Nagnusno iz izkušenj
#226 Gost_mačona_*
Objavljeno: 10. avgust 2006, 19:16
#227
Objavljeno: 10. avgust 2006, 19:19
#228 Gost_mačona_*
Objavljeno: 10. avgust 2006, 19:25
#229
Objavljeno: 10. avgust 2006, 20:14
dober..samo slano mora bit..
#230
Objavljeno: 10. avgust 2006, 20:45
Pa jajčni liker...fuj.....
kot otrok se spomnim ko je en ata kuhal domači šnops...hm pa smo bili otroci radovedni mi, ki smo prišli z mesta (predvem jaz pa brat)...pa občudvali to čudo žganjekuhe. Pa nama je ta ata enga ta svežga nalil (tko mal)...joj kaj je bilo tisto grozen.
Če že jem meso ...mora hrustat.
#231
Objavljeno: 10. avgust 2006, 20:54
pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...
Ivan Minatti (1924)
#232
Objavljeno: 10. avgust 2006, 21:04
Men tud ne.men pa mlek pa polenta ne gresta skupi
Mleka sploh ne pijem (kar ne pomeni, da ne jem mlečnih izdelkov, samo mleko samo po sebi mi ni všeč ). Tako kot mi je tista "smetana" nagravžna, kajmak mam pa rada.
#233
Objavljeno: 10. avgust 2006, 21:13
#234
Objavljeno: 10. avgust 2006, 21:23
kako pa potem polento jeste...golaž tudi odpade
Jaz jo najraje skuham, popečem v pečici, dodam sirček in je božanska
Drugače pa polento jem tudi z zelenjavnimi omakami.
Se pa ne spomnim pogosto nanjo
#235
Objavljeno: 10. avgust 2006, 21:24
Jaz jo najraje skuham, popečem v pečici, dodam sirček in je božanska
Drugače pa polento jem tudi z zelenjavnimi omakami.
Se pa ne spomnim pogosto nanjo
Bom poskusila
#236
Objavljeno: 11. avgust 2006, 00:26
...ne maram kaviarja
Jst tud ne. Enkrat sem ga ful prnesu iz Rusije, pa sm ga mel pol za ribe lovit.
Ne tolk žblj kot mal hecn, je blo pa tole:
- V Libiji smo med drugim lovili škorpijone in jih potem vlivali v poliester (me bo najbrž že v štartu kdo skurcu, kako sm mogu to počet). No - ujamem škorpijona, ga frderbam, potem je bil pa na toplem in se je začel sušiti - ob tem mu je zategnilo noge in ni bil več lep za vliti v poliester. Sklenem, da ga popravim - v kozarec natočim vodo in fuknem not škorpijona, da bi se zmehčal in bi mu potem lahko naravnal nogice. Neposredno po tem sem šel pa k Hrvatom in se ga totano nažrl. Ko sem drugi dan prišel k sebi, ni bilo škorpijona nikjer več, kozarec pa prazen. Ponoči sem bil očitno žejen in spil vodo s škorpijo vred.
lalala
Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!
#237 Gost_mačona_*
Objavljeno: 11. avgust 2006, 06:58
#238
Objavljeno: 11. avgust 2006, 07:26
Drgač pa kr več al mn vse maram. Ja, še vampov ne.
Joj, nosko, ti maš pa tud pijanke.
#239
Objavljeno: 11. avgust 2006, 07:46
Joj, nosko, ti maš pa tud pijanke.
Ja, v Libijskem obdobju so bile definitivno najbolj intenzivne, pa čeprav je tam prohibicija. Pijačo smo delali sami. Jaz sem kuhal pivo, iz datljev so delali šnopc, kot tudi iz suhih sliv, kadar so nam jih iz Slo. poslali za kompot. Znašli pa smo se tudi drugače - čuveni šnopc "tamanhintka" je bil narejen iz konzerviranega paradajza, cukra in vode.
V Libiji sem tudi edinič v življenju od pijače dol padu, da so me mogl nest domov (spet bil pri Hrvatih, po tleh pa sem se baje zavalil sredi partije šaha). Takrat smo se nažrli ruma, ki smo ga naredili iz špirita, ki se je sicer uporabljal za čiščenje letal, rumovega ekstrakta in limoninih lupin.
lalala
Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!
#240
Objavljeno: 11. avgust 2006, 08:03
#241
Objavljeno: 11. avgust 2006, 08:41
zanimivo, kok poduhovljeni požrejo posvetnih svinjarij ane
---
Če hočeš štekat svet, morš poznat vse skrajnosti.
lalala
Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!
#242
Objavljeno: 11. avgust 2006, 10:42
ma ja.. tista smetana na mleku pa podobne stvari... (kajmak sem pa mela rada... pol sem se pa ga v Srbiji v dveh dneh prenajedla.. in mi ne diši več.. razn oni pri Ranci vsake tolko..je bolj star in nima tak ostrega vonja kot svež..)
#243
Objavljeno: 11. avgust 2006, 18:11
Ja, v Libijskem obdobju so bile definitivno najbolj intenzivne, pa čeprav je tam prohibicija. Pijačo smo delali sami. Jaz sem kuhal pivo, iz datljev so delali šnopc, kot tudi iz suhih sliv, kadar so nam jih iz Slo. poslali za kompot. Znašli pa smo se tudi drugače - čuveni šnopc "tamanhintka" je bil narejen iz konzerviranega paradajza, cukra in vode.
V Libiji sem tudi edinič v življenju od pijače dol padu, da so me mogl nest domov (spet bil pri Hrvatih, po tleh pa sem se baje zavalil sredi partije šaha). Takrat smo se nažrli ruma, ki smo ga naredili iz špirita, ki se je sicer uporabljal za čiščenje letal, rumovega ekstrakta in limoninih lupin.
lalala
Nosko...ti si pa že kar nekaj skoz dal
#244
Objavljeno: 13. avgust 2006, 17:51
no, dej se fukn še pod vlak pa da vidim skrajnost tole
Vse si pomešal. Govorim o poznavanju skrajnosti v tem lajfu. Torej metanje pod vlak ne pride v poštev.
Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!
#245
Objavljeno: 1. maj 2007, 11:27
vampi, žolca, ki se vse trese, da grem kr bruhat, bikova jajca, morski sadeži, gobe, krvavice, firuž (prisotna kri - bljak),...a kaviar
Od pijač pa ne maram šmarnice - slaba izkušnja, vodke, mešance vina in gaziranih pijač in prav tako mešanca s pivi. vse pokvarijo s coca colo in fanto al karkoli že dajo not.
pa marcipan je tud zanič, seti kr lima na zobe in še zelo ogaben okus ima
#246
Objavljeno: 1. maj 2007, 12:19
ogabni spageti z mesom ( ni blo druzga za jest... js pa sestradana... ful dobr ce si vegeterjanc.. in ti ostane samo meso... meso...meso... (zakaj je zmer meso za jest ?) )
no sm spagete nekak cuzala enga po enga (vem nevljudno... ) in ko se obrisem s prtickom ... je bila na prticku samo ogabna mascoba...
na pripravah... vecerja...
nastimajo me da probam meso... ugriznem tocno v zilo....
ce se se kej spomnm... pridm napisat...
Kin is different in some ways?
And how you should not fall in love
With someone like me, anyway...
Between the lines, people see signs
When they feel the sear, every day's fear...
And one night their torches
Find the girl without a name...
And the one who has her
Love is no more safe..."
#247
Objavljeno: 1. maj 2007, 13:29
paradižnik -surov seveda...razne paradižnikove omakice so pa dobre v nulo...
vampi
krvavice
avokado
sir-surov...tud full žbljak...edino na pizzi je dober..
kava...sploh ne štekam folka ,ki jo popije tudi po več šalčk na dan
gazirane pijače
bučke
malancani
olive
beluši
kaviar
morska hrana(hobotnice,školjke in podobno)
govedina
pivo
vino
Richard Bach
#248
Objavljeno: 1. maj 2007, 13:47
ostalo se kr strinjam, beluši, če misliš s tem na šparglje so mi pa fajn sam jih ne jem, ker baje naredijo gnusen vonj spolovila
Aja??Prvič slišim .. Enkrat sem jih sam probala in mi res niso okusni...
Richard Bach
#249
Objavljeno: 1. maj 2007, 18:41
Torej nagnjusna in neprebavljiva hrana je zame sledeča
Melone- sadež najbolj zaudarjajočega se vonja kar ga je natura uspela izsiliti za jed
Vampi, žolce, vse vrste želatinoznih notranjih organov, jetrca
Lubenice - gravžarija brez primere
Ribe vseh vrst
Morski sadeži - smrdijo kot neumite nožnice Pariških dam iz 17 stoletja
Krvavice- izgleda okusa in vonja kot da bi jedel krvav drek od prasca
Gnjus od gnjusa kostni mozek ki ga eni sesljajo iz kosti kuhanih v goveji župi.. ne najdem dovolj gnjusnega smeška da ponazorim to svinjarijo, al pa une kokošje tace iz juhe
Mučkanje kruha v belo kavo
Marcipan, Potice, vsi kuhani kolači, Šarklji, Buhtlji,. za ustrelit tistga ki to dela
uni Haribo želatinasti bomboni..
Rozine - kvarijo okus vsaki hrani h kateri jih dodajo
Od pijač je gnusno vino od vrhunskega do onega namiznega.. in vse mučkance s oranžado ali coca colo smrad nagravžni
gnjusni so tut uni mixi s pivom, katerikoli...
ne spomnim se zdej več še kaj ma ziher bi se še kej najdlo..
Ene od top gnjus zadev iz tvoje žblj lestvice se mi zdijo prav izvrstne. Totalka rad mam melone, lubenice, vampe, ribe, sveže hobotnice, lignje in školjke, krvavice in rozine. Zmerno rad imam jetrca in kostni mozeg . Tud jst pa ne maram potice in buhtljev. Ker sem seljačina, sploh ne vem kaj so šarklji in marcipan. Nikakvi so pa res želatinasti bomboni žblj vrhunec pa dejansko kuhane kurje noge. Kar se vina tiče, ga nimam tolk rad, da bi ga kadarkoli sam spil, ni pa tok nagravžen, da ge ne bi kdaj v družbi.
Aja, pa nek sem prebral, da nekdo ne mara bikovih jajc; pohana so ne sicer vrhunska, prav dobra pa.
lalala
Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!
#250
Objavljeno: 1. maj 2007, 20:11
te bom kmau spet kopiro...vsa ta hrana gre v odpad.
meni pa vse dobro.
res.
ok, vampi.... to mi ne jemo. avokado, pojedla fulll in to žlico (ker je bil lih v hladilniku, slučajno in sem bla mal dobre volje)
pekoči feferoni bi ga pojedla, če ne bi blo nč drugega.
natazadnje si jo mela pr mir 20 dni,,,
Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.
http://vesolje.net/preleti/prelet.php
http://zupnije.rkc.s.../?id=76&fmod=12
http://www.biblija.n...ija.cgi?lang=sl
ko molimo,tikamo.
lako to.
Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)
Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0