Mnogi k boste to bral boste mogoče rekl:kva se pa te gre.
Ampak boste vidl...čas bo pokazal svoje
To temo je popravil/a Indigo: 2. oktober 2005, 14:27
Objavljeno: 2. oktober 2005, 14:25
To temo je popravil/a Indigo: 2. oktober 2005, 14:27
Objavljeno: 2. oktober 2005, 14:34
Objavljeno: 2. oktober 2005, 14:38
Objavljeno: 2. oktober 2005, 14:54
Objavljeno: 2. oktober 2005, 15:24
Hja....stvari je malo morje.Povedov ti bom kakšne probleme mam z ženskam.Hitr namreč začutm njeno energijo al zavest al kva ti jest vem....uglvnem njo.In čeprav mi je bejba ful huda ne morem bit z njo ker vem da se ne bova ujela(ona sicer z mano, sam jaz ne z njo ker se morem potem pretvarjat).Problem je pa spet sledeč ker jaz zaradi kako bi temu reku večje zavesti bi potreboval enakega partnerja za svojo maksimalno ljubezen in interpretacijo čustev.....takega pa ne boš verjela iščem že celo življenje in mi je zelo hudo, ker ravno ljubezen je to kar me poganja.Ampak optimizem me poganja naprej.<{POST_SNAPBACK}>Indigo...mene ful zanima, a lah kak bolj konkreten primer (pr problemih, izkušnjah)?
Pa še neki me zanima, ne dolg nazaj namreč brala prvič o tem in tut glede lastnosti, a je povsod visoka in pozitivna samozavest, al lah da tut ne (al recimo ne, ker ne bi blo ustreznega okolja, ki ne podpira)? Ker drugače poznam kar nekaj hiperaktivcev, tut večja čustvenost itd., sam pr samozavesti ne drži.
Lp
Objavljeno: 2. oktober 2005, 16:07
<{POST_SNAPBACK}>Ni samozavest da upaš stat na odru pred 1000 ljudmi.Samozavest je to da se ne bojiš življenja, da imaš rad vse okoli sebe, da si v harmoniji z naravo in okoljem da si v miru s samim s seboj...
Objavljeno: 2. oktober 2005, 18:30
Objavljeno: 2. oktober 2005, 19:46
Objavljeno: 2. oktober 2005, 19:51
<{POST_SNAPBACK}>..ko bi ti vedu kok tezko je bit sele reptiljan... vsak dan na skrivaj zive misi jest in vsakih par mescev kozo zamenjat...
Objavljeno: 2. oktober 2005, 19:51
Objavljeno: 2. oktober 2005, 19:53
<{POST_SNAPBACK}>Samozavest je po mojem predvsem zavedanje samega sebe kot neumrljivega duhovnega bitja. Samo-zavedanje.
Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)
Objavljeno: 2. oktober 2005, 20:00
<{POST_SNAPBACK}>
![]()
Mal mi gre na živce, ker ljudje označujejo za samozavestne tiste ljudi, ki znajo za vsako ceno uveljaviti svoj prav, strahvzbujajoče, nadute, ošabne, vzvišene...
Sama prepoznam samozavestnega tistega človeka, ki zna priznati svoje napake, se sprijazniti z njimi, ki ne pričakuje od drugih, da bodo ravnali in govorili tako kot on hoče, ki mu ni problem jokati, ko je žalosten in se na ves glas zasmejati. Ki se zaveda, samega sebe kot neponovljivega bitja in za svoj razvoj ne potrebuje ikon in idolov...ampak je preprosto on sam
Objavljeno: 2. oktober 2005, 20:02
Objavljeno: 2. oktober 2005, 20:14
<{POST_SNAPBACK}>Hvala, indigo. Kot pravim, spremljal bom tvoje pisanje, ker si se tako odločno kar sam predstavil za nekaj več.
To temo je popravil/a Indigo: 2. oktober 2005, 20:17
Objavljeno: 2. oktober 2005, 20:17
<{POST_SNAPBACK}>To kar sem sem.Verjemi mi da se ne počutim nič več od nikogar, nasprotno nerodno mi je ko me imajo drugi za nekaj, ker tle ne vidim nobenga užitka.Hočem bit tak k ostali.Vsi smo mi isti shit veš.Zmeraj sem ti na razpolago čeprav ti nisi men.
Objavljeno: 2. oktober 2005, 20:41
Objavljeno: 2. oktober 2005, 21:28
Objavljeno: 2. oktober 2005, 23:30
Objavljeno: 3. oktober 2005, 02:56
<{POST_SNAPBACK}>
ČE SM NEZAŽELJEN MI POVEJTE IN BOM RADE VOLJE ODPEKETAL KOT SEM PRIPEKETAL.NOČEM BITI NEK KJER SM NEZAŽELJEN.
Objavljeno: 3. oktober 2005, 09:50
<{POST_SNAPBACK}>Men se zdi, da si prebral kolk nas je na LF, res da ne vsi aktivni, ampak mnenje samo parih, ki te bodo tako al tako bombandiral s svojim prepričanjem, nimaš pravice vzet za mnenje večine. Dobrodošel med nami !
Objavljeno: 4. oktober 2005, 09:41
<{POST_SNAPBACK}>
Matjazz sprazni nabiralnik ker ti ne morem pisat!!!
Objavljeno: 4. oktober 2005, 10:07
Nikakor nisi nezaželjen. Ako sem osebno vedno skeptičen do raznih samozvanih (saj si sam napisal, da si indigo, torej nekaj več) prerokov, gurujev ipd., sem to več kot upravičen. Osebno sem videl padec ne samo enega samozvanega mojstra. Ne moreš verjeti, koliko ljudi se gre indigo ali kaj podobnega in sčasoma zaradi notranjih duševnih napetosti enostavno zgrmijo v prepad osebnega pekla. Iskreno upam, da se boš pravočasno soočil s svojim strahom in obvladal svoje notranje sile. Duhovne moči so orodje, ki lahko rojevajo ali uničujejo. Dobro ločim resnično modrost, pridobljeno z ljubečo pozornostjo od razumskih špekulacij, dasiravno je meja silno tanka. Ni noben problem z močjo uma staliti sveče okoli sebe, je pa problem izkazati modrost, pridobljeno z ljubečo pozornostjo.ČE SM NEZAŽELJEN MI POVEJTE
Tudi jaz sem tebi na razpolago, kot sem vsem. Samo pri tebi bom v pisanju iskal sledi modrosti, o kateri sem pisal.Zmeraj sem ti na razpolago čeprav ti nisi men
Objavljeno: 4. oktober 2005, 10:16
Objavljeno: 4. oktober 2005, 10:29
<{POST_SNAPBACK}>Nikakor nisi nezaželjen. Ako sem osebno vedno skeptičen do raznih samozvanih (saj si sam napisal, da si indigo, torej nekaj več) prerokov, gurujev ipd., sem to več kot upravičen. Osebno sem videl padec ne samo enega samozvanega mojstra. Ne moreš verjeti, koliko ljudi se gre indigo ali kaj podobnega in sčasoma zaradi notranjih duševnih napetosti enostavno zgrmijo v prepad osebnega pekla. Iskreno upam, da se boš pravočasno soočil s svojim strahom in obvladal svoje notranje sile. Duhovne moči so orodje, ki lahko rojevajo ali uničujejo. Dobro ločim resnično modrost, pridobljeno z ljubečo pozornostjo od razumskih špekulacij, dasiravno je meja silno tanka. Ni noben problem z močjo uma staliti sveče okoli sebe, je pa problem izkazati modrost, pridobljeno z ljubečo pozornostjo.
Tudi jaz sem tebi na razpolago, kot sem vsem. Samo pri tebi bom v pisanju iskal sledi modrosti, o kateri sem pisal.
Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0