Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

603 Phenomena academy


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
81 komentarjev na to temo

#26 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 22. junij 2005, 17:09

o ti... boga... !!!
ce JAZ nimam besed... :V: :mad2:
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#27 Kabalist

Kabalist
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 279

Objavljeno: 22. junij 2005, 22:33

šen či je najbrž sam po sebi čist uredu.

Ni v redu, ker ker v osnovi zahteva odvisnost.

fasciniralo pa ga je tudi to, da ni (kot strastni, verižni kadilec), več čutil take potebe po cigareti. No, potem je nekaj časa hodil tja enkrat na teden, nato dvakrat, potem vsak drugi dan, nato vsak dan, pa po dvakrat na dan (zjutraj in zvečer), potem še na intenzive čez vikend. Vse to je, seveda, precej stalo! Potem je šel z njimi na Hvar na intenzive v nek samostan, pa v Rim, ... začel se je redno postiti, klistirati, po več dni skupaj je pil samo pehtranov čaj (tako kot Julij Cezar), prepovedani so mu bili spolni odnosi, ponoči se je moral zbujati in meditirati, ... Ko se je Wangova odločila, da ga bo vzela "za svojega učenca", je bil presrečen ; mi pa po svoje tudi, ker je življenje z njim postalo nevzdržno. Nismo pa vedeli (govorim o sebi in njegovih, ki jih je ravno tako nasamaril), da ta zadeva toliko stane, oz., da je zastavil vse premoženje, finančno celo obremenil mamino penzijo, dal hišo na hipoteko ter pustil takšne in drugačne dolgove.

Vsaka fascinacija z zunanjimi fenomeni se tako začne. V ozadju je prefinjena manipulacija. Znajo odkriti šibko točko posameznika in jo izkoristiti proti njemu. Seveda je izgubil vse, kar ima. A kaj je pridobil? Samo lažen občutek, da je nekaj več in nč drugega. A bistvo je molža in to nekritična. Žal pri nas ni mehanizma, ki bi onemogočil takšno ropanje.
BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

#28 tai-chi

tai-chi
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 332

Objavljeno: 23. junij 2005, 07:41

<{POST_SNAPBACK}>Tistim, ki so globoko padli v vode te sekte (saj to po načinu delovanja tudi je), se zdi, kako je vse super, kako so iznad vseh ostalih. Tisti, ki so notri, so popolnoma odvisni in vsak mesec jih to medsebojno trepljanje "we're the best", "mi smo elita sveta, vsi ostali so bebci" stane lep kredit (preko 30.000 sit). Saj ne rečem, nekateri imajo določene rezultate, a cena je previsoka. Vsaj sam tako mislim. So pravi strokovnjaki za razdiranje zakonov, zvez, medčloveških odnosov...


pod tole se pa podpisem :palec:
Resnično ne more biti ogroženo.
Neresnično ne obstaja.

#29 tai-chi

tai-chi
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 332

Objavljeno: 23. junij 2005, 08:49

moz in zena, trije otroci, urejeno zivljenje ... so prsli na shen qi ... s casoma je tip odprl dvorano za shen qi. seveda je mogu placevat najemnino, pa se wangovi je moral placevati mastne denarje (res ogromne vsote), da je lahko imel povezavo z njo, kao, da je bil v tem kanalu energije :o|o: . To je pomenilo, da je lahko imel z wangovo telefonske prenose.
seveda so prihajali ljudje v dvorano in tud placevali velik denarja, pa vse telefonske prenose ... ampak wangova je tolk draga, da je ta moski komaj prezivel.
No njegova zena si je najdla drugega tud iz shen qija in pustila otroke in sla s tem tipom k wangovi. (sam to je cist normalno, sem slisala da so se itak vsi med sabo dol dajali) On je pa tud sel k wangovi in pustil otroke same tukaj, za njih je skrbela ena shen qijevka. Seveda je zato moral prodati stanovanje, avto vse kar so meli, pa se dolgov si je nabil en kup.
Otroci so bli potem dejansko prepusceni sami sebi, ker ta punca ni bila sposobna skrbeti za njih, ker je imela sama ful problemov, en otrok je bil se cist majhen in res so bli bogi.
Mislim, da niso mogli placevati niti stroskov, stanovanja nic ... obesila sem jim je socialna za vrat, so hoteli otroke vzeti... potem se je pa wangova usmilila in jih je oce lahko pripeljal na NZ, s tem, da je mogu se placat za njih. ampak tam tam ne bodo hodili v solo in se izobrazevali ampak bodo suznji in bodo mogli delat.
podobnih primerov je se veliko!

res se dogaja vse pocasi, folk se sploh ne zaveda ... najprej prihajajo enkrat na teden, potem pravijo da to ni dost, potem zacnejo vsak dan, potem se to ni dost, pa zacnejo trikrat na dan, potem pa na vsak tretma, potem zacnejo se dodatno placevati za telefonske pogovore, intenzive, kaksen privat z wangovo. Ni dost da doma delas, ne, moras biti v dvorani, tam je najmocnejsa energija, ne brat knjig, ker te zmedejo, ne kam drugam hoditi, ker ni dobro, da se energije mesajo ... druzijo se med sabo, ker se z drugimi itak nimajo kaj pogovarjat. skoz se slabo pocutijo ampak to je reakcija, ciscenje ... celo ciscenje genetike.
Imajo cist oprane mozgane, ce cel dan sedijo tam v dvorani in poslusajo kaj jim nekdo tupi v glavo. v bistvu nimajo svojega misljenja.

Druga stvar je ta, da na takari (NZ) folk dela za wangovo, ker morajo spustiti svoj ego. Ona pa gradi bazene, konje ima, enega ki ga izbere in to je lahk za izbranega cast , jo lahko vsak dan masira, en lahko otroke cuva. v glavnem ona uziva!
Drugace pa ti suznji delajo v hlevih, pri prasicih, na njivah, v kuhinji ... in jim je vsem to velika cast! Gre pa vecina za mlade ljudi, ki prodajo vse zivo, da pridejo dol.
Ma kako izobrazevanje ... najprej moras postati drek da bos lahko postal cvetica!

S tem, da jim tega dela nic ne placa oni pa morajo placat vse naprimer zenske za vloske, mila ... sam ta folk nima denarja in potem si sposojajo, vsi so zakreditirani in dolzni tolk denarja da to ni res!
da pa sploh prides k njej pa moras placati mislim, da je blo pred leti 10 tisoc mark+avionska karta) zdaj je ze sigurno vec.

slisala sem, da je bila pred kratkim ta kitajska v sloveniji za en vikend, cena samo sedenja v dvorani z wangovo in da ona nekaj govori je bila 300 jurjov.
pr wangovi je tko, da ona sam usta odpre moras to takoj placati.
Ima pa tudi odgovor zato, zakaj take cene ... ja treba si je dvigniti sposobnosti. Ja ona si jih bogme je :xx!: :xx!:
Zadevo sem res podrobno preucila, ker sem sama nekaj casa hodila v eno dvorano, potem pa se komaj in hvala bogu prisla ven iz tega. In me vse kar slisim o tem prav zmrazi. ampak ko se pogovarjas s temi ljudmi, oni so cist slepi in c esi jih poznal prej ali po tem to je res totalna razlika ampak oni mislijo, da so ful nad nami vsemi!
Aha pa tukaj v ljubljani so si vse dvorane spremenile imena, niso vec shen qi, tko da dejasnko ne ves kam prides. Le zakaj?
Resnično ne more biti ogroženo.
Neresnično ne obstaja.

#30 Kabalist

Kabalist
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 279

Objavljeno: 23. junij 2005, 09:58

Ja, temu smo rekli "revolucija žre svoje otroke", a jaz dodajam "karizmatični vodja žre svoje odvisnike". Osebno ne razumem naše zakonodaje, ki dopušča takšno "poslovnost", a na drugi strani skupini mahnjencev na čaščenje majskih rožic ne dovoli registracije verske skupnosti. Wangova je predvsem karizmatična poslovna ženska. Ljudeke je spravila tako nizko, da ji z veseljem plačajo, da ji lahko igrajo sužnje. To tako, kot bi nekdo od vas meni prekopal vrt in mi za to čast moral plačati. A Šen Či tako deluje.
BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

#31 rachek

rachek
  • D član
  • Št. objav: 1 681

Objavljeno: 23. junij 2005, 09:59

Zasvojenost z duhovnostjo, bi rekel. :sori:

#32 Todika

Todika
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 677

Objavljeno: 23. junij 2005, 10:03

:O: da je lohk folk tok naivn......nemoršverjet......
in pol se čudi gdo da sm naperjena proti raznim "duhovnim skupinam" pa tečajem pa kajvem čem se......sej vse bolkotne isti šmorn......sam v številu jajc je razlika :o|o:
KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

#33 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 23. junij 2005, 10:05

Joj... tole prav tezko prebavim... vsake tolk sem pomislila - rekla/kazala ("se vsi dol dajejo" recimo) ipd. ...
sAM KER se spomnim tud sama nekaterih.... uh, ja, je res kar za zmrazit....

uboge ovce. :V:
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#34 cigancica

cigancica
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 809

Objavljeno: 23. junij 2005, 10:16

pa a res ni bilo se nobene tozbe ali cesa podobnega proti tej zenski?
kako sploh lahko tko naplete folk?mislim,a je res ta folk tolk naiven?al si tolk zeli hlastati po duhovnosti al so fucking what?to je se hujsh primer kokr un zven...res
in to nasedanje :o|o: in da v to se otroke vpletajo...vsaj na to bi lahko folk pomislil-na otroke.ce so ze sami tolk v to zapleteni,kako lahko dovolijo sami sebi nedolzne otroke v to vpletat.jebemti ego.in kaj bo s temi otroci?mislim tu mach in taka blesava razmisljanja folka.!!!!

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain


#35 tai-chi

tai-chi
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 332

Objavljeno: 23. junij 2005, 10:16

sam ocitno eni ljudje rabijo take izkusnjo, nic se ne dogaja kr tko brez veze.

Kar Wangova dela je pa njena stvar, sama si dela svojo karmo, sam mislim da jo je zaneslo. Dobila je bozji dar, pa ga je izkoristila po svoje, ker baje takrat v kinu siska so ljudje cudezno ozdraveli, bila je kao zelo mocna energija, takih ponovitev potem vec ni bilo.
Velik ljudi se vedno hodi njej in verjame zaradi dogodkov takrat v kinu siska.
Resnično ne more biti ogroženo.
Neresnično ne obstaja.

#36 tai-chi

tai-chi
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 332

Objavljeno: 23. junij 2005, 10:25

zato, ker mislijo, da je to za njih in otroke najboljse, ker imajo oprane mozgane, ne razmisljajo vec s svojo glavo, saj ne morejo, ce ti nekdo cel dan tupi v glavo svoje misljenje.
So bile tozbe, sam je ni tukaj, nic ji nihce ne more. Tud meni ni jasno kako pride v slovenijo za par dni?

<{POST_SNAPBACK}>pa a res ni bilo se nobene tozbe ali cesa podobnega proti tej zenski?
kako sploh lahko tko naplete folk?mislim,a je res ta folk tolk naiven?al si tolk zeli hlastati po duhovnosti al so fucking what?to je se hujsh primer kokr un zven...res
in to nasedanje :o|o: in da v to se otroke vpletajo...vsaj na to bi lahko folk pomislil-na otroke.ce so ze sami tolk v to zapleteni,kako lahko dovolijo sami sebi nedolzne otroke v to vpletat.jebemti ego.in kaj bo s temi otroci?mislim tu mach in taka blesava razmisljanja folka.!!!!


Resnično ne more biti ogroženo.
Neresnično ne obstaja.

#37 cigancica

cigancica
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 809

Objavljeno: 23. junij 2005, 10:27

<{POST_SNAPBACK}>zato, ker mislijo, da je to za njih in otroke najboljse, ker imajo oprane mozgane, ne razmisljajo vec s svojo glavo, saj ne morejo, ce ti nekdo cel dan tupi v glavo svoje misljenje.
So bile tozbe, sam je ni tukaj, nic ji nihce ne more. Tud meni ni jasno kako pride v slovenijo za par dni?

meni lahko sperejo mozgane sam tolk kolkr si sama dovolim in ni sans ,da bi ,ce bi imela otroke,nekdo uspel me prepricat ,da je to za njih najboljse!no way!!!

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain


#38 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 23. junij 2005, 14:20

:palec:
------------

ah ne to pa ne, ti kar pishi, pismu saj nocemo imeti sam enih reklam, men je vseen, enim je blo kul, ok, vec se pa nisem posvecala oz. bolj poglabljala.

Tako da - vsako odstiranje, ce je kaj za odstirat (in ne gre sam za kako blatenje al kaj jaz vem, nevedno meshanje energij), je vedno dobrodoslo.

Da ne bi iz kake obzirnosti kaj tacga - jaz nisem tule nikomur nic dolzna in itak gre za forum, tako da mnenje JASNO lohk poveste. x!x



#39 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 23. junij 2005, 23:43

naiven, seveda, toda niso povsem sami krivi; mislim, da je primerno pogledati tudi iz te smeri. zakaj, je najbolje da povem svojo izkusnjo.
meu sem probleme zaradi ene drueg 'sekte' x:Dx in sem iskal izhod, tudi tako, da sem prisel do wangove na shen chi. tam sem cutil morda najmocnejso energijo do sedaj. ne pretiravam. in to me takrat prepricalo, da sem sel na predavanja-terapijo se nekajkrat.
razlog zakaj sem prekinil ni bil ta, da nisem verjel v sposobnost, temvec to, da je drage terapije takrat zame placevala moja mama, ki mi je hotela pomagati. jst pa nism bil tak bebev, da bi metal denar stran, ce ne vidim ucinka. ta pa sem bil korekten. tako, da ce bi imel sam denar, bi sel na terapijo le se 1x ali 2x, ker ucinka itak nisem imel, ali pa ga nisem zaznal tako kot bi zelel. to je zame se vedno vprasanje. ker imam pac svoje izkusnje.
ali ona pomaga ali ne, je pomoje spet odvisno od posameznka, ker menda je kar nekaj ljudi, ki jim je pomagala, tako zdravstevno kakor tudi v zivljenju. in take ljudi poznam osebno, ki jo spostujejo in cenijo in so ji hvalezni. verjamem pa seveda tudi tistim, ki imate ali imamo recimo temu 'slabe' izkusnje.
------------

:O: da je lohk folk tok naivn......nemoršverjet......
in pol se čudi gdo da sm naperjena proti raznim "duhovnim skupinam" pa tečajem pa kajvem čem se......sej vse bolkotne isti šmorn......sam v številu jajc je razlika :o|o:



#40 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 23. junij 2005, 23:47

beeeeeeep narobe. ker imamo vsi oprane mozgane; vsaj delno. ker nam jih perejo od nasega rojsta, starsi, druzba, sluzba... in predvsem najhujse zlo - reklame!!
reklame so morda najvecji genocid nad clovestvom, ki si ga je ustvaril sam.
-----------

meni lahko sperejo mozgane sam tolk kolkr si sama dovolim in ni sans ,da bi ,ce bi imela otroke,nekdo uspel me prepricat ,da je to za njih najboljse!no way!!!



#41 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 24. junij 2005, 00:04

Da. in ves kdaj najbolj - takrat ko so bolani, prestaseni, neusmerjeni, zmedeni...
takrat so ljudje najbolj naivni. najbolj pa so krive reklame in neznanje oz. bolje nezavestnost. in kaj je temu krivo: sistem, sedaj bi lahko rekli tudi matrica. odmik od zemljinega mentala in razmisljanje z cloveskim mentalom, ki ni vsklajen z zemljinim. pomanjkanje socutja. pricanja: fotografska razstava v tivoliju. svet okoli nas.
-------
In ko so ljudje bolani, prestaseni, neusmerjeni, zmedeni... jih je mozno panipulirati. Danes ni vec problem ustvarjanja, saj je clovek zmozen hiper-ustvarjanja in hiper-produkcije in hiper-proizbodnje; Kje je danes denar: danes je denar v USTVARJANJU POVPRASEVANJA - to je denar; bolj ko znas ustvariti povprasevanje, vecji bos imel trg in vec bos lahko prodal. tako je verjetno danes.
monopolisti in predvsem amerika je v tem specialist. ugotovili so tiste stvari na katere clovek najbolj pade: osnovne principe: sex, zunanjost, strah, prvinske nagone... etc... in na podlagi tega so delali napreprostejse reklame in ustvarjali svoj trg. se sedaj ves svet kopira americane. vsi bi hoteli del ameriskosti. lajf style.
v ameriki lahko prodas kup gnoja in ga bodo vsi imeli sredi kuhinje, ker bo to naredil monopolist, ki ima denar, da lahko prodaja preko vseh medijev, reklam ipd... in ljudje bodo verjeli, ker jih fopajo z sistemom in vero v sistem ze od rojstva.
- no, to mi je zadnjic povedu en moj kolega. bi reku, da se kr strinjam, ceprav o ameriki dejansko ne vem kaj dost pravzaprav, razen iz filmov in ljudi ki so ta bili in tam zivijo. x:Dx

no, vglavnem take zadeve kot je manipuliranje kot jih navajamo tukaj imajo pomoje sirse razseznosti in vzroke. ce narod nima vere, je bo kmalu prevzel od koga drugega. ce oseba nima vere, jo bo kmalu prevzela od koga drugega. etc...
.-------------------

...mislim,a je res ta folk tolk naiven?



#42 Kabalist

Kabalist
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 279

Objavljeno: 24. junij 2005, 08:59

Wangova je pač izkoristila zahodnjaško očaranost z Vzhodom. Čudežnih ozdravitev ni. Zaradi radovednosti sem si šel stvar ogledati in videl sem, da gre zgolj za manipulacijo, križano z Blaževim žegnom. Ugotovil sem, da vesolje ni neskončno, temveč je neskončna človeška naivnost in neumnost. Ne morete si misliti, kakšne denarje ljudje zmečejo v to. Govora je o 10000-ih evrih. Ne gre za drobiž. Zadeva je koristna pri določenih psihosomatskih obolenjih, a za njih ozdravitev obstajajo bistveno cenejše metode.
BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

#43 cigancica

cigancica
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 809

Objavljeno: 24. junij 2005, 09:09

<{POST_SNAPBACK}>beeeeeeep narobe. ker imamo vsi oprane mozgane; vsaj delno. ker nam jih perejo od nasega rojsta, starsi, druzba, sluzba... in predvsem najhujse zlo - reklame!!
reklame so morda najvecji genocid nad clovestvom, ki si ga je ustvaril sam.
-----------

:palec: pa sej to pravim,lahko mi jih operejo sam kolikor sami dovolimo.
meni naprimer starsi niso pral mozhganov.


kar se tice pa naivnosti folka ,sem tud jaz podobno kot ti napisala ze v temi zven,kjer sem z marso debatirala o tem ,kako folk nasede v obupnih trenutkih,zalosti -sam pa v tej temi recimo ni videt ,da bi ta punca in oce njenega otroka bila v neki brezupni situaciji,da bi se on zatekal k wongovi in tko nasedu.
ni mi glih jasno.ne vem ,no xrolleyesx

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain


#44 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 24. junij 2005, 09:52

ja :o|o:

#45 cigancica

cigancica
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 809

Objavljeno: 24. junij 2005, 10:08

x:Dx kaj je free,kaj ja?

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain


#46 Kabalist

Kabalist
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 279

Objavljeno: 24. junij 2005, 11:00

Osebnostna rast služi temu, da prepoznamo. Film Zora živih mrtvecev je odlična prispodoba za sodobno hiperpotrošniško suženjstvo.
BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

#47 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 24. junij 2005, 11:11

ja, pac ja x:Dx x:Dx x:o)x
z tvojim drugim se strinjam, s prvim pa ne x:o)x

torej, da ti starsi niso prali mozganov pomoje ni res, ker ce so oni imeli deloma oprane si del tega dobila tudi ti. no, seveda je naprej odvisno kaj komu pomeni 'prati mozgane', sele potem lahko debatirava naprej... ker sicer se lahko ze v osnovi ne razumeva in potemtakem cisto brezveze diskutirava x:o)x
itak pa je pomoje glih tko. tko, da se verjetn cist razumeva ali morda celo podobno misliva. ce pa ne, pa pac ne.
zdej pa se mi ze fulllllllll mudiiiiiiiiiiiiii :O: :O: papa
-------------

x:Dx  kaj je free,kaj ja?



#48 cigancica

cigancica
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 809

Objavljeno: 24. junij 2005, 12:53

<{POST_SNAPBACK}>ja, pac ja  x:Dx  x:Dx  x:o)x
z tvojim drugim se strinjam, s prvim pa ne  x:o)x

torej, da ti starsi niso prali mozganov pomoje ni res, ker ce so oni imeli deloma oprane si del tega dobila tudi ti. no, seveda je naprej odvisno kaj komu pomeni 'prati mozgane', sele potem lahko debatirava naprej... ker sicer se lahko ze v osnovi ne razumeva in potemtakem cisto brezveze diskutirava  x:o)x
itak pa je pomoje glih tko. tko, da se verjetn cist razumeva ali morda celo podobno misliva. ce pa ne, pa pac ne.
zdej pa se mi ze fulllllllll mudiiiiiiiiiiiiii  :O:  :O:  papa
-------------

x:)x x;)x

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain


#49 603

603
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 1

Objavljeno: 24. junij 2005, 19:57

Julij, morda ti lahko pomagam pridobiti kaksen podatek o iskani osebi. Poglej v osebna sporocila

#50 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 24. junij 2005, 20:02

:palec:
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0