Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Marihuana kot zdravilo


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
211 komentarjev na to temo

#126 didl

didl
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 134

Objavljeno: 27. december 2005, 17:38

Je odlično zdravilo za ljudi,ki so napeti in obremenjeni.Vsekakor sprošča,ima pa kontraindikacije kot so ohlapne mišice,zaradi čigar na stara leta starejši ljudje ne držijo vode in blata,halucinacije,ki hudo vplivajo na ljudi,ki so psihično bolni---predvsem pa je najlsbša možna varjanta za bolnike s shizofrenijo,baje celo zbudi "spečo" obliko,če je v človeku in mogoče nikoli ne bi izbruhnila!
DIDL-DADL-DOO

#127 maticml

maticml
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 353

Objavljeno: 3. januar 2006, 09:48

Meni ganja pomaga za nekaj časa odpravit bolečine v vratu, ki imam kronične zaradi poškodb. Slabost je le, da ves čas pojem pa zeham.

Za letošnje novo leto (hmm čuden izraz), smo s prijatelji šli kadit domačico in so nas "alkoholno" usmerjeni kolegi, ki res pijejo ko nori, gledali kot največje narkomane in zadetke.

Kako lahko v Sloveniji obstaja tak odpor do marihuane in taka strpnost do alkohola?
Sem takšen, ker sem živ.

#128 Alice in Wonderland

Alice in Wonderland
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 95

Objavljeno: 3. januar 2006, 15:33

:kulgreen: :kulgreen: :kulgreen: :kulgreen: :kulgreen:

normaliziranje ekstremnonsti med dvema svetovoma je že vsakdanja!

Učinki marijuane so nerazumljivi za nekoga, k žvi v današnji povprečni družbi.

Res, da ima velik negativnih psihičnih učinkov, k te odmaknejo od dogajanja/ ali obratno FUULLLL!! povežejo.

So obdobja lifa, k je Sv. Shiva najboljša& najprimernejša družba. V obdobju, k se ločš od folka, ter se spoprijateljiš s samoto in tišino...

Prisluhniti njenemu namenu, ki ga izvaja s tabo je sila težko delo, ker je hrana bogov. In če ne segaš bogovom vsaj do kolen jo lahko pobrišeš!

Če pa izkoriščaš njene vrline, ti pa vrne prej ali slej. Z rahlo obliko shizofrenije al pa otopelostjo ter apatičnostjo.

Sej smo vsi že pogorel pr njej... Padam že dobrih 6 let.. Sam pa tud letam med oblaki zarad nje.. K poham na vsakih par mesecov mal & učinkovito.
xsmx :onfire: :hepko: xsmokex

Pa bodo letel kritike na to objavo, pa pomisleki na mojo zmedenost ter nedoraslot..
SAm k mi trenutna marijuana duševno pomaga, da se prebijam čez letošnje zimo, k ma v predelavi celo preteklo leto..........
xyesx xyesx :kulgreen: :kulgreen: :kulgreen: x^x

Sleeping with Andy Warhol!

#129 carpe_diem

carpe_diem
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 4

Objavljeno: 3. januar 2006, 19:46

Trava, kot zdravilo, meni absolutno pomaga pri odpravi migrenskih glavobolov...
Zdravnica mi je dala že veliko različnih tablet in nobena mi ni pomagala... Vedno bruhanje in močni glavobol... Ampak odkar sem odkril čudežno rožco, teh problemov nimam več :) Čim se pojavijo simptomi migrene, si enega zvijem, ga v temi pokadim, malo počivam in to je to! Enkrat me je že rešilo da sem lahko šel bordat, čeprav je migrena začela kazati znake, a sem jo ubil in preživel lep dan na smučišču!!!
Drugače pa mi tudi pomaga pri nočnem risanju, kot kakšen stimulans, vendar le v primeru če točno vem kaj moram risati, ker če ne potem preveč razmišljam kaj bi in tk naprej...
Tako da se mi ga splača vzeti namesto tablete, in poživilnih sredstev...

le izkoriščati se ne sme matere narave ;)

#130 Alice in Wonderland

Alice in Wonderland
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 95

Objavljeno: 4. januar 2006, 01:53

crtanje & marijuana xokkx xg:Dx
men uspe celo svoje sanje v 3D tehniki zrisat k me na hard poka :kulgreen: .. takrat sem najsrečnejša xribax
Sleeping with Andy Warhol!

#131 free rider

free rider
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 5

Objavljeno: 8. avgust 2006, 09:03

SVETO PISMO
PRVA MOJZESOVA KNJIGA(GENEZA)
1 ZAČETKI SVETA IN ČLOVEŠTVA
1(29-30)
Bog je rekel:
˝Glejta,dajem vama vse zelenje s semenom,ki raste po vsej zemlji,in vse sadno drevje,katerega sadje nosi seme.Naj vama bo v hrano.˝ xrolleyesx

#132 butl

butl
  • D član
  • Št. objav: 4 671

Objavljeno: 8. avgust 2006, 09:37

Trava, kot zdravilo, meni absolutno pomaga pri odpravi migrenskih glavobolov...
Zdravnica mi je dala že veliko različnih tablet in nobena mi ni pomagala... Vedno bruhanje in močni glavobol... Ampak odkar sem odkril čudežno rožco, teh problemov nimam več :) Čim se pojavijo simptomi migrene, si enega zvijem, ga v temi pokadim, malo počivam in to je to! Enkrat me je že rešilo da sem lahko šel bordat, čeprav je migrena začela kazati znake, a sem jo ubil in preživel lep dan na smučišču!!!
Drugače pa mi tudi pomaga pri nočnem risanju, kot kakšen stimulans, vendar le v primeru če točno vem kaj moram risati, ker če ne potem preveč razmišljam kaj bi in tk naprej...
Tako da se mi ga splača vzeti namesto tablete, in poživilnih sredstev...

le izkoriščati se ne sme matere narave ;)


Zdej, Carpe_diem, mislm, jst sem samo en butl in se na travo ne spoznam glih, sem pa pomislu na tole.

Zakaj si si ti izbral migreniranje in ne kej druzga? Ja, lahko da maš kakšen tumor v možganih ampak ga najbrž nimaš a ne, verjetno si bil pr dohtarjih in so to možnost izključili, če pa nisi bil, pol pejt. No in če ga nimaš, spet, zakaj si si izbral migreniranje za svoje vedenje? A si se to kdaj vprašal?
Migreniranje je zlo učinkovito vedenje, s kterim zatreš jezo do take mere, da ne bi seb al pa ktermu kej naredu, a ne, ker ti vzame vso energijo u nulo. Trava ti pa tolk spremeni tvoj podzavestni miselni tok, da se telesu ni treba odzivati nanj z izbranim vedenjem, to je migreniranjem /kar bi lahko bil dodatni pokazatelj, da je migreniranje tvoja izbira in ne posledica bolezenskih sprememb v telesu/.
Bi se blo mrbit dobr vprašat, kaj je tisto, kar te navdaja s tako jezo /odnosi s starši, nesprejetost, zloraba, kej druzga mrbit/ in izbrat kako drugo vedenje.

Sem pomislu...kva pa ti mislš?

butl
xsrcx
Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

#133 misko76

misko76
  • ŽeČistoDomači
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 248

Objavljeno: 8. avgust 2006, 15:08

A mi lahko kdo posreduje kakšne recepte... k jst še tok nimam pojma kaj bi se dal uporabit (vršaki ali perje) in to kam v mleko, iz mleka, za na kruh namazat xnckrivx .... Lahko tut na OS :inocent:

Jaz osebno ce sem kdaj kaj kuhal iz ganje sem najraje nardil maslo. V bistvu zato ker ga lahko za karkoli uporabis.

Kuhanje v mleku odsvetujem, ker moras stalno bedet nad njim, da ne gre cez lonc.
Predlagam kuhanje v vodi. V vodo das maslo in perje (loh tud skuno) in na ogenj.
Men je najlazje na elektricnem, kr mam nastudiran da na 3 ne bo nikol voda pr velikosti lonca zavrela. Ce voda zavre unicujes THC.
V bistvu nastimas na minimum, tm okol 70 stopinj je lih fajn in prides vsake tolk mal pomesat. Pa pazit da vode ne zmanka.
Jaz obicajno kuham 30-45min, kr se je izkazalo za cist dost.
Pol je iz vode tud lazje ozet perje. Jaz vzamem gazo in vanjo zavijem perje iz lonca in v isti lonc stisnes kr se da. Pol das v hladilnik al zmrzovalnik, da se na vrh nardi skorja.
Lazje je tisto zeleno skorjo - maslo pobrat, ce je ozka posoda. Vcas sem tud pretocil vse skupaj kr v platenko, k sem jo na vrh oderzal, da je bla res debela skorja.
Voda pobere slabe snovi, maslo pa dobre.
Fajn je voda za kuhat tud ker tist "zanic" okus z vodo vrzes stran. Mleka pa ne smes metat stran, kr je tud nase neki navleku.
Aja pa pozabu sem ze kero maslo. Ni vseen a je rastlinsko ali zivalskega izvora, en bolj nase veze. Pomoje ce mlek nase veze je bolj maslo zivalskega izvora.
Najbolj je it na kak forum od konoplje, je ful receptov in navodil.

No ko mas pa maslo pa loh z njim delas kr ces.
Kr direkt na kruh, na njem speces jajca, nardis palacinke, sladoled... skratka neomejeno varjant.
Mogoce kot zdravilo das na zlico z medom pa pojes in je.

Po mojih izkusnjh se da tud na priblizno dozirat.
Recimo pomisli kolk bi bil zadet od 1g travce, zdej ce ne uporabljamo perja. Pol pa sam zracunas ce si dal not 10g travce in je zate doza za pusenje 1g tisto maslo razdel na 1/10 pa mas.
Kolk masla tud loh razmislis. Ce je vec masla bo manj mocen, ce ga je manj bo bolj mocen. Kle je bolj vprasanje da se rabis za piskote 100g masla, kolk bi dal not zelenga da neb mel piskoti okusa po travci.
V takem primeru ko kuhas uporabis manj masla in pol za piskote dodat tisto 1/10 + cim vec cistega masla, pa se travce sploh ne bo cutil x;)x

Ok, kokr sem bral to temo je bol da ne pisem kaj si mislim o travci, za ali proti.
Bi pa dal nasvet kako najbolj ucinkovito zauzit THC brez da vdihujes se kak katran ali nikotin.
Obstajajo "vaperizerji", k v bistvu segrejejo travco na lih prov stopinj da izhlapeva samo THC in to vdihujes. Se pravi nic jointa pa tobaka. Mogoce se najbolj varjanta za astmatike. Je pa res da te zadevce zal niso pocen, mislim da okol 300€
Domaci vaperizer pa je recimo das v kozarc nadrobljeno travco, kozarc pokrijes z alu folijo, ga obrnes okol in spodi kuris z vzigalnikom. Zacel se bo izlocat bel dim in ko vse zgori vzames slamco in nardis luknjo pa to potegnes ven.
Ceprav mam pomisleke glede folije. Verjetno pa z malo iznajdljivosti nardis tud kak kozarcek samo iz stekla x:px

:vragec:

slika prihodnosti:
folk zachne mnozhichno uporabljat in sadit...represija postane neumestna...

zlomk..la

Enkart sem slisal eno dobro idejo.
Kaj ce bi vsi k kadijo travco semenke zbiral cez zimo in jih spomladi sadil vse povsod, da bi travca rasla povsod. Na vseh vrtovih, igriscih,... Zihr bi se tud kje obdrzala, k folk niti ne ve kaj je to. Tko da se je mal navadjo da je z nami in povsod x:o)x

Loh bi bli pa res zlobni in bi jo sadil v raznorazne teglce pred kakim parlamentom ali policijskimi postajami :vragec:
Me prov zanima kdaj bi jim potegnil da ni plevel xrolleyesx
spet se mi je na bols poslabsal ;)
Objavljena slika

#134 aša

aša
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 3

Objavljeno: 24. september 2006, 15:42

Uf, to ne bi bilo fajn iz preprostega razloga - ne bi blo več neosemenjene marihuane, posledice pa bi katastrofalno vplivale tudi na njen efekt (križanje, izrodelost).

No, malo sem brala stare poste in pozdravljam marsin komentar - tudi meni je neprijetno, ko bivši uporabniki posplošujejo svoje slabe izkušnje na vse. Pač eni lahko dobro funkcionirajo, če je sploh ne kadijo, drugi, če jo le občasno, spet tretji, če jo redno.

Mogoče se komu zdi pretirano, ampak sama imam zadnjih 6, 7 let takšno izkušnjo: najprej sem kadila ful, potem postopno zmeraj manj (gledano dnevno), zdaj zvečer povprečno 2 jointa (kakšen dan v tednu pa tudi nič). In to povsem spontano. Čez dan sem rada trezna, hitra, zvečer pa paše malo tovrstne meditacije. Kot imam rada tudi kakšen kozarec vina ali kakšno pivo, če smo že pri tem.

Zakaj je človek, če se rad omamlja, že takoj "bolnik"?? NI, če je to pač le ena od oblik uživanja čutnega življenja! Baje smo evolucijsko tako narejeni, da iščemo omamo (in nekatere živlaske vrste pravtalo). Zakaj pa nam je Bog naredil receptorje za vsa ta fina počutja potemtakem??

Topel in strpen pozdrav vsem xDDx !

xDDx

To temo je popravil/a aša: 24. september 2006, 15:45


#135 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 24. september 2006, 15:54

migrene so lahko enostavno tudi posledica premaknjenega zadnjega vretenca na vrhu hrbtenice.

Zdej, Carpe_diem, mislm, jst sem samo en butl in se na travo ne spoznam glih, sem pa pomislu na tole.

Zakaj si si ti izbral migreniranje in ne kej druzga? Ja, lahko da maš kakšen tumor v možganih ampak ga najbrž nimaš a ne, verjetno si bil pr dohtarjih in so to možnost izključili, če pa nisi bil, pol pejt. No in če ga nimaš, spet, zakaj si si izbral migreniranje za svoje vedenje? A si se to kdaj vprašal?
Migreniranje je zlo učinkovito vedenje, s kterim zatreš jezo do take mere, da ne bi seb al pa ktermu kej naredu, a ne, ker ti vzame vso energijo u nulo. Trava ti pa tolk spremeni tvoj podzavestni miselni tok, da se telesu ni treba odzivati nanj z izbranim vedenjem, to je migreniranjem /kar bi lahko bil dodatni pokazatelj, da je migreniranje tvoja izbira in ne posledica bolezenskih sprememb v telesu/.
Bi se blo mrbit dobr vprašat, kaj je tisto, kar te navdaja s tako jezo /odnosi s starši, nesprejetost, zloraba, kej druzga mrbit/ in izbrat kako drugo vedenje.

Sem pomislu...kva pa ti mislš?

butl
xsrcx



#136 kapljač

kapljač
  • Vajenček
  • PipPipPip
  • Št. objav: 37

Objavljeno: 7. maj 2007, 01:54

Sem relativno reden kadilec trave, kar v bistvu sploh ni pomembno. Bolj me zanima to ali kdo uporablja marihuano kot zdravilo. Po raziskavah, ki so jih naredili na različnih svetovno znanih univerzah naj bi imela marihuana med 40 in 50 zdravilnih učinkov in naj bi pomagala pri širokem spektru bolezni. Tudi sam imam podobno izkušnjo. Ko sem imel dve leti nazaj težjo operacijo na kolenu sem se odločil, da bom namesto protibolečinskih tablet in injekciji (legal drugs) . Prvi dan po operaciji so me še sicer nafilali z analgetiki, potem pa sem rajši vedno kakega skadil, pa še bolelo ni nič in od takrat dalje nisem pojedel nobene tablete. Torej zanima me ali mislite, da je marihuana zdravilo ali ne? Lepo se imejte


x8Dx MARIHUANA spada med prepovedane zdravilne rastline, kajti kolikor je zdravilna na eni strani kot to sam opažaš ŠKODUJE po drugi strani še bolj saj povzroča hudo zasvojenost in predvsem poškodovanje ŽIVČNEGA SISTEMA, ki je v svoji funkcij zelo pomeben del organizma.
OBSTAJAJO BOLJŠA in predvsem dosti manj nevarna Zelišča, ki podobno delujejo na centralni živčni sistem. Naprimer ZUPANOVE KAPLJICE, kapljice svetovnega prvaka v gladovanju, katere so mu pri njegovem podvigu in potem zelo dobro stale ob strani

#137 mako106

mako106
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 055

Objavljeno: 7. maj 2007, 20:22

prepovedane zdravilne rastline

no comment :palec:

#138 Gost_VilaSonca_*

Gost_VilaSonca_*
  • Gost

Objavljeno: 7. december 2008, 19:10

ko je že glih konopljino olje na tapeti in to ... bi pa pohvalila ne industrijsko, pač pa indijko ... al kero sem že kadila ... x:Dx preden sem si šla delat depilacijo, pa pri menstrualnih bolečinah. definitivno blaži. :palec:

vse najboljše o marihuani, tako za kadit, pa tudi drugače. x:)x :palec:

#139 janko

janko
  • Lunatik
  • Št. objav: 9 704

Objavljeno: 7. december 2008, 19:32

vse najboljše o marihuani, tako za kadit, pa tudi drugače. x:)x :palec:

bašeš ko swina :vragec:
ča b bla res tko dobra, se ji jes neb že pred leti odpowedou x:Ix
đouk. razlogi za to so drugje x^x
sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

#140 Gost_VilaSonca_*

Gost_VilaSonca_*
  • Gost

Objavljeno: 7. december 2008, 19:38

pač nisi dovolil sam sebi, da bi dojel njeno božanskost. x:Dx

#141 janko

janko
  • Lunatik
  • Št. objav: 9 704

Objavljeno: 7. december 2008, 19:58

pač nisi dovolil sam sebi, da bi dojel njeno božanskost. x:Dx

Čist možn.
Čeprou sm doug časa mislu, da sem. Pol pa sm mal mnenje spremenu. Seweda pa nism duhovno zrasu, al pa se kot člouk razviu, napredwou... ampak sm navadna pička od človeka, k swoje mnenja in prepričanja menja. Pa še tolk butast sm, da za to rabm kr nekej časa, ne pa tko kt eni, k to nardijo enostawn z enim klikom v drugo temo. :o|o:
pa neki čist potih med nama... res, da že doooouuuggg nism, ampak sm tut tolk labiln človeček, da mi na misu ne pride, da bi garantiru, da nom nkol weč. x:px x^x
sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

#142 tantra

tantra
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 320

Objavljeno: 7. december 2008, 21:11

Rak na kosteh - osteo sarcoma - kje dobiti marihuano ( legalno ) in ostala vprašanja.
http://slo-tech.com/forum/t317559/199

Švicarji za dnevno dozo heroina odvisnikom,
za legalizacijo marihuana pa še ne
http://www.finance.s...oina_odvisnikom

Marijuana zabranjena medicina [by Lester Grinspoon, psihijatar sa Harvarda]
http://vutra.org/lester.php

#143 devica

devica
  • Lunatik
  • Št. objav: 2 719

Objavljeno: 7. december 2008, 22:35

Običajna medicinska raba:kemoterapija raka, glaukom, padavica, multipla skleroza, paraplegija, AIDS, kronične bolezni, migrena, revmatske bolezni, predmenstrualni sindrom, menstrualni in porodni krči, depresija in druge spremembe razpoloženja.

Manj običajna medicinska raba: astma, nespečnost, antivirusno delovanje, lokalna anestezija, protitumorno delovanje, shizofrenija, sklerodermija, Crohnova bolezen, tinitus, nasilje, post travmatski stres, bolečina v fantomskih udih,...

(prepisano iz knjige "Marihuana zabranjeni lijek" Lester Grinspoon & James B. Bakalar)

Lastne izkušnje: povzroča preganjavico in depresijo. Vsaj po daljšem uživanju in nenadni odtegnitvi povzroči depresijo in občutek alienacije. Pomaga pri nespečnosti in slabem apetitu x:o)x . Pomaga pri prvih znakih gripe in prehlada.

Če se uporablja kot zdravilo, se ne sme mešat s tobakom, ker gori tobak z višjo temperaturo v mixu in je zato bolj škodljiv.

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)


#144 tantra

tantra
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 320

Objavljeno: 7. december 2008, 22:53

Stopnjuje razpoloženje, v katerem se kdo nahaja.
Nikotin povzroča večjo stopnjo psihične/telesne zasvojenosti.
V medicinsko rabo se svetuje raba uparjevalnika/vaporizerja.
Za konzumiranje čistega THCja brez rakotvornega katrana pri "klasičnem" kajenju.
Za lajšanje bolečin se rabijo t.i. "indica dominantne" sorte.
V državah, kjer je medicinska raba z zakonom urejena [Canada, ...].

#145 devica

devica
  • Lunatik
  • Št. objav: 2 719

Objavljeno: 7. december 2008, 23:04

Ja ni čist res, ne. Glede na to, da se je depresija znašla na seznamu bolezni, ki jih marihuana zdravi, potem to sploh ne bi smelo biti res.

Jaz bi bolj tako rekla, da je generalno težko govorit o zdravilnih učinkih marihuane. Morda komu pozdravi depresijo, drugemu je pač ne,itd.

Aha, še dve sem se spomnila: slabi spomin, krepi domišljijo x:o)x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)


#146 Gost_VilaSonca_*

Gost_VilaSonca_*
  • Gost

Objavljeno: 7. december 2008, 23:17

Stopnjuje razpoloženje, v katerem se kdo nahaja.

hitro te pahne v depresijo, če si že itak zjeban ... te pa tudi neverjetno zrelaksira, če jo pokadiš z namenom sprostitve. pomembno tudi, s kom jo kadiš. če je odnos slab, ti bodo privrele vse misli na dan, vsi strahovi, paranoja, da večje ni. potencira, se strinjam, ker sem tako doživljala sama.

#147 tantra

tantra
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 320

Objavljeno: 7. december 2008, 23:27

Ja ni čist res, ne. Glede na to, da se je depresija znašla na seznamu bolezni, ki jih marihuana zdravi, potem to sploh ne bi smelo biti res.

Jaz bi bolj tako rekla, da je generalno težko govorit o zdravilnih učinkih marihuane. Morda komu pozdravi depresijo, drugemu je pač ne,itd.

Aha, še dve sem se spomnila: slabi spomin, krepi domišljijo x:o)x

Verjetno je mišljen "sativa effect", kar se depresije tiče:
"High Cerebral Buzz". Indica effect ["stone effect"] verjeten, da ni za depresijo.
Verjeten so to bolj "sativa dominantne" sorte. -)
Marihuana stopnjuje razpoloženje, v katerem se nekdo nahaja.
Pri večini uživalcev. Vprašaj strokovnjake, uživalce. -)
Na deset tisoče ljudi v Sloveniji.
_________
"High Cerebral Buzz": lahko se dela, športa, seksa, ustvarja ... [stimulativni učinek].
"stone effect": leži se kot "krava"/totalno zadet [uvod v spanje, ... pri uživalcih - sedativni učinek].

#148 tantra

tantra
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 320

Objavljeno: 7. december 2008, 23:40

hitro te pahne v depresijo, če si že itak zjeban ... te pa tudi neverjetno zrelaksira, če jo pokadiš z namenom sprostitve. pomembno tudi, s kom jo kadiš. če je odnos slab, ti bodo privrele vse misli na dan, vsi strahovi, paranoja, da večje ni. potencira, se strinjam, ker sem tako doživljala sama.

Trend trenuten so "sativa dominantne" sorte, pri osebah, katere vedo kaj kadijo.
Katere znajo priti do sebi všečnega "stuffa".
Ne konzumiram, zato nabavnih kanalov ne poznam. Sem pa vsekakor za legalizacijo [za polnoletne].
Da se "sesuje/sesuva" črni trg. Da država kasira davke, da se vse to ustrezno uredi z zakonodajo.
Prohibicija je še povsod propadla. In ustvarila črni trg. Država pa od tega nič nima.

#149 mako106

mako106
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 055

Objavljeno: 7. december 2008, 23:41

_________
"High Cerebral Buzz": lahko se dela, športa, seksa, ustvarja ... [stimulativni učinek].
"stone effect": leži se kot "krava"/totalno zadet [uvod v spanje, ... pri uživalcih - sedativni učinek].

hm...se mi zdi...al se nezadetim tudi isto dogaja kot zadetim x:Dx

#150 tantra

tantra
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 320

Objavljeno: 7. december 2008, 23:43

Zame pravjo lokalni bikers boys, lokalni džankci, hašišarji, normalni ostali nekateri da sem na kokici,
poživilih. Pa še efedrina ne žrem. -)
V življenju koke še nisem probal. Sem najbolj zadet, ko nimam v sebi ničesar. -)
Hard rock is my drug. Pa kako kvalitetno vino, pivo. -)




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0