Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Črna magija, prekletstvo


  • Prijavi se, če želiš komentirati
* * * - - 2 x ocenjeno
846 komentarjev na to temo

#126 Andreja Anda Jagodič

Andreja Anda Jagodič
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 316

Objavljeno: 29. december 2004, 13:56

Magični uroki in spiritizem: Nekateri ljudje pozivajo moč duhov, da bi poskusili ozdraviti bolezni. Drugi uročajo svoje sovražnike, da bi ti zboleli ali bi jih to celo ubilo. Sila, ki stoji za vsemi temi praktikami, je Satan. Zato kristjani ne bi smeli imeti nič skupnega z nobeno izmed njih. (5. Mojzesova 18:9–13) Najbolje nas bo pred uroki, ki jih drugi morda prikličejo nad nas, zaščitilo to, da ostanemo blizu Jehovu. (Pregovori 18:10)
»Vi ste moje priče,«+ govori Jehova, »moj služabnik, ki sem ga izbral,+ da bi me spoznali+ in verovali vame+ ter razumeli, da sem jaz vedno enak.+ Pred menoj ni bil ustvarjen noben Bog+ in tudi za menoj ne bo nobenega.+ Jaz, jaz sem Jehova,+ razen mene ni rešitelja.« (Iz 43,10-11)

#127 bela vrtnica

bela vrtnica
  • Vseprisotni
  • Št. objav: 655

Objavljeno: 29. december 2004, 14:16

<{POST_SNAPBACK}>Mah, ma kašna črna magija....
Bela vrtnica, takrat, ko si izvajala " črno al kakšnože" magijo, si se tudi sama obnašala drugače. Bila si bolj dojemljiva, iskala si ga z očmi, da bi videla, če je kakšen učinek, kaj spraševala, gestikulirala itd. itd. Vsemu temu si pripisala učinek nekih izrečenih besed medtem, ko si kurila svečke... Saj mogoče je bilo tudi to res. Vendar, če ti tipu ne bi pasala, ma ni šans. 


To je bla ena čist nedolžna fora,.... ko si na sredo kroga napisal njegovo ime in to je blo to,.... zdej bi mi pa pripisali ne vem kakšne magije,.. imam občutek, da sem še najbolj nedolžna!
Non-cooperation with evil is a sacred duty.
Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.
Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.
Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.
Mahatma Gandhi

#128 Sati

Sati
  • D član
  • Št. objav: 1 453

Objavljeno: 29. december 2004, 14:18

Jaz sem tudi nedolžna. Mi na kraj pameti ne bi prišlo izvajat kakršnekoli čira-čare. Kar mi je namenjeno se bo zgodilo, ostalega se itak ne da izsiliti... x;)x

#129 claudynia

claudynia
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 1

Objavljeno: 29. december 2004, 14:30

<{POST_SNAPBACK}>Zanima me, če ta stvar resnično deluje in ali so znani kakšni dokazi o zlorabi v povezavi z njo? Veliko se na tem forumu govori o duši, razsvetljenju ipd.., kaj pa temna plat? Upam, da tema ne bo preveč zastrašujoča, mislim pa, da zna biti zanimiva.?

mipo


Le zakaj bi kogarkoli zanimala temna plat? Ne samo, da tema je zastrašujoča, tudi sicer lahko vzbuja precejšnjo nezadovoljstvo v dušah in srcih ... Tega pa je že brez črnih tem dovolj... Mar ni tako?

#130 vEsy

vEsy
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 1

Objavljeno: 29. december 2004, 14:58

hmmmm.... nekega dne je prišlo iz čiste praznine ... poslušala sem nekega kvazi filozofa o njegovi interpretaciji zgodovine.. edino kar se spomenm iz dolgega pogovora so bile njegove zadnje besede: JA, kaj a zgodovina je al je ni?..... in takrat sem začutila take vibracije v sebi, da sem mislila da se bom razcepila... torej ujeta sem bila v tok mišljenja, ki je drugačen od običajnega, ustaljenega, ... namreč dvojnost je izginila.... v sebi nisem rabila potrdila ali je ali ni. popolknoma jasno mi je bilo, vse....dejansko ni šlop za divergenco.. ta tok razmišljanja, sem skušala projecirati tudi na tega sogovornika, vendar je bil predaleč, da bi sploh dojel...

ljudje operiramo z načinom razmišljanja, ki poleg osnovne abstrahiranja podatkov povzroči v nas določeno urejenost. v nas so implicirane neke urejenosti in s tem tudi potemtakem kontra pojavi teh urejenosti. To lepo vidimo pri otrocih, ko se učijo npr. raznmolikosti likov... trikotnik- ima tri kote : kontra primer: ima več ali manj...
Tako je v nas zaradi tega psihičnega procesa, ki zahteva točno določeno pot zajemanja stvarnosti iz okolja, nujno potrebna neka dvojnost, različnost...tako da dejansko lahko pridemo do posamezne objektivne tvorbe.
Tako torej lahko ali celo nekateri morajo (reči) verjeti da obstaja ČRNA in s tem tudi BELA magija.... kaj pa če se postavimo nad to perspektivo, nad osnovno percepcijo..... in vidimo da dejansko je vse eno ta isto....vse je vesolje....resnica je ena....

ko zdruzis dva v eno, ko napraviš da bo notranj[COLOR=blue] tako kot zunanje in kot spodaj, ko zdru-iš moškega in zensko v ENO..... takrat vstopiš v kraljestvo !

#131 tomazslo

tomazslo
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 039

Objavljeno: 29. december 2004, 15:25

Dejte se vprašat, zakaj mag ne more delovati, če ti ne veš, da obstaja, zakaj poslati lase, in podobno, zakaj najprej vzpostaviti stik???? Samo zato, da ti odpreš vrata njegovi misli in energetski informaciji, tudi hipnotizer te ne more hipnozitirati, če ti tega nočeš.....

Zakaj talisman pomaga, če si ga sprejel, si ne glede koliko v to zavestno verjameš, sprejel misel, mogoče se bo pa vseeno nekaj premaknilo v smeri za kar je bil namenjen.

Menstrualna kri...kdo pa še ni imel kak ostanek tega, pa tudi od "različnih čarovnic".

Primer: Jaz lahko še tako intenzivno pošiljam misli, da naj se Francel in Micka skregata, pa ne bosta onadva prav nič vedela o tem, bom moral kaj drugega naredit, najprej jima na nek način sporočiti, šele tako bosta lahko o tem premišljevala, in šele takrat bosta tudi mojo informacijo dobila.

Prav vsi simboli imajo zapisano informacijo, a če ne vem, kaj ta simbol pomeni oziroma, če nislim, to je lari fari in naj bo tam kje, te informacije ne bom imel, če bom razmišljal, če drugim pove, mora meni tudi, jo bom dobil.......

Moji prijateljici je ciganka šlogala, da bo v 30 letu umrla, priredila je svoj način življenja temu obdobju in odštevala kdaj bo trideset, imela tudi neko zatrdlino, ki so ji jo operativno odstranili, ker sem jo prepričal, da sedaj je pa ok, da bo živela 100 let, da bo sedaj zdrava, je tudi nehala razmišljati o tistem tridesetem letu, danes je že krepko čez trideset in srečno poročena in zdrava. V kolikor bi obdržala misel o smrti, bi jo prav gotovo pobralo.

Je pa še nekaj........ zakaj se mi bojimo, da bi nam kdo škodoval, kaj imamo nerazčiščeno, da se nam to pojavlja, je to naš strah ali strah tistega, ki se ga bojimo. V tem je tudi odgovor na vprašanje uroštva, mi smo tisti, ki se tega bojimo, to je naša blokada in zato lahko sprejemamo informacijo uroštva...

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...


#132 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 29. december 2004, 16:51

Kljuc je strah.
mene so tudi 'ze urocili' (kao, to mi je hotla vcepit ena vjestica, ki je delala z mano na liniji, saj o tem sem ze govorila, to je imela 'urocenega folka' povprecno 3-5 dnevno - ne pretiravam!!!!! In so bili prepricani in tudi jim je kao pomagala - ze to je zame dokaz, da urokov ni bilo, kajti bejba je bila... saj ni vazno, je ze pokojna, bajdvej ti tud to da mislit...

Poznam pa primer (pravzaprav jih je vec), kjer pa je dejansko posredi nekaj, kar bi nekak lahko tako imenovali, vendar tudi tu so sami spustili vase ta tok.

ja, lasje, krvava srajca, srce piscanca... takih zgodb sem dost slisala na liniji, oz. dobila vprasanj v zvezi s tem - kolikor sem tedaj dobila fidbeka, ni na nikogar bistveneje vplivalo in vedno se je dalo nekako 'razlozit'.
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#133 tomazslo

tomazslo
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 039

Objavljeno: 29. december 2004, 17:08

<{POST_SNAPBACK}>Kljuc je strah'


:palec: :palec: :palec:

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...


#134 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 29. december 2004, 17:10

Saj - to si ti v bistvu ze tudi povedal - in to je point in to je v bistvu vse... :palec: x:)x
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#135 Kabalist

Kabalist
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 279

Objavljeno: 29. december 2004, 21:04

Živijo teja!
Hm, to je silno delikatno področje. Obstajajo določeni učinki, ako gre za zlonamerni urok in vera v to. Osnovna obramba pred tem je osebnostna rast in zanikanje delovanja zlih urokov. A za kaj več morajo povedati uporabniki, ki imajo o tem več znanja. Moje je samo temeljno, pač toliko, kolikor ga potrebujem za varno delo.
LP Kabalist
BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

#136 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 29. december 2004, 21:14

kaj pa ti mislis? - to je najpomembnejse pri tem - kaj ti mislis; v kaj ti verjames ter kaksne posledice in reakcije pri tem dozivljas!

morda pa je bilo le tako; da si slutila kaj bo, ker pa je nisi marala pa si storila kar si - se igrala; zadeva pa saj ji je bila morda itak usojena.

-----------

... a je možno, da mejhna punčka nardi kej takega?
js upam da je blo naključje.



#137 lia

lia
  • D član
  • Št. objav: 8 590

Objavljeno: 1. januar 2005, 20:08

[
Tudi sam imam izkušnjo z bivšim črnomagijašem V času, ko se je s tem ukvarjal, se mu je rahlo zmešalo - s tem v zvezi se mu je - kot kaže - sprstila čustvena energija in bil je precej močan. Ne bom razlagal, zakaj se nisva marala. V glavnem - eno jutro sem se zbudil s strašanskim glavobolom. Ko sem šel ven, sem na tleh na predpražniku zagledal pilotsko izkaznico enega znanca. Pobral sem jo in mu jo nesel. Povedal mi je, da je bil prejšnji dan pri njemu omenjeni črnomagijaš in da je takrat njegova izkaznica izgiila. Zgodba o izkaznici je vpletena le zato, da je popolnoma jasno, da je ponoči črnomagijaš nekaj počel pred vrati mojega stanovanja, posledica pa je bil glavobol.

IN kako si si pomagal, da si odstranil glavobol???? :eek: :eek: :eek:
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

#138 nosorog

nosorog
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 147

Objavljeno: 2. januar 2005, 00:36

<{POST_SNAPBACK}>[
Tudi sam imam izkušnjo z bivšim črnomagijašem V
IN kako si si pomagal, da si odstranil glavobol???? :eek:  :eek:  :eek:


Pri najboljši volji se več ne spomnim. V različnih etapah svojga lajfa sem si glavobole odpravljal na različne načine. "Odpovedal" pa sem, če je bila bolečina v zadnjem delu glave. Te vrste glavobola še danes ne znam pošlihtat - je pa tudi malo prilike za trening, saj me glava zelo redko boli.

lalala
http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

#139 lia

lia
  • D član
  • Št. objav: 8 590

Objavljeno: 2. januar 2005, 08:02

Fajn me veseli...da nimaš problemov z glavoboli x;)x
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

#140 borism

borism
  • Lunatik
  • Št. objav: 14 562

Objavljeno: 2. januar 2005, 08:31

Srečko x:o)x x;)x

#141 santos

santos
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 927

Objavljeno: 8. januar 2005, 22:15

Resnična vrednost magije je v duhovnem, kar omogoča globlje razumevanje našega univerzuma.

V zahodnem svetu pa imajo ljudje o magiji že od nekdaj negativne predstave, ki jih razširjajo okultisti in magi. Vsi načini, ki se v magiji uporabljajo, temeljijo na enotnost človeka, rastlin, živali, mineralov ter vseh planetov in univerzuma. To moderno kozmologijo sta v zadnjem času ponovno oživili in priznali tudi teoretična fizika in astronomija. A svet magov, medijev in magičnega presega naše vsakdanje predstave in dojemanje stvarnosti in sega tudi na astralno in spiritualno področje. V prah vseh starih kulturah in civilizacijah je bila magija pomemben sestavni del vsakdanjega življena. Poznali so jo stari Egipčani, Grki, Rimljani in drugi, poznajo pa jo tudi šamani in vse visoko razvite kulture. Magija Zahoda črpa svoje vire predvsem iz kabale, okultnega verovanja judaizma.

Z rituali, katerih simboličen pomen temelji na spreminjajočem se odnosu vsega med seboj, poskušajo magi uporabiti naravne duhovne sile in si jih podrediti. Nevarnost magije pa je v manipuliranju in izrabljanju. Izraba naravnih zakonov je, na primer, če nekdo s pomočjo magije obogati, pa bi po svoji karmi moral življenje posvetiti učenju in živeti z manj denarja. Če mag svoje znanje in svojo umetnost uporablja napačno in na prepovedan način, pred posledicami teh dejanj tudi sam ni varen in ga prej ali slej doletijo. x;)x :palec:

Imam prijatla iz Surinama, ki živi na Nizozemskem, ter se bori profesionalno v Muay Thai-ju in je svetovni prvak v svoji kategoriji. Ko ima večje težave z zdravjem...se vrne v Surinam, kjer ga zdravi šaman z rastlinami in vedo magije ! :kulgreen:

Magija obstaja !! Odvisno pa je od samega posameznika, kako in kam jo bo usmeril ( Pozitivno ali negativno ) ! :palec:
Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

#142 Andreja Anda Jagodič

Andreja Anda Jagodič
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 316

Objavljeno: 9. januar 2005, 12:48

Magični uroki in spiritizem: Nekateri ljudje pozivajo moč duhov, da bi poskusili ozdraviti bolezni. Drugi uročajo svoje sovražnike, da bi ti zboleli ali bi jih to celo ubilo. Sila, ki stoji za vsemi temi praktikami, je Satan. Zato kristjani ne bi smeli imeti nič skupnega z nobeno izmed njih. (5. Mojzesova 18:9–13) Najbolje nas bo pred uroki, ki jih drugi morda prikličejo nad nas, zaščitilo to, da ostanemo blizu Jehovu. (Pregovori 18:10)
»Vi ste moje priče,«+ govori Jehova, »moj služabnik, ki sem ga izbral,+ da bi me spoznali+ in verovali vame+ ter razumeli, da sem jaz vedno enak.+ Pred menoj ni bil ustvarjen noben Bog+ in tudi za menoj ne bo nobenega.+ Jaz, jaz sem Jehova,+ razen mene ni rešitelja.« (Iz 43,10-11)

#143 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 9. januar 2005, 13:12

x!x Ma ne, no, sem rekla! :att:
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#144 bela vrtnica

bela vrtnica
  • Vseprisotni
  • Št. objav: 655

Objavljeno: 9. januar 2005, 13:13

Enim je vsaj dopuščeno, da mislijo s svojo glavo, za razliko od drugih....
Skoz bolj imam občutek, da je svet eno samo gledališče. Pač igraš kar hočeš, zato obstaja samo ena resnica in sicer tista, ki jo pozna vsak sam.
Non-cooperation with evil is a sacred duty.
Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.
Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.
Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.
Mahatma Gandhi

#145 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 10. januar 2005, 13:46

kaj pa 10 zapovedi?
pa preizkusi, testi, pa grehi, pa presustva, pa pohlep, prepuscanje, zavist, ... bla bla.. ?
vcasih morda ni strahu, temvec labilnost karakterja, zelje, etc...?
-------

<{POST_SNAPBACK}>Saj - to si ti v bistvu ze tudi povedal - in to je point in to je v bistvu vse... :palec: x:)x



#146 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 10. januar 2005, 13:47

Ja, za spust vase ze mogoce, pac pa za gojenje... pa je strah najboljsi spodbujevalec...
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#147 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 10. januar 2005, 13:49

in vmes so vrata.. pravijo :inocent:
mar ni v enem 'bistvu' nekako odlocitev posameznika ali bo sledil bozanskemu ali pa ne bo?
--------

<{POST_SNAPBACK}>hmmmm.... ....
Tako torej lahko ali celo nekateri morajo (reči) verjeti da obstaja ČRNA in s tem tudi BELA magija.... kaj pa če se postavimo nad to perspektivo, nad osnovno percepcijo..... in vidimo da dejansko je vse eno ta isto....vse je vesolje....resnica je ena....

ko zdruzis dva v eno, ko napraviš da bo notranj[COLOR=blue] tako kot zunanje in kot spodaj, ko zdru-iš moškega in zensko v ENO..... takrat vstopiš v kraljestvo !



#148 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 10. januar 2005, 13:52

ja. :inocent:
-------

<{POST_SNAPBACK}>Ja, za spust vase ze mogoce, pac pa za gojenje... pa je strah najboljsi spodbujevalec...



#149 smajcica

smajcica
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 468

Objavljeno: 18. januar 2005, 17:31

Bila sem otrok.Stara komaj 3 leta.Ko sem bila takoimenovano "obsedena od hudiča".S prva so mislili ,da sem razvajen otrok ,ki ne želi spati ponoči sama ,ker se boji teme.Na kar se mi je eno noč pričelo blesti.Izgubila sem spomin mojega naravnega okolja.Se pa zelo dobro spominjam mojega notranjega občutka.In moškega v črni barvi ,ki me je njegov duh spremljal v moji notranjosti.
Prišel je duhovnik ,ki je bil posebej posvečen od papeža iz Rima.Takoimenovan odganjalec hudiča.Z menoj je pretrpel kar dobrih 21 ur.Ko je prišel iz sobe ven je bil shujšan za celih 5 kg.Jaz sem pa spala umirjeno.
Mama mi je morala 7 dni in 7 noči s posebno blagoslovljeno vodo in posebno sol in posebno olje ,začinit vsako hrano.Ob tem pa molit posebno molitev.

Posledice le-tega nosim še danes.Moram pa vam povedat.Da 7 dan ,ko sem jaz bila ozdravljena le -tega,je umrla gospa,ki je moji mami ogromno škodila v življenju.In od takrat naprej sem jaz rešena.

Naj samo to povem.Da ne želi drugemu slabo,če ne želiš ,da se to tebi in tvojim najdražjim povrne v še večji in slabši obliki.

Meni škodit ne more nihče.Vsak ,ki je do sedaj poiskusil, se je urok mu obrnil proti.Zaradi zaščite ,ki sem jo dobila kot otrok.So mi pa ostale določene naravne sposobnosti.O katerih se daj še ne želim spregovoriti.

Hvala za posluh.Upam le ,da sem to zaupala pravim osebam.Ker malokdo razume take dogodke.Zato o njih ne razpravljam z ljudmi ,ki me obdajajo.Razen z mojimi domačimi,ki so bili prisotni ,ko se je to dogajalo.
Samo,če ljubimo smo nesmrtni

#150 Kabalist

Kabalist
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 279

Objavljeno: 18. januar 2005, 18:49

Delovanje urokov
Ena od uspešnih obramb je, da enostavno ne verjameš v delovanje urokov. Odlična obramba je tudi vizualizacija obrambnega polja, za katerega moraš trdno verjeti, da je neprebojen za negativne uroke. POlje naj ne bo usmerjeno proti nikomer, zgolj namen naj ti bo jasen - obramba. Takšno polje je nekakšen "požarni zid". Veliko pomeni tudi pozitivno delo. Sam imam izkušnjo poskusa črnega delovanja name. A sem lepo mirno spal, a napadalec jo je precej klavrno odnesel. V svojem polju sem bi varen in še pomislim ne, da bi me karkoli ali kdorkoli ogrožal.
BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0