Na kamnu ga je teba "žgati" , ker pod Sončnimi Žarki pridobi Dodatno - Moč

lp + #
Objavljeno: 17. september 2012, 05:15
Objavljeno: 17. september 2012, 07:55
manj seksa
![]()
čisto razočarana, res
Sicer pa -berem pač- pri vsem trudu zgoraj naštetih, ste na koncu izgubili bistvo -Jezus pravi, da morajo angeli vode, sončnih žarkov in zraka zdraven sodelovat...
ve pa bi kar v pečico z njim. Se mi zdi, da pri nekaterih stvareh bližnice odpadejo. Kar na kamen z njim. Toplo vreme ste pa malo zamudile:))
Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat
Objavljeno: 17. september 2012, 08:01
Ja, To Je Prvotni-tapravi Kruh za Ljudi - Človeštvo .
Pa Graham Moka more bit' , tista z Otrobi .
Objavljeno: 17. september 2012, 10:11
Nič ni graham moka z otrobi, to je klasčen polnozrnati kruh. Za esenski kruh ni moke, cela pšenična zrna se najprej namoči, nakali in potem zdrobi in oblikuje v "kruh"
Objavljeno: 17. september 2012, 10:16
Ma kaj pa Bojante ve, seksa je itak več, saj ni televizije in računalnikov. Pa na ogenj je pozabil ne vem kako bi se on grel pozimi brez bejbe in še ognja, z božjo enrgijo najbrž, dokler ne bi zmrznil.
Pri esenski poslanici je podnebje mal drugačno kot tu, Bo šel pač kruh v sušilnik, me pa na sonček po energijo, da se izravna.
Objavljeno: 17. september 2012, 10:30
Sem pa to z moko dal kot možnost hitrejše priprave , da ne namakaš ceeelo noč , lažje "zamesiš", itd .
Objavljeno: 17. september 2012, 11:27
No, glej, ti se na Heliopatijo prav nič ne spoznaš, zato ne razumeš Bistva Žarčenja z Soncem .
Da ni televizije in čarunalnikov ? To tudi nevem če drži
![]()
Lp + #
Objavljeno: 17. september 2012, 12:59
Sicer pa -berem pač- pri vsem trudu zgoraj naštetih, ste na koncu izgubili bistvo -Jezus pravi, da morajo angeli vode, sončnih žarkov in zraka zdraven sodelovat...
ve pa bi kar v pečico z njim. Se mi zdi, da pri nekaterih stvareh bližnice odpadejo. Kar na kamen z njim. Toplo vreme ste pa malo zamudile:))
Life is like a game...play it...
Objavljeno: 17. september 2012, 14:28
Jezus prilagaja "šolsko snov- recepte" potrebam časa in miselnosti ljudi...Danes pravi, da lahko damo tudi v pečico ali sušilnik, zraven pa kakšne molitvice ala Oče naš in sodelovanje angelčkov se bo pričelo...za sončne žarke pa laqhkjo uporabimo eno ogledalce usmerjeno v pečico (kao odboj sončnih žarkov) in energije sončka bodo vseeno prišle do kruhka...
Objavljeno: 17. september 2012, 14:33
Napisal si v prejšnjem postu, brez elektrike, pol ni tv in računalnikov.
Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0