Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

poskodovan kristal


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
51 komentarjev na to temo

#51 Pile

Pile
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 3

Objavljeno: 3. oktober 2010, 22:30

???? Anyone?

#52 Matjaž Bogdan

Matjaž Bogdan
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 742

Objavljeno: 5. oktober 2010, 19:06

Da ne odpiram nove teme, bom uporabil kar to... Dolgo sem uporabljal malahit in zelo sem se navezal nanj. Kot bralka pravi čutiš nekakšno povezanost. Nosil sem ga ves čas nekako ob sebi, dokler ga nisem pozabil v žepu hlač ki sem jih opral s sredstvom za razbarvanje, ker sem hlače polil z vinom. Pralno sredstvo je bilo izredno agresivno, vsebuje natrijev karbonat, dinatrijev karbonat sestavljen s hidrogen peroksidom, natrijev diotinit(strupen)... Vem da malahit sploh ne mara vode in da ga čistimo v zemlji ali s kristalno mrežo, pa vendar me zanima ali je možno kamen še kako "rešiti" ali ga naj "upokojim"? Verjetno je samo v moji glavi, ampak kamen se mi zdi tudi drugačen na pogled, ima moten videz, z rahlim vonjem... ?
Svetujte prosim!



Kot ti je že kensei rekel - vzemi ga v roko, malce zmeditiraj, ga "občuti" in potem boš vedel...Drugače pa- zaloplji ga v zemljo za kakšen teden, da se malce "prečisti" in če ga občutiš, ga obdrži. Saj si si ga izbral in je tvoj. Verjetno tudi obrazgotinjeno muco ne bi dal usmrtit zaradi lepotne napake, a ne?

Lepo bodiObjavljena slika

Matjaž
Moja spletna stran
http://www.teate-reiki.com/


Moji knjigi

Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0