Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Ali kdo pozna Jakoba Lorberja?


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
467 komentarjev na to temo

#376 gregori

gregori
  • NeČistZačetnik
  • PipPipPip
  • Št. objav: 28

Objavljeno: 10. junij 2009, 15:45

Kako je s temi lonci? Ni mi ravno znana štorija a sliši se zanimivo...
Sicer pa oprosti da je moja opcija odgovora izvenela tako osebno, mogoče celo ostro. Jasno mi je da vprašanje služi širši debati. In hvala vsakomur ki se izpostavi za tok neke izmenjave za javno dobro. Konec koncev so zapisi tu trajni. In mi osebno nismo pomembni. Da o tem koliko te osebno cenim, Emanuel, za vse tukajšnje prispevke, sploh ne govorim.

Tvoje izkušnje in delovne okoliščine pa premalo poznam, da bi lahko ponudil kakšno bolje usmerjeno misel, prilagojen nasvet, kot opažanje, da bolj ko raste notranja suverenost, bolj doživljamo zunanji svet kot da smo neudeleženi opazovalec, čeprav smo telesno aktivni v situacijah vezanih za zgodbo naše trenutne identitete. Vsak angažma v zunanjem svetu je naša izbira. Edina oblika pritiska je ta ki smo si jo nakopali sami.
Včasih je potrebno precej časa in truda da kako nepravo odločitev odkvačkamo, a potrpežljivost in postopnost so temelji modrosti. Žal res je vse nakopičene probleme treba razrešiti, preden se lahko premaknemo na nov pogled in ko lažje zadihamo, je več moči da si zgradimo nove okoliščine se zavrtimo v drugih krogih ljudi. Govorim o gradnji ki lahko traja 10 let ali več, ampak eno človeško življenje je dovolj za vse kar je za postoriti. Važna je smer v katero smo med delom obrnjeni.
In ko smo pripravljeni, odločeni, da prez samogoljufanja počistimo kar nas tare, se praktično-taktično lotimo naloge in ne podležemo na parih preizkušnjah... se (po izkušnjah) zgodi kaj? Ko smo (s svetlim namenom), dodobra zajadrali v samozadano nalogo, da postane že podzavestna funkcija, se vmeša Božja roka. 100 problemov ki niso izgledali povezani, se z neko potezo, novo okoliščino ali človekom, odvozlja prav na hitro. Kmalu si v sramu niti več ne priznamo da so bili ti problemi kdaj naši. Z novim sončnim dnem včerajšnja turobnost ni več realnost.

- V BOJ kot življensko strategijo tudi ne verjamem. Dokler čutimo potrebo po boju imamo potrebo po sovražniku. Po problemu.
In v dilemi »imeti lažji boj, in doseči manjšo zmago, kot pa imeti težak boj, in izgubiti?« izberem drugo. Težak boj te obogati z notranjo izkušnjo, ki ostaja večna trajna last, in ki je presežna glede na tvoje dotedanje sposobnosti, čeprav za ceno zunanjega poraza (ki je itak kot sanje in začasen).
Tako izbiram spet tudi iz iskušnje. Precej sem treniral borilne veščine in druge športe in je dejstvo da napreduješ samo z boljšimi nasprotniki.
In če se boriš zato da bi napredoval v lastni veščini (ne proti nekomu), se boriš pravzaprav z lasno nesposobnostjo in neznanjem. In ko si to priznaš, si zunanjim nasprotnikom tako hvaležen za napredek, da jih že vnaprej vzljubiš.
In potem kmalu se ne rabiš več boriti. Ker bojev, ki jih lahko opazuješ in skušaš razumeti, mogoče pomagati, je še preveč vsenaokoli....

Budizem pa sem ti nekoliko »podtaknil«, ker opažam (vsaj nekoliko; vem da presegaš) podoben pogled pri večini senzibilnih ljudi, ki se odločijo težišče življenske resničnosti prevesiti na duhovno stran. Namreč pojmovanju duhovnosti (v praksi) kot odmiku od težav zunanjega sveta in iskanju neke nirvane, blaženosti, celo ekstaze v mirnem notranjem ravnovesju. Ali doseganju praznine (Osho itd.).
Zahodnjaki to bolj vzamejo kot neko terapijo od stresa. Stres, skrbi, težave pa se jim zdijo itak realnost »strupenega« sveta, katera presega njihovo moč in vpliv. In kljub težkim meditacijam ostajajo vdani v usodo. So žrtve, brez moči, ki v zatočišče notranjosti bežijo v umiku.
In takoj ko vstopijo skozi ta Sveta vrata se skrijejo v kot, pred zunanjim prepihom in počivajo. Nabirajo moči za ponovni izstop v nove borbe. Pritisk zunanjega pa v bistvu še vedno držijo v sebi (z orodjem latentnega strahu) tudi v mirnem kotu globokega brundanja. :O:
Smatram, da Bog raje vidi tiste, ki v neskončno notranjost vstopajo z gotovim korakom, take ki se jim prsa trgajo od strasti do Tega ki jih tja privlači, do vsega kar je tam možno. Ki pridejo z raziskovalnim duhom, z lopato na rami in sočutjem do vsega kar je, pa četudi umazani od dela (grehi). Taki se ne ozirajo nazaj in se vračajo samo iz namere služenja. Razširjanja, urejanja poti.
Da se razumemo, nič ni narobe z budizmom, izhaja iz istega vira kot vse Dobro in ponuja krasne metode za preklop. Vendar je premalo. Potovanje zaključi z vstopom na vlak. Tam se udobno vsedemo in življenje nas nosi samo...
Ta občutek prepuščanja toku je sicer na takšni začetni stopnici resda treba osvojiti, vendar če v poganjanju življenja ne sodelujemo bolj in bolj aktivno, potem to ni samostojno življenje.
Bolj ko ga samostojno upravljamo, znotraj danih in spoznanih zakonitosti, bolj si zagotavljamo neskončnost, ...lastnega in občega potenciala.

#377 gregori

gregori
  • NeČistZačetnik
  • PipPipPip
  • Št. objav: 28

Objavljeno: 1. avgust 2009, 09:12

"O tem, da človek svojo notranjo živost dolguje prav ljubezni, se lahko prepriča vsak, kdor o tem preudari,
saj se ob njeni navzočnosti ogreje, v njeni odsotnosti ohladi - in če mu je povsem odtegnjena, umre.
Vedeti pa je tudi treba, da je življenje vsakogar takšno, kakršna je njegova ljubezen."
Emanuel Swedenborg

To temo je popravil/a gregori: 1. avgust 2009, 09:14


#378 emanuel

emanuel
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 710

Objavljeno: 16. november 2009, 22:34

In če so šele pred kratkim dokazali, da je na luni voda, bo verjetno še kar nekaj časa trajal, da najdejo zrak, ki je zelo redek in še to samo v nižinah na od zemlje stran obrnjeni strani lune. :sori:

No ja, sedaj so pa odkril, da je na luni veliko več vode, kot so pričakoval. x:)x
To pa pomeni, da je zelo verjetno tudi redka atmosfera, apak tega za enkrat še niso dokazali.
Eni pa so imel stare hipoteza že za znanstveno dejstvo, ki zanika Lorberjeve navedbe x:o)x

Kot sem napovedal, novejša znanstvena odkritja gredo v smer potrjevanja Lorberjevih navedb.
Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali,
da je samo ena čreda, in samo en pastir.

#379 DON KARLOS

DON KARLOS
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 610

Objavljeno: 17. november 2009, 13:18

Emanuel pa ti si borec do kraja. HA HA HA da je na marsu in luni voda so vedeli že prej. Lunikov z velikimi trebuhi pa niso našli. Pravzaprav ni v osončju enega planeta ali lune brez vode. Na luni pa je atmosfera pravzaprav vakum. In tako bo ostalo še tisočletja. Očitno slabo poznaš fiziko. Meja tlaka za definiranje vrste vakuma je pač stvar definicije. Tlak lunine atmosfere je 10^-7 Pa. To je samo 10 na 12krat manjši tlak kot na zemlji. Torej je tlak zraka na luni samo tisoč miljardokrat manjši kot na zemlji. Tako, da
ne morem govoriti o neki atmosferi ampak pravzaprav je na luni vakum. zaplate zraka, kot si sam nekoč dejal na luni pa ni možno najti, saj se plin vedno razširi po prostoru in ne ostane v kozarcu kot voda.

LP


#380 Peter78

Peter78
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 11

Objavljeno: 8. december 2009, 13:29

MENI PA HODI SAMO DUHOVNOST PO GLAVI!!!

ZATO NE SPREJEMAM LAŽI!



Men pa pravi moj guru, da če ne sprejemeš laž- lažeš sebi. x:Ix :C: :eek: :eek: :eek:

#381 DON KARLOS

DON KARLOS
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 610

Objavljeno: 8. december 2009, 16:24

Men pa pravi moj guru, da če ne sprejemeš laž- lažeš sebi. x:Ix :C: :eek: :eek: :eek:



Meni pa pravi moj Guru, da je teh prerokov kot drekca pekca in da so vsi v kontaktu s rogatim bogom. Po en JL v vsako vas. Pa ta JL ne spominja na Mičin horoskop.

Če ti pa tvoj guru pravi, da se zanašaj na Mičin horoskop, si pa res bogi.

LP


xDDx


#382 DON KARLOS

DON KARLOS
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 610

Objavljeno: 8. december 2009, 16:32

Men pa pravi moj guru, da če ne sprejemeš laž- lažeš sebi. x:Ix :C: :eek: :eek: :eek:


Torej me hočeš prepričati, da moram naprimer verjeti, da je rael letel s letečim krožnikom in da naj mu plačam 1000 eur za kos marsovske plastike.

Ali pa da me bo uživanje brinjovih jagod obranilo HIV, in da kondom služi za odganjane duhov HIV in ni za telesno uporabo. HA HA HA ali pa da bo Jutri prihrumel Jetus in nas bo rešil muk. O ma so eni res naivni.

KONEC SVETA JE BLIZU
KONEC SVETA
SPOKORITE SE IN VERJEMITE!

No saj bomo kmalu videli, kdo časti satana. upam, da si boš to pripravljen priznat ali pa boš ponovno obrnil lajno in boš začel trditi, da si se zmotil za 10 let ampak čez deset let pa ziher...

.. xsmx


#383 Peter78

Peter78
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 11

Objavljeno: 11. december 2009, 16:21

Torej me hočeš prepričati, da moram naprimer verjeti, da je

KONEC SVETA JE BLIZU
KONEC SVETA
SPOKORITE SE IN VERJEMITE!

No saj bomo kmalu videli, kdo časti satana. upam, da si boš to pripravljen priznat ali pa boš ponovno obrnil lajno in boš začel trditi, da si se zmotil za 10 let ampak čez deset let pa ziher...

..


Zate verjetno že je, ko se pa prehranjuješ s gensko spremenjenimi mombo.. ' kombo soni.
Zato čimprej spokaj saj je že prepozn, tak pomembež ko si joj kakj pa bo svet brez tebe. :vragec: :vragec: bratje te že opazujejo. x:px
jAZ se nikoli ne moem zmotiti, ker se vedno motim :xx!: xcivx

#384 gregori

gregori
  • NeČistZačetnik
  • PipPipPip
  • Št. objav: 28

Objavljeno: 27. december 2009, 03:18

"razum more in mora spoznati dobro in zlo, resnično in lažno, a v enem srcu ne prenese obojega hkrati"

prabožični blagoslov vsem

#385 gregori

gregori
  • NeČistZačetnik
  • PipPipPip
  • Št. objav: 28

Objavljeno: 24. februar 2010, 02:37

"HLAPEC je MOČ GOSPODARJA, gospodar hlapčeva pravičnost"

#386 Bojante

Bojante
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 257

Objavljeno: 1. maj 2012, 20:20

O, hvala lepa x:)x . Kakšna lepa želja.
V bistvu mi sploh ni treba prepričevat, ampak če sem lih začel :sori: . Je že tako, da tema in svetloba nikoli ne gresta mirno ena mimo druge, se vedno vname boj.


:palec: xDDx :palec:

No ja, sedaj so pa odkril, da je na luni veliko več vode, kot so pričakoval. x:)x
To pa pomeni, da je zelo verjetno tudi redka atmosfera, apak tega za enkrat še niso dokazali.
Eni pa so imel stare hipoteza že za znanstveno dejstvo, ki zanika Lorberjeve navedbe x:o)x

Kot sem napovedal, novejša znanstvena odkritja gredo v smer potrjevanja Lorberjevih navedb.


Točno :palec: xDDx x8Dx Natančno V Smeri Njegovih Prerokb Objavljena slika

Kajti Avtor njegovih Prerokb je Najvišji , Sveti Nebeški Oče Stvarnik, Bog od Večnosti Objavljena slika x:)x

Lp + #

#387 Bojante

Bojante
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 257

Objavljeno: 1. maj 2012, 20:25

Naj te dragi Emanuel obsije božja luč in naj ti iskra sreče v srčku zagori, ko boš živel evangelij, ti ne bo več potrebno prepričevat ampak boš razsvetljeval s svojim zgledom, s svojo srečo in toplino in razumevanjem x:)x
w:Iw



To tudi že Dela, Ja + delamo, Ja :palec: xDDx x:Dx

In še Bolj Bomo x:px

Lep Duhoven Pozdrav, čav xDDx

#388 Bojante

Bojante
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 257

Objavljeno: 1. maj 2012, 20:31

Tole je pa iz zadne Aure, kot primerček ene razlagce:

"Obstaja pa tudi zunanje in redko varljivo znamenje, po katerem lahko na človeku hitro spoznate, od kod izvira njegova duša.

Glejte, duša ima tudi v svojem nujno temnem mesu nekakšen občutek za to, od kod je, in celo mesena ušesa in posebno oči rada obrača tja, od koder prvotno izvira. Ljudje, ki svoj pogled radi usmerjajo kvišku in se radi vzpenjajo na gorske višave ter radi poslušajo tiste glasove, ki prihajajo v njihovo uho od zgoraj, so zanesljivo od zgoraj. Toda ljudje, ki svoje poglede večinoma usmerjajo k tlom in rijejo po tleh ter iščejo raznovrstne zaklade in le redko oči in ušesa usmerijo navzgor, so prav gotovo od spodaj. Po tem boste zanesljivo spoznali, koga imate pred seboj.

Ljudje, ki so od zgoraj, so navadno tudi zelo iznajdlivi in zmožni vsakovrstnih umetelnosti in znanosti. Toda kljub temu so vsi bolj ali manj nedostopni za vero, vse hočejo namreč imeti jasno dokazano. Grk Filodop v Kani pri Kisi ni veroval prej, dokler mu nisem pokazal tiste sončne zemlje, kjer je bil najprej utelešen; in taki so skoraj vsi kiniki. Pred njihovimi očmi lahko ustvarite svetove, pa bo to komaj toliko zaleglo, kot če bi kakšnemu Zemljanu rekli "Pojdi in stori to!". Ta vas morda niti ne bo vprašal in rekel "Ja, zakaj pa?", ampak bo prepričano storil zahtevano samo zato, ker mu je to rekel modrec; upa namreč, da bo vzrok le še dovolj zgodaj izvedel. Toda človek od zgoraj vas bo resno in odločno pogledal v oči in vprašal: "Zakaj pa to? Brez razloga ne storim ničesar! Pojasnite natančneje in videl bom, kaj pomeni to, kar pravite: Pojdi in stori to!" "



Da Objavljena slika

Tu imamo Stvarnikovo Razlago o tem, da so na tem Planetu inkarnirane Dve Vrsti Duš Objavljena slika , in da jih je možno prepoznati katere "vrste" so .x:)x


Ali so inkarnirane od "Zgoraj" , kar pomeni iz drugih Planetov po Vesoljih, ali pa od "spodaj" , kar pomeni da so inkarnirane iz tega Planeta .

Jaz sem se že prepoznal x:)x , in tudi marsikaterega drugega xDDx x;)x :8): x:)x

Lp + #

#389 Bojante

Bojante
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 257

Objavljeno: 1. maj 2012, 20:36

Me veseli, da je na tem forumu nekdo še bolj navdušen nad Lorberjevim pisanjem, kot sem jest x:)x


:palec: xDDx :palec:

Mogoče maš pa prav? Glej, zamisl si, da si krava. Tko, zlo močno. Zlo živo. Globok se pogrezn v to prepričanje. Pol pa opazuj, če ti bojo zrasl rogovi x:o)x :vragec: .



He, he, heh, taaale je tud' huda x:Dx x:o)x xDDx x;)x

Lp + #

x:)x

#390 gold

gold
  • Lunatik
  • Št. objav: 6 960

Objavljeno: 1. maj 2012, 20:39

Planet bistroumnežev :O:

#391 Bojante

Bojante
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 257

Objavljeno: 1. maj 2012, 20:42

Iz predgovora k Božjemu gospodarjenju:

"Kdor bere to delo in ga ima za duhovni navdih, pa mu ni jasno, ali izhaja od kakšnega nižjega ali višjega duha, je še zelo slep, in zagrinjalo posvetnega razuma še zelo zastira uvid njegovega srca"

Kot komentar na mnenje in besede nekega učenjaka.



Podpis tudi pod to Božjo Besedo o "Avtorstvu" Objavljena slika xsrcx Objavljena slika

Lp + #

Resnica sama po sebi je trda in hladna. Zato ji Božja ljubezen vedno dodaja milost in usmiljenje. Pazi se gole resnice.

Resnica pa je na tem svetu vedno redka in prikrita. In ljudje jo moramo vedno iskati in se boriti zanjo. Če ne bi bilo tako, bi vsi bežali pred resnico, in se skrivali pred njo kot pred pekočim opoldanskim soncem.

Kot je reku Jezus pismoukom in farizejem; "Takšni ste, kot vaši pobeljeni grobovi, na zunaj lepi, na znotrej pa polni najbol gnusne trohnobe". A to potem ni bila resnica, ker je ocena mal ponižujoča?

Resnica je takšna, kot je, in drugačna ne more bit. To je njena potreba, se ne prilizuje in ne prenareja, pa čeprav je za koga trda. In resnica IMA POTREBO izrazit tisto, kar je res.

In to, da:
"Kdor bere to delo in ga ima za duhovni navdih, pa mu ni jasno, ali izhaja od kakšnega nižjega ali višjega duha, je še zelo slep, in zagrinjalo posvetnega razuma še zelo zastira uvid njegovega srca"
je pač najčistejša resnica. Vse ostalo je iluzija. Tako pač je, in jest to vem. Kot je resnica to, da se večina ljudi rodi slepih, živijo slepi in slepi tudi umrejo. In trditi drugače, bi bila laž, in ne resnica. Če pa je tebi ljubša laž in iluzija, ker zanikata tvoje slabosti, pa naj ti bo. Ampak resnici ne moreš uiti.


Čudovito povedano :palec: xDDx :palec:

Lp + #

#392 Bojante

Bojante
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 257

Objavljeno: 1. maj 2012, 20:54

O Jezusovem drugem prihodu (po Jakobu Lorberju)

"3. Pri Svojem drugem prihodu ne bom več prišel kot otrok, rojen iz žene kjer koli; kajti Moje telo ostane prečiščeno, tako kot sem Jaz Duh v večnosti, in tako ne bom potreboval nikoli več drugega telesa v takšni obliki kakor si mislil.
4. Prišel bom najprej nevidno, v oblakih nebes, to pomeni: ljudem se bom začel približevati najprej po resničnih vidcih, modrih in na novo prebujenih prerokih, v tistem času pa bodo tudi dekleta prerokovala in mladeniči bodo imeli jasne sanje, iz katerih bodo ljudem oznanjali Moj prihod. In mnogi jih bodo poslušali in se poboljšali; toda svet jih bo zmerjal z neumnimi sanjači in jim ne bo verjel, podobno kot se je zgodilo tudi prerokom.
5. Prav tako bom od časa do časa obudil ljudi in to, kar se bo zdaj (v Jezusovih časih) v Moji navzočnosti godilo in govorilo, narekoval njihovemu srcu, da bodo lahko s peresom zapisali, na poseben dobro poznan umetniški način in v čisto kratkem času, v nekaj tednih in dneh v tisoče enako se glasečih vzorcev razmnoženo in tako preneseno med ljudi; in ker bodo tedaj znali skoraj vsi ljudje brati in pisati, bodo tudi te nove knjige sami brali in razumeli.
6. In ta obllka širjenja Mojega novega čistega, vnovič danega nauka iz nebes bo potem mnogo hitreje in učinkoviteje prenesena vsem Ijudem zemlje, kot je to zdaj po poslancih v Mojem imenu od ust do ust.
7. Ko bo tako Moj nauk prenesen ljudem, ki bodo dobre volje in dejavne vere, in bo s tem seznanjena najmanj tretjina ljudi, bom tudi Jaz tu in tam osebno in telesno viden (op. v prečiščenem duhovnem telesu) prišel k tistim, ki Me bodo najbolj ljubili in bodo po Mojem vnovičnem prihodu najbolj hrepeneli in zato tudi povsem in živo verovali.
8. In Jaz sam bom iz njih oblikoval občine, katerim ne bo mogla kljubovati in se upirati nobena oblast sveta; kajti Jaz bom njihov vojskovodja in njihov večni nepremagljivi junak in bom sodil mrtve in slepe posvetne ljudi. In tako bom Jaz očistil zemljo njene stare nesnage.
9. V času novih vidcev in prerokov pa bodo med ljudmi velike bridkosti in stiske, kakršnih na tej zemlji še ni bilo; toda zaradi Mojih tedaj izvoljenih bo trajalo to samo kratek čas, da jim to ne bi škodilo pri njihovem zveličanju."


Vidiš, Trans, tukaj si pa lahko že najdeš smisu Lorberjevega pisanja, če prepoznaš resnico.


JEEEEEEEEEE xDDx xDDx xDDx

Namreč, poglavje 5 se dogaja prav Zdaj, ko se to Širjenje Božje Besede dogaja z Elektronsko Hitrostjo .xDDx

In, v poglavju 7. je navedena velikost "kritične" osveščenosti prebivalstva na Planetu za Njegov Drugi - Veliki Prihod xsrcx

Torej, brat , koliko smo jih sedaj že našteli takole obveščenih ... ? x;)x

Da nebojo potem imeli raznoraznih izgovorov da niso šlišali ipd x;)x x8Dx

Dobro si je tale potek Dogodkov zamislil On-Najvišji , Najmodrejši xsrcx

Lep pozdrav do tedaj, x:)x

B. + #

#393 Bojante

Bojante
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 257

Objavljeno: 1. maj 2012, 20:57

ja, kapica, saj vsem. vsakemu od nas paše nekaj drugega. saj tako je tud prav.
...sem pač podala kako se men zdi...sej ne mormo met vsi enacga okusa.... x;)x



Kle se Negre za kake okuse, temveč za Prepoznavanje Duhov .

Namreč, tista duša, ki je dovolj Poduhovljena, bo kmalu prepoznala Resničnega Avtorja ki je Stvarnik-Bog od večnosti kateri se je inkarniral v Jezusu Objavljena slika

May peace be with you xsrcx

#394 Bojante

Bojante
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 257

Objavljeno: 1. maj 2012, 21:04

Tole je pa letos tud aktualno:

"7. Tudi veliki viharji bodo na suhi zemlji in na morju in potresi in morje bo na mnogih mestih preplavilo obrežje, ljudje pa bodo z bojaznijo in strahom pričakovali stvari, ki bodo prišle nad to zemljo!
8. Vse to bo dopuščeno zato, da bi se ljudje odvrnili od sebičnosti in velike lenobe."



Pa še tole;

"15.Na daljnem zahodu pa je zelo velika dežela, ki je od vseh strani oblita z velikim oceanom sveta in ni z morjem nikjer združena s starim svetom. Ljudje v tisti deželi bodo najprej slišali velike reči, in te se bodo pojavile tudi v zahodni Evropi in iz tega bo nastalo svetlo sevanje in odsevanje. Luči neba se bodo srečale, se spoznale in se podpirale.
16.Iz teh luči se bo oblikovalo sonce življenja, torej novi popolni Jeruzalem, in v tem soncu se bom Jaz znova vrnil na to zemljo. In zdaj več kot dovolj o tem, kaj se bo takrat zgodilo!"


Evo nas, brat, kako se srečamo takole tuki gor xDDx xsrcx xDDx

Inpa, tako kot danes, na tem Duhovnem Sestanku x8Dx x;)x x8Dx

Lepo + Predvsem Dobro te je bilo videti spet po dolgem času xDDx

Bog je DoooOooobeRRR xsrcx :2src: xsrcx

On Je Zares Ljubezen :2src: xsrcx :2src:

Lep + Dober Večer vsemskupajtukajtamkaj , želim - še naprejjj, juheeejjjjjjj , hurrrrrrrejjjjjjjjjj xDDx xDDx xDDx

B. + #xsrcx #

x:)x

#395 Bojante

Bojante
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 257

Objavljeno: 1. maj 2012, 21:07

Ampak, a niso ljudi metal na grmado ravno takrat, ko je bilo prepovedano brati Sveto pismo. Da ga ne bi ljudje sami kao narobe razumel. Ravno zato pa mora bit vse še enkrat razloženo:

"Tretja oblika ognja pa bo v tem, da bom Jaz že nekaj sto let prej obujal vedno bolj razsvetljene vidce, preroke in hlapce; ti bodo v Mojem imenu povsod jasno in resnično poučili narode o vsem ter jih s tem osvobodili vseh mogočih prevar in laži, ki si bodo s krivimi preroki in duhovniki celo v Mojem imenu utirali pot za njihov propad - in bodo tako pripomogli k zlobnemu začetku kar kmalu, tu in tam pa že v tem Mojem času.
3. Ti (krivi preroki in duhovniki) bodo delali lažna znamenja in čudeže kakor poganski duhovniki in zapeljali veliko ljudi ter si pri tem pripravili velike zemeljske zaklade, bogastvo, oblast in ugled; toda s tretjim ognjem in njegovo najsvetlejšo lučjo bodo zgubili vse in bodo obsojeni na popoln propad. Kralji in knezi, ki jim bodo hoteli pomagati, bodo ob tem izgubili svojo oblast, premoženje in prestole; kajti Jaz bom Svoje kralje in vojskovodje obudil proti njim in jim podelil zmago in tako bo stare moči pekla in njegovih poslancev med ljudmi na zemlji konec.
4. ln kakor prebiva zdaj noč v slepih in nesmiselnih poganskih obredih, ki jih imenujejo božja služba, tako bo bivala tudi v tistih časih (se prav sedaj) , toda s tretjo obliko ognja iz nebes bo popolnoma uničena in razdejana! Kajti laž bo v boju z lučjo resnice iz nebes prav tako malo obstojna, kakor bi bila naravna noč; ki bi se skušala upirati vzhajajočemu soncu! Zbežati mora v svoje najtemnejše jame in globine in tisti, ki bodo enkrat stali v luči, ne bodo več hodili iskat teme."


Božja beseda je vedno pomembna, je jedro vsake zavesti. Je ogenj, ki razsvetljuje temo. Zato tudi obstaja to, kar je napisu Lorber.



AAALLLEEELLLUUUJJJAAAAAAA xDDx xDDx xDDx x:Dx xDDx xDDx xDDx

x:)x xsrcx x:)x

#396 Bojante

Bojante
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 257

Objavljeno: 1. maj 2012, 21:11

Ne, ne vem, kje bi se dal dobit molitve v latinščini x:o)x
Zakaj pa latinščini? A se ti mal hecaš?



Ne, ampak tale je zareees huda fora :fool: :fool: :fool:

Ko da Modri Bog nebi zmogel razumeti njenega trenutnega tuzemskega jezika, ha, ha, he, hi xg:Dx

Ampak eni res (še) ne poznajo Stvarnika, žal w:Iw

lp + #

:flower:

#397 Bojante

Bojante
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 257

Objavljeno: 1. maj 2012, 21:18

Kar je za ljudi nemogoče, je za Boga mogoče. Dana razlaga je dejstvo!

Glede razumevanja, vsako višje spoznanje je iz Duha, z duhovnim razvojem se razumevanju vse bolj približujemo; in točka, h kateri potujemo, ni nobena utopija.

Modri se med seboj razumejo, množice pa zgolj glodajo zunanjo lupino, in se med seboj nič ne razumejo. Vsi konflikti izhajajo iz nerazumevanja, nikoli iz razumevanja.


:palec: x;)x :palec:

In, evo, množici se zdaj tale Duhovna Hrana katero ji podajava zdi nekoliko težko prebavljiva v njihovih Duševnih želodcih :o|o:

Potem pa iščejo vse možne izgovore zazavrnitev te Nebeške Hrane, pa čeprav nekoliko "trše" Hrane x;)x

No, to velja le za bolj duhovno lene duše, ali pa za one , ta-druge - prezaslepljene :V:

Enim se pa počasi že "odpira" Duhovni Pogled, ker jim tudi "Dušin Želodec" začenja Delati x;)x

Dobro noč vsemskupajtukajtamkaj x8Dx :sleeping:

B + xsrcx

#398 Brezo

Brezo
  • Lunatik
  • Št. objav: 8 159

Objavljeno: 1. maj 2012, 21:41

Glej ga no, čudež :eek: . Še eden ki pozna Lorberjevo delo na tem luninem netu. Ma sem že mal dvomu, da bom to dočaku. Kolkr spremlam ta forum, sem tuki do zdaj edini, ki pozna delo največjega slovenskega (in seveda tud svetovnega) preroka.

Drugač je pa to bol njueidžovsko-astrološki forum.


Res, da je že star post, ampak mi je prav všeč...sem se prav malo nasmejal...Evo moj newagerski komentar na to temo...iz vira, ki mu 100% zaupam...xokkx

Vprašanje
Jakob Lorber (19. stoletje) je napisal nekaj pomembnih duhovnih knjig, med drugim tudi Jezusovo mladost in celoten evangelij po Janezu. Te knjige mu je narekoval "neslišni glas pod njegovim srcem"

1. Ali je šlo v njegovem primeru za višjo telepatijo?
2. Ali so te knjige verodostojne?

Odgovor
.........Lorber sporočil za te knjige ni sprejel s pomočjo višje telepatije (na ravni duše), ampak astralne občutljivosti (pete astralne ravni). Njegove informacije so kljub popačenosti astralnih ravni precej verodostojne.........žarkovna struktura- ni pomembna.........Bil je posvečenec z razvojno stopnjo 1,4 (od petih možnih na tej Zemljici).........Objavljena slika

Life is like a game...play it...

myst1c.gif


#399 Alan_New

Alan_New
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 580

Objavljeno: 1. maj 2012, 22:43

Vprašanje
Jakob Lorber (19. stoletje) je napisal nekaj pomembnih duhovnih knjig, med drugim tudi Jezusovo mladost in celoten evangelij po Janezu. Te knjige mu je narekoval "neslišni glas pod njegovim srcem"

1. Ali je šlo v njegovem primeru za višjo telepatijo?
2. Ali so te knjige verodostojne?

1. Ne. Zgodbo si je kratko-malo izmislil.
2. Ne. Ali pa ja, kakor je pač verodostojen Gospodar prstanov.
Possible—but highly unlikely.

#400 Liam

Liam
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 172

Objavljeno: 1. maj 2012, 23:01

Glede na to kaj vse piše v njegovih knjigah je bil po vsej verjetnosti tudi mentalno bolan .
Circumstance has no value. It is how one relates to a situation that has value. All true meaning resides in the personal relationship to a phenomenon....what it means to "
Christopher McCandless





Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0