Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Znane osebnosti


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
753 komentarjev na to temo

#676 light

light
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 468

Objavljeno: 11. november 2011, 15:03

Virant je rekel, da je v v ascendentu kozorog. Treba bi bilo najti točno uro rojstva, ker je to zelo pomembno. Kajti prav lahko se zgodi, da mu bo šel Pluton čez ascendent in če mu bo šel potem se mora človek zelo paziti, predvsem spletk in zarot. To je ponavadi težko obdobje za človeka. Pluton bo namreč še dolgo hodil po kozorogu.

Kar pa je pa še bolj zanimivo je pa to, da bo šel Pluton Jankoviću kmalu (v naslednjih letih) čez sonce. To pa ima lahko drugačen vpliv. Predvsem se tukaj govori o manipulaciji in predvsem manipulatorju, oziroma vse v zvezi s tem. Naj povem, da sem opazila, da so najboljši manipulatorji tisti, ki imajo luno in plutona skupaj. Ni večjih manipulatorjev. Ponavadi so bili zmanipulirani v mladosti, potem so pa sami še hujši,... Skratka pri plutonu se vedno nekaj skriva, prikriva, deluje iz ozadja, lahko pa je tudi zelo sovražno in brezobzirno in Pluton ima surovo energijo, ki jo je najtežje kontrolirati (npr. nuklearna, jederska), je lahko najbolj uničevalna, a po drugi strani svet ne bi bil to, kar je. Se pravi bati se je negativne uporabe oziroma zlorabe!! Pluton je tudi tisti, ki gre čez vse, da doseže kar želi, sej veste kako pravijo. Skratka energija zna biti (v kolikor bi prišlo do zlarabe) zelo rušilna, ker je Pluton v kozorogu, to pomeni, da ruši dejanske- fizične strukture.

V času, ko je Pluton hodil po Škorpijonu (tu je najmočnejši) se je zgodil černobil, k je okužil skoraj celo Evropo. Pluton je bil v Škorpijonu od leta 1984 do leta 1995. V tem času je tudi padel Berlinski zid in vojna je divjala po EU. Tudi hrvaška vojna je trajala od leta 91 do 95 itd.

Sedaj pa Pluton hodi po Kozorogu, od leta 2008. To pa pomeni, da se rušijo diktatorstva. Gadafi, Sirija, Egipt (Mubarak), Osama bin Laden itd.

Pluton je množični planet, transpersonalni, to pomeni, da deluje na množični ravni (opis zgoraj), vendar deluje tudi na osebni ravni, najmočnejši je ravno na kotih karte. In če ima človek ascedent v kozorogu, to pomeni, da mu bo šel enkrat v približno 20 letih ravno pluton čez ascedent.

Ampak Pluton na asc. ni isto, kot pluton na soncu!

#677 light

light
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 468

Objavljeno: 11. november 2011, 15:11

No, če smo že pri Plutonu in soncu, potem mislim, da je to kar najboljša kombinacija za diktatorja. Pahor je rojen s Neptunon na soncu. Sanjač, se vidi že od daleč. Pri Jankoviću bo šel pa Pluton čez sonce, se pravi ga lahko tale Pluton napravi za "diktatorja" za nekaj let, hudo. Ali za zelo "neusmiljeno" ali trdo osebo. Pa vpliv je dejansko slabši kot če bi imel Saturna na Soncu. Saturn je strog, resen, tudi totalitaren, vendar zahteva red in discplino (drži se pravil, četudi so totalitarna,...) itd. Pluton pa je bolj povezan s podzemljem, ilegalnimi organizacijami, uživaštvom, spletkami, zarotami,... itd...

#678 light

light
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 468

Objavljeno: 11. november 2011, 15:15

Bolj kot gledam Slovenijo, bolj sem skeptična,... Tudi karta Slovenija ima Plutona v 1. hiši,... skratka ni videt, da bi v kratkem prišlo do nekega olajšanja, celo nasprotno, zadeva se zna še poslabšat preden se bo popravila.

#679 Gost_Hekate_*

Gost_Hekate_*
  • Gost

Objavljeno: 11. november 2011, 22:28

Zanimivo.
Nekak sem skoz mislila da je Steve Vai Škorpijon... ne vem zakaj, morda en pikrič tud zato k je enmu mojmu frendu precej podoben.
In je Dvojček. Sem bla čist presenečena, no sem šla pa čekirat datum in ima Luno v škorpijonu.

Zanimivo je pa tud to, da sem bla ziher, da je David Lee Roth Riba, pa ni, je Tehtnica - a ima pa Luno v Ribah. xDDx

Tko da ni čudn da sta tolk dobr sodelovala, ko se po soncih in lunah total ujemata (sicer ima pa David še merkur in venero v sco).

Zrak, predvsem Dvojček v povezavi z ribjo luno pa sploh zna dat dobre muzkontarje (recimo tud Prince ima to kombinacijo, pa še Miles Davis, samo on ima mensezdi Mars, ne Lune - v ribah).

Tudi Strelci z Luno v Ribah razturijo (na glasbenem področju je tak primer Magnifico, sicer pa ima tako kombinacijo tudi Spielberg).

Pa še 2 primera ko Luna ven tolče totalno (sem mensezdi že pisala): tako za Eminema kot za Gwen Stefany sem bla ziher da sta Vodnarja in sta oba Tehtnici - imata pa oba Luno v Vodnarju. x:)x


Te moram popraviti. Spielberg je Strelec z Luno v Škorpijonu pa ascendentom v Raku. Objavljena slika

#680 Gost_Hekate_*

Gost_Hekate_*
  • Gost

Objavljeno: 11. november 2011, 23:03

Še to....Gwen Stefany ima Luno v Raku. Objavljena slika

#681 Samson23

Samson23
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 173

Objavljeno: 12. november 2011, 08:34

Bolj kot gledam Slovenijo, bolj sem skeptična,... Tudi karta Slovenija ima Plutona v 1. hiši,... skratka ni videt, da bi v kratkem prišlo do nekega olajšanja, celo nasprotno, zadeva se zna še poslabšat preden se bo popravila.

...pozitivno je predvsem to, da je pluton že odplesal svoje kar se tiče same osi Asc-Desc in opozicije na sonce... manj pa je fino tole, da se mora polotiti še osi uran-neptun opozicija merkur(pri čemer merkur vlada socialni 6. in pravni 9., uran 2., neptun pa 3.... oz. po domače povedano verjetno kolaps pravne države in socialnega sistema)...
You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.
Frank Zappa

#682 light

light
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 468

Objavljeno: 12. november 2011, 22:04

Ja, imaš prav, je že šel čez ascedent, ampak posledice pa čedalje bolj čutimo,.. tako nekateri astrologi razlagajo plutona. Da se posledice iz npr. leta 2008 (takrat je bil pluton na asc.) vidijo šele kasneje. (Ker Plutonovo delovanje je tudi nevidno in ga ponavadi prepoznamo šele po posledicah,...) Npr. černobil. Tiste hiše še danes niso naseljene,.... najbrž tudi še dolgo ne bodo.

#683 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 13. november 2011, 10:12

Te moram popraviti. Spielberg je Strelec z Luno v Škorpijonu pa ascendentom v Raku. Objavljena slika


Še to....Gwen Stefany ima Luno v Raku. Objavljena slika

Hvala za popravek. x:)x

... v bistvu morda tud to ni točno, sem zelo zelo zelo pogosto vidla da so napačni datumi, no, predvsem letnice ponavadi - pri teh estradnikih x;)x ... da so bli podani bodisi napačne letnice bodisi kar čisto deseti datumi - npr. Marg Helgenberger "je bila" Lev, zdaj je pa nenadoma škorpijon, medtem ko je bilo za Williama Petersona podano da je tehtnica, je pa riba - sodeč po podatkih z imdb.. pa Mark Wahlberg - je pisalo ponekod da je strelec, je pa dvojček... saj pravim, ogromno je tega...
In Charlize Theron 'je bla' Vodnar, 'zdej' je pa Lev...
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#684 Gost_Hekate_*

Gost_Hekate_*
  • Gost

Objavljeno: 13. november 2011, 14:44

Ja, Marsa, tudi jaz sem opazila. Ampak, spletna stran astrotheme.com, iz koder sem dobila podatke, je kar zanesljiva. x;)x

#685 light

light
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 468

Objavljeno: 13. november 2011, 21:43

Lili vsak ima pač svoj pogled na situacijo. Jaz izhajam iz že danih dejstev, ki smo jih pri danih politikih že videli.
Pluton na ascedentu je težek. Jaz sem ga imela tam že dolgo nazaj in je bil zelo, zelo težek (sicer v progresijah, ampak vseeno). Če samo pomislim na tisti čas, se zgrozim (nevede lahko postaneš žrtev spletkarskih ljudi, pa tega sploh veš ne, pa še veliko hujše stvari...). Pluton se skoraj vedno povezuje tudi s kriminalom. To je dejstvo. Tudi največji kriminalci vseh časov, kot je Al Copone so trdili, da so najboljši ljudje in da samo pomagajo ljudem. Sebe niso videli kot kriminalce, (če bi se najbrž ne bi bili), ampak kot neke vrste rešitelje ljudi. Pa vsi vemo, da je bil Al Capone eden največji gangsterjev. Slovenija je za Ameriko, skoraj bi trdila, da je pri nas enako. Vsi seveda niso taki, veliko pa jih je.

Nobena stvar ni 100 %,..... sej to se ve,.... gre pa v to smer,.....

Srebrenica tudi še spada v čas, ko je bil Pluton v Škorpijonu. Bil je retrograden na 28 stopinjah (poletje 1995). Sicer je šel pred tem že v strelca, a se je vrnil zaradi retrogradnega delovanja. Pluton je bil retrograden v škorpijonu od maja 95 pa do septembra 95, vmes se je pa zgodila Srebrenica.

#686 Mihela

Mihela
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 156

Objavljeno: 14. november 2011, 10:12

Kar se Maje Keuc tiče, kozorog ni tako zelo nepovezan z glasbo. Na 15°kozoroga imamo Vego, zvezdo iz Lire, ki je še kako povezana z dobrimi glasbeniki, zelo dobro povezana s pevci.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

 

 


#687 light

light
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 468

Objavljeno: 14. november 2011, 17:39

In ko smo že pri Al Caponu sem videla, da je imel Jupitra v 8. hiši v Škorpijonu in ko sem brala njegov življenjepis sem videla, da je enkrat rekel: "Jaz imam svojo policijo". Dejansko je imel od 700-800 ljudi, ki je delalo zanj "red". Očitno mu je Jupiter v Škorpijonu in v 8. hiši prinesel "obilje-ekspanzijo" kriminala. Plutona pa je imel v dvojčkih. Raznovrsten kriminal.

#688 Gost_Hekate_*

Gost_Hekate_*
  • Gost

Objavljeno: 2. december 2011, 18:15

Kar se Maje Keuc tiče, kozorog ni tako zelo nepovezan z glasbo. Na 15°kozoroga imamo Vego, zvezdo iz Lire, ki je še kako povezana z dobrimi glasbeniki, zelo dobro povezana s pevci.


Astrologija niso zvezde, marveč planeti. Vsaj na Zahodu in tisto kar je dokazano.

Sicer ne poznam nobenega posebnega Kozoroga (močan znak v osebnem horoskopu), kot posebno dobrega glasbenika. Pa še tisti s Soncem v znamenju, imajo ponavadi kakšen močan Neptun, Uran ali Luno in Venero.



#689 Mihela

Mihela
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 156

Objavljeno: 2. december 2011, 18:54

Astrologija niso zvezde, marveč planeti. Vsaj na Zahodu in tisto kar je dokazano.

Sicer ne poznam nobenega posebnega Kozoroga (močan znak v osebnem horoskopu), kot posebno dobrega glasbenika. Pa še tisti s Soncem v znamenju, imajo ponavadi kakšen močan Neptun, Uran ali Luno in Venero.



Astrologi smo ozki ali široki, odvisno od posameznika. Od vedno se je študiralo tudi zvezde stalnice, tudi na zahodu. In ja, zvezda stalnica, ki sem jo omenila je še kako povezana z glasbeniki, večkrat potrjeno skozi prakso. Se pa strinjam, da mora biti še kje v horoskopu to prikazano. Zvezda nikoli ni dovolj, je pa tisto kar velikega glasbenika loči od malega.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

 

 


#690 Mihela

Mihela
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 156

Objavljeno: 3. december 2011, 07:15

No jah :o|o:
Jaz pa še kako poznam posameznike z Vego (npr. tud na Asc) in moram reči, da so izjemni.

... sicer pa ima vsak, v_s_a_k izjemen glasbenik na večih mestih nakazano glasbeno nadarjenost v karti in ne samo preko enega planeta ali hiše ali kjerkoli pač.



Sej vem Lili. Ma me je mal razkurlo :vragec: , da zvezde stalnice nimajo mesta v zahodni astrologiji. To mi je blo tako noro :O: , vsi moji učitelji so me učili tudi zvezde stalnice, brala sem stare tekste, povsod tudi to, zdej pa da naj ne bi bilo, mislim, kaj pa je to zdej ?

Moja opažanja, predvsem s klasičnimi glasbeniki ( nimam nobene stranke, ki bi bila moderna glasbenica ali glasbenik) veliko vode, pogosto kak zmaj, ali vsaj velik trigon, pogosto zelo strastne karte, ne vem Mars konjunkcija Venera in podobno.... tako na hitro, po spominu, bi blo pa dobro to študirati. Wega je ena največjih zvezd in iz Lire je, pa da ne bi imela vpliv. Močno povezana z Merkurjem, ker jo je on naredil ( spretnost) in z Apoleonom ( soncem), ker jo je potem on imel in nadalje z Orfejem,on je igral na njo,ki ga poznamo kot prekrasnega pevca in glasbenika. Mislim, da bi bilo dobro, če bi ugotovili, zakaj tako poseben, drugačen glas

Hekata Sonce in Luna tudi nista planeta pa jih vseeno upoštevamo, Kiron in Pluton in podobni tudi nimajo uradnega naziva planet, pa jih upoštevamo. A iskreno to misliš kar si napisala?
Bi pa jaz svoje mnenje lahko lepše povedala, me sedaj drajba Merkur v škorpju, nič več zavijanja v celofan, vse direkt kot brzostrelka. :sori:

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

 

 


#691 Gost_Hekate_*

Gost_Hekate_*
  • Gost

Objavljeno: 4. december 2011, 10:46

Mihela, Sonce in Luna sta v astrologiji planeta. Mi ne govorimo o astronomiji, temveč o astrologiji, kjer sta označena kot planeta. Sicer pa, tudi Pluton ni planet če se gremo astronomijo.

Glede zvezd, moram priznati, da jih premalo poznam, oziroma, po mojem so premalo poučena, da bi lahko sklepali njihov vpliv.

Zame je astrologija PREDVSEM planeti in ne zvezde. No, mogoče imaš pa le prav pa določene zvezde vplivajo. Se pa ne strinjam, recimo z ozvezdjih. Te pa res nimajo zveze z astrologijo. Recimo, ko nekateri mislijo da spadajo v prejšnje znamenje zaradi ozvezdja v katero pade Sonce. Ozvezdja so imenovana po astroloških znamenjih le slučajno. Zato pravim, da je astrologija planeti in ne zvezde in je vezana na letne čase (pomlad, poletje, jesen, zima) in ne na premikanja ozvezdij.

Nisem hotela biti preveč drastična v odgovoru, le podčrtati osnovo astrologije. x:)x

#692 Mihela

Mihela
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 156

Objavljeno: 4. december 2011, 11:40

Se pa ne strinjam, recimo z ozvezdjih. Te pa res nimajo zveze z astrologijo. Recimo, ko nekateri mislijo da spadajo v prejšnje znamenje zaradi ozvezdja v katero pade Sonce. Ozvezdja so imenovana po astroloških znamenjih le slučajno. Zato pravim, da je astrologija planeti in ne zvezde in je vezana na letne čase (pomlad, poletje, jesen, zima) in ne na premikanja ozvezdij.

Nisem hotela biti preveč drastična v odgovoru, le podčrtati osnovo astrologije. x:)x


:palec:
Tudi sama to ves čas poudarjam, ker vem kako hitro nas kaki vsevedi obtožijo, da naš zodiak že dolgo ne drži več, zaradi zamika, ki so ga naredila ozvezdja v preteklih tisočletjih. To je treba, kar redno razglašat, da ima zahodna astrologija tropični in ne siderični zodiak. x!x

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

 

 


#693 Gost_Hekate_*

Gost_Hekate_*
  • Gost

Objavljeno: 25. december 2011, 22:45

A mogoče kdo pozna ascendent Pedra Pabla Opeke, znanega argentinskega misijonarja slovenskih korenin?

Ravno zdaj sem zasledila njegov dokumentarec na TV pa sem takoj pogledala v rojstno karto. Objavljena slika Bila sem izjemno navdušena nad njegovo dobroto in notranjo lepoto...pa tudi izjemno energijo!

Poiskala sem samo njegov rojstni datum, a že to mi veliko pove o njemu...

Rojen 29. junija 1948 v Argentini, ima Sonce v Raku, kar kaže na zelo občutljivo osebo, velikega domoljuba in humanista z veliko začetnico.
Rak je tudi velik zaveznik otrok in žensk in to sem prav tako zasledila v njegovem dokumentarcu.

Luna, njegov planet, je najverjetneje v Ovnu. To sklepam po njegovih vodno modrih a nekako ognjenih očeh, polnih topline a tudi, kot pravi on, impulzivnemu karakterju, ki vedno pove to kar si misli in je tudi dosleden, močan v boju skupaj z najrevnejšimi.
Luna ustvarja kvadrat s Soncem. Kvadrat je moj najljubši aspekt (čeprav se mogoče čudno sliši), ker rojstna karta z veliko 'tenzije' kaže vedno na močno osebnost (to je tudi zagotovo odraz Kardinalnih znamenj Raka in Ovna), sposobno bojevanja s sabo (z notranjimi silami) in zato tudi spopadom z težavami, ki jih kvadrat prinese v ževljenje. Kvadrat omogoča poraze in zmage z veliko boja, ki utrjuje človeka tako fizično kot psihično (če ga ne zlomi). Bojevnik za določene vrednoste (kvadrat Mars-Jupiter).

Najmočnejša notranja sila Pedra pa je trigon Plutona z Luno (in sekstil Plutona z Neptunom), ki utrjuje negovo dušo, jo obnavlja skozi moč vere.

Nazadnje, planeta v Dvojčkih, ki pa so zelo po-Uranjeni oziroma po-Vodnarjeni (konjukcija z Uranom Venere in Merkurja). Torej, izjemno pameten človek, ki živi za napredek, za prihodnost, 'upornik Boga' (kot se sam imenuje saj se ne boji spopada z pohlepnimi političnimi avtoritetami) a, obenem, črpa iz izkušenj iz preteklosti, kot pravi on, iz svoje družine ki mu je zgled (Rak).

Mars v Devici ga dela resnega, ponižnega a obenem človeka z ravno hrbtenico, na katerega lahko vedno računaš, saj bo vedno priskočil na pomoč.

Njegova rojstna karta:

Priponka  2qxowwi.gif   62,29K   11 Število prenosov

#694 Mihela

Mihela
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 156

Objavljeno: 26. december 2011, 09:43

<Če nimaš točnih podatkov, sej veš, o tem posebnem bitju ne moreš dost povedati, ker je bilo na tisti dan rojeno veliko ljudi, pa niso vsi misionarji. Samo moje malo mnenje.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

 

 


#695 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 26. december 2011, 10:39

Ni enako, seveda, vendar se da veliko videti tudi brez ascendenta, ne nazadnje za ogromno zanimivih ljudi ne poznamo ure rojstva.

(bom pa vprašala frendo, če morda lahko izve)
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#696 megi*

megi*
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 112

Objavljeno: 7. februar 2012, 23:14

Bi se morda dalo komu obrazložiti tale chart: 21.5.1981, Belgija, Bruges; ura neznana, znana osebnost.

meni se zdi, da gre res za markantno osebo v nekem segmentu. Bi kdo pokomentiral astrološko - kam bi ga dal,v kakšne vode...

#697 omar

omar
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 821

Objavljeno: 8. februar 2012, 03:02

Bi se morda dalo komu obrazložiti tale chart: 21.5.1981, Belgija, Bruges; ura neznana, znana osebnost.

meni se zdi, da gre res za markantno osebo v nekem segmentu. Bi kdo pokomentiral astrološko - kam bi ga dal,v kakšne vode...


Mah....težko je tko pogruntat brez ure in minut.

Mogoče bi bil lahko športnik, bl tak timski player najbrž. A še v to nism čist sigurn. Drugo mi ne pade na misel. Objavljena slikaKer je Mars v biku pol ni niti voda niti sneg. Niti dvorana. Lahko bi bla trava - nogomet. Objavljena slika

Ma ne vem........preveč težko. Objavljena slika

#698 megi*

megi*
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 112

Objavljeno: 8. februar 2012, 21:33

Ja, zgleda je res težko karkoli zapisat, če ni ure :sori:

Nič potem, gre pa sicer za enega takega res posebnega glasbenika. Morda kdaj kje zvoham tudi uro...

#699 lunca

lunca
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 059

Objavljeno: 9. februar 2012, 15:27

[quote name='omar' date=' 8. februar 2012, 03:02' timestamp='1328666533' post='1055624712']
Mah....težko je tko pogruntat brez ure in minut.

Mars v biku nakazuje, da je lahko pevec, glasbenik. Sicer pa konjukcija lune in neptuna nakazuje precej umetniško in poglobljeno dušo. Seveda je tko ekzaktna konjukcija teh dveh planetov, če vzamemo, da je oseba rojena opoldne. Sem pa opazila, da ima precej duhovnih ljudi tako konjukcijo, očitno se čustva zlijejo s vsemi suptilnimi energijami.

#700 omar

omar
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 821

Objavljeno: 9. februar 2012, 18:05

Mars v biku nakazuje, da je lahko pevec, glasbenik. Sicer pa konjukcija lune in neptuna nakazuje precej umetniško in poglobljeno dušo. Seveda je tko ekzaktna konjukcija teh dveh planetov, če vzamemo, da je oseba rojena opoldne. Sem pa opazila, da ima precej duhovnih ljudi tako konjukcijo, očitno se čustva zlijejo s vsemi suptilnimi energijami.


Ja lunca, itak da je vse kar je bikovo tut glas, petje, glasilke, vse oralno, požiranje, nažiranje.......je pa tut dnar, banka, ekonomija,.....posest, vas, kmetija, ........strune, žice,.............nema da nema.

Tk da bi bil lohk pol ta skrivnostnež ful enih reči, ekonomist, kmet, maček s kitaro...........bik na vrhu osme je recimo tut sinonim da nekdo oralo ful dobro opravlja, tk da bi lahko bil tut kak porno star..........

A lej, je Megica napisala, da se ne ve čas rojstva tk da se tut niti pod razno ne ve aspektov Lunce, vrhov hiš, ascendenta in kaj češ pol neki ugibat k je ful enih možnosti......




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0