bogu poslušna. Tudi Nadangeli so bitja in nekaterim od njih to ni bilo všeč. In so se uprli Bogu zaradi ponosa in tudi zaradi drugih razlogov. Torej, ko delaš nekaj proti Bogu izgubiš vibracijo. Na začetku, ko si v nebesih, ko si z Bogom imaš isto vibracijo kot Bog. Ko pa se upreš, se tvoja vibracija zniža. Vibracija, ki so jo imeli angeli, ki so se uprli Bogu ni bila več enaka tej vibraciji v nebesih. Zato so morali na nek prostor, mesto kjer je obstajala enaka vibracija, ki so jo imeli. Takšna vibracija pa je obstajala na planetu Zemlja. Prišli so na Zemljo se tu utelesili in sinovi in hčere Boga so prav tako prišli na Zemljo. In tu so našli upornike. Bili so jezni, ker niso bili več z Bogom in ker so morali biti tu v nižji vibraciji. Bili so jezni na Boga, toda proti njemu niso mogli ničesar storiti. Lahko pa so naredili nekaj proti tistim, katere Bog najbolj ljubi, to je njegove sinove in hčere. Ti božji sinovi in hčere so prišli pod njihov vpliv, ker so pač ti padli angeli imeli vse božje znanje in so pač lahko vplivali na njih. Zaradi tega so se pač božji otroci odločali pravilno in včasih nepravilno. Vsakič, ko se napačno odločiš, ko napačno uporabiš božjo energijo, se tvoja vibracija zniža.

Ko smo prvič prišli na planet Zemlja smo bili duhovna bitja polna svetlobe in naša telesa so bila čista svetloba. In ker vemo kakšna je svetloba si lahko predstavljamo kako visoko vibracijo smo imeli. In vsakič ko so padli v vibraciji so ta telesa postala gostejša. In tako se je vse bolj pojavljala ta telesna oblika. Ko je njihovo poslanstvo poteklo in ko naj bi se vrnili nazaj k Bogu, niso imeli več iste vibracije kot Bog. Zato se k Bogu niso več mogli vrniti. Bog je naš Oče, ki nas vse ljubi z vsem svojim srcem in je rekel: “da ne boste bili obsojeni na pekel za večno vam bom dal priložnost, da popravite napačno rabo te energije.” In dovolil nam je, da se ponovno vrnemo nazaj na Zemljo v naslednji inkarnaciji in popravimo tisto, kar smo prejšnjič napravili napačno. Tako smo nekatere stvari popravili, nekatere pa ne. Bog je rekel, da nam je dal priložnost, da se vračamo kolikokrat je to potrebno, da nas ima rad in ima čas, da nas čaka. Tako smo šli skozi mnoge inkarnacije, in vsakič smo tudi kaj narobe naredili in dobili smo tako gosto telo, kot ga imamo sedaj. Še vedno smo tu in še vedno poskušamo popraviti vse svoje napačne odločitve. In vse kar smo narobe storili v svojih prejšnjih inkarnacijah, se še vedno manifestira v nas. Bog, Mojstri in druga kozmična Bitja Ti nikoli ne prepovedujejo nečesa narediti in tudi nikoli ne bodo rekli, to pa moraš narediti! Edino kar nam Bog govori je: “če boš storil to, se bo to tudi manifestiralo.” Če boste pojedli veliko čokolade vas bo bolel trebuh. To je zakon.”

Torej Bog je popolnoma neoseben in mi ni rekel, da ne smem jesti. Vendar vemo, da nam to škoduje. Torej naslednjič, ko bom pred to odločitvijo, da pojem čokolado vem, da je ne smem pojesti preveč. In potem lahko storim nekaj, da me ne bo več bolelo. Lahko pa se tudi odločim, da ne bom jedla čokolade in se bom dobro počutila. Isto je tudi pri kozmičnih zakonih in tem znanju, ki nam ga dajejo Mojstri. Oni želijo, da mi vemo kaj se bo zgodilo, če naredimo to ali ono. In ko vemo kakšni so vzroki in posledice se lahko odločamo. Ker smo božji sinovi in hčere in smo inteligentni nam Bog zaupa, da bomo naredili prave odločitve. In v mnogih inkarnacijah smo tudi delali prave odločitve. In takrat smo tudi preobražali ( transformirali) te napačne stvari. Torej, to karmo smo preobražali z dobrimi deli, skozi trpljenja, preko žrtvovanja, toda to je zelo počasen način kako to narediti. In da smo preobrazili en del karme je to vzelo celo življenje in smo se morali vrniti nazaj in ponovno smo morali iti skozi vse te stvari. Zato je Saint Germain želel, da poznamo uporabo Vijoličnega plamena.

Vijolični plamen prihaja iz Božjega središča in ima to moč, da nas spremeni. Rečemo mu lahko tudi kozmični brisalec (eraser- op.prev) ker stvari očisti. Vsakič ko uporabimo ta vijolični plamen pobrišeš-odstraniš en del te umazanije. In ta proces preobražanja je potem mnogo hitrejši kot smo ga poznali včasih. Ta vijolični plamen je zelo močan. In ker človeštvo vedno napačno uporablja-zlorablja stvari, ki jih dobi, je bilo veliko tega znanja o vijoličnem plamenu skritega. Dobili so ga le tisti, ki so zelo čutili in želeli delati na sebi zato, da bi lahko dobili to vedenje. To so te skrivnosti poznavanja božjih zakonov, ki so jim jih razkrili. V prejšnjih časih so imeli duhovni učenci guruja - učitelja in so zelo trdo delali. Učitelj jim je povedal eno besedo, in potem so na to besedo meditirali tako dolgo časa, da so dobili znanje o tem. In potem si lahko prišel nazaj k svojemu učitelju in ta učitelj ti je zopet povedal eno besedo ali cel stavek.

To je bil zelo težak način učenja, sedaj pa vstopamo v dobo Vodnarja, ki je doba preobrazbe, diplomacije in Saint Germain je želel, da vstopimo v to dobo zelo dobro pripravljeni. Saint Germain ima zelo lepo idejo. Hoče, da ta doba Vodnarja postane Zlata doba. Kaj pomeni Zlata doba? Zlata doba pomeni, da je več kot polovica populacije v visokem stanju vibracije in ko ljudje preobrazijo svojo karmo. Ko je Jezus pred 2000 leti prišel na Zemljo je prispel z nekim poslanstvom. Njegovo poslanstvo je bilo, da nam pokaže pot, da se lahko vrnemo k Bogu. In s svojim primerom nam je pokazal, kako to storimo. Ko je Jezus prišel na Zemljo v svoji zadnji inkarnaciji je še vedno imel nekaj karme. Jezus je oseba-človek, tako kot ste vi ljudje, prav tako je prišel na Zemljo in je imel mnogo inkarnacij, med drugim je bil tudi v Italiji, v tem času je preobražal svojo karmo in z vsako inkarnacijo se je pripravljal na to poslanstvo. In v svoji zadnji inkarnaciji je večino svoje karme preobrazil, toda še vedno je bil na Zemlji ne da bi vedel kdo dejansko je. To je prav tako božji zakon. Ko se pač spuščaš skozi to dimenzijo pozabiš vse kar veš in kaj si že dosegel. Jezus je moral priti v družino, ki ga bo določenih stvari naučila in mu dala to, da bo lahko usvojil te božje zakone. Ko je bil star 14 let je odšel od doma, da bi se naučil stvari, ki naj bi jih vedel. Odšel je v samostane v Indiji. In naučil se je skrivnosti, ki so jih v teh samostanih poznali. Ena od skrivnosti je bila tudi ta, da lahko dosežeš svoje vnebovzetje, da obstajajo žarki, ki jih lahko uporabljaš in da obstaja vijolični plamen, ki ga prav tako lahko uporabljaš in s tem preobraziš svojo karmo. Jezus se je vseh teh stvari naučil in jih tudi praktično uporabil. Potem se je vrnil v svoje rodni kraj in nam je pokazal, kaj se je naučil. Tako, da je spremenil vodo v vino, saj za njega ni bilo to nič posebnega. Spremenil je vibracijo vode v vibracijo vina. In to je bilo lahko. In vsi mi bi to lahko znali. Ampak se še nismo naučili. Jezus pa se je to naučil. Njegovo poslanstvo je bilo, da nam pokaže, da lahko v času našega življenja uporabimo vijolični plamen in gremo v vnebovzetje. Da greš v vnebovzetje pomeni, da imamo isto vibracijo kot smo jo imeli na začetku in kot jo ima Bog in da se vrnemo v ta velik ocean. In to je tisto kar je počel. Učil je in delil svoje izkušnje z apostoli in z ljudmi, ki so ga poslušali. Na koncu, ko je šel v Vnebovzetje je to storil tako, da so bili okoli njega ljudje, ki so o tem pričali. Pokazal je, da ko si Eno z njim te Bog sprejme. In že pred 2000 leti smo imeli možnost naučiti se tega, kaj je to transformacija (preobrazba -op.prev). Vemo pa, da na Zemlji niso samo tisti, ki so nosilci svetlobe ampak so tudi temne energije. Nekateri od njih so tudi padli angeli in Oni nočejo, da bi se sinovi in hčere Boga vrnili nazaj k Bogu, ker so še vedno jezni na njega, saj jih je vrgel z nebes. Zaradi tega tudi delujejo proti Božjim otrokom. In zaradi tega lahko razumemo, zakaj se je ustvarila ta dogma, ki je spremenila to, kar je Jezus dejansko učil. Jezus je bil naš brat, bil je bitje, ki je zelo napredovalo, vendar je prav tako človek, kot sem jaz in vi. In z dogmo so naredili iz njega boga. In na Jezusa sedaj gledamo kot na edino rojenega Božjega sina, v to verjamemo in za nas je Jezus Bog. In če je Jezus Bog je normalno, da se lahko vrne nazaj k Bogu. Govorili so nam tudi, da delamo grehe, da smo vsi grešniki in kar naenkrat se nismo več mogli identificirati z Jezusom. Njegovo poslanstvo je bilo tako le delno udejanjeno, v tistem trenutku, ko smo nanj gledali kot na Boga nismo več mogli delati istih stvari kot On.

2000 let je minilo in sedaj še vedno počnemo stvari na isti način kot smo jih pred 2000 leti. Vendar smo pred vrati Zlate dobe - dobe Vodnarja, ki naj bi postala Zlata doba. In v teh 2000 letih nismo veliko storili, zaradi tega je prišel Saint Germain pred Karmični Svet in Solarni Logos, to so visoka kozmična Bitja, ter jih prosil za ta dar vijoličnega plamena, ki bi ga svobodno dali ljudem v uporabo. Zato, da bi lahko ljudje preobrazili v enem življenju vso karmo, ker je to potrebno, da gredo lahko potem v vnebovzetje. S tem ko so v JAZ SEM gibanju pravilno uporabili ta vijolični plamen, je Bog dovolil, da lahko tudi ostali ljudje dobijo ta vijolični plamen v uporabo. Saint Germain pa je za nas človeštvo dosegel še en dar. Ko je gledal tako na vse nosilce svetlobe na tem planetu je videl, da večina njih ni preobrazila niti 30% svoje karme. Ugotovil je, da je zelo naporno, če moraš v enem življenju preobraziti 70% svoje karme zato, da potem lahko narediš svoje vnebovzetje, in to je veliko dela. In zato nam je bilo darovano, da ko preobrazimo 51% svoje karme lahko gremo v vnebovzetje.

Sedaj lahko uporabljamo vijolični plamen, da z njim preobrazimo našo karmo in gremo v vnebovzetje, postanemo Eno z Bogom in se tako vrnemo v Enost, v ta veliki ocean. Ko se vrnemo k Bogu smo varni, dokler pa smo na Zemlji in imamo drugačno vibracijo kot Bog smo nekako izgubljeni. Ker pa se padli angeli še vedno borijo proti Božjim Sinovom , Hčeram in Bogu, to poznamo tudi pod imenom boj med svetlobo in temo, pod imenom Armageddon. Ker smo še vedno v tej vojni, moramo mi Sinovi in Hčere Boga pospešeno delati na tem, da se vrnemo nazaj k Bogu in smo na ta način rešeni. Kajti padli angeli bodo skušali storiti vse kar je v njihovi moči, da ne bomo uspeli. Ko smo Eno z Bogom smo v večini. Bog nam je sedaj dal to darilo Vijoličnega plamena, da lahko v tem življenju preobrazimo vso našo karmo. In če tako želimo gremo lahko v vnebovzetje. Če pa ne naredimo našega vnebovzetja pa dosežemo vsaj to, da z visoko vibracijo omogočimo prihod Zlate dobe. Kajti načrt Saint Germaina je, da dosežemo to Zlato dobo. Vendar se to ne bo zgodilo na čudežen način. Vsak od nas mora nekaj narediti za to, in moramo delati in imamo orodja, kako to naredimo.


#23 principesa

principesa
 • Lunatik
 • Št. objav: 3 055

Objavljeno: 22. maj 2005, 17:10

<{POST_SNAPBACK}>čaki no - a so oni znani po neki šamanski tradiciji x:Dx  x:Dx  kopanje jarkov ni delo šamanov, kokr vem..... x:)x

:vragec: :inocent: pa ravn v Bosni je veliko Šamanov , no x:Dx a res nisi vedu x?x men je pa všeč Don Juan ŠAMAN pravi... x;)x x:Dx x:Ix kopanje jarkov je pa zdravo.... x:px x:)x

#24 kamikaze

kamikaze
 • Nepogrešljivi
 • Št. objav: 1 205

Objavljeno: 23. maj 2005, 06:56

ajaaaa....sej res, pa Šaban Bajramović je tud podobno "Šaman", x:Dx x:Dx ne vem če je lih zdravo kopat nonstop, za hrbet zihr ne..... x:Dx
cosmic dancer

#25 matjazz

matjazz
 • Nepogrešljivi
 • Št. objav: 1 203

Objavljeno: 23. maj 2005, 06:58

Tema je še vedno teče o vnebovzetih mojstih. Tako da ...
Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0