LNF Astro Sola
Objavljeno: 9. junij 2005, 09:50

Objavljeno: 9. junij 2005, 09:50

...sam tole je mal težko, jaz nič ne vem o Gatesu, razen tega, da je pač bogat poslovnež... pol pa pridejo podrobnosti, npr. odnosi z družino, prijatelji itd.

What you can't be with, won't let you be.
Objavljeno: 9. junij 2005, 09:52

Objavljeno: 9. junij 2005, 09:54
Frank Zappa
Objavljeno: 9. junij 2005, 10:05
jupiter (obilje) v drugi hiši (denar)= velik denarja (v konj. s plutonom... hmmm bi tol lohka pomenl, da se je spremenu zarad keša, transformiru...??)
vladar 1 hiše(luna) v 10 hiši (kariera, uspeh), kar bi lohka nakazval na to, da je ta človek naredu eno velko kariero in je tud zlo uspešn in prepoznavn (kar tud je)
luna v 10h opozicira planete v 4h... bi to lohka pomenil da zarad dela, kariere trpi njegova družina (čeprov mu je ta nejbrž pomembna, glede na to da ma stelij v 4h, sam neki, a so se njegovi starci tud z računalništvom ukvarjal, pač s to tehnologijo?)?
saturn v peti.. mal otrok al pa otrok v kasnejšem obdobju.
vladar 6h(delo) je jupiter(obilje) v drugi(denar)... zasluž velik keša

ok dost je zdej mi pa povejte če sm kej zadela?

Objavljeno: 9. junij 2005, 10:07

Objavljeno: 9. junij 2005, 10:10

bill gates
Objavljeno: 9. junij 2005, 10:12
Objavljeno: 9. junij 2005, 10:12

Sonce v Sco.... strasten človek, ki ne mara zmernosti, gre rad v skrajnost. Močan, agresiven, odločen, trmast (pa še Luna v ovnu na to kaže). Rad je šef, težje sprejema avtoritete. Po moje tudi nestrpen, ko si ustvari nek cilj. Vse to omili ascendent v raku, ga naredi mehkejšega, občutljivega. Veliko mu pomeni dom in družina.
Tisti Uran ga dela posebnega, kaže na inteligentnost in inovativnost.
Tkole na hitro bi spacala skup, lahko je čist mim.
Kaj bi lahko rekli o njegovi družini?
Objavljeno: 9. junij 2005, 10:19
<{POST_SNAPBACK}>Aaaaaaa..... se opravičujem profesor...
![]()
Sonce v Sco.... strasten človek, ki ne mara zmernosti, gre rad v skrajnost. Močan, agresiven, odločen, trmast (pa še Luna v ovnu na to kaže). Rad je šef, težje sprejema avtoritete. Po moje tudi nestrpen, ko si ustvari nek cilj. Vse to omili ascendent v raku, ga naredi mehkejšega, občutljivega. Veliko mu pomeni dom in družina.
Tisti Uran ga dela posebnega, kaže na inteligentnost in inovativnost.
Tkole na hitro bi spacala skup, lahko je čist mim.
Kaj bi lahko rekli o njegovi družini?
tale njegova navezanost na družino se ful kaže (luna v raku, vladar 4 hiše gre v 4 (ta oseba se zlo dobr počut doma), stelij v 4hiši s soncem na čelu v šibki konj. z venero iz pete (spet ljubezen do družine), sam tista opozicija z luno je čudna, ker luna je le dispozitor, vladar AC v njegovi karti...
čaki kako se že gleda za mamo pa očeta, oče je 10 hiša, mama pa kera že?
Objavljeno: 9. junij 2005, 10:19

Objavljeno: 9. junij 2005, 10:21
<{POST_SNAPBACK}>iiiii
![]()
hehe smeškoti povejo več kot tisoč besed

Objavljeno: 9. junij 2005, 10:24

Objavljeno: 9. junij 2005, 10:27
Objavljeno: 9. junij 2005, 10:27
Pa se naprej ce gremo-uran v 1. hisi, izviren clovek, uran je povezan tudi z novimi iznajdbami, je planet elektronike..tako, da se da tako upraviciti tudi nacin sluzenja njegovga denarja. Saj nas je nanazdanje on (uran) odpeljal v vodnarjevo dobo!!
Kar me je pa presenitilo je pa, da je vecina planetov na juzni hemisferi(razen lune), kar naj ne bi kazalo prevelike ambicije za prepoznavnostjo... razlago za njegovo ambicijo sem pa dobil predvsem v dejstvu, da je po asc. rak in v steliju v 4. RAKOVI hisi, kar bi se lahko pomenilo, da se je za vsem tem uspehom tako INTENZIVNO(sonce v skorpijonu) gnal predvsem zaradi same varnosti in ne zaradi statusa- glede na to kako se izogiba javnosti in kako varcen je, bi temu lahko pritrdil. Ceprav mu nekaj podjetnosti daje tudi luna(dispozito raka) v 10. hisi.
Vladar 7.(saturn) v konjunkciji z venero v 5. hisi po mojem pomeni, da ima sreco v partnerstvu oz. ljubezni, da pa morda zapostavlja partnerja zaradi osebnih ambicij, kar je pa tudi ze aisah ugotovila. Po mojem sicer res nekoliko zapostavlja druzino, amapak ker gre za 4.RAKOVO hiso in njenega dispozitorja ne vem ce je opozicija tako resna.
A je mogoce kdo se kaj opazil???
Frank Zappa
Objavljeno: 9. junij 2005, 10:28
<{POST_SNAPBACK}>mah jz mam en mau sam pojma. lih začela to študirat... tko da mi je super klele brat... se naučim kej. pametna pa še ne morm bit
sam morš vse tole kar napišemo mal z rezervo jemat dokler ker od bl izkušenih ne potrdi, da smo kej zadel

Objavljeno: 9. junij 2005, 10:30
<{POST_SNAPBACK}>Aishah, 4. hiša je nasprotni spol, 10. isti. Torej, on je moški, 4. je mama, 10. je oče.
it makes sense ja... se morm naučit mal bl logično razmišlat

Objavljeno: 9. junij 2005, 10:34

Objavljeno: 9. junij 2005, 10:36

Objavljeno: 9. junij 2005, 10:46
<{POST_SNAPBACK}>Mah ne vem, sprašujem se, kakšen odnos imata (sta imela?) z očetom... Ker luna v 10. je v opoziciji z Marsom, vladarjem 10., čustveno ga je mogoče močno prizadel.... vendar pa Luna predstavlja žensko, mamo...
bi to lohka nakazval da sta se njegova starša ločila?

Objavljeno: 9. junij 2005, 10:50
Tili odnosi s starsi so pa zanimivi... mars v 4. v opoziciji z luno v 10.-ozno, da je bila mama tista, ki je nosila hlace v hisi, da je bil odnos precej konflikten... da ga je sicer bolelo...
Kaxen je zato njegov odnos do partnerstva oz. zakona kaze aspekt sonce konj. neptun. Zdaj pa ne vem kaj to pomeni, zadnjic je Bern na primeru karte martine navratilove in tega aspekta povedal, da ji zakon ne pomeni nic, je pa vprasanje ce ima to isti pomen v moskem horoskopu???Bi mogla biti mogoce namesto sonca v konj. luna, da bi to pomenilo to??Mogoce pomeni sonce konj. neptun, da mu zajkon pomeni ogromno, kar bi bilo glede na njegovo usekanost na varnost cist logicno??
Mogoce kdo ve???
Frank Zappa
Objavljeno: 9. junij 2005, 10:50
<{POST_SNAPBACK}>Po mojem si kar dobro zadela. Pluton v drugi hisi tut prnasa $$$ in ker je ta se v konjunkciji z jupitrom(vladar 6.) in hkrati tudi dispozitor njegovega sonca je precej ocitno, da bo kar nekaj denarja zasluzil.
Pa se naprej ce gremo-uran v 1. hisi, izviren clovek, uran je povezan tudi z novimi iznajdbami, je planet elektronike..tako, da se da tako upraviciti tudi nacin sluzenja njegovga denarja. Saj nas je nanazdanje on (uran) odpeljal v vodnarjevo dobo!!
Kar me je pa presenitilo je pa, da je vecina planetov na juzni hemisferi(razen lune), kar naj ne bi kazalo prevelike ambicije za prepoznavnostjo... razlago za njegovo ambicijo sem pa dobil predvsem v dejstvu, da je po asc. rak in v steliju v 4. RAKOVI hisi, kar bi se lahko pomenilo, da se je za vsem tem uspehom tako INTENZIVNO(sonce v skorpijonu) gnal predvsem zaradi same varnosti in ne zaradi statusa- glede na to kako se izogiba javnosti in kako varcen je, bi temu lahko pritrdil. Ceprav mu nekaj podjetnosti daje tudi luna(dispozito raka) v 10. hisi.
Vladar 7.(saturn) v konjunkciji z venero v 5. hisi po mojem pomeni, da ima sreco v partnerstvu oz. ljubezni, da pa morda zapostavlja partnerja zaradi osebnih ambicij, kar je pa tudi ze aisah ugotovila. Po mojem sicer res nekoliko zapostavlja druzino, amapak ker gre za 4.RAKOVO hiso in njenega dispozitorja ne vem ce je opozicija tako resna.
A je mogoce kdo se kaj opazil???
glede na to da je saturn (upočasnitve) vladar sedme, bi to lohka tud nakazval, je našel svojo partnerico šele v kasnejšem obdobju.
Tiso glede zapostavljanja maš prov (po moje) šele potem ko se najdla karto z aspekti sem vidla da v bistvu luna tvori opozicijo samo z marsom iz 4h
Objavljeno: 9. junij 2005, 10:58
<{POST_SNAPBACK}>glede na to da je saturn (upočasnitve) vladar sedme, bi to lohka tud nakazval, je našel svojo partnerico šele v kasnejšem obdobju.
To mas prav, saj porocil se je tam okoli 35. leta(in to je bla mensezdi sploh ena njegovih prvih zvez).
Frank Zappa
Objavljeno: 9. junij 2005, 11:12
<{POST_SNAPBACK}>To mas prav, saj porocil se je tam okoli 35. leta(in to je bla mensezdi sploh ena njegovih prvih zvez).
jupi

pa tale saturn v peti... nejbrž mu ni blo oz. mu ni velik do zabav, iger na srečo
Objavljeno: 9. junij 2005, 11:18

evo ti podatke:
30.5.1980 ob13:30
rojstni kraj: maribor, slo

Bora
Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)
Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0