Lekcije bi potekale tako, da sem ter tja vsakdo od nas prilepi link na kaxno stran z astro charti za kako zanimivo osebo ali pa bi kar prilepil priponko z chartom znane ali malo manj znane osebe in potem mi (ucenci z zacetniskim znanjem) komentiramo chart, eden drugega dopolnjujemo, se ucimo... sem ter tja pa bi bilo res fino, ce bi v ta koticek pokukal kaksen od tistih, ki stvar res obvladajo, da popravi nase napake in razsiri nase horizonte.
Da pa bo nasa sola imela nek fokus in ne bo prerasla v neko kaoticno gmoto informacij moramo postaviti vsaj prgisce osnovnih pravil.
LNFAS Manifest:
1. Eno rojstno karto obravnavamo en dan oz. do trenutka, ko sodelujoci interpretatorji soglasno sklenejo, da so karto zadovoljivo intepretirali.
2. Med casom, ko se analizira rojstna karta, se pravi od casa ko je obravnavana rojstna karta objavljena pa vse do sprejetega soglasja o sklenitvi interpretacije, se NE OBJAVLJA novih kart. Nove karte se lahko objavijo sele ko je proces interpretacije obravnavane karte zakljucen in se ni objavljene nove karte. V primeru, da se pojavita skorajda istcanso dve novi karti za interpretacijo se interpretira tisto, ki je bila objavljena prva, objavljalca drugo objavljene karte pa zaradi preglednosti teme naprosamo, da karto odstrani in pocaka na naslednji primeren trenutek za objavo.
3. Pri interpretaciji karte vsak od sodelujocih interpretatorjev iz karte poskusa analizirati vsaj:
a) osebnost

c) poklicno pot in uspesnost
d) financno stanje
e) drugo
Interpretatorji lahko sklenejo interpretacijo sele ko se interpretacija karte vsaj za obravnavana 4 podrocja ujema z realnim stanjem interpretiranca. Ce prihaja do odklonov interpretacije in realnosti, se poskusa odpraviti napake oz. najti in pravilno ovrednotiti pokazatelje realnega stanja.
4. Ce kateri od interpretatorjev pride do nepremostljivega problema pri interpretaciji naj te probleme v obliki vprasanj objavi na dnu njegove interpretacije, da bo preglednost vecja.