Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

vnebovzeti mojstri


  • Prijavi se, če želiš komentirati
* * * * * 1 x ocenjeno
760 komentarjev na to temo

#76 kamikaze

kamikaze
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 1 205

Objavljeno: 6. junij 2005, 09:31

sam neki mi pa ni jasno - če si želiš biti njegov učenec, ni prav, ko pa si ga želiš srečati, je pa vse ok?! ne razumem..... x:)x
cosmic dancer

#77 matjazz

matjazz
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 1 203

Objavljeno: 6. junij 2005, 12:44

<{POST_SNAPBACK}>sam neki mi pa ni jasno - če si želiš biti njegov učenec, ni prav, ko pa si ga želiš srečati, je pa vse ok?! ne razumem..... x:)x



Če hočeš bi učenec in mojstra srečat moreš naprej sam sebe prečistit in začet živet po njihovih naukih. To pomeni pozitivno delovanje 24 ur na dan. Kar ni tako lahko.

Če imaš res resnično željo, da bi mojstra videl in se učil, se ti ta želja lahk izpolne. Nič ne moreš dosečt na hitro. So tudi preizkušnje, ki jih boš moral prestat. Če si odločen ti lahko uspe.

Lahko ga tudi vidiš v sanjah.

#78 Kabalist

Kabalist
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 279

Objavljeno: 6. junij 2005, 13:01

Če imaš res resnično željo, da bi mojstra videl in se učil, se ti ta želja lahk izpolne. Nič ne moreš dosečt na hitro. So tudi preizkušnje, ki jih boš moral prestat. Če si odločen ti lahko uspe.

Lahko ga tudi vidiš v sanjah.

Kakšna pa je resnična želja? vsaka želja je v svojem bistvu resnična, saj je proizvod procesov razuma. Mislim, da imaš v mislih kaj drugega.
Drugi stavek je pa metanje megle. V kabali obstaja metoda spremljanja sanj in iskanje nekih mojstrov ni všteto v te procese. Iluzije razumskih procesov, kater se vzema za duhovne resnice so povzročile že veliko zla. Svet zahodnega okultizma in misticizma je poln takšnih stvari.
Tudi Vzhod ima podobno, a ker zahodnjaki nimamo v sebi varovalk, nekritično sprejemamo sladke besede očaranosti. Kaj misliš, zakaj je toliko slednikov Vzhoda? Ker je vzhodna duhovnost boljša? ne, temveč zato, ker radi podležemo tujemu in nimamo ustreznih varovalk. pa še lažje se služi s prodajanjem barvanja čaker, kot z aktivacijo in kanaliziranjem energij sefir.
BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

#79 matjazz

matjazz
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 1 203

Objavljeno: 6. junij 2005, 13:06

To je bil samo moj odgovor. Pač vsak je samosvoj in univerzalen. Se mi ne da razgljabljat zakaj sem uporabil to in to besedo.

#80 kamikaze

kamikaze
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 1 205

Objavljeno: 7. junij 2005, 16:25

ha...sanje x:Dx to mi je pa tuja tema..... nisem lih za, k največkrat nč ne sanjam x:)x pa tud če mojster v sanjah pride....ne vem no....
cosmic dancer

#81 Kabalist

Kabalist
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 279

Objavljeno: 7. junij 2005, 17:50

k največkrat nč ne sanjam

Vsakdo sanja, to je dokazano dejstvo. Sanjamo večkrat na noč. Slučajno sem o tem prebral seminarsko nalogo (katero je napisala bodoči magister medicinskih znanosti, zategadelj so notri preverjena dejstva). Najprej je potrebno trdo delati na tem, da si sanje zapomneš. Naslednja stopnja je ozavedanje v sanjah. Šele zatem pride kaj več. A že zgolj prvi dve fazi dela s sanjami zahtevata kar lepo število mesecev trdega dela.

To je bil samo moj odgovor. Pač vsak je samosvoj in univerzalen. Se mi ne da razgljabljat zakaj sem uporabil to in to besedo.

Vsakdo pač uporablja svoj simbolni nabor. A naj o tem nekaj dodam... Ako uporabljaš tisti simbolni nabor, s katerim si se rodil in s katerim si gor rastel, potem uporaba tega nabora za osebnostno rast ni tako stresen oreh. Drugače je, ko v generični nabor vsiljuješ tuj nabor, kateri se je porajal v drugačnih zgodovinsko-družbeno-geografskih okoliščinah. Imel sem možnost videti, kaj se zgodi s takšnim mešanjem in nobeno opozorilo ni odveč.
BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

#82 matjazz

matjazz
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 1 203

Objavljeno: 7. junij 2005, 18:33

UVOD V NAUKE VNEBOVZETIH MOJSTROV

Nauki vnebovzetih Mojstrov so starodavna modrost o kozmičnih zakonih Boga. Je staro vedenje o naravi, ki je bilo učeno iz generacije v generacijo. Toda počasi smo to vedenje pozabljali, zato je potrebno, da nam Bog od časa do časa pošlje posebnega učitelja, ki nas ponovno od začetka uči kakšni so kozmični zakoni.

V pravkar minulem stoletju, so Mojstri hoteli imeti mesto, kjer bi bili nauki podani v čisti obliki. Ustanovili so Summit Lighthouse, katerega edini namen je širiti nauke vnebovzetih Mojstrov. Kdo so vnebovzeti Mojstri? So ljudje, kot vi in jaz, ki so se na notranjih in zunanjih nivojih naučili o sebi in božanskih zakonih. To znanje so uporabili in se prečistili do točke, da so se lahko vrnili k Bogu. Kot Jezus. Zato tudi Jezusu pravimo vnebovzeti Mojster. Ker se je ponovno dvignil k Bogu.

Vnebovzeti Mojstri želijo da bi vedeli tri stvari. Želijo da vemo da smo Bogovi, božanska bitja. Smo del Boga. Na samem začetku smo želeli biti stvarniki, kot je to Bog. Da bi lahko ustvarjali, nam je Bog dal planet Zemljo in nam dovolil priti sem. Smo del Boga, zato nam je Bog dal del sebe vsakemu od nas. Smo kot majhna kapljica iz velikega oceana. Ker ima kapljica enake kvalitete kot ocean, imamo tudi vse kvalitete Boga, ker smo del Boga. Bog nam je dal svobodno voljo. Bog je želel, da smo svobodni pri uporabi njegove energije. Ko smo prišli na Zemljo, smo imeli vse energije Boga. Dar svobodne volje pomeni, da lahko izbiramo ali bomo uporabili energije dobro ali ne. Ko smo prišli na Zemljo, smo prišli v okolje, ki ga nismo bili vajeni. In smo delali pravilne in napačne odločitve. Kadarkoli smo se napačno odločili, ko smo napačno uporabili energije Boga, se je zmanjšala frekvenca naših vibracij, naredili smo negativno karmo. Ko smo prišli na Zemljo, smo imeli najvišje vibracije, ker smo bili eno z Bogom. Z napačnimi odločitvami so se naše vibracije nižale. Tako smo s časom nižali in nižali vibracije. Tako na koncu, ko naj bi se vrnili nazaj k Bogu, ko naj bi šli v nebesa, nismo več imeli enakih vibracij in se nismo več mogli zliti z Bogom. Bog je naš Oče-Mati, ki nas ima rad in nam je dal možnost da se vrnemo k njemu, tako da popravimo napačna dela. Temu se reče inkarnacija. Tako imamo v vsaki reinkarnaciji priložnost, da popravimo napake. In ko popravljamo napake se naše vibracije višajo.

Torej to je prva stvar, katero Mojstri želijo da jo vemo. Da smo Bogovi. Ne glede na to kako nepopolni izgledamo, še vedno smo sinovi in hčere Boga, še vedno nosimo Boga v srcu. Bog je v našem srcu, v našem duhovnem srcu in se manifestira kot trojni plamen. Trojni plamen je: rožnat – plamen ljubezni, rumen – modrost in razsvetljenje, moder – zaščita in Božja volja. Ta plamen, iskra Življenja v našem srcu, je Bog v svoji čisti upodobitvi. Bog je torej posajen v vsakem izmed nas v našem srcu. Bog pa se je dal nam tudi v tem, čemur pravimo kavzalno telo. Vse energije Boga imamo vedno s seboj v kavzalnem telesu, ki so sfere različnih barv. Vsaka sfera upodablja kvaliteto Boga. Ker je Bog velik, je vse, je cel Univerzum in da bi mi lahko delali z njim, se je manifestiral v različnih kvalitetah. Ves ta konglomerat kvalitet se imenuje kavzalno telo. Vsak izmed nas ima kavzalno telo nad seboj in tam so shranjene vse naše pozitivne energije, ki jih imamo od Boga. To so pozitivne energije naših stvaritev.

Ko naredimo nekaj dobrega drugi osebi, ko smo sočutni in ljubeči do druge osebe, je to pozitivna kvaliteta, katere energija se vrne navzgor v kavzalno telo. Tako imamo v kavzalnem telesu shranjene vse energije naših pozitivnih del in kar je v Bibliji imenovano ''zaklad shranjen v nebesih''. Energija ne more izginiti. Vse pozitivne energije gredo v naše kavzalno telo in te energije lahko ponovno pritegnemo navzdol v fizični svet. To delamo z invokacijami, molitvijo in odredbami. Naučili se bomo kako to delamo. Torej prva stvar, ki jo moramo vedeti in se je zavedati, je da smo Božja Bitja.

Zato je naše življenje tako dragoceno. To življenje nam je bilo dano, da ga lahko uporabimo za vrnitev k Bogu. Vsi od nas imamo končno priložnost, da se vrnemo k Bogu. Tako, da gre ta kapljica vode lahko nazaj v ocean.

To naredimo s procesom vnebovzetja. Vsakič ko popravimo negativno energijo in jo preobrazimo, se malo dvignemo. Sedaj smo tukaj v zelo gosti obliki. Ko se vibracije nižajo, postaja oblika gostejša. Ko torej želimo ponovno biti popolna energija Boga, moramo postati lažji in lažji. To delamo s procesom vnebovzetja. Jezusovo poslanstvo je bilo, da pride na Zemljo in nam pokaže kakšen je proces vnebovzetja. Jezus je bil sin Boga, tako kot smo mi sinovi in hčere Boga. Jezusa včasih imenujejo Edinorojeni Božji Sin. Toda Edinorojeni Sin Boga je Univerzalni Kristus. Ta Univerzalni Kristus je bil dan vsakemu od nas. Imenujemo ga Sveti Kristusov Jaz. Je posrednik med nami tukaj v gosti obliki in nami v naši duhovni obliki. Je naš Realni, resnični Jaz. Taki smo mi v Realnosti. Ko smo prišli dol iz Srca Boga, smo bili čisti kot Sveti Kristusov Jaz. Smo bili čisti duh in nismo imeli gostega telesa. Bili smo čista svetloba. In počasi, počasi smo postajali gostejši. Stanje v katerem smo sedaj ni resnično. Naša realnost je naš Sveti Kristusov Jaz. Naša realnost je čistost in lahkotnost našega Svetega Kristusovega Jaza. In razlog, da dobimo to vedenje je, da ponovno dosežemo čistost našega Svetega Kristusovega Jaza. Ko se bomo dvigali in dvigali v vibraciji, bomo postali eno s Svetim Kristusovim Jazom in bomo pripravljeni za vrnitev k Bogu. In za združitev z velikim kavzalnim telesom Boga.

To nam je povedal Jezus. Bil je človeško bitje kot mi, ki je prišel na Zemljo. Tudi odločal se je narobe kot mi. Tako je tudi imel možnost da se večkrat inkarnira. In pripravil se je tako, da je imel v zadnji inkarnaciji le še malo negativne karme in njegovo poslanstvo je bilo, da nam pokaže kaj je to vnebovzetje. In da nam pokaže kako lahko to storimo tudi mi.

Jezus je moral imeti starše, ki so ga pripravili na življenje. Jožef in Marija sta že bila zelo pripravljeni bitji in sta Jezusa učila in ga pripravljala na življenje. Jezus ni prišel že kot Sin Boga. Mislimo da je Jezus Bog in je zato lahko naredil svoje vnebovzetje. To je napačno učenje. Resnica je, da je bil Jezus oseba tako kot vi in mi. Ko je bil star 12 let, je zapustil dom in odšel v samostane na vzhod. Tam se je učil skrivnosti Boga, o kozmičnih zakonih, o različnih plamenih; tudi o vijoličnem plamenu. Uporabil je to znanje, se očistil. Ko se je naučil vse potrebno je prišel ven iz samostana in nam je pokazal kaj se je naučil .Naučil se je tudi spreminjati vibracije. Lahko je spremenil vibracije vode v vibracije vina. Pravimo da je to čudež, vendar to ni. Le naučiti se je treba, kako to storiti. Jezus nas je učil, da se moramo učiti o kozmičnih zakonih, znanje uporabiti in se očistiti. Čistejši kot smo, lažji smo. In prišel je dan, ko je bil Jezus tako čist in tako svetel, da ga apostoli niso mogli gledati z očmi. To je bil trenutek, ko je Jezus preobrazil vso negativno energijo v pozitivno. Bil je ponovno poln Svetlobe in bil je pripravljen, da se vrne k Bogu. V tem trenutku se je imenoval Jezus Kristus. Kristus pomeni biti maziljen od Boga. Pomeni, da sta bila Jezus in njegov Sveti Kristusov Jaz spet eno. Jezus je ponovno imel enako vibracijo kot kavzalno telo Boga in se je lahko zlil z njim in postal eno z njim. To nam je pokazal v obredu vnebovzetja. Za nas je želel da storimo isto. Še vedno lahko to storimo. Na žalost je prišla dogma, da je Jezus Bog, mi pa grešniki, tako da smo pozabili da smo sinovi in hčere Boga. In smo pozabili vse kar nam je Jezus povedal. Zato so ponovno prišli Mojstri s svojimi nauki in nam povedali, da lahko naredimo vnebovzetje in tako postanemo polnost svojega božanstva. To je druga stvar za katero Mojstri želijo, da jo vemo. In povedali so nam, da nam na to ni potrebno čakati mnogo utelešenj ampak da to lahko storimo v tem utelešenju. Da bi nam pomagali, da to lahko naredimo v tem življenju, smo dobili darilo iz Srca Saint Germaina. Kdo je Saint Germain? Saint Germain je Vnebovzeti Mojster, hierarh Vodnarjeve dobe in vladar 7. žarka – vijoličnega žarka, žarka preobrazbe. Preobrazba je sprememba. Dobili smo znanje vijoličnega plamena. Ko uporabimo vijolični plamen, lahko preobrazimo negativne energije v pozitivne. Pred tem smo potrebovali mnogo inkarnacij za preobrazbo negativnih energij v pozitivne: z dobrimi deli, žrtvovanjem, trpljenjem in tudi mučeništvom. Sedaj to lahko naredimo zelo hitro z vijoličnim plamenom. In to je tretja stvar katero Mojstri želimo, da jo vemo. Vijolični plamen prizovemo z Znanostjo govorjene Besede, s tako imenovanimi dinamičnimi odredbami. Dinamične odredbe so daljše mantre, ki jih sestavlja več stavkov.

Saint Germain je vladar, Čohan sedmega žarka, vijoličnega žarka, ki je žarek preobrazbe, kar pomeni transformacije, spremembe. Je tudi žarek diplomacije. Bog nam je dal znanje vijoličnega plamena, ker je Saint Germain prosil Veliki Karmični Svet, da nam da to znanje. To znanje je bilo dolgo časa (od zlate dobe v času Atlantide) skrivnost. Vijolični žarek je zelo močan. Karmični Svet je dal to znanje le določenim ljudem, ki so bili zanj pripravljeni. Študent je imel učitelja, guruja. Dolgo časa je moral hoditi v Himalajo ali na druga mesta in učitelj mu je potem na uho povedal besedo ali stavek, na kar je učenec nato meditiral dneve, mesece ali leta. In ko je to asimiliral, je šel nazaj k učitelju, ki mu je dal naslednji stavek. Za malo pridobljenega znanja je to trajalo celo življenje. Znanje o vijoličnem plamenu so učili le posebnih samostanih za posebne ljudi. Tudi Jezus se je v samostanih učil o vijoličnem plamenu. Ker je to znanje uporabil z odredbami, mantrami, je preobrazil vso negativno karmo in postal eno s Kristusom, eno z Bogom.

Imamo štiri tako imenovana spodnja štiri telesa. Fizično telo, ki je najgostejše. Malo višje po vibracijah je emocionalno ali astralno telo. Še malo više po vibracijah je naše mentalno telo in najvišje po vibracijah je eterično telo. Eterično telo je veza med našim človeškim in duhovnim delom. Ta spodnja štiri telesa uporablja duša kot svoje nosilce da lahko dela.

Bog nam je želel biti zelo blizu in nam je dal del sebe, v delu ki se imenuje Mogočna JAZ SEM Prisotnost. To je manifestacija Boga v našem svetu. Vemo da ima Bog ime, ki ga ne moremo izreči, ker ga ne vemo. Vedeli ga bomo šele, ko bomo eno z Bogom. Toda, ker želimo Boga imenovati po imenu, nam je Bog dal svoje ime: JAZ SEM KI JAZ SEM. To ime je Bog razodel Mojzesu, ko se je manifestiral v grmu, ki je gorel pa ni zgorel. JAZ SEM KI JAZ SEM je ime Boga in Boga v našem kavzalnem telesu imenujemo Mogočna JAZ SEM Prisotnost, kar pomeni Prisotnost Boga v nas.

Tako imamo sedem teles našega Bitja. Štiri spodnja telesa in tri duhovna: Svetega Kristusovega Jaza, kavzalno telo in Mogočno JAZ SEM Prisotnost.


vir: http://www.geocities...lanet_uvod.html

#83 principesa

principesa
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 055

Objavljeno: 7. junij 2005, 18:59

x:Ix x:Dx vse to je lepo napisano x:o)x a pa si ga gdaj že srečal x;)x x?x jaz sem ga (jih) in to je tisto pravo.... x:Dx x;)x dojemati ezoterično :vio: tukaj in zdaj z NJIMI :wOOt: xwizardx :flower: :fool: A MAŠ TAKŠNO IZKUŠNJO x;)x x:Dx :vragec:

#84 matjazz

matjazz
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 1 203

Objavljeno: 7. junij 2005, 19:01

Srečal jih še nisem. Sem pa nekaj sanjal. Tam sm mel tud podana nekakšna navodila. Samo še sedaj jih nisem uresničil.

Drugače, pa začutim večjo toplino v srcu če berem njihove texte ali jih postam na forumu. V takšnem načinu bolj.

#85 aakhut

aakhut
  • Lunatik
  • Št. objav: 19 138

Objavljeno: 7. junij 2005, 19:21

:vragec:

pri vnebovzetih "mojstrih" se postavi vprashanje:
je to nagrada zanje,
ali bogovi le NAM prizanashajo x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk x:Dx
tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

#86 principesa

principesa
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 055

Objavljeno: 7. junij 2005, 19:26

:vragec: ti sam si BOG v samem sebi in od tebe je odvisno kaj boš sam s seboj :inocent: :vragec: za njih ni nagrad xsrcx oni so sami po sebi mojstri x:)x odločitev je pa naša x:Dx komu bomo sledili x?x ne njim.... samim sebi... x;)x x:o)x x^x ker je vse v TEBI x:Dx x^x

#87 aakhut

aakhut
  • Lunatik
  • Št. objav: 19 138

Objavljeno: 7. junij 2005, 19:28

<{POST_SNAPBACK}>:vragec: ti sam si BOG v samem sebi  in od tebe je odvisno kaj boš sam s seboj :inocent:  :vragec:  za njih ni nagrad xsrcx oni so sami po sebi mojstri x:)x odločitev je pa naša  x:Dx komu bomo sledili x?x ne njim.... samim sebi... x;)x  x:o)x  x^x ker je vse v TEBI x:Dx  x^x



:vragec:

iz tegale bio se dal razbrat, de sm samemu sebi bog, mojster, slepi slednik.....in da sem se zhe zdavnaj vnebovzel.... x:Dx
bemu....sam she samga sebe morm dol dat..... x:px x:px x:px

zlomk x:Dx
tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

#88 principesa

principesa
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 055

Objavljeno: 7. junij 2005, 19:39

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

iz tegale bio se dal razbrat, de sm samemu sebi bog, mojster, slepi slednik.....in da sem se zhe zdavnaj vnebovzel.... x:Dx
bemu....sam she samga sebe morm dol dat..... x:px  x:px  x:px

zlomk x:Dx

x:o)x kako da ti do danes še tega ni uspel narest.. xg:Dx xscratchx :inlove: x^x

#89 aakhut

aakhut
  • Lunatik
  • Št. objav: 19 138

Objavljeno: 7. junij 2005, 19:42

<{POST_SNAPBACK}>x:o)x kako da ti do danes še tega ni uspel narest.. xg:Dx  xscratchx  :inlove:  x^x


:vragec:

chakam, de boginja pride iz sluzhbe.... x:px x:px x:px

zlomk x:Dx
tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

#90 principesa

principesa
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 055

Objavljeno: 7. junij 2005, 19:45

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

chakam, de boginja pride iz sluzhbe.... x:px  x:px  x:px

zlomk x:Dx

x:o)x glej da bo nebovzetna... :inocent: xDDx x;)x

#91 aakhut

aakhut
  • Lunatik
  • Št. objav: 19 138

Objavljeno: 7. junij 2005, 19:49

<{POST_SNAPBACK}>x:o)x glej da bo nebovzetna... :inocent:  xDDx  x;)x


:vragec:

vnebovpijocha....ahhhh....ahhhhh....aaaahhhhhhhh.......hhhh

zlomk x:px
tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

#92 principesa

principesa
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 055

Objavljeno: 7. junij 2005, 19:55

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

vnebovpijocha....ahhhh....ahhhhh....aaaahhhhhhhh.......hhhh

zlomk x:px

xmusicx :fool: :onfire: :inlove: :switz: :vtz: xokx xokkx xsmx xsrcbumx

#93 astrotalisman

astrotalisman
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 137

Objavljeno: 7. junij 2005, 20:26

<{POST_SNAPBACK}>Vsakdo sanja, to je dokazano dejstvo. Sanjamo večkrat na noč. Slučajno sem o tem prebral seminarsko nalogo (katero je napisala bodoči magister medicinskih znanosti, zategadelj so notri preverjena dejstva). Najprej je potrebno trdo delati na tem, da si sanje zapomneš. Naslednja stopnja je ozavedanje v sanjah. Šele zatem pride kaj več. A že zgolj prvi dve fazi dela s sanjami zahtevata kar lepo število mesecev trdega dela..


Sorry, res, da ni tole iz te teme, ampak, ne more meni nekdo dokazati, da sanjam, če pa ne sanjam. x?x
Reges subjacent legibus stellarum - kralji so podrejeni vladavini zvezd!

#94 astrotalisman

astrotalisman
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 137

Objavljeno: 7. junij 2005, 20:33

<{POST_SNAPBACK}>Tukaj poveste vse kar veste ali pa bi želeli vedet o vnebovzetih mojstrih.
Torej kaj so vnebovzeti mojstri?
To so mojstri, ki so si skozi svoja življenja opravljali pomebne naloge, ki so vplivale na nadalji razvoj človeštva. In še zdaj neoumorno delujejo v našem svetu, zato da bi se vsi povzdignili in iskusili tančico popolnosti.

Vnebovzeti mojstri so bili ljudje tako kot mi, vsaj nekateri. In skozi dobra dela in požrtvovalnost jim je uspelo spremeniti svojo karmo. IN potem ko ima človek karmo 100% prečiščeno doživi vnebovzetje in postane mojter. Seveda se tudi veliko uči v vnebovzetem stanju. 

Kako lahko vzpostavim stik z mojstri?
Zelo enostavno. Če si želite, da bi bili njihovi učenci, je ta vaša želja narobe usmerjena. Ampak, če si zadate cilj, da bo iz vas izžarevala čista ljubezen, in da se boste zavestno da boste izžarevali vse več ljubezni, potem vas vzame vnebovzeti mojster pod svoje okrilje. In tako razkrije učencu nekatere nauke in ga pripravi za nadaljno pot. 

Kako bom prepoznal mojstra? 
Ko je nakdo že na zelo veliki duhovni ravni in ima zelo veliko željo, da se sreča z mojstrom in ko ipoljuje zgoraj omenjene se mu bo ta prikazal. Mojstri lahko prevzamejo kakršno obliko hočejo. Lahko se predstavijo kot maldenič star 18 let, starec, evropejec, američam. Lahko se pojavi v kakršni koli postavi. To pa zato, ker laho upravljajo z vsakim atomom materije. Več o tem v nadaljevanju.
Seveda se tukaj ne konča. Tudi, ko je učenec pod okriljem mojstra ga čakajo preizkušnje. Ampak nobena preizkušnja ni tako težka, da je učenec ne bi opravil.

To je na kratko o mojstrih. Seveda je še veliko informacij ampak jih morem še enkrat predelati.


Vprašanje, ki ga postavljam kristjanom, muslimanom,hindujcem, budistom....:
"Zakaj holokavst, zakaj Hirošima, zakaj Ruanda, zakaj žrtve tsunamija?"
Če se vsi tako trudi(mo)jo, zakaj umre toliko nedolžnih? x?x x?x
Reges subjacent legibus stellarum - kralji so podrejeni vladavini zvezd!

#95 matjazz

matjazz
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 1 203

Objavljeno: 8. junij 2005, 06:03

<{POST_SNAPBACK}>Vprašanje, ki ga postavljam kristjanom, muslimanom,hindujcem, budistom....:
"Zakaj holokavst, zakaj Hirošima, zakaj Ruanda, zakaj žrtve tsunamija?"
Če se vsi tako trudi(mo)jo, zakaj umre toliko nedolžnih? x?x  x?x


Hirošima je delo človeka. IN zato, ker ima človek svobodno voljo lahko naredi kar hoče. In s tem pogosto tudi škoduje drugemu božjemu bitju. Če pa nekdo škoduje drugim, se mu karma poslabša. In to pomeni, da bo moral enkrat plačat z lastnim trpljenjem. Če ne v tem življenju pa v naslednjem.

Kaj se tiče tsunamija. Tudi tukaj je kriv človek. S tem ne mislim povedat, da smo vsi krivi. Ampak poglej koliko nasilje se je zgodilo v zadnjih nekaj letih. Poleg stalnega ubijanja in umiranja, je zaradi ameriške laži nastala nova vojna. IN kadar je vojna je tam veliko trpljenje.

To se odraža tudi na zemlji. Naš planet je živ in čuti. IN kadar pride vanj toliko negativne energije, se more ta energija izčistit. To se ponavadi naredi z naravnimi katastrofami. Tako se narava očiščuje. Če se nebi planet očiščeval več nebi mogel delovat.

In tukaj bi se najbrž vsak vprašal kako to izboljšat. Predvsem tako, da nam je mar za druge. Da pomagamo prijeteljem in vsem ki potrebujejo pomoč. Da ne mislimo samo na negativne stvari ampak tudi na pozitivne.

Če čim več ljudi vzdržuje harmonijo ljubezni v svojem srcu 24 ur na dan, tem več pozitivne energije se zlije na zemljo. Tako, da je od vsakega delček odvisno kako se bo vse skupaj dogajalo in naprej razvijalo.
Mogoče niste vedeli, ampak nam nekatera bitja že tisočletja pošiljajo pozitivno energijo, z namenom da bi se očistili sovraštva in prišli na višji nivo bivanja. Če nam nebi v preteklosti pomagali, bi bilo človeštvo že zdavnaj uničeno. Ta energija se lahko zlije tam, kjer je pozitivna energija.

Bom dal primer. Vsak izmed nas ima včasih določene težave, ki zahtevajo veliko časa da se rezrešijo pa naj gre to za službo, osebne probleme... In če tej osebi drugi stojijo ob strani in jo podpirajo, ji bo tudi uspelo. Če pa ji vsi dopovedujejo da je nesposobna in za nč, potem takoj strejo njeno upanje v uspeh.

#96 astrotalisman

astrotalisman
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 137

Objavljeno: 8. junij 2005, 07:35

<{POST_SNAPBACK}>Hirošima je delo človeka. IN zato, ker ima človek svobodno voljo lahko naredi kar hoče. In s tem pogosto tudi škoduje drugemu božjemu bitju. Če pa nekdo škoduje drugim, se mu karma poslabša. In to pomeni, da bo moral enkrat plačat z lastnim trpljenjem. Če ne v tem življenju pa v naslednjem.

Kaj se tiče tsunamija. Tudi tukaj je kriv človek. S tem ne mislim povedat, da smo vsi krivi. Ampak poglej koliko nasilje se je zgodilo v zadnjih nekaj letih. Poleg stalnega ubijanja in umiranja, je zaradi ameriške laži nastala nova vojna. IN kadar je vojna je tam veliko trpljenje. 

To se odraža tudi na zemlji. Naš planet je živ in čuti. IN kadar pride vanj toliko negativne energije, se more ta energija izčistit. To se ponavadi naredi z naravnimi katastrofami. Tako se narava očiščuje. Če se nebi planet očiščeval več nebi mogel delovat.

In tukaj bi se najbrž vsak vprašal kako to izboljšat. Predvsem tako, da nam je mar za druge. Da pomagamo prijeteljem in vsem ki potrebujejo pomoč. Da ne mislimo samo na negativne stvari ampak tudi na pozitivne.

Če čim več ljudi vzdržuje harmonijo ljubezni v svojem srcu 24 ur na dan, tem več pozitivne energije se zlije na zemljo. Tako, da je od vsakega delček odvisno kako se bo vse skupaj dogajalo in naprej razvijalo.
Mogoče niste vedeli, ampak nam nekatera bitja že tisočletja pošiljajo pozitivno energijo, z namenom da bi se očistili sovraštva in prišli na višji nivo bivanja. Če nam nebi v preteklosti pomagali, bi bilo človeštvo že zdavnaj uničeno. Ta energija se lahko zlije tam, kjer je pozitivna energija.

Bom dal primer. Vsak izmed nas ima včasih določene težave, ki zahtevajo veliko časa da se rezrešijo pa naj gre to za službo, osebne probleme... In če tej osebi drugi stojijo ob strani in jo podpirajo, ji bo tudi uspelo. Če pa ji vsi dopovedujejo da je nesposobna in za nč, potem takoj strejo njeno upanje v uspeh.

Hvala za čas, ki si si ga vzel za razlago. Tudi jaz želim, da bi ljudje vsaj slabo ne mislili, če že dobro nočejo ali ne znajo. Še vedno pa mi ni jasno, zakaj toliko trpljenja posameznikov, nič krivih, nič dolžnih. Glej, če se bodo določena dejanja povrnila Ameriki kot povzročiteljici nekega zla, bodo spet trpeli nedolžni ljudje - v tem primeru pač Američani. Zdi se mi, da tudi nebo (se razumeva, kaj s tem mislim) priznava takoimenovane kolateralne žrtve - žrtve brez potrebe. x!x x?x
Reges subjacent legibus stellarum - kralji so podrejeni vladavini zvezd!

#97 astrotalisman

astrotalisman
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 137

Objavljeno: 8. junij 2005, 07:44

<{POST_SNAPBACK}>Jaz ti samo recem v podzavest, da si bos tvoje sanje zapomnil, pa bo.
Sanje so komunikacija s podzavestjo x:)x
spada k temi v daljsem pomenu smisla  x:Dx  x:o)x
.

Jaz sem kar zadovoljen s svojim (ne)sanjanjem. Ko poslušam, o čem vsem ljudje sanjajo - predvsem zoprnije ali nenavadnosti - izgubim željo, da bi mi kdo rinil v podzavest. xsrcx xsrcx
Reges subjacent legibus stellarum - kralji so podrejeni vladavini zvezd!

#98 Tjazy

Tjazy
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 112

Objavljeno: 8. junij 2005, 08:41

Prebral vse.. Zanimivo..
*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

#99 astrotalisman

astrotalisman
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 137

Objavljeno: 8. junij 2005, 16:43

<{POST_SNAPBACK}>Nisem brala zgoraj, je bilo predolgo, se mi mudi, pa vseeno zanimivo razmisljanje... Pomisli pa, ce ljudje verjamejo Bushu, da je to njihova prosta odlocitev komu verjamejo... Ce eden verjame sekti tudi lahko nastrada, pa bodo vsi govorili, da je nedolzen... Tezko mi je politizirati, ce nimam dovolj informacij... Lahko pa recem, da imamo mi prosto voljo, kje hocemo zivet, komu hocemo verjet, od cesa se distanciramo... pa berem tule, da mnogi "zavedno" terajo po tisti poti, ki jih lahko vodi v prepad, pa pravijo: jaz hocem zdajle uzivat...  Ljudje vse prevec podcenjujejo razum.  Uzivat se da boljse, ce sta razum in srce v pravem razmerju. ...
Ne razumem, kako mislis to, da so kolateralne zrtve brez potrebe. Beseda kolateralne (zile) pomeni, da je bila *potrebna* obvoznica, da so se zile naredile, ker so bile potrebne, ker se je ena druga zastofala. Jaz pa vidim, da vsi ti vojaki hocejo iti v vojno. Da je to njihova odlocitev. Ali se motim?
--
Jaz pa raje sanjam, vcasih sanjam, kaj se bo zgodilo naslednjega dne.  x:)x 
Podzavest me vsekakor tudi spomne, kaj se imam za naredit  x:o)x 
.


Samo majčkeno pojasnilo - ko vrli napadalci, kdorkoli pač že so, poleg svojega zastavljenega cilja uničijo (ubijejo) še celo vrsto civilistov, je govora o kolateralnih (stranskih) žrtvah.
Lepo sanjaj xcivx
Reges subjacent legibus stellarum - kralji so podrejeni vladavini zvezd!

#100 Kabalist

Kabalist
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 279

Objavljeno: 9. junij 2005, 08:53

Lepo je odgovornost prelagati na razne "vnebovzete mojstre". Neverjetno, kaj ljudje storijo, da odgovornost za lastno duhovno lenobo preložijo na okolje.
Dragi moji, treba je pljuniti v dlani in se skozi lasten "dreg" sam prebiti. Noben fantastični mojster ne bo opravil tvojega dela. Mojster iz mesa in krvi je silno redka dobrina, kajti pravi mojster se ne bo mazal z ljudeki, ki hlepijo po tem, da jih nekdo povleče iz greznice.
Vedite, ničesar ni, kar ni v skladu z božjo voljo. Lahko tej vseprisotni božji navzočnosti nasprotuješ, a rezultat tega je trpljenje, strah, sovraštvo, cinizem, samovšečnost, samovolja ipd. Tudi oznanjanje stikov z nekakšnimi "vnebovzetimi" je posledica napačnih špekulacij. Sporočila v sanjah so psoročila podzavesti in ne nekih mojstrov. A bojim se, da se ljudje težko ubranijo navalov samoveličine, katero projecirajo v neke zunanje vire "modrosti". že samo dosego zavestne prisotnosti v lastnih sanjah je naporno in potegniti iz tega rezultate je lahko precej neprijetno. A zakaj bi se mučili, če nas "vnebovzeti" odrešijo napora? Dragi moji, osebnostna rast je predvsem mučno in naporno. Poskusite se v sebi resnično, z vso odgovornostjo opravičiti vsem, katere ste prizadeli! Vam ne uspe? Sem vedel...
BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (1)

Člani: 0 - Gosti: 1 - Skriti člani: 0