
sam, okusi so pa tud različni.. želim ti, da najdeš svoj in pravi 'naj' recept!

Objavljeno: 13. maj 2009, 13:42
Objavljeno: 15. maj 2009, 17:50
Objavljeno: 19. maj 2009, 12:35
Objavljeno: 28. april 2010, 15:08
NA KRaTKO: Čokolada - pregreha ali super hrana?
(6:00) Čokolada je lahko oboje - zelo nezdravo živilo ali pa super hrana, odvisno od tega, kakšno čokolado izberemo. Kakovostna temna čokolada, s vsaj 65% kakava nas preskrbi z rudninami kot sta magnezij in železo ter z antioksidanti. Pomembno pa je, kako je bil kakav predelan, saj se med predelavo lahko izgubi veliko koristnih snovi. Z nakupom čokolade iz ekološke proizvodnje si zagotovimo, da skupaj z njo ne bomo zaužili kakšnega od 30 vrst pesticidov, ki se uporabljajo pri konvencionalni pridelavi kakava. Oznaka pravične trgovine pomeni, da so bili kmetje, ki pridelujejo kakav za svoje delo pošteno plačani. Če dobro izberemo in smo pri uživanju zmerni, se lahko torej brez skrbi za zdravje prepustimo slastnemu užitku.
Objavljeno: 6. september 2012, 08:47
Objavljeno: 6. september 2012, 11:35
Živjo
A tole čokolado ste že sprobali: www.mojacokolada.si?
Priporočam!
Objavljeno: 6. september 2012, 13:06
Objavljeno: 7. september 2012, 07:56
Objavljeno: 7. september 2012, 16:58
Ne meči svinjam biserov!
Objavljeno: 29. julij 2013, 08:00
Jaz sem sama naredila domačo čokolado že večkrat, po sledečem receptu: http://byebba.com/20...pravo-cokolado/
Meni je prišla ven ful dobra. Nisem si predstavljala, da lahko čokolado narediš tako enostavno Tako da dostikrat naredim tudi čokoladne bonbone kot darila
Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0