Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Znane osebnosti


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
753 komentarjev na to temo

#726 mantis3

mantis3
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 208

Objavljeno: 19. junij 2012, 14:36

Pahor ima letos v solarnem horoskopu Urana v 10. hisi. Spremeba polozaja v vsakem primeru. Ker pridejo za njim Saturnovi tranziti preko Sonca in merkurja v dobrem mesecu in pol, meni to ne napoveduje zmage! Vladar 10. solarne hise v ribah je Jupiter, ki lezi n zacetku 12. solarne hise, ni lih zmage videt. In Pluton v 6. hisi. Saturni na Soncu bolj spada k neuresnicljiv ambiciji in zdravstvenim tezavam. Edino ce bi kaj pomagala sicer oddaljena konjunkcija solarnega URANA v 10. hisi z natalnim jupitrom v 8. hisi, ampak ne... tele 8., 12. hisa, niso vsecne bodocim predsednikom. Kaj se mu obeta?

#727 mantis3

mantis3
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 208

Objavljeno: 19. junij 2012, 14:44

Kaj torej napovedujete zanj na volitvah?:) Lahko da je bil rojen za predsednika, ker edino tako naredi najmanj skode, razen da osmesi celotno drzavo pred svetom, pa vsaj usodnih potez ne more povleci...Kot vrhovni poveljnik slovenske vojske pa tudi ni skode sposoben, saj je pacifist kot kaj drugega, tudi pri arbitrazenm spoorazumu je Hrvatom podaril zemljo in morje, ne da bi pocila ena sama puska. Jaz mislim, da ga bo Tuerk premagal.

No nisem jaz zanj rekla, da je rojen za predsednika, ampak ce poznamo bušizme, zdaj imamo pahorizme ze brez tega, da je Pahor nas predsednik in kaj bi sele bilo, ce bi bil, pa vsaj kazensko ni odgovoren. V glavnem, kaj napovedujete no, kdo bo zmagal na peredsedniskih volitvah



Seveda nimam ure.. Samo rojstni datum :Milan Zver : 25. 5. 1962ata Tuerk : 19. 2. 1952 Za Danila Tuerka pa sumim, da je prej zadnje minute Vodnarja in ne Riba. Danilo Tuerk ima letos in spet bo imel tranzitni Saturn v kvadratu na natalno Venero. Pa bo vrnitev Saturna na Venero docakal tudi drgo leto, zadnjci tretjic. To po moje nic ne pomeni, ker so se tezave zacele ze pred volitvami, ce so kaksne bile. Ne more se vedet, na kaj se to nanasa. Ob njegovi izvolitvi je neka astrologinja zanj pisala o njegovi dominantni Veneri na aascendentu, da jo ima natalno Venero na natalnem ascendentu v konjunkciji, torej je rojen med 5. uro in 5. 30 uro zjutraj..

#728 mantis3

mantis3
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 208

Objavljeno: 19. junij 2012, 20:34

Nisem znala dobro nekaj citirat in ne morem vec popravljat.Danilo Tuerk ima v dneh volitev tranzitni Jupiter v trigonu na natalni Saturn, ki je zanj zelo pomemben planet, ce je v ascendentu res kozorog. Ta tranzit umirja in vzpostavi ranovesje, stvari spravi na svoje mesto, to je premalo za zmago, toda pri poslankah sem to ze videla, da ceprav nekaj ljudi iz njihovih vrst ni bilo izvoljenih, so bile izvoljene tiste s tranzitom Saturna na Jupiter ali Jpitra na Saturn. Zver ne more imet slabe karte, ker mu pomaga jupiter v njegovem znaku Dvojckih, ampak premalo za kaj dolocat. Je pa Virant danes navijal za Pahorja in to z edinim namenom : da bi volivce cimbolj nagovoril k volitvi Pahorja oziroma bi s tem cimvec glasov odvzel Turku : na koncu bi kot ponavadi dobil vecji izkupicek od tega njegov Zver Milan, iz njemu vsecne stranke. Ker je Virant desni in navija za Zvera. Ne pa za levega, Pahorja B)

#729 mantis3

mantis3
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 208

Objavljeno: 25. junij 2012, 18:15

Kaj se res nikomur ne da ukvarjat s tem? Kdo bo zmagal, Tuerk ali Pahor, ne upate sklepat po njunih planetih? Zadela sem rezultat volitev leta 2008 in tudi 2011, zdaj pa ponovno skusam zadet še za predsedniske. Ce sebe akj poznam, bom sfalila .
Sicer Pahorju podpora zelo raste, tako da ni izkljuceno presenecenje! Sla bi stavit proti njemu samo, ce bi si zares zaupala. Se še zdaj sekiram, da sem takrat pisala samo v maile, da Virant ne bo zmagal kljub takrat najvisjim ocenam.
Ker Pahorja kasneje caka Saturn na Soncu, ne bo kasneje srecen v nobenem primeru.
To poenostavljanje sicer nima nobene teže, vseeno me zanima, kaksen razultat kazejo planeti.

To temo je popravil/a mantis3: 25. junij 2012, 18:17


#730 mantis3

mantis3
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 208

Objavljeno: 16. julij 2012, 18:36

Danilo Tuerk : 19. 2. 1952

#731 konjiček

konjiček
  • Vajenček
  • PipPipPip
  • Št. objav: 44

Objavljeno: 18. julij 2012, 13:29

Pozdravljeni,

ali bi lahko kdo pokomentiral chart O.J. SIMPSONA?
http://shrani.najdi....V/ojsimpson.gif

kateri planeti so povzročili toliko jeze in besa v njemu?
saturn in pluton v 12. , mogoče?
Hvala.x:Xx

#732 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 18. julij 2012, 13:47

Res nekako 'ven udarita'... tako da gotovo en (največji?) del 'krivde' gotovo nosita... morda je še bil tudi kak tranzit ali je imel kaj v solarcu takega, pa se je tako usodno poklopilo...
Tudi Luna v 8. lahko posredno na to nakazuje (ni nujno da bi sama po sebi prinašala neko agresijo, lahko je povezano tud kaj z imetjem, ampak morda prej v tem primeru s posedovanjem).
Pa tudi Jupiter v 4. hiši se lahko obnaša rušilno (pač ni nujno da je vedno dober, lahko je preprosto 'nečesa preveč' - sploh je tudi v kvadratu z obema prej omenjenima)...

No z dobro postavljenim Marsom oz. ugodnim aspektom z njim (kot kulminantnim planetom) in Neptunom v 2. hiši je vse skupaj uspel zmutiti s cashem.
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#733 konjiček

konjiček
  • Vajenček
  • PipPipPip
  • Št. objav: 44

Objavljeno: 19. julij 2012, 17:24

hvala, Marsax:o)x

ker drugače ima sonce v raku in luno v ribah...kdo bi si mislil?
karakter pa čist levji, saj videz tudii.uhhhh.

#734 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 19. julij 2012, 18:38

bi si (kdo) tudi mislil.
brez lune v ribah bi bil morda lohk zgolj še en primitivc s cashem, ki umori bejbo (kljub mehki luni). tako pa je nekdo, ki je tudi nekaj ustvaril, bil viden...
meni je na videz rakovski, pa tud levu bi dol viselo (je prepoln sebe predvsem), rak zna tako strašno zapet. :)
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#735 Mihela

Mihela
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 156

Objavljeno: 19. julij 2012, 19:27

Moje mnenje je glede Simpsona
Mars sekstil Pluton in Saturn, nakazujeta njegov poklic
Luna v osmi, je del velikega trigona in čeprav je v osmi ( smrti) in je Luna( ženska) in je v kvadratu z Uranom nepričakovano, hitro, je le v trigonu s Soncem, ki je vladar prve, on in je celo njegova dispozitorka in še Jupiter Lunin dispozitor je v trigonu s Soncem, tko da samo iz astrologije, je res težko razumet zakaj je nekdo naredil nekaj takega.

Kar je problematično je, da sta v ascendentnem znamenju dva malefika v konjunkciji in še v dvanajsti, kar lahko pomeni na temno skrivnost, in pa tudi negativne psihične vzgibe, kvadrat na Jupiter lahko, vendar to sploh ni povezano z vladarjem ascendenta, kar ne govori o njem, njegovo telo, njegov jaz, njegova akcija, je povezana z prvo hišo, z vladarjem prve in dispozitorjem vladarja.

osnova je, da taka velika zgodba mora biti v natalu...

Mars na Severnem vozlu , bi to lahko spodbujal, če bi bil afliktiran, pa ni, je podprt... govori o športnem uspehu...

Saturn in Pluton v dvanajsti je premalo...
res da sta v kvadratu z vladarjem osme ... vendar nista direktno vezana na vladarja prve niti ne njegovga dispozitrja, kar njega, in njegovo telo s tem ne poveže...
je prej nekaj kar se mu zgodi za hrbtom

Jupitrov kvadrat na Plutona in Saturna vsekakor kaže, da je zločim povezan z domom, da se v velikem domu ( Jupiter v četrti) zgodi nekaj strašnega ( Pluton, Saturn) in prikritega (dvanajsta hiša). Pluton je vladar četrte, kar dodaja možnost, zločina , uboja v domu, naredi to stvar še bolj verjetno, Saturn je vladar šeste dela in sedme , to lahko govori o smrti pomembne osebe ( ne poznam zgodbe, ne vem točno kaj mu je bla ženska, ki jo je umoril), in o javnem blatenu, ker je vladar sedme v konjunkciji s Plutonom...
Edino kar ni videti v tej karti je, da bi bil on s tem povezan.
Ker je vladar prve, kar je njegovo telo, iz tega izuzet in s tem ni povezan.
Lahko pogledamo še tretjo hišo, če je komu to naroču, pa še to ni gotovo, no vrh tretje je v tehtnici, v osnovi ne da neke temne miselnosti, dokaj vedra, vladar je potem v enajsti, kar spet prej daja bistrost in odprtost kot karkoli drugega, , no tuki se mal zahaklamo, ker je v kvadratu z Neptunom in to nakazuje nagnjenost k laganju, sploh če gre za finančne zadeve, saj je Neptun vladar osme v drugi. Prevare so vsekakor možne. To tudi nakazuje možnost žensk, ki jih je potrebno plačati, tako al drugače. in od tu zaplete. Od tu je videti, če gledamo Venero kot žensko, v kvadratu z vladarjem osme, kot neko možnost, da se ženski zgodi nekaj hudega... lahko tudi prijateljici, najverjetnje je motiv denar, ker imamo vpeto drugo hišo.
Namira o tem je možna... sam dogodek, preko njegovih rok, pa ne vem , ni najbolj jasen.
Čeprav ima Venero in Luno v recepciji, ju ima tudi v kvadratu. Od tega ima Luna dvojno malefinčno naravo, saj je vladarica dvanajste (skrivnosti, bolnic) in osme ( smrti, krize, preobrazbe) in s tem Luna napada Venero, čeprav je njena dispozitorka. Hkrati pa Venero napada še Neptun, ki v tem primeru ni nedolžen saj ima Plutonovo naravo, ker je vladar osme. Tako da je ženska v njegovi karti, res zelo ogrožena in njena ogroženost, je tako zaradi Neptuna, kot rib na vrhu osme, skrita, zakrita.

V njegovi karti se torej vidi marsikaj, od tega, da nima ravno sreče z ženskami, da so te najverejtneje zelo mahnjene na njegov denar, da ima lahko posla tudi z ženskami, ki se poslovno ukvarjajo s postelnimi radostmi, da so ženske ogrožene... vse to je videti... ni pa videti njegove roke, ki bi to naredila... jaz ne vidim...

Vidi se to veliko tragedijo,ki se dogodi na njegovi zemlji, vidi se javno blatenje (Uran vladar sedme kvadrat Luna v osmi), vidi se tudi sodno preganjanje, saj ej Jupiter v kvadratu s Plutonom in Saturnom, vendar ker je Mars vladar devete hiše ( sodnih zadev) dobro postavljen, je videti, da se stvari odvrtij njemu v dobro.

Torej nam astrologom ostaja samo eno vprašanje, a lahko to, da sta dva planeta v istem znamenju kot ascendent dovolj močna, da njega fizično povežeta s tem zločinom, a je to dovolj, da je on fizično ubil neko osebo? To je zame glavno vprašanje. Iz mojih izkustev bolj ne kot ja odgovor.


Vem Matist, da bi raje videla , da razlagam politiko, vendar mi gre na bruhanje, nikomur ne zaupam, nikogar ne podpiram, na slovenski sceni ni enga za katerga bi jaz glasovala, vsaj trenutno ne in toliko drugih astrologov to napoveduje in še narobe napovedo, pa vseeno poberejo slavo in strašijo ljudi, in res mi ni do politike. Sej mogoče si s tem delam poslovno škodo, pa naj bo tko.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

 

 


#736 Pinka

Pinka
  • D član
  • Št. objav: 3 716

Objavljeno: 20. julij 2012, 13:40

Moje mnenje je glede Simpsona
Mars sekstil Pluton in Saturn, nakazujeta njegov poklic
Luna v osmi, je del velikega trigona in čeprav je v osmi ( smrti) in je Luna( ženska) in je v kvadratu z Uranom nepričakovano, hitro, je le v trigonu s Soncem, ki je vladar prve, on in je celo njegova dispozitorka in še Jupiter Lunin dispozitor je v trigonu s Soncem, tko da samo iz astrologije, je res težko razumet zakaj je nekdo naredil nekaj takega.

Kar je problematično je, da sta v ascendentnem znamenju dva malefika v konjunkciji in še v dvanajsti, kar lahko pomeni na temno skrivnost, in pa tudi negativne psihične vzgibe, kvadrat na Jupiter lahko, vendar to sploh ni povezano z vladarjem ascendenta, kar ne govori o njem, njegovo telo, njegov jaz, njegova akcija, je povezana z prvo hišo, z vladarjem prve in dispozitorjem vladarja.

osnova je, da taka velika zgodba mora biti v natalu...

Mars na Severnem vozlu , bi to lahko spodbujal, če bi bil afliktiran, pa ni, je podprt... govori o športnem uspehu...

Saturn in Pluton v dvanajsti je premalo...
res da sta v kvadratu z vladarjem osme ... vendar nista direktno vezana na vladarja prve niti ne njegovga dispozitrja, kar njega, in njegovo telo s tem ne poveže...
je prej nekaj kar se mu zgodi za hrbtom

Jupitrov kvadrat na Plutona in Saturna vsekakor kaže, da je zločim povezan z domom, da se v velikem domu ( Jupiter v četrti) zgodi nekaj strašnega ( Pluton, Saturn) in prikritega (dvanajsta hiša). Pluton je vladar četrte, kar dodaja možnost, zločina , uboja v domu, naredi to stvar še bolj verjetno, Saturn je vladar šeste dela in sedme , to lahko govori o smrti pomembne osebe ( ne poznam zgodbe, ne vem točno kaj mu je bla ženska, ki jo je umoril), in o javnem blatenu, ker je vladar sedme v konjunkciji s Plutonom...
Edino kar ni videti v tej karti je, da bi bil on s tem povezan.
Ker je vladar prve, kar je njegovo telo, iz tega izuzet in s tem ni povezan.
Lahko pogledamo še tretjo hišo, če je komu to naroču, pa še to ni gotovo, no vrh tretje je v tehtnici, v osnovi ne da neke temne miselnosti, dokaj vedra, vladar je potem v enajsti, kar spet prej daja bistrost in odprtost kot karkoli drugega, , no tuki se mal zahaklamo, ker je v kvadratu z Neptunom in to nakazuje nagnjenost k laganju, sploh če gre za finančne zadeve, saj je Neptun vladar osme v drugi. Prevare so vsekakor možne. To tudi nakazuje možnost žensk, ki jih je potrebno plačati, tako al drugače. in od tu zaplete. Od tu je videti, če gledamo Venero kot žensko, v kvadratu z vladarjem osme, kot neko možnost, da se ženski zgodi nekaj hudega... lahko tudi prijateljici, najverjetnje je motiv denar, ker imamo vpeto drugo hišo.
Namira o tem je možna... sam dogodek, preko njegovih rok, pa ne vem , ni najbolj jasen.
Čeprav ima Venero in Luno v recepciji, ju ima tudi v kvadratu. Od tega ima Luna dvojno malefinčno naravo, saj je vladarica dvanajste (skrivnosti, bolnic) in osme ( smrti, krize, preobrazbe) in s tem Luna napada Venero, čeprav je njena dispozitorka. Hkrati pa Venero napada še Neptun, ki v tem primeru ni nedolžen saj ima Plutonovo naravo, ker je vladar osme. Tako da je ženska v njegovi karti, res zelo ogrožena in njena ogroženost, je tako zaradi Neptuna, kot rib na vrhu osme, skrita, zakrita.

V njegovi karti se torej vidi marsikaj, od tega, da nima ravno sreče z ženskami, da so te najverejtneje zelo mahnjene na njegov denar, da ima lahko posla tudi z ženskami, ki se poslovno ukvarjajo s postelnimi radostmi, da so ženske ogrožene... vse to je videti... ni pa videti njegove roke, ki bi to naredila... jaz ne vidim...

Vidi se to veliko tragedijo,ki se dogodi na njegovi zemlji, vidi se javno blatenje (Uran vladar sedme kvadrat Luna v osmi), vidi se tudi sodno preganjanje, saj ej Jupiter v kvadratu s Plutonom in Saturnom, vendar ker je Mars vladar devete hiše ( sodnih zadev) dobro postavljen, je videti, da se stvari odvrtij njemu v dobro.

Torej nam astrologom ostaja samo eno vprašanje, a lahko to, da sta dva planeta v istem znamenju kot ascendent dovolj močna, da njega fizično povežeta s tem zločinom, a je to dovolj, da je on fizično ubil neko osebo? To je zame glavno vprašanje. Iz mojih izkustev bolj ne kot ja odgovor.


Vem Matist, da bi raje videla , da razlagam politiko, vendar mi gre na bruhanje, nikomur ne zaupam, nikogar ne podpiram, na slovenski sceni ni enga za katerga bi jaz glasovala, vsaj trenutno ne in toliko drugih astrologov to napoveduje in še narobe napovedo, pa vseeno poberejo slavo in strašijo ljudi, in res mi ni do politike. Sej mogoče si s tem delam poslovno škodo, pa naj bo tko.


Sem prebrala tvoje astro sklepanje in mi je res všeč, ker čist padem not. Sama sem še pogledala, če so mogoče kakšne stopinje tud v igri. Sicer je samo Neptun na 8 stopinji, k mu dajo dvojno Plutonovsko noto (vsaj zame) pa lahko bi rekli, da je Neptun tud v malo bolj širokem kvadratu z vladarjem Asc Soncem (sicer sepertiven, tko, da spet ni tko močan). Tale Pluton v 12. hiši na 12 stopinji je tud nekam preveč skrivnosten.


Sicer tudi sama zelo slabo poznam primer. Se mi pa zdi, da je bila ubita njegova bivša žena. Vem pa da je bil oproščen in mislim, da se še danes ne ve kdo je bil za tem umorom, sicer je bil tam ubit še en tip.
What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

#737 Mihela

Mihela
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 156

Objavljeno: 20. julij 2012, 14:26

Ja stopinje ja, bravo, pa veš kaj je še, kar ga bolj poveže s tem, Aleksandar Imiširagič nas je učil, da ne le ascendent in vladar ascendenta, temveč tudi hiša sorodna znamenju na vrhu prve, in njen vladar, kaže natusa in njegove glavne zgodbe, tu imamo vrh pete ( peta sorodna znamenju leva, kjer je ascendent) strelca, in Jupiter je kljub velikemu trigonu, le v škorpijonu v četrti v kvadratu z dvema malefikoma v dvanajsti... to tudi naredi dodatno vezo... vendar meni se še vedno, zdi da ni dovolj... in konec koncev je še tradicionali dispozitor Jupitra v seksilu s temnima junakoma v dvanajsti.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

 

 


#738 Mihela

Mihela
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 156

Objavljeno: 21. julij 2012, 00:10

Pinka, to z astro sklepanjem, je kar tko pršlo izpod tvojih prstov, al te poznam in si kdaj bla na moji delavnici?

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

 

 


#739 mantis3

mantis3
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 208

Objavljeno: 21. julij 2012, 18:18

Tudi jaz sem navdusena nad tvojim podajanjem snovi, Mihela :palec: To da noces predsedniskih volitev pojasnjevat, pa mi je tudi jasno, da je veliko tezje posebno v primeru odpora do tega podrocja napovedati karkoli vnaprej kot pa raziskovati za nazaj. Ni heca, ker bi blo verjetno treba delat tudi karto Slovenije. Drugac pa ima sedanji predsednik Turk celo leto vpliv tranzitnega Saturna v neg. aspektu na natalno Venero, pa je nemogoce karkoli rect. Tokrat mi ne gre, ne znam nic povedat, zato sem to sprasevala.

OJ Simpson je po odlocitvi stroge sodnice zdaj na stara leta dobil 9 let zapora zaradi ropa in streljanja in ima moznost izpusta sele leta 2017.

#740 Mihela

Mihela
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 156

Objavljeno: 21. julij 2012, 19:17

Hvala. Politike tudi za nazaj ne delam... sej mogoče kdaj bom, tudi s finančno astrologijo se nisem htela ubadati, pot pa sem to študirala, nikol ne veš. Hvala za podatke, to je dobro pogledati zakaj šele sedaj na starost, ker devetka je okej, po poziciji in dipoziciji, torej, gremo na Jupitra, ta je v kvadratu s Saturnom in je Saturn, planet ki govori o kasneje, pozneje... pa ga bodo vseeno prej izpustili, ker sta dispozitorja vendarle v sekstilu ( če gledamo da je Mars eden od dispozitorjev).

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

 

 


#741 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 12. marec 2013, 15:42

Predvčerajšnjim me je nekaj zanimalo, pa sem nekaj brskala po enih datumih, pa mi je vmes prišla na misel tudi Urška Bačovnik Janša (ker me je vizualno asociirala na eno tehtnico pa me je pičilo it poiskat), pa sem tudi našla njen datum: skratka Urška Bačovnik Janša ima ravno danes 33. rojstni dan. smile.png

(Luno ima v Kozorogu, R-Merkur v Ribah, Venero v Biku in R-Mars na 29. leva)


Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#742 Pinka

Pinka
  • D član
  • Št. objav: 3 716

Objavljeno: 12. marec 2013, 15:46

Predvčerajšnjim me je nekaj zanimalo, pa sem nekaj brskala po enih datumih, pa mi je vmes prišla na misel tudi Urška Bačovnik Janša (ker me je vizualno asociirala na eno tehtnico pa me je pičilo it poiskat), pa sem tudi našla njen datum: skratka Urška Bačovnik Janša ima ravno danes 33. rojstni dan. smile.png

 

hm od kje pol meni, da je ona Devica? Sem bila prepričana. sleepy.gif  Še ena tistih Rib potem, ki je z Devico...poznam res veliko parov, ko je ona Riba in on Devica....


What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

#743 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 12. marec 2013, 15:49

Jaz sem bla pa skor ziher da je Tehtnica (uglajena, lepa, ima stil, zna se nosit in tudi outfit zna nosit)...

(pa še tisti znanki-Tehtnici je precej podobna, da sem šla prav pogledat)

 

Ja očitno imata z Janšo pol kar velik skupnih točk (riba|devica, luna-sco|luna-koz, on luno v sco, ona venero v biku itd., ne spomnim se zanj, a mislim da ima tudi merkur v devici, se pravi imata tudi tu skupne točke...)


Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#744 Pinka

Pinka
  • D član
  • Št. objav: 3 716

Objavljeno: 15. marec 2013, 14:11

Jaz sem bla pa skor ziher da je Tehtnica (uglajena, lepa, ima stil, zna se nosit in tudi outfit zna nosit)...

(pa še tisti znanki-Tehtnici je precej podobna, da sem šla prav pogledat)

 

Ja očitno imata z Janšo pol kar velik skupnih točk (riba|devica, luna-sco|luna-koz, on luno v sco, ona venero v biku itd., ne spomnim se zanj, a mislim da ima tudi merkur v devici, se pravi imata tudi tu skupne točke...)

 

Men pa je devica/riba varijanta zato, ker mi imata oba znamenja neke vizualne podobnosti, otožne oči, precej nežna hoja, kot, da lebdijo...pa tud tko mal skrivnostno delujejo...


What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

#745 mantis3

mantis3
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 208

Objavljeno: 15. marec 2013, 21:23

 Devica je, kot Jansa. 



#746 Mihela

Mihela
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 156

Objavljeno: 16. marec 2013, 07:59

videz se najbolj kaže preko ascendenta, kotnih planetov in planetov v aspektu z ascendentom... tko da Sonce ne pove vsega.... lahko da je asc tehtnica,a li ima kotno Venero, ker videti je kot Venera. Ribo se tudi čuti, vendar primarno je videti kot Venera.


astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

 

 


#747 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 17. marec 2013, 13:32

Ja, jaz vidim tud podobno: v bistvu mix ribe (eksaltirana venera), bika in kardinalnega kozoroga - pa mi je očitno moj računalnik v glavi dal Tehtnico. :)

Možno je tudi, da je rojena okoli 21h. :)

 

_____________________________

 

 

O tejle sposobni mladenki se bo gotovo še veliko pisalo:

 

Mikaela Shiffrin - roj. 13. marca 1995.

(luna in mars v levu, merkur in venera v vodnarju)


Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#748 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 17. marec 2013, 13:40

Zanimivo, tudi Marcel Hirscher je riba: 2. marec 1989

(luna v strelcu ali kozorogu [za slednjo je več možnosti, glede na to da ni znana ura rojstva], merkur v vodnarju, venera v ribah, mars v biku)


Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#749 čebelica01

čebelica01
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 289

Objavljeno: 3. januar 2014, 15:16

Danes ima rojstni dan Michael Schumacher. Dopolnil je 45 let. Imel je eno hudo nesrečo pri smučanju in je v umetni komi. sad.png   

 

On ima Sonce v Kozorogu eksatno v opoziciji z Luno v Raku in vpleten je Kardinalni veliki križ Uran-Oven Jupiter-Rak Mars-Tehtnica in Pluton-Kozorog, ki se je pred kratkim formiral in Sonce in Merkur sta se mu bočno postavila v teh dneh.

 
Če je njegov čas rojstva, ki sem ga našla pravilen in najbrž je, ker se mu tranzitni Mars nahaja v šesti hiši in slednji tranzit bi lahko kazal na nesrečo in na težave z zdravjem.
 
Upam, da se bo izvlekel. 
 


#750 light

light
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 468

Objavljeno: 3. januar 2014, 19:16

Ja, natalno ima Sonce v 9. hiši v Kozorogu. 9. hiša je hiša športa in tujine. Tranzitni Pluton mu je prišel na natalno sonce (torej ni naključje, da se je nesreča zgodila v tujini pri športu),...  Očitno sta bila 2 sprožitelja te nesreče (tranzitno sonce in mars). Tranzitni Mars (Mars predstavlja glavo) je tvoril kvadrat s njegovim natalnim soncem.

Se pravi tranzitni Mars v kvadratu s (natalnim in tranzitnim soncem in tranzitnim Plutonom - ti planeti so v konjunkciji). Precej močna zadeva, tudi  zaradi  znamenja Kozoroga (kardinalno, zemeljsko  znamenje). Stvari so se dejansko manifestirale na zemeljski ravni.
Sej zato pa je tudi postal svetovni prvak.
Pluton ima izredno regeneracijsko moč!

Človek si misli, ko vidi tako stvar, da bi moral imeti astrologa, da bi mu svetoval, da naj smuča v domovini.....

Dejansko, ko sem še enkrat pogledala karto sem videla, da je še več kazalcev, npr.  6. hiša, Jupiter  (šport, tujina) v konjunkciji s Uranom (nepričakovano, šokantno)). 6. hiša je hiša zdravja, fizičnega zdravja ipd.
Ta dva planeta (Jupiter, Uran) v kvadratu s natalnim soncem (tranzitnim soncem, tranzitnim Pluotnom).... pa še Mars bo šel retrogradno v 6. hiši. Za tranzitni Mars sem že napisala, da je šel ravno čez ta dva planeta in da bo tvoril kvadrat s natalnim soncem in tranzitnim plutonom kar 3 krat (zaradi retrogradnega premikanja). Sem skoraj brez besed.

Skratka želim mu vse najboljše. Ja, to zna biti, tako kot je nekdo rekel, največje bitka v njegovem življenju.
 






Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (1)

Člani: 0 - Gosti: 1 - Skriti člani: 0