Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Muay Thai


  • Prijavi se, če želiš komentirati
* * * * * 1 x ocenjeno
106 komentarjev na to temo

#51 santos

santos
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 927

Objavljeno: 12. februar 2006, 23:45

Pa kje si ti Santos zdaj, pa ja že nisi odpeketal v Holandijo?

:o|o: Ne še, nažalost ! x;)x

Še malo pa...počasi se premika ! :palec:

x;)x
Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

#52 Uhuru

Uhuru
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 3

Objavljeno: 13. februar 2006, 17:30

Evo mene po enem tednu spet na forumu.hehehe:D spet smeha.

1. TI SI TISTO O JASKOTU REKU IN ŠE MARSIKAJ, SM BOM OSTAL TOLIKO FER, DA NE BOM GOVORU O DRUGIH STVAREH... TAKO, DA JST NE LAŽEM. IN BOG VE, DA NE LAŽEM. Sicr tisti k to berejo ne vejo, ampak JST IN TI VEVA, tako da te razumem, ko hočeš zakrivat (itak nimaš kej zgubit). MOGOČE TI JE PA KAJ BELEGA ALI ZELENEGA SKURILO MOŽGANE IN SI POZABU...;)


2. "In kako ste si lahko drznili dat mene tam brez mojega uprašanja, brez, da bi jaz vedel kaj o tem ????????
Tukaj se bomo še menli...pa še kako !!"
Delam po naročilu...

3. "Če te to veseli...naj bo po tvojem...itak jaz tukaj se nimam kaj dokazovat...moji rezultati povejo, več, kot tvoje besede !"
in tvoji rezultati so...

4. "Seveda je zastavil mojih 100 evrov ! Saj na naslednji gali mi je ostal dolžan ! Ali nikoli mu jih nisem omenjal, ker je navaden revček...naj se obogati s temi 100 evri...saj mu bojo prinesli veliko škode...čaki, ko bo zdaj v kratkem prispelo pismo na olimpijski komite z mojim in jaskotovim podpisom ! "
Tvojih 100 evrov?:D:D NJEGOVIH. Na kateri gali ti pa je ostal dolžan? Kar se tiče olimpijskega komiteja: ne me smejat. in kdo si ti, da bo tvoj podpis nekej veljal?:D sej, v svoji sobi se lahko igraš predsednika država zarad mene, sm tle ti manjka višja uradna insajderska inštanca brate.

"Glede nato, da za svetovna prvenstva dobija od sponzorjev...sam kaj, ko on jih daje v žep namesto, da daje za avionske karte za borce, ker te si mi sami plačujemo...pol pa itak mu ni bilo panike dat mojih 100 evrov, ne !"
aha. od katerih sponzorjev pa? Look here son, sponzorjev ni. Vprašej Gašperja, Cvelbarja, Vovkota, ki so odhajali na prva prvenstva (98,99) in jim je Iztok iz svojga žepa dajal dnar za karte (ok, za Gapa nism sigurn, kr vem, da je on mel dnar ponavad in mu to ni bil velik problem). Kdo je iz svojga žepa plaćeval in plačuje letne članarine za federacijo: po 500$, članstvo za borce (ne vem kolk), passporte ipd.?? Kdo? Iztok.

"Bomo že z Gašperjem pa jaskotom prišli povedat ene dve tri...počasi, vse v svojem času !
Niti si ne predstavljaš kaj se vse kuha na tej strani alp!"
Lepo se je hvalit s kom vse boš prišel neki povedat. Vzem še Čeferina pa Drnovška s sabo:D In ne vem kakšne ma Gašper koristi od tega. ampak ok, ti že veš. Ti samo kuhaj ("ti" govorim zato, ker se mi zdi, da samo ti nekej kuhaš). Ko boš skuhal bom probal, če je dobro oz. če me bo zapeklo pol bo dobro.

"Pa če smo najprej Gašper, jaz in Rožle trenirali več ali manj na Tajskem...in iztok naj bi se imel za trenerja...hahahahaha"
Ko je Gašper osvojil prvo medaljo za slovenijo na veliki tekmovanjih (EP v Španiji- zmagal Turka in Angleža, izgubil z Rusom Magomedovim v pol finalu) se je pisalo leto 1998. Takrat on še ni vidu tajske fant. Vse kar je vidu je bla telovadnica v Novem mestu v Šmihelu. Enako velja za Rožleta dokler se ni začel boriti profesionalno. Jasno, da sta Gap in Roki trenirala na tajskem in se veliko naučila, ampak Muay Thai ni samo tehnika, je namreč 70% psiha in tle je Iztok dobr trener-v psihičnem motiviranju. Res je, tehnično je on stara full contact šola s primesjo boksa sm čez motivacijo ga v slovenskem tajskem boksu ni PIKA
In kdo si ti, da se PRIMERJAŠ Z GAŠPERJEM IN ROŽLETOM:d:d FAJN SE PRECENJUJEŠ! ZAPAMTI TO. SM TEGA NE VIDŠ, KR TI EGO NE DA. ONDAVA IN JASKO SO ZATE TEŽKA VIŠJA KLASA.


"Pa povej ne...kaj čakaš ???????
Jaz imam čisto vest ! "
Dobr foler si, ni kej. Rajš ne bom reku, ker se lahko zgodi, da mi NEKDO UKRADE DENARNICO;)

Iztok ima nizke premije, ker kjerkoli se jaz borim....je to najmanj 500 evrov...Iztoku itak nudijo po sto evrov, ker je navaden loser...nobeden od večjih promoterjev ga ne jemlje resno, to pa veš sam zakaj !?"
Čaki mau. zdj pa men ni nč jasno. Iztok ma nizke premije, ker je luzer? Na svojih galah nima sponzorjev, da bi dal višje premije. Z vsako galo gre osebno v minus in to ti veš, sm neki brezveze nabijaš zato kr si se naprčil proti njemu. Če bi on delal za svoj žep bi že zdavnej pustu tajski boks pa ga ni... Ampak ti pa sam se nasprotuješ. Prvo REČEŠ, DA JE GROF, KI KRADE BORCEM IN JIM DAJE 100 EVROV, POTEM PA SPREMENIŠ MNENJE PA REČEŠ, DA JE LUZER, KI MU DRUGI PROMOTERJI NE DAJO VEČ KOT 100 EVROV. DEJ ODLOČ SE KAJ BOŠ REKU...
Drgač pa vprašej Župevca, Rožleta in še koga kolk dnarja so dobil v Rusiji, na češkem in še na kakšni gali, ko so nastopal kot A- Klasa borci.
In kje se ti meni boriš fant moj razn v Italiji in Trbovlju?:D:D in tukaj ne dobiš več kot 500 evrov (ok, v italiji za kakšn 5x3 fight že mogoče).

"Ne se jebat ! Kake jaz tukaj berem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moji dvoboji naštimani ?????????????????
Dej si mal preberi par postov nazaj kaj sem navajal...pa ti bo morda jasno, ker se mi ne da spet pisat ene in te iste zgodbe...pač sledi malo temam !
Zato pa sem se jaz boril z svetovnimi prvaki ter evropskimi...in tej so bili naštimani...a vi pa se borite na veselicah, kjer so borci od Grimšiča, Cikatiča in Iztoka...in evo ti "svetska federacija" !
Saj bo prišla resnica ven...počasi ! Itak mi vemo...samo eni prekrivajo, naprimer ti ! "

Dej preber še enkrat kaj sm napisal. Če ti promoter zbere borca je to naštimano. Naštimano v smislu, da je izbrano. Mike Tyson je imel prvih 25 fightov posebno izbrane borce, za katere so njegovi meneđerji mislni da jih lahko premaga. Ko rečm naštimano, ne pomen, da je fajt v naprej zmenjen, ampak (še enkrat), da so borci zbrani. Naštimani niso: dvoboji za titule (kot sm že prej omenu) in pa amaterska tekmovanje (tle pač dobiš tistga k ti pade na žrebu). S KATERIMI SVETOVNIMI PRVAKI SI SE TI BORIL??? DEJ MI IMENA... Če boš rekel Šaka (pišem kao što govorim, kr ne znam italijansko) se ti bom smejal:D Ko ga je en (takrat še bogi) Posavec razvalu ko malo bebico v Trstu.
kar se tiče "svetske federacije":D:D:D a se ti poslušaš. dej pejt pogledat www.wbcmuaythai.com pa boš vidu kdo je vse v tem WBCju. kakšni borci so noter (večina iz K1 in k1 max) in kdo je šef (Jose Suleiman- Alfa in Omega boksa poleg smrada Don Kinga)


"Mister ! Rekel sem jaz Iztoku marsikaj u FACO na svetovnem v Bangkoku...!! In ga je tako zabolelo, da se je kr pobral v hotel brez besed ! Pa, če ima on jajca naj ti to potrdi !"
No ql:D:D povej ti men kdo je biu še zravn ko si mu "povedal marsikaj v faco in se je pobral iz hotela brez besed"! KDO JE TO ŠE VIDU IN SLIŠAL? Bom vprašal to osebo. Iztoka pa ne mislm sprašvat o tem, saj je tako bolje zate:D Kr, če bi se to zgodilo, kar si ti povedal (da si mu reku marsikaj v faco), bi... uf. Ne bi ti blo dobro:D in ti veš to:D:D tako da folku lahko prodajaš bučke. Če pa govoriš resnico ti pa bom pritrdil takoj, ko poveš kdo je bil še zravn.

"Jaz sem končal z njim in z Slo. zvezo...zame ste ena navadna bagra !
Kot sem že rekel, ne zgubljam časa z Loserji !"
Glih kar si ga zgubljal, ko tako neumorno trošiš čas name:d hvala, polaskan sem, oj presvetli Sandi Veliki borac in bodoči šampijon.

"Sam res si otrok"
sm ti reku, da prvo poglej sebe. In to je super, ko mi praviš, da sm otrok. Otroci so najbližje Nebeškemu Kraljestvu (Jesus said so).

"A dej povejmi samo za enega, kjeri bo rekel, da je iztok človek ??? Dej naštejmi enega, kjeri ni dolenjc z izjemo Gašperja in Rožleta, kjera bosta potrdila, da je obično govno in ti z njim v red ! "
Naštejem ti jih lahko sto sm to je itak otročje, če se bova šla zdj številke:D Dej povej mi samo enga, ki bo reku, da Sandi Borojević ni ganCi?:D:D Gašper bi biu ništa, če ne bi blo Iztok. Ne bi bil evropski prvak, ne bi pršu na nacionalko, ne bi si rešu par let življenja, ko bi lahko pristal v kakšni čuzi. To on ve in ti tudi. TUDI Iztok bi bil 70% manj brez Gašperja, ki je naredu ogromno za tajski boks pr nas in tle kapo dol njemu. svaka čast.

..."hecno OBADAT s takimi kurci, kot si ti !"
očitno si ti ta insekt, ko se "OBADAŠ":D SSKJ Sandi;)

Očitno te je tist moj post tako prizadel, da si se že kr hotu pobrat iz foruma, sm zgleda, da si se dobro zjokal pri očkatu in sedaj spet pridno kvasiš z velikimi besedami in idejami.
In prosu bi te, da ne blatiš svojega priimka Borojević, ker je bil Svetozar prevelik general, da bi mu taki posti kvaril ugled:D;)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ODGOVOR NA DRUGI POST:
"Dej mi povej kjeri klub nosi domov kolajne iz državnih, evropskih ter svetonih prvenstvih ???
Skorpion?"

Na državnih prvenstvih ma Scorpion največ zmag. to tud veš. razn leta 2004 je bla najbolša Dema.
Scorpion je dosegel naslednje rezultate na evropskih in svetovnih prvenstvih:
Gašper Cajner - Ep Španija 98' - 3. mesto (3 oz. 2 zmage, 1 poraz)
Rožle Jazbinšek- EP Praga 2004 - 3. mesto (1 zmaga, 1 poraz)
------------------------
Ostali rezultati kot si jih navedel- Jože, Stanka, Rožle na portugalskem pa še kdo. SO BOLJ REVNI. ZAKAJ? Ker, kot praviš ni bilo konkurence. to je res. Sm niti Jože, niti Stanka, niti Rože niso krivi za to. oni so dal vse od sebe in so si zaslužil medalje. Kolk pa so te medalje pomembne je pa druga stvar. In če si biu pozorn, teh rezultatov Iztok ni reklamiral preveč, ker enostavno nimajo kritja. Rečt pa da recimo Jože ni bil 3. pa ne more, ker je Jože bil uradno tretji. Zdj te pa vprašam: kaj mislš, da recimo kickboxing zveza ne dela isto? Stari, tud tam poznam ogromno tekmovalcev, ki so imeli to "srečo", da je blo manj nasprotnikov v njihovi kategoriji in so se potem lahko pohvalil z 2., 3. mesti. Pridš na državno v full contactu, nasprotnika nimaš in si avtomatski zmagovalec in državni prvak. TEGA V SZTB NI! Iztok ni NIKOLI za nobeno uradno tekmovanje (ala svetsko, evropsko prvenstvo) pisal nekih IZMIŠLJENIH BORB. Ker on ve, da so vsi rezultati objavljeni na netu in če bo napisal, da se je Rožle boril z ne vem Marokancem, Italijanom, Turkom in prišel v pol finale pa pol zgubil od Rusa, si bo sam rušu svojo kredibilnost in kredibilnost federacije.
No kaj ste pa vi dosegli? Ti si mel kao 21 borcev v kategoriji:D Zmagal si Špirka, ptem koga? in pol zgubu v 1/2 finalu. A nisi Eno kolo šel naprej brez borbe, ker je bila kategorija neparna? Mogoče se motim, popravi me. Sm nema veze, za razliko od tebe, ti bom jst čestital za uspeh. Jasko je na svetovnem naredu isto kot ti. eno zmagal, drugo zgubil in bil drugi! SVAKA MU ČAST. IN ŠE ENKRAT SVAKA MU ČAST. Mel je od vseh iz slovenske ekipe najslabše pogoje za trening in MU JE RATALO. Na evropskem je zmagal dva fighta in postal prvak. SPET SVAKA ČAST. DOBR SE JE BORIL. TODA NE POZABI, DA SO V POL-FINALU SODNIKI DAL ZMAGO RUSU IN SE JE POL IZTOK ČEZ CELO DVORANO DRU IN USTAVU TEKMOVANJE, SKLICAL KOMISIJO IN DOSEGU, DA DODELIJO JASKOTU ZMAGO! VPRAŠEJ JASKOTA. Vprašej Jaskota kdo ga je zrinu na TV (TPL ipd.)? Iztok. Drgač pa kot sm reku, Jasko ni NČ KRIV IN GA JE PO MOJEM MNENJU ŠKODA (še posebej zato, ker sva dobra kolega).


"Od države ne bo dobil niti kinte ! Olimpijski komite si lalko le sanja...morda bo muay thai v olimpijskem komiteju...sam ne z Iztokom v vodstvu ! So naslednje generacije malo bolj mudri od njega ! "
Če od države ne bo dobil niti kinte, ti ne odločaš, kr si premaleni igrač bato. že on je premali, da bi pršu not, kjeeeeeeeeeee si pa šele ti jadniče. Olimpijski komite ni samo olimpijski komite. Olimijski komite je vladna roka in če nisi not lahko samo sisaš sisu svoje mame, tako kot to more sztb. In tud, će Muay Thai ne pride v olimpijski komite se ne bo nč spremenilo. Trenutno ni v olimpijskem komiteju in mu gre čist ok (je najbolj popularen borilni šport v sloveniji za kar si tudi ti en mali delček pomagal).

"Pa če je Iztok že tak dec... naj poravna Gašperju Cajnerju tisti dolg za fight, kjeri šteje 2000 evrov !"
Kater fight? Iztok je Gašperju dal malo več kot 2000 evrov, če pogledaš celo stvar in isto kar sm gor napisal v zvezi z njim... Zrihtal mu je medijsko pozornost ipd. Sm pustmo Gapa. Gap je zelo dobro odboksal in odbrcal svoje. za slovenijo je legenda (prvi, ki mu je ratalo).


"Čaki, saj vse kar je napisal s tistim v red " v kapitalizmu ni poštenjakov"...to je že izkopirano in eden pomembnih argumentov za olimpijski komite oz. pismo, kjero bo tam namenjeno !
Pa zdaj naj še mal sere...ko misli, da je pameten !"
Kaj boš predal mojo anti-kapitalistično izjavo na OKS in oni me bojo obtožil, ker nasprotujem kapitalizmu, tako da me bojo poslal na Babno polje njive kopat?:D:D ne bit smešen fant. To je pomemben argument od NEIMENOVANEGA VIRA:d:d Bil si na sodišču (in veš kako si se reševal iz čuze v Italiji) in jasno ti je, da nekaj kar je nek Uhuru napisal ne pomeni nič v pravnomočnem smislu:D Tako da lahko rečem kar hočm in se poščijem na ekran in to uradno ne bo pomenilo nič:D

"Šele zdaj boste vidli hudiča v človekovi podobi in tisto kar sem sposoben naredit...!!! Nobenega spoštovanja do nasprotnika, brez usmiljenja...lomit, lomit in lomit skratka demolirat vse kar se nahaja pred mano !
Nato se vrnem v Slovenijo popljuvat vse tiste, ki se imajo za "fighterje" !!! "
PEOPLE TALK MUCH AND DO NOTHING. THAT'S ALL I HAVE TO SAY.

"Pa kje si ti Santos zdaj, pa ja že nisi odpeketal v Holandijo?"
HAHAHAHA, TO PA JE VPRAŠANJE TOPICA:D KO BO ON PRIŠEL V HOLANDIJO BO SMRDELO SAMO PO TRAVI IN PO NIČEMER DRUGEM :D
Sandi piši mi razglednico iz Amsterdama:D:D moj naslov pa je:
ASI TIRESEN
AVENIJA PRODANIH BUČK 3a
11000 NE KRADI
NOVČANIKA

#53 santos

santos
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 927

Objavljeno: 13. februar 2006, 19:30

xcivx xcivx xcivx Kaj tukaj berem, nesejebat.com ! :vragec:
Niti te ne bom citiral, ker tukaj bi bila le zguba časa, sem ti že rekel, navaden Loser si ! x;)x :palec:

Ok, najprej ti bom tako povedal glede tistega belega in zelenega !
Ne vem od kod tebi ta info, kar se tiče belega ? Očitno imaš burno domišlijo in iz same tvoje nizke inteligence uporabljaš
tako jadne ter nizke argumente, da se mi prav smiliš, kolk si boooooooooooooooooogi ! x:)x
Kar se pa tiče zelenega (Ganđa) !! To pa ti lahko povem javno, kar ne bo prvič in niti zadnjič ! Skadim vsaj enega na mesec, če ne celo dva 'jointa' ! :vragec: x:Dx
In kaj si s tem dosegel ????? :lol:

Ti mene za kradljivca denarnic ! xrolleyesx :lol: Pa kake nizke imaš, halo. :lol: :lol: :lol: Belo, lopov, kaj še...dej si izmisli še kaj...morda ti bo uspelo, da ti še aplavziram, majmune jedan, kaj si beden. Ni ti pomoči...dokazuješ le to, da tisti cigoti na dolenjskem presegajo daleč vašo inteligenco ! :lol:

Kar se pa tiče tistega o Jaskotu ! Te bom malce popravil ! In dvomim, da sem tebi sploh kej omenjal o tem, saj to sem le Mirkotu povedal in, če nisi to ti ta Uhuro !? Morda se motim, kar ni bitno. :o|o: Kljub temu dvomim, da je Mirko dak bebec... :inocent: da bi se spuščal oz. omenjal svojega fotra...ker lahko še veeeeeeeeeeeeeliko povem o tem elementu ! :vragec: Sam tako nisko se ne bom spuščal, vsaj tukaj ne ! x;)x

(Rekel sem to; Moti me, ko treniram, da Jasko daje balkansko oz. narodnjake na treningih, ker tako glasbo jo niti ne poslušam doma...kaj šele na treningu !)
To, kar si ti napisal, da sem omenjal muslimane in debile...je čista laž ! x;)x Kljub temu, ko ti j*** mater, očitno je tebi skurlo možgane ! B)

Moji naslovi oz. dosegi ! x:Dx
Najprej, da razčistimo o tistem, kar si ti rekel, bebec ! Meni ni odpadel niti en borec...saj je taka konkurenca v moji kategoriji..., da ni šans, da gre kdo naprej brez borbe in bi tebi predlagal, da si greš pogledat še enkrat vse rezultate oz. dvoboje v moji kategoriji !!
Prvi fight; Čeh, kjerega sem knokaldiral trikrat, kar pomeni=zmagal !
Špirka; zmagal po sodniškem odloku s 3-0 !
Izgubil z Maročanom, kjeri trenira na Nizozemskem oz. živi tam in je profesionalni svetovni prvak, kar ti hočem povedat, da je takrat imel že preko 70 pro. fightov !
Kljub temu sem ga obvladoval in celo več, lahko bi ga premagal, sam na mojo nesrečo sem imel težave z želodcem, ker sem si ga prehladil s hladno vodo...sam ne bom o tem, ker me prav boli kurac kaj si vi mislite ! Že sam Maročan, ki je nato nabil v finalu francoza za kjerega so imeli, kot favorita...sam maročan je pokazal, da pro. fighti delajo izkušnje in je s tem potrdil, da je pravi fighter z naslovom pro. ter amaterski svetovni prvak (Salmani)! x;)x
Slednje; v kutini sem zmagal, kjerega sem v polfinlau nabil s 3-0 hrvaškega pro. evropskega prvaka...imena ne bom iskal...pejdi pod wako...in tam ti bo vse pisalo, ker niti nimam časa...me čaka kolega, grem skadit en joint ! x:Dx

Slovenian Open niti ne bom omenjal, ki je brezveze...tam sploh ni pravih borcem...(pro.fighterjev), saj so sami amaterji...kjer sem jaz prvega osvojil, ne...al boš tudi tukaj rekel, da ni res...al kako že...! Slednjega sem izgubil z Špirkom, kjeri mu je bil sretan dan...saj mi je Jasko tik pred fighti zaprl roko z vrati od kombija...kljub temu sem se šel borit...kar ti govori brez desne roke, saj sem imel vse prste polomljene ! x8Dx

Pol pa bom še ene dve, kar se tiče Gašperja...ko me že vlečeš za jezik ! x8Dx
Aja, pa še o olimpijskem komiteju ter...kaj še... xscratchx no no...saj bomo, vse v svojem času ! x;)x
Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

#54 santos

santos
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 927

Objavljeno: 14. februar 2006, 01:16

x:Dx Kje smo ostali ?

Aha,
moji rezultati in tvoja (vaša) foušerija ! :vragec: x:Dx
Ne vem, če si slišal za tisti primer (edini), ko sem jaz poklical Iztoka za se borit na državnem prvenstvu (moj prvi fight) !? xDDx Najprej nisem imel kluba za kjerega bi se moral borit...in sem mu rekel mojo situacijo, pač ! Tipu ni bilo nič jasno...samo to je rekel, 'če hočeš...nasprotnika imam (Skorpion gym)' ! :vragec: Vedi, da za ta fight sem sam treniral ( vreča in tek ), fokuse in sparing partnerje pred tem fightom nisem videl v življenju ! x:Dx Na državnem sem tega vašega elementa deklasiral...(baje ga je Iztok pripravljal, tako kot psihično tudi tehnično/fizično) ! :fiju: x:Dx
Sledil je world cup v Nemčiji (Kempten-Durah) ! Saj sem naredil par treningov pri Iztoku ter s fanti iz gym-a ! Tam smo delali mal fokuse in sparirali...(glede nato, ko jaz spariram delam z glavo...ne pa tisto...jaz te bom premagal na sparingu (nabijat itn.) Sam to je že višja inteligenca...in ti tega ne bi dojel...nikoli ne boš ! x^x
V glavnem smo šli vsi z "reprezentanco" (Jože-Rožle-Mađarević-Hari-Sašo in še jih je bilo), v glavenm jaz sem vzel moj avto in curico, ter peljal tri fante iz Dema-Mengeš (Mađarevićev gym) ! Iztok je peljal svoje dečke... Smo se pripeljali v Nemčijo...prespali, naslednje jutro se že začenja turnir. Ne bom se spuščal v detalje...v glavnem vsi zapored so popušli v prvem kolu, razen Mađarevića , ki je izgubil z mojim nasprotnikom, kjerega sem imel v finalu po njem, v drugem kolu ! Jaz sem edini naredil tri fighte ter prišel do finala in izgubil za kocino prvo mesto ! Ne boš verjel, fantje so me bli tako "veseli", da se jim je vidlo po faci že iz ringa, tista foušerija !! xrolleyesx Kljub temu sem si mislil svoje. Kaj češ, pozitivci vedno zmagamo, kakor koli obrneš !
Veš, da vse stroške sem kril jaz in si celo plačal spanje za eno noč in takoj po fightih, cel polomljen sem vozil nazaj v Slo. (Ljubljana) ! Dečki pa so lepo spali...hehe...pohvale pa so padale iz strani fantov pa Iztoka, kako le zmorem naredit tri fighte in celo prevozit "pol evrope"... V glavnem že po prvek stiku...mi je bilo jasno s kako gomilo imam posla ! Kljub temu sem si rekel, da ni panike...bom potrpel dokler si ne naberem izkušenj...nato odjebal cel sistem, ker z negativci jaz ne sodelujem ! In to mi je tudi uspelo ! Zato pa sem najbolj iskan slovenski borec (atrakcija, kar vi ostali fantje tega nimate, niste nič posebnega)...pa na svetovnem so mi prišli večina promoterjev čestitat osebno ter mi dajali vizit kartice v roko ! :lol: Zdaj dojemaš moj interes, kar se tiče tega svetovnega...kolajna je bil samo eden mojih dokazov samemu sebi, da sem (nekdo) ! Pa Iztok ni mene klical, obratno, jaz sem ga in mu kao "obljubil" nadaljno sodelovanje v muay thai-ju ! :zoro: Kar ti govorim..., da kako je on mene izkoriščal...tako sem jaz njega...s tem, da se je meni dosti bolj izplačalo ! :palec:
Mister,
podcenjuješ mojo inteligenco !! Zdaj sem ti nekaj rekel, kar dvomim da je sploh Iztok dojel mojemu interesu...itak, da ni! B) Zato si pa ti, da mu boš malce odpru oči !? xrolleyesx

Tisto, ko si omenjal, da, če ne bi bilo Iztoka ne bi bilo Gašperja. xrolleyesx Le samo to ti bom povedal, kar veš tudi sam, ko se je Gašper boril...je bilo v dvorani več, kot dva tisoč ljudi ! Danes na njegovih Galah v dvorani ne presega številko 100 gledalcev ! Zakaj ? Ker folk vidi/začuti prave borce (klase) !! In Gašper je bil !

Kar se pa tiče tistega fighta, kjerega si omenjal (za evropskega prvaka in tisto evropsko), ko ni še bil na Tajskem ! Ti bom tako povedal, sam Gašper mi je rekel, če ne bi imel srca...ne bi nikoli tega dosegel, saj Iztok do včeraj ni vedel, kako zgleda muay thai ! x;)x

Kar se pa tiče tistega, ko sem Iztoku povedal svoje njemu v faco...je bil Jasko prisoten in Dejan Otrin ! x;)x
Pa kaj ti misliš da se jaz bojim Iztoka, kot ti (vi) ! Saj vidim, da iztok vas dirigira, kot marionete, kar on reče vi takoj kimate z glavo, kot eni pepčki :lol:
Do kam smo prišli, hej...hahaha

Ne da se mi več...nisi mi pomemben, že s tem, ko sem ti dal le kocino moje pozornosti sem se že spustil preveč nizko ! xrolleyesx
V glavnem vabim tebe & CO na ogled mojega naslednjega fighta, ki se bo odvijal v Trstu, kjerega bom imel poleti, kot test za http://www.superleague.com z enim od teh borcev !Ne pozabit sporočit še ostalim (Iztoku) :palec:

Nato sledi 5. decembra, če bo šlo vse posreči...kraljev roj. dan na Tajskem, ko ti dobro veš kaj in kdo se bori na teh prireditvah !! :vragec:
Itak pa vmes imam še toliko ponudb na Nizozemskem in Franciji, da glava peče ! B)

Mr.
pusti stat...ko niti ne veš s kom se meniš.
Zdaj pa bodi tak mudonja in daj svojo fotko gor, da vidimo kdo in, če boš stal za tvojimi besedami v javnosti, kar dvomim, ker si ista pičketina, kot ostali doli...in ti meni o hinavcih ! :lol:
To pa še nobeden v življenju mi ni rekel "hinavec" !!! :lol: Tapravi mi je to rekel ja. xrolleyesx

Že s tem, ko si si vzel tolko pri srcu to temo in začel žalit ter lagat...govori vse o tebi, (to pa veva jaz in ti, kar meni veliko bolj pomeni, kot pa mnenje drugih, kjeri ne vedo resnice).

Uživaj(te) Loser(ji). xcivx

Takole če dovolite;

Uhuru, dej se potrudi pa mal uredi citiranja, ker ne vem, kaj je kdo pisal in na kaj kdo odgovarja pa me diskusija zanima.
Matteo Sciacca je v kategoriji v kateri nastopa(tam okol 70kg) najboljši italijanski fajter, boril se je z Zambidisom, Lam Songkramom, Po saijem, Yodeccho,Sanon wong suanom in ostalimi kar velikimi imeni svetovnega prizorišča, drži, da je nanizal v glavnem poraze, vendar gre za precej pogumnega in srčnega borca. V Italiji ga imenujejo pit bull.
Toliko od mene če sem se pa zmotil me pa prosim popravte x;)x


Drži kar se tiče Sciacca ! :palec:
Kljub temu, trenutno najbolj aktiven oz. najboljši od italijanov je Roberto Cocco ! x;)x Eden mojih bodočih nasprotnikov v tej ligi: http://www.superleag...ails.php?id=100
Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

#55 santos

santos
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 927

Objavljeno: 14. februar 2006, 02:25

Uhuru

tam kjer se jaz borim...se borijo imena, kot so Pramuk, Farid V.,Yodecha, Kaoponlek, Sackmongkon ipd. B)
http://www.ilguerrie...5/trieste05.htm
http://fr.muaythaitv...ws.php?s_id=151


Tukaj pa si preberi mal več o meni in svetovnem prvenstvu...! Kljub temu dvomim, da boš kaj razumel...! :inocent: ;)
http://www.ilguerrie...05/trieste6.htm

Ponavljam xrolleyesx Do zdaj, kjer koli ste se borili v tujini, oz. se na sedanjo generacijo...in mojo (izjemoma mene), ste vedno dobili po tintari, tako kot Župevec in podobni v Rusiji al kjer koli že !
Večina promoterjev delajo šow biznis z (svojimi) borci (doma) in Iztok je eden teh ! Ko sem se oziral na naštimane fighte...sem se oziral v to smer >>dogovor med promoterji...'vedno dajo borce C klase...a vi kao doma A klasa ! xg:Dx
Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

#56 santos

santos
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 927

Objavljeno: 15. februar 2006, 20:12

Santos daj pet :palec: xokkx xokx
Sam nauči te Italijane da pišejo pravilno tvoj priimek, pa sej ni tko težak x:Dx

Evo ti pet x:Dx :palec:
Saj niso samo italjani...so tud drugi in celo enkrat se je to pripetilo v slovenskih novicah... ! :o|o:
V glavnem na tem fightu ni dodal še eno malenkost...to, da sem imel vročino skoraj štiridest in to štiri dni pred fightom...! xrolleyesx
Zato pa je bilo le tistih 10%... x:Dx
Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

#57 daki

daki
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 1

Objavljeno: 21. februar 2006, 18:18

Lep pozdrav sem Darko (daki) in zanima me ali mi lahko kdo pomaga.Zelo si želim trenirati muay thai vendar sem iz Maribora in tukaj nimamo borilne veščine te vrste razen kickbox ki pa me ne privlači toliko kot muay thai tisti ki trenirate muay thai me boste razumeli.Zelo bi mi pomenilo če bi mi kdo znal pomagat oz. me usmerit k temu cilju hvala

#58 santos

santos
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 927

Objavljeno: 22. februar 2006, 00:56

Žal, kot veš na štajerskem muay thaija ni...zato ti ne morem dosti pomagat, le nasvet ti lahko dam, kjerega sem se tud sam držal...pojdi, če lahko v lj. ali kaki bližini, kjer se nahaja kak gym, kjeri prakticirajo muay thai ! Dolenjska (Krško-Novo Mesto), Notranjska (Trebnje-Domžale-Ljubljana), Primorska (Lucija-Izola) ! :sori:
Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

#59 santos

santos
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 927

Objavljeno: 22. februar 2006, 01:08

V Grazu imajo tudi en gym, sam ne vem naslova, sicer imate v Mariboru, enega borca s kar solidno K1 prakso, ki pa izhaja iz wing chuna Daniela Marholda
Če ne pa kot pravi Santos pot pod noge pa v Lj, čeprav, bi ti jaz vseeno svetoval, da probaš v tujini.

BTW zakaj ti kick boxing ne odgovarja?


:inocent: Ker Kick Boxing ni borilna veščina ! x:Dx

Joke x;)x :palec:

Tud mene to zanima...pač, zakaj Kick...ne ! x:)x
Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

#60 santos

santos
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 927

Objavljeno: 22. februar 2006, 01:16

Mislim bolše to, kot pa kaj druzga, potem pa prešaltaš ko imaš priložnost, a ni tako x:)x

Tako je ! :palec:
Saj sem to pot dal skozi...in mu lahko predlagam, da je ta najboljša !! x:)x Saj v muay thaiju ti ne bo nobeden dal box tehnike...razen, če ni iz te šole (trener) ! Muay thai se bolj bazira na kicke, kolena in komolce...kljub temu, če dojameš muay thai...si lahko zelo nevaren tud s to tehniko, kar je do zdaj le redkim uspelo...izven tajske kraljevine ! x;)x
Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

#61 fowler9

fowler9
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 6

Objavljeno: 22. februar 2006, 18:48

Lep pozdrav vsem skupaj! Prov žal mi je, da vidim, da se tukaj kregate vsi skupaj... poznam tako Sandija kot Jaskota in tud sam sem v tajskem boksu že dolg časa in moram rečt da res dobr poznam zadeve tuki... kar se tiče obeh fantov lahko sam rečem, da sta oba uredu, oba mata svoje posebnosti ampak zavedat se mormo, da je glavni problem v Zvezi! Problem je v Iztoku... tip je taka gluma, tak izkoriščevalec in kar neki obljublja... nekaterim je baje zrihtal že ne vem kok fajtov, nekatere pač pozabi, ker niso iz NM, Krškega al pa Trebnjega. Edin prov je to, da je Jasko iztopu iz zveze, ni pa mi jasno zakaj mu ne sledi še Dema in Sašo (Khun Kao)... da bi fanta mal postavl na realna tla!!! Gre se enga promotorja in najboljšim borcem v Slo ni sposoben zrihtat borb!! Ne rečem pa da nima velik zaslug, da se je vse skupaj v Slo začel tud zarad nega ampak zdaj se mal boji, da bo vse skupaj zgubil... in tudi izgublja!

Kar se tiče fajta med Mirkom in tistim Nemcem(Murat) za naslov... ta nemc ni treniral 6mescev pred fajtom in so ga dobesedno pobral iz ulice-- reku mi je Murat... Mirko ima nesporne kvalitete ampak očka mu rihta lahke borbe... v tujini je drugače in tam se res treba fajtat!!!

Zadnje dobro tekmovanje je bilo v Volčji dragi, zanima me zakaj nč ne organizirate tuki na obali... baje, da bo neki... vsaj upam!!

Lep pozdrav vsem skupaj

#62 fowler9

fowler9
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 6

Objavljeno: 23. februar 2006, 13:20

Ne sem Ljubljančan... treniral sem pri Khun Kao... imel sem 3leta premora in zdaj spet treniram neki nazaj... sem bil pa skoz zraven tko, da dobr poznam zadeve... Vem, da je tist Sandi, a te lahko vprašam kdo si ti? Ker če si dost v tajskem boksu se sigurno poznamo...

#63 fowler9

fowler9
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 6

Objavljeno: 23. februar 2006, 13:47

iz kje pa si?

#64 fowler9

fowler9
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 6

Objavljeno: 23. februar 2006, 13:53

Jaz tud trenutno živim na obali v KP ker študiram tukaj... potem verjetno poznaš tud Pupovca? A kaj poznaš kickboxerje tukaj na obali?

#65 fowler9

fowler9
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 6

Objavljeno: 23. februar 2006, 14:08

tko k je reku Sandi... ne moreš trenirat sam muay thai-ja... jaz tuki neki sam probavam na obali z individualnimi treningi, potem se vsake tok časa pridružim kakšenemu kickbox treningu v Semedeli, pa danes tuki nekje v centru Kp je neki tko, da si mal sparingov naberem... ne vem baje boks v kp ni več tok kvaliteten k je bil včasih... kje se da še kaj pametnega trenirat... pa v poštev pride samo kp in mogoče izola, ker pač nima avta, da bi se v Lucijo peljal Jaskotu... drugač kar pa se tiče Pupovca... treneru sem z njem v Lj, smo kolegi in je res pravi fajter, ker je vse nekaj časa podredil temu!! tko da pomoje je najboljši fajter v svoji kategoriji... želim si, da bi Rožle Jazbinšek dobil malce kg, da pade v kategorijo od Perota in bi znal bit zanimiv fajt:)) ki ga bo sigurno dobil Pero:))

#66 fowler9

fowler9
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 6

Objavljeno: 24. februar 2006, 12:09

Hvala ti za nasvete... sej mam že tko al tko 4krat na teden trening na kakšnem treningu in potem še individualno za kondicijo... pa sem itak čist zjeban x:)x ampak itak je to del vsega skupaj... če nekaj delaš delaš na polno x8Dx ne vem škoda, da ni kakšnega konkretnega boks kluba tuki v kp, ker bi mogu mal roke natrenirat... drugač pa sej bom reku sandiju za kakšen trening ampak moram sam pridt noter, ker drugače je to izguba mojga in njegovga časa!! kakšna je to borilna veščina k ti treniraš???

#67 santos

santos
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 927

Objavljeno: 27. februar 2006, 08:11

Legenda muay thai-ja ! x;)x

Ramon Dekker - The Diamond
Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

#68 santos

santos
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 927

Objavljeno: 28. februar 2006, 14:23

Ja Dekker je strašen :palec:

Škoda, samo, da se je podal v PRIDE na stara leta, jebiga keš je keš

:o|o: Ja sej, kr neki...ena taka legenda, da si gre sfukat tisto (spoštovanje-ne iz moje strani x;)x ) za kr neki denar ! Čeprav on pomojem nima probleme s kešom...(sodeluje z Golden Glory Gym in ima dva svoja Gyma v Bredi ter Amsterdamu), tukaj so mu japonci dali eno tako opcijo za show time...v stilu "te pozna cel svet...dej ti mal za nas nared še kak fight" !? :o|o: Saj cool, če mu sede...sam jaz kaj takega si ne bi nikoli privoščil...da me en klinac od Genki Sudo premaga, ko vem, če bi bil v pravih letih... :vragec: !!! :V:

Kljub temu je naredil le dva fighta po pravilih MMA...pa en fight v K-1 max, kar po mojem bo tukaj ostal...saj njemu ležijo stand up fight-i ! :palec:
Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

#69 santos

santos
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 927

Objavljeno: 28. februar 2006, 20:46

Ja se strinjam s vsem kar si napisal, baje so mu ponudili 100.000$ kar ponavadi dobijo tisti v samem vrhu kot so Fedor in Minotauro, Dekker je resnično špica, brez napake, perfekt strojček za mletje.

On in v težki kategoriji K1 pokojni Andy Hug sta moja borca številka 1

:eek: Nisem vedel, da so mu toliko ponudili za ta fight !! :palec:
Pol pa jebeš ponos... :vragec: :fiju: x:Dx

Veš, da Ramon Dekker je na nek način spremenil stil muay thai-ja oz. ga okrepil z box tehniko ! x:)x
Dokler ni on prišel na tajsko se borit....tajci niso imeli tri čiste o klasičnem boxu, danes pa imajo veliko prvakov v tej bor. veščini. :palec:

Zato ga ima(mo)jo za legendo muay thai-ja oz. bojevnika !

Dekker vs Sakmongkol
Ramon Dekker: Tukaj mu je počla lobanja, zato je predal ta fight ! Tajec eden najjačih svojih časov.
Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

#70 santos

santos
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 927

Objavljeno: 28. februar 2006, 21:15

Veš kako to gre pri Japoncih, povabili so Dekkerja, da se gre borit, ki je fant bil že malo iz forme, sedaj uči in vodi seminarje in se bolj malo bori, pol ga pa namamijo v ring MMA a da tip sploh ne pozna pravil, in to proti dvema japoncema, ki sta na vrhu MMA v tej kategoriji, seveda tip po par minutah zakleenjen na podu, pa onda kao glejte kok so MMA superiorne :sori:

Isto tako so naredili v K1, boksarske penzionerje pokličejo v ring, da se pol reče glejte kako boks ni efektiven, sam jih je Botha skor mal zjebal hehehe


:o|o: Japonci :xx!:

Glede nato, da je Dekker kar se tiče zdravja oz. kolena...itd. totalno down ! Praktično mu je ne mogoče pridet nazaj v neko formo...! Že, ko je imel fight z Simsonom je imel probleme, po tisti operaciji kolena, zato pa je zgubil, in to oba kroše drug drugemo, da sta kr skup padla KO ! x:Dx

p.s.pred leti sem spoznal očeta od Ramona na Tajskem. x8Dx Kaj ni imel eno curico (nizozemko) mojih let s sabo...! x:Dx :palec:
Je gledal mene pa enega švicarja, ko sma sparirala...in pogledam fotra od Dekkerja...hahaha...se je začel režat v stilu...od kod se je pobral ta švicar. hehe
Legenda tud foter :D
Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

#71 rocky

rocky
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 3

Objavljeno: 2. marec 2006, 22:56

Zdravo santos! x:)x Vidim da si se kar razpisal... No saj je treba tudi te stvari dati enkrat na dan. Bral sem nekaj malega. To o promoterjih in teh sranjih ki se dogajajo v Sloveniji je pa sramota razgljabljat. DA NEBI GDO MISLIL DA SO TO SAMO PRAZNE BESEDE VAM OZIROMA SANTOSU TO POTRDIM IN STOJIM ZA NJIM ,KAR PRAVI U ZVEZI V SLOVENIJI. LEP POZDRAV VSEM SKUPAJ IN JAVI SE KAJ STAR TAJC DA SE ZMENMO GDAJ GREMO SPET DOL.PA SE TO. DOBRO DA SEM ŠTAJERC NE PA DOLENC. LP ROCKY

#72 rocky

rocky
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 3

Objavljeno: 2. marec 2006, 23:05

Kaj veste da gre MIRKO na K-1 Max????

Lepo ne? lep pozdrav

#73 piratovic

piratovic
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 2

Objavljeno: 13. marec 2006, 21:44

Najprej lep pozdrav vsem skupaj. Veliko zanimivega sem lahko tukaj prebral o Vorkapiću in kar zanimiva mnenja imate. Vidim, da vas nekaj tudi trenira, zato imam par vprašanj. Tajski boks treniram malo več kot 2 tedna tako, da me zanima če kdo ve kako bi lahko jst doma treniral in če ima kdo kakšen nasvet.

#74 rocky

rocky
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 3

Objavljeno: 13. marec 2006, 21:54

Ce si v blizini Brezic alo Krskega se lahko oglasis v TBK Brezice pa ti bomo pomagali in naredili malo program trningov in pokazali osnovne tehnike tako ,da bos lahko malo trenirala tudi sama doma.

Treninge imamo vsak dan od 17 do 19h v Fitnes centru ARENA v centru Brezic.

Lp trener: Rozle Jazbinsek

#75 seal

seal
  • Lunatik
  • Št. objav: 6 688

Objavljeno: 13. marec 2006, 22:19

hmmmmm ;) glede na komentarje, vidm da je Santos na veliko višji ravni inteligence kot pa njegovi "muay thai" kolegi...

Santos ne daj se! :vragec: x8Dx
honor and respect




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0