Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

vnebovzeti mojstri


  • Prijavi se, če želiš komentirati
* * * * * 1 x ocenjeno
760 komentarjev na to temo

#676 zerkalo

zerkalo
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 951

Objavljeno: 8. februar 2007, 15:23

Al pa da ti nočeš razumet, da luciferja ni več, ga ni prjatu, šou bajči bajči, pa pa . :vio:


mhm....sam pazi, da ne pride nazaj......
Norost je vcasih najvecja modrost…

#677 zerkalo

zerkalo
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 951

Objavljeno: 8. februar 2007, 16:06

Njegova duša sigurno ne...ime si pa lahko vsak sposodi.

x:Dx sori za nerazgledanost...kaj se je pa zgodilo z dušo? :vragec:
Norost je vcasih najvecja modrost…

#678 FixMinze

FixMinze
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 814

Objavljeno: 8. februar 2007, 16:29

Ej sam jaz še kar ne dojamem. Kako veš, da je ta vir bolj zanesljiv od Pop TV x?x Za tvojo neomajano vero že vem sam ta se nanaša na mojstre in ne na vir x?x
Brez podpisa

#679 Antoninus

Antoninus
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 207

Objavljeno: 8. februar 2007, 18:04

Naša nepripravljenost slepo verjeti nečemu, v večini primerov temleji na slepi veri v neko drugo stvar. x:o)x

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.


#680 nosorog

nosorog
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 147

Objavljeno: 8. februar 2007, 20:08

Tale tema je ratala za popizdit zabavna. Po mojem je le še vprašanje trenutkov, kdaj bo Kuvrtat pošteku, da je v debati z Elohimom in Mihaelom, kapitulacija edina zmaga. Jst sm že. x^x

lalala
http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

#681 Mihael

Mihael
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 891

Objavljeno: 8. februar 2007, 20:21

nosorog, a ti res gledaš na debato kot vojno, v kateri se gre za zmago? :eek:


Tale tema je ratala za popizdit zabavna. Po mojem je le še vprašanje trenutkov, kdaj bo Kuvrtat pošteku, da je v debati z Elohimom in Mihaelom, kapitulacija edina zmaga. Jst sm že. x^x


Velikokrat mi pri prebiranju postov, pride na misel, da nekateri želijo deliti ljudi med seboj, jih spreti.


Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.

#682 Lyassi

Lyassi
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 227

Objavljeno: 8. februar 2007, 20:32

Meni je tudi zabavno, sploh nimam kaj za komentirat. x;)x tisto od repe ki raste iz riti je za crknit. xDDx Slovenci imamo lušn pregovor: Vsako tele ima svoje veselje. Zakaj mu ga kvarit. x:Ix Elohim, zakaj niso Luci-ja ulovili že prej? Kako lahko sploh uničijo dušo?.....

#683 Mihael

Mihael
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 891

Objavljeno: 8. februar 2007, 20:49

Elohim, zakaj niso Luci-ja ulovili že prej? Kako lahko sploh uničijo dušo?.....



iz knjige Dion Fortune, The Cosmic Doctrine.... naj bi dalo približen odgovor na obe vprašanji.....

knjiga je napisana po nareku mojstrov Bele bratovščine (kanalizacija), v 14 dneh....težko jo sploh prebreš v tem času



Tadva Obroča bomo poimenovali Dobro in Zlo; Življenje in Smrt; Svetloba in Tema; Duh in Snov; Bivanje in Ne-Bivanje; Bog in Hudič; zato ker vsak od the dveh potencialov ima svoj vir v pripadajočem Obročev. Ampak mora nam biti jasno, da Obroč “Dobro” in Obroč “Zlo” nista dobro in zlo kot ju mi razumemo, ampak v bistvu samo vrteča se kroga sile pravokotna en na drugega in tako kot nasprotji, in je samo kot prvega, ki pride označen z “dobrim” in kot drugega, ki se pojavi kot nasprotje prvotni ravnini, poimenujemo “zlo” in da prav tako je mogoče, da v drugem Kozmosu se bo prva raven začela skukati pod drugim kotom – pod kotom tvojega “zla” in bi bil še vedno “dober” za svoj Kozmos, zato ker “dobro” in “zlo” nista odvisna od nobene ravni ali kota, ampak imata preprosto samo odnos en z drugim. Prva sila je oklicana kot “dobra” zato ker iz nje izhaja evolucija. Vse posledične sekundarne sile so merjene s tem standardom. Dokler se premikajo pod istim kotom so prepoznane kot “dobre”. Ko pa pridejo v opozicijo, so prepoznane kot “slabe”. Zlo je preprosto tisto, kar se premika v nasprotni smeri evolucije. Zlo je tisto, ki meji na raven gibanja Obroča-Kaosa in se nagiba k temu, da bi ga pretovorilo v Nemanifest. Vse zlo, ki se naredi v vesolju privlači Obroč-Kaos in je samo-uničeno, zato ker samo ime “zlo” pomeni silo, ki se nagiba k ne-obstajanju.

Tako si lahko predstavljamo zlo v dveh aspektih:

a ) isti, ki ti omogoči zakleniti sile dobrega z nasprotovanjem in tako zagotavlja stabilnost – trdna tla. Zlo daje vrednost prostoru.

b ) Zlo, če se mu ne zoperstavlja, je “Mrhovinar Bogov”, zato, je rekel Veliki, naš Mojster, “ne se upirat zlu”. Kadar se upiramo zlu, zaklenemo dobro. Zaklenemo silo dobrega, ki drži zlo nedejavno. To ne služi nobenemu uporabnemu namenu, razen če imaš nad-izobilje dobrega, ki bo stalo na platformi tako formulirani in poskočilo v neznane večje višave. Zato ni dovolj, da srečamo sovraštvo z ljubeznijo – zlo z dobrim. To je pot nevednih in razlog čemu je popularna religija naredila tako majhen vtis na tem svetu. Moraš sovražiti s sovraštvom zadostno, da povzroči, da se sila zaklene. Moraš sovražiti sovraštvo in tako postane sovraštvo nedejavno z opozicijo, ljubezen lahko prevzame svoje mesto na trdni platformi in jo uporabi kot ščit.

Torej se upiraš zlu le kadar želiš narediti nekaj konstruktivnega, ko želiš narediti nekaj novega. Nikoli se ne upiraj zlu, ko želiš nekaj uničiti. Tako narediš vakum okoli njega, in preprečiš opoziciji, da bi se ga dotaknila.

Potem, ko mu nič ne nasprotuje, je prost, da sledi zakonu svoje lastne narave, ki je, da se pridruži gibanju Obroča-Kaosa. Zaradi tega sestopi v ogrodje vesolja dokler ne sreča obhoda Obroč-Brez-Prehoda skozi katerega ne more, ampak gre na mesto take primitivne preprostosti, da je razkrojeno v svoje lastne elemente in ti elementi so povlečeni v najbližje gibanje, ki je narava Obroča-Kozmosa, ki je narava dobrega.

Zato torej se zlo, kadar se mu ne nasprotuje, raztopi samega sebe v nediferenciran surovi material obstoja – prvotno obliko manifestacije. Preneha biti organiziran. Preneha imeti kvaliteto. Prične znova na začetku, transmutiran skozi nevtralnost v dobro. Vrtenje teh dveh Obročev je tisto kar vpliva na kreacijo.

Zdaj veš zakaj je skrivnost, ki obdaja zlo, skrivnost posvečenih; zato ker ko enkrat razumeš zlo je neskončno koristno. Ampak nediscipliniran človek, če bi poznal uporabnost in dobroto zlega, bi ga uporabil dinamično na pozitivni strani njegove manifestacije in ne statično s koriščenjem njegovih negativnih kvalitet kot to stori Posvečeni.
Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.

#684 FixMinze

FixMinze
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 814

Objavljeno: 8. februar 2007, 21:10

A ti pol hodeš naprej s pomočjo teh palčkov al sem te narobe razumu :eek:


Ma človek, ki je v iskanju in razvoju je v kontaktu z veliko energijami in bitji odvisno tudi od privlačnosti, ki jo ustvarja. Tako, da lahko bi rekli, da tud tako napredujem - vedno se učimo en od drugega tako med ljudmi kot med drugimi. Še posebej je zanimivo, ker taka bitja niso obremenjena z našim človeškim ponosom - jih ne skrbijo naše stvari ( družbeni položaj pa to ) vidijo pa to dobro :grin:

Vseeno čutenje izhaja znotraj mene. Ko se vprašam - kaj čutim in kaj vem ? zakaj tako čutim ? zakaj tako mislim ? od kje mi sploh vse to ? je tu sploh kaj takega, kar nisem prebral? je tu sploh kaj takega, kar nisem doživel, ker sem nekaj prebral ? kaj je tu pomembno ? kaj je lažno ? važno je tisto, kar sem doživel in iz tu izhajam vse ostalo je krama ......

Ej sam jaz še kar ne dojamem. Kako veš, da je ta vir bolj zanesljiv od Pop TV

A POP tv je za tvojo duhovnost prava smer, al kaj? :inocent: :o|o:

To moraš bolj metafornično opazovati napisano. Kdo pravi,da je duhovna knjiga dober vir. Ti si Castanedo primerjal s crno magijo, meni je predstavljal vir nujnega in uporabnega znanja - še več, sploh nisem potegnil vzporednice s črno magijo. Ves kaj jaz mislim, da moja vera ne bo močnejša, če bom verjel v prebrano - naprimer v smrt Luciferja. Nič ne bo močnejša - zakaj bi si torej ustvarjal podobo o tem ? če pa ni pomembna za mojo Vero. a ti potrebuješ to za tvojo Vero, je tvoja vera zato močnejša?

In kot je Kabalist povedal smo rojeni v Krščanskem svetu in figure tega so globoko v naši podzavesti. Dobro - Slabo - bitka med dobrim in slabim ter podobne stvari. Kaj pa Duhovnež na Kitajskem, kaj on poreče na to ? A Lucifer zanj sploh obstaja ali sploh ve za njegovo smrt in obstoj ? A to pomeni, da je Zakon Univerzuma na drugi strani Zemlje drugačen ? Kaj pa Alah? a on obstaja ?


Tko jaz razmišljam o tem.
Brez podpisa

#685 FixMinze

FixMinze
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 814

Objavljeno: 8. februar 2007, 21:32

Mihael zanimivo ampak mislim, da nima tolko veze z Luciferejm razen posredno, upoštevajoč, da je Lucifer zloben.

Ta tekst govori o zlu ( zelo neopredeljeno neosebno ) zato ma veze z Demonom Shizofrenije, ki sem ga omenjal in Sefiro Daath.

Kot sem rekel skozi razumevanje človeka je ta blazen, ker ima znanje a ga sam ne zna uporabiti, se pa skozi Sefiro Daath izraža kot znanje -> Zdaj veš zakaj je skrivnost, ki obdaja zlo, skrivnost posvečenih; zato ker ko enkrat razumeš zlo je neskončno koristno. Ampak nediscipliniran človek, če bi poznal uporabnost in dobroto zlega, bi ga uporabil dinamično na pozitivni strani njegove manifestacije in ne statično s koriščenjem njegovih negativnih kvalitet kot to stori Posvečeni


In, če sem prav povezal, so tisti, ki uporabljajo zlo dinamično na pozitivni strani manefistacije uporabniki črne magije. Sefira Daath namreč ni resnična je lažna Sefira in iz tam izvira znanje Zla iz tam izvira statična uporaba tega .

P.S; ali se te knjige se dobijo v knjižnici ?
Brez podpisa

#686 FixMinze

FixMinze
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 814

Objavljeno: 8. februar 2007, 21:41

Spet te moram opomniti da si napisal, kako moram gledati nekaj kar si ti zapisal. Za Castanedo pa pravim da je črna magija- brez kakršnekoli primerjave.


Oj Elohim tvoj ego mora bit res vase zagledan ali pa ti mogoče, kar si ta Ego ? Napisal sem kako moraš gledat, da boš razumel kaj sem ti želel povedat - saj v končni fazi gre zato, da en drugega razumemo, da vemo kaj si sporočamo - ali ti mogoče misliš drugače?

Castaneda je crna magija, oprosti, ker sem zavajal. Zgleda, da kar povprek s prstom kažeš in opredeljuješ kaj je dobro in kaj slabo. Kaj pa Alah je on tud črna magija? to ni vprašanje za hec ali argonaco, resno me zanima, kaj meniš o Alahu?
Brez podpisa

#687 Mihael

Mihael
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 891

Objavljeno: 8. februar 2007, 21:42

Mihael zanimivo ampak mislim, da nima tolko veze z Luciferejm razen posredno, upoštevajoč, da je Lucifer zloben.


simbolika, simbolika kuvrtat.....razume jo vsak po svoje

Ta tekst govori o zlu ( zelo neopredeljeno neosebno ) zato ma veze z Demonom Shizofrenije, ki sem ga omenjal in Sefiro Daath.


nasplošno, ja....ampak namigne čemu se zlo ohranja (zakaj Lucija niso že prej uničili)....in kje/kako se duša lahko razkroji....

Kot sem rekel skozi razumevanje človeka je ta blazen, ker ima znanje a ga sam ne zna uporabiti, se pa skozi Sefiro Daath izraža kot znanje -> Zdaj veš zakaj je skrivnost, ki obdaja zlo, skrivnost posvečenih; zato ker ko enkrat razumeš zlo je neskončno koristno. Ampak nediscipliniran človek, če bi poznal uporabnost in dobroto zlega, bi ga uporabil dinamično na pozitivni strani njegove manifestacije in ne statično s koriščenjem njegovih negativnih kvalitet kot to stori Posvečeni

In, če sem prav povezal, so tisti, ki uporabljajo zlo dinamično na pozitivni strani manefistacije uporabniki črne magije. Sefira Daath namreč ni resnična je lažna Sefira in iz tam izvira znanje Zla iz tam izvira statična uporaba tega .


Daath men sam po seb nima negativne konotacije, simbolizira znanje (pod razumevanjem-Binah in modrostjo-Chokmah)......... sicer je pa Hod "sedež" magije....

P.S; ali se te knjige se dobijo v knjižnici ?


ne.....na amazon.co.uk
Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.

#688 Mihael

Mihael
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 891

Objavljeno: 8. februar 2007, 21:45

Mihael oprosti ampak kanaliziranje ni pravi vir, vsaj za Vnebovzete Mojstre, ker to so informacije ki prihajajo z astrala od pokojnih duš nekih vodnikov, ki nimajo znanj in modrosti Vnebovzetih Mojstrov in se pojavljajo na klice ljudi in se jim prikazujejo v oblikah in podobah , ki so tem ljudem zelo blizu oziroma jih celo "spoznajo", glavni namen pa je zavajanje in kraja svetlobe tem ljudem. Toliko je meni znano o kanaliziranju oziroma o "povezovanju ljudi z mrtvimi dušami z astralnega nivoja".


Elohim, hvala za opozorilo....poznam jest te astralne guruje :blackeye: "jaz sem čista svetloba" :lol:

Spet te moram opomniti da si napisal, kako moram gledati nekaj kar si ti zapisal. Za Castanedo pa pravim da je črna magija- brez kakršnekoli primerjave.


magija je magija. namen jo naredi črno ali belo.
Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.

#689 FixMinze

FixMinze
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 814

Objavljeno: 8. februar 2007, 21:52

Seveda seveda simbolika vsak po svoje :palec:
Saj pravim, da je Daath znanje in zato nima negativne konotacije. Govorim le o točki kjer se blaznost pretvarja v smisel v Znanje. In ravno zato Daath ne more bit sedež česar koli, je pa Znanje x;)x

Sem pa narobe napisal, da se iz Daatha izvaja statična uporaba zla - jaja potrebno je bit previden in ne pa vihrav :vragec: :palec:
Brez podpisa

#690 Mihael

Mihael
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 891

Objavljeno: 8. februar 2007, 21:56

tale uvod je men tut zelo zanimiv :palec: :palec: :palec:

Kako je bilo sporočilo posredovano

Izjava ene izmed enititet, s katerimi sem komunicirala:

“Komunikacija se izvaja s telepatijo, to je vse. Natančno isti način se uporablja pri prenosu misli med neutelešenim in utelešenim umom kot pri prenosu med dvema utelešenima umoma. Da si bomo lahko na jasnem, čemu je prva komunikacija tehnično malce otežena, bomo najprej razložili kako se misel prenaša med dvema utelešenima umoma.

Da bomo kratki, bomo metode s katerimi je zgrajena misel oz. miselna oblika razložili ob drugi priliki. Miselna oblika dobi substanco iz ravni nad katero je bila skonstruirana. Na ta način postane samostojno bitje in se potem, ko se sprosti iz aure svojega stvarnika, zadržuje v njegovi atmosferi. Če stvarnik dalj časa razmišlja o isti stvari, se bo misel s tanko nitko iz fine snovi povezala z njegovim telesom. Tisti, ki to lahko vidijo, bodo zaznali take miselne oblike bodisi vtkane v auro čakajoče osvoboditev bodisi lebdeče naokoli kot otroški zmaji na krajših in daljših vrvicah; te vrvice dosežejo do približno štiri metre dolžine. Medtem, ko se oseba premika, vihrajo za in nad njim, ko stoji, lebdijo naokoli, navdahnjene vsaka s svojim življenjem in vztrajajo kot samostojne, končne entitete, dokler se struktura, v katero so vpete, ne obrabi in razpade. Tedaj se v njih absorbirano življenje povrne v substanco njihovega stvarnika.

Toliko o neusmerjeni misli, ki se ji ne posveča pozornosti. Če pa je misel spočeta v povezavi z nekim objektom, pa bo imela dvojno razmerje. Povezana bo z osebo, ki jo je ustvaril in z objektom te misli. Namesto, da bi ostala v soseski stvarnika, bo usmerjena v sosesko objekta in bo tam lebdela, čeprav še vedno povezana s svojim stvarnikom s tanko nitko, obarvano glede na tip misli. Ko enkrat prispe v sosesko objekta, se vtke v njegovo auro, utripajoč v ritmu s katerim je posvečena.

Kot veste sta ritem in geometrijska oblika v ozkem sorodstvu. Nek določen ton, ki ga povzroči vibracija robu plošče, bo povzročil, da se delci peska, ki so raztrešeni po tej plošči, razporedijo vzdolž križajočih se črt sile tako proizvedene. Nastanejo vzorci. Torej, če delce, ki tvorijo telo, ki obstaja na eni izmed posameznih ravni, na katero je bila miselna forma projicirana, lahko pripravimo do tega, da pričnejo vibrirati v ritmu miselne forme, bodo ti delci razporejeni vzdolž linij tako povzročene sile in ustrezna forma se bo oblikovala znotraj telesa oz. vozila. V to novo formo se potem prestavi življenje stare forme, stara forma razpade na koščke in tanka nitka zdaj najde svoje prebivališče znotraj bitja objekta misli ter ga tako poveže s stvarnikom misli. Tako se prenašajo misli.

Precej enostavno je poslati miselno formo na drugo ali tretjo raven, kjer se za nekaj časa izrazi v umu prejemnika; precej drugače pa je poslati misel na četrto ali peto raven. Delo na četrti ravni je najtežje in je samo za posameznike, ki so se naučili kako odcepiti del svoje lastne substance in jo tudi obdržati v razrahljanem in nepovezanem stanju, da se lahko oblikuje glede na impulze, ki jih sprejema. Če naj bi se prenesla kakšna kompleksna misel, ni dovolj, da preproste podobe ležijo razrahljane v umu in čakajo preprazporeditev v sestavljeno formo, ampak zato potrebujemo veliko količino raznoraznih podob.

Prenos misli v barvi in obliki na drugo raven lahko primerjamo s pisanjem s fonetično abecedo, medtem ko je prenosu idej na tretjo raven podobno pisanje s pojmovnimi znamenji (ideografija), kot jih uporabljajo Kitajci, in ima vsaka ideja ustrezen simbol, ki ga lahko zapišemo samo, če ga poznamo. Zato mora kitajski učenec poznati ogromno slikovnih znakov, če se želi svobodno izražati.

Povprečen neizobražen um, ki se ponudi za prenos sporočil iz ene ravni na drugo, ima samo prgišče pojmovnih znamenj, ki se nanašajo samo na vsakdanje življenje, zato lahko sprejme le preprosta sporočila; ampak um večje izobrazbe in kalibra lahko sprejme globokoumnejše koncepte.

Če povzamemo, um mora vsebovati večje število različnih idej, katere pošiljatelj sporočila preoblikuje v nove koncepte in zelo težko je najti um, v katerem je velik nabor idej, ki je zadostno pretočen, da se lahko uporabi na tak način. Dobro založen um je nagnjen k kombiniranju svoje vsebine v organizirane komplekse in potem ti kompleksi tvorijo enote, ki morajo biti stimulirane kot celote in lahko funkcionirajo samo v okviru svoje narave in ne morejo biti prerazporejene za izraz novih idej.

Takorekoč, če ima nekdo močne ideje, recimo v zvezi s socialnimi reformami, se lahko v te zloženke vlije moč in uredi v celoto, ta človek pa bo postal velik socalni reformator v okviru njegovih predhodnih pogledov, ne bo pa mogel predstaviti svetu novih idej v zvezi s socialno organizacijo.

Povejmo še nekaj v zvezi s tistimi, ki sporočila pošiljajo. Obstajajo na vseh ravneh manifestacije in če ima posameznik prosto substanco v vozilu (telesu) na določeni ravni, je ta substanca lahko oblikovana v forme tiste ravni. Kar pomeni, če ima ušesa, lahko sliši na fizični ravni in enako na vseh ostalih ravneh; povsem odvisno od prisotnosti proste snovi v vsakem izmed vozil.

Kot smo že povedali, če se človek ukvarja predvsem s samim seboj in svojim zadevami, njegove miselne forme ostajajo v njegovi neposredni bližini in sestavljajo njegovo psihično atmosfero. Če pa razmišlja močno in vztrajno o neki drugi osebi, se bodo njegove miselne forme projicirale k tej osebi in vplivale nanjo v skladu z njeno dovzetnostjo oziroma sposobnostjo za sprejemanje. Tako je s t.i. umrlimi in živimi. Večinoma njihove misli zadevajo njih same, če pa začnejo razmišljati močno in vztrajno o katerikoli utelešeni osebi, se bodo njihove misli projicirale v okolico te osebe na povsem enak način kot pri telepatiji med dvema živima osebama. Vendar ni veliko duš uspešnih v prenosu svojih misli, ker je za to potrebno določeno znanje.

Večina pravkar umrlih duš bo sama sebe vizualizirala v skladu s svojo predstavo o sebi. Zato se t.i. duhovi prikazujejo prijateljem oblečeni kot običajno, ali pa glas, ki pride skozi medij, spominja na glas te duše v tem zadnjem življenju. Samo potem, ko se duša že dolgo ni utelesila, ne uporablja več svojega spomina na fizično podobo za grajenje vozila komunikacije, ampak se pojavi rajši v brezoblični megli, obarvani v skladu s silo, ki jo uporablja.

Precej si se spraševala o naravi tistih, ki ti pošiljajo sporočila. So različne entitete. So kar trdijo, da so. Če pridejo v imenu Gospoda Jezusa Kristusa, ne bodo lagali o sebi. Kakorkoli že, posredovane informacije se razlikujejo v točnosti in popolnosti. V trenutni situaciji je bolj verjetno, da prihaja do odstopanja v popolnosti kot v točnosti.

Ideje v njihovem umu vtisnejo v plastično snov v umu medija, in medij, po svojih najboljših zmožnostih, reproducira to kar je vanj vtisnjeno in kot da bi bila dejanja del govorca, reproducira posebnosti v govoru kot tudi ideje, ker pošiljatelj vizualizira svojo staro osebnost; da bi kontaktiral z ravnjo Zemlje, si predstavlja samega sebe v formi in govorečega s svojimi ustnicami in medij oponaša obliko kot tudi reproducira besede, zato ker so vtisi sprejeti spojeno. Tako je glas, glas Irvinga, ampak um, je um Sheakespeara. Slab igralec bo svojo vlogo slabo interpretiral, z uporabo svojih lastnih manerizmov. Ne bo mogel ubežati svoji lastni osebnosti, medtem ko bo dober igralec izrazil avtorja samega. V tem primeru prilagodljivost narave snovi in moč umika dela entitete, omogoča zadostno podrobno in točno utelešenje, da se zgodi in ti omogoči razlikovati ljudi po njihovih manerizmih in širok nabor mentalne vsebine omogoča, da se dosežejo dovršene kombinacije podob. Pošiljatelji sporočila ne morejo transcendirati mentalne vsebine medija; samo tiste ideje, ki so že v umu, so lahko uporabljene, ampak jih lahko in tudi jih preuredimo v nove vzorce.
Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.

#691 FixMinze

FixMinze
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 814

Objavljeno: 8. februar 2007, 22:02

Mene pa zanima, kaj tebe moti v mojem pisanju, to da je Lucifer mrtev ali to da sem to zapisal ali oboje, sprašujem pa zato ker to vlečeš že čez par strani?


Bizrano :eek: dojemam tvoje prepričanje v stvari, o katerih po tvojih besedah nisi prejel Znanja, si pa veliko prebral (zgleda)

Praviš, da se vsaj opredeliš - se zavedaš, če je tvoja opredelitev napačna, ustvarjaš napačno ali recimo negativno energijo, ker ustvarjaš negativne miselne podobe, ki jih sicer potem negiraš z Luciferjevo smrtjo. S tem si sam tvorec crne magije in zraven tud radiraš z radirko. ne bom rekel, da sem sam ugleden vzor, ampak to dejstvo jemljem v zakup.
Brez podpisa

#692 Mihael

Mihael
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 891

Objavljeno: 8. februar 2007, 22:09

kuvrtat, Elohim.........aj važno? bo že Kozmos popedenal........vsak ima svojo pot......in verjetn ima vsak sam s sabo dovolj opravka.....drugemu vsiljevat svoje poglede je men isto kot..... Križarske vojne
Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.

#693 FixMinze

FixMinze
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 814

Objavljeno: 8. februar 2007, 22:17

magija je magija. namen jo naredi črno ali belo.


To ! to so bistvene besede - Namen Namen in še enkrat Namen.

Sicer pa je v Castanedi veliko napisanega o sanjah, samoopazovanju, mislih, razmišljanu, odnosih med ljudmi, moči- takšnih in drugačnih osebnih spoznanjih in še in še in še.Kakšen pa je zame Namen napisanega v teh knjigah pa mislim, da je razvidno. Men je všeč, ker se govori o Bojevniku in tud pove kaj to Bojevnik je.

Ful mi je smešno, ko Don Juan heca Castanedo, da naj se kr pošlata po lulčku, če si želi x:Dx x:Dx xDDx . Vsak moški ve, da je kot fantek to počel, prva raziskovanj prvi dotiki - spolnost - sram xsrcx


kuvrtat, Elohim.........aj važno? bo že Kozmos popedenal........vsak ima svojo pot......in verjetn ima vsak sam s sabo dovolj opravka.....drugemu vsiljevat svoje poglede je men isto kot..... Križarske vojne


...mogoče je moja reakcija del kozmosa x;)x , mogoče tudi ne, mogoče sem pošteno zafukal in sedaj čakam na povraten sunek - o Mati Božja obvaruj me x:Dx
Brez podpisa

#694 Mihael

Mihael
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 891

Objavljeno: 8. februar 2007, 22:27

je men je bil Castaneda tud všeč :palec: ........bom ob priliki šeenkrat prebrov, bom verjetn bistveno več absorbirov kot pred 15 leti x:)x

...mogoče je moja reakcija del kozmosa x;)x , mogoče tudi ne, mogoče sem pošteno zafukal in sedaj čakam na povraten sunek - o Mati Božja obvaruj me x:Dx


ma posledice tega kar ven mečemo so praktično takojšnje, po mojih izkušnjah........ x:)x

ma posledice tega kar ven mečemo so praktično takojšnje, po mojih izkušnjah........ x:)x


tut tkole prek foruma....takoj, ko je misel usmerjena in čustveno nabita se izstreli k naslovniku....marsikaj prleti...pa gre nazaj :8):
Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.

#695 Mihael

Mihael
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 891

Objavljeno: 8. februar 2007, 22:35

Moram prznat, da je bil 10 let nazaj men Castaneda s prvo knjigo ki sem jo prebrau, kr všeč sam takrat nisem vedu kako je s temi zadevšnam, dans mam ćist drug pogled. Zato kot pravjo, vse ob svojem cajt. xDDx


vse je čist relativno, subjektivno.......po seb čist preveč težko še za druzga sodiš.....pa zakaj bi sploh to počel
Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.

#696 Mihael

Mihael
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 891

Objavljeno: 8. februar 2007, 22:41

Se strinjam, že misel ima ogromno ene energije kaj šele besede. :vio:


zato je pa namen za vsako mislijo, ki jo pošlješ, važen......če je namen dober, tud "bumeranga" ne bo.....kvaliteta namena se pa čuti v kvaliteti energije v trenutku kreacije miselne forme.....


Točno in prej sem glih brau od Emanuela en post pa je dobr zapisu:Vse ima svoj namen in svoj čas. Ne misli, da stvari, katerih namena ti ne razumeš, namena tudi nimajo x;)x


men se zdi brezveze sploh to poudarjat.....pa zakaj bi nekomu nekaj tumbal, če noče......
Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.

#697 Mihael

Mihael
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 891

Objavljeno: 8. februar 2007, 22:59

Mene so učil, da ima misel energijo (+ ali - ) pač odvisno tko kot pravš trenutka kreacije miselne forme in potem ta misel potuje skozi eter v obliki osmice in se nanjo vežejo energije podobnih kvalitet in se potem vse ojačano vrne k tebi, naj bo (+ ali - ). :inocent: za zamislt se v vsakem primeru in vsakem trenutku. x:)x


ja memgrede absorbira energijo..... če si žrtev "črne magije", pa na neki točki zapreš sistem pred to osebo, ojoj......kako močno se mu to vrne-TAKOJ....to pa vem iz lastne izkušnje (sem bil žrtev).....
Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.

#698 Lyassi

Lyassi
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 227

Objavljeno: 8. februar 2007, 23:05

A si se igral z črno magijo???? Upam da ne, niso lih primerne stvari za delat. :sori: x:Ix Če pa si biu žrtev, sio ugotovil kdo je imel namen ti škodovat in zakaj?

#699 Mihael

Mihael
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 891

Objavljeno: 8. februar 2007, 23:12

Če pa si biu žrtev, sio ugotovil kdo je imel namen ti škodovat in zakaj?


moja učitelja......šlo je za črpanje energije...in iluzijo moči
Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.

#700 Mihael

Mihael
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 891

Objavljeno: 8. februar 2007, 23:19

Dobr zate da si vedu od kje ti preti nevarnost


je bilo zelo očitno.....no, dovolj očitno zame.....
Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0