Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....


  • Prijavi se, če želiš komentirati
25961 komentarjev na to temo

#25501 domoljubka

domoljubka
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 572

Objavljeno: 23. december 2020, 19:43

Sam žal gre pri tej "Plandemiji " za neko drugo vrste astrološke karte ...

 Mnogi svetovni raziskovalci, zdravstvena stroka,  znanstveniki, se v tem času oglašajo in nam razlagajo, kako bo prišlo do tega množičnega tretjega vala.

V rokah nam molijo pridobljene dokumente - ki so v naprej določali vse datume teh valov in zaprtja sveta, s karantenami ... z v naprej načrtovanimi lockdowni ... ( zrežiranimi s strani farmacevtskih korporacij in psihopatskih posameznikov, elit ).

Zanimivo je to, da smo že pomladi lahko videli te dokumente na internetu in so zares natančno načrtovali v nadalje potek dogodkov.

 

Ne bi verjela, če ne bi bila pozorna in če ne bi opažala, da gre sedaj vse zares točno po teh načrtih.

 

Moja astrološka karta tudi kaže, da je veliko bolnih z mnogimi različnimi respiratornimi virusi in bakterijami - seveda vse pa imamo za covid, ker tako pokažejo feik testi ... ker jim je nekdo naročil, koliko število okuženih je potrebno, da se zapre državo in državljane-

 

Zato se najbržda sprašujemo, zakaj eni bolj zbolijo, druge ta virus samo oplazne ali pa še vedo ne, da so ta virus le pogostili in nič zaznali ?

Dejstvo je samo eno.

Vse ni covid-19. ...

Ampak, zato pa obstajajo tile testi, da nas prepričujejo v to, da je .

In kaj češ boljšega kot, da se na račun teh testov ista politika in mafija, ki nas prepričuje v to, koliko je tega virusa med nami, nato gratis še debeli v prštofle... 

Ne more bit manj covida dokler se kopička tudi na račun zaščitnih mask in opreme  ... tako kot na račun kazni glede neposlušnih državljanov ...ane ?

 

Zakaj je veliko obolelih po bolnicah ?

Kot rečeno; 

- ker imajo vse podobne znake bolezni za to covid zdraho

- ker se zato z obolelimi nepravilno postopa že v začetni fazi obolenja in zdravljenja, saj ljudje niso do hudih komplikacij sploh v bližini zdravstvene oskrbe in pregledov.

( ni takojšnjih ostalih pregledov in laboratorijskih preverb, ni stika z zdravnikom; ni takojšnjega razvida ali ima človek pljučnico, angino karkoli bakterijskega - zdaj kot vsako leto najbolj razhajajo tile ostali, običajni obiskovalci )

Ljudje nismo obravnani od začetka bolezni . Ravno sedaj sem izvedela za nek primer bližnjega od frende, ker je bil kao v komi ... razlagalo se je v javnosti da zaradi covida. Ker je bila ta freenda malo bolj razgledana in vztrajna je dognala, da ni bil v komi zaradi covida-19, temveč zaradi bakterije, ki je niso takoj zdravili ... Pa se je končala pričica za medije ...mad.gif

Zato je tudi vse več in več  bolnih ...ker drugih bolezni čudežno ni več.

Imam tudi na sumu, da tam, kjer se ljudje ob vsaki priliki (ponekod tudi po ves dan) najbolj držijo ukrepov nošenja razmočenih in večkrat uporabljenih zaščitnih mask - močneje in hitreje obolevajo - sploh za pljučnico !

Pa jebemti sej ni naravno, da se tele maske non sto vala po rokah, žepih, torbicah, in po obrazu, kaj potem? A se jih bomo morali namontirati tud na "tazadnjo" ?!mad.gif

 

Zdaj pa še na alinejo zakaj se meni zdi, da bo tretji zrežirani val najmočnejši ...

Zato, ker se bo začelo množično cepljenje, ki res ne služi drugemu kot temu, da se s tem okoriščajo določene farmacevstke kriminalne združbe ...

Cepljen človek ima slabšo imunost, lahko tudi zboli zaradi cepiva ...in ja mnogi znanstveniki, ki sem jih poslušla zdaj govorijo o tem, da celo po cepljenju oddajaš seve v okolico in da zato tisti v okolici, ki niso odporni, lahko zbolijo. Pravijo, da je ta rizična doba lahko do okrog 2 meseca, če sem si prav zapomnila ?

 

A bo kaj čudnega potem, da bo ta tretji val kot pravijo najhujši ? Očitno vedo in se da predvidevati s takšnimi dognanji, ki jih prikrivajo, kakšne bodo posledice cepljenja na okolju !

In zdaj se bo na tisoče cepljencev sprehajalo naokoli in se mešalo z ostalimi in trosilo te seve tudi po tistih, ki bi težje prišli v stik z virusom ?

Imajo razmišljeno brezskrbi, da bo čas imunostno slabši že zaradi običajnih virusov, ki vsako leto razhajajo + padec imunosti okolice zaradi cepiva + nek covid, ki se tudi mimo plazi ... Ergo seštevek res ni neka big uganka ?!

 

To prakso obolenja (točno za boleznimi na katere je bila cepljenja) - sem v preteklosti opažala na moji hčeri, zato verjamem v to dognanje svetovnih znanstvenikov zgoraj.crossfingers.gif

Sama sploh ne poslušam te slovenceljske prodance vladine ekipe po medijih.

Seveda zgornjih info -  o škodi cepiv, od naših, tu po Sloveniji ne boš slišal.

Tu se na veliko propagira cepljenje. Katerokoli. Za gripo sploh - ( A morda raziskujejo in beležijo smrti ,bolezni zaradi množičnega cepljenja ?) .

Vse to propagirahjo brez lastoročnih podpisov odgovornosti.

Veste kaj ljudje ? Vi jim boste kar na tista raztegljiva usta verjeli ?

Preden se greste cepit jih vprašajte ; Kdo odgovarja in jamči za verodostojnost cepiv in kdo bo odgovarjal za posledicami ? Naj podpišejo, če že propagirajo in manipulirajo  ... Me zanima res kdo od njih, ki je tako prepričan, da je znanost dala v svet presežek znanja, vam bo podpisal tole v kar vas nagovarja ?

 

Kakšna znanost in cepiva lepo vas prosim !

Menda ne boste verjeli in stali v vrsti za množični krematorij in prejemali vase te strupe od cepiv, ki so jih spacali kao znanstveniki  v enem letu ?

Noro, kaj nekateri pričakujejo od teh znanstvenikov ? A bo življenje po cepljenju bolj zdravo, drugačno bolj varno ? Se bomo morali cepiti vsi, ker ?! Vsako leto, večkrat ?!

Že zdaj govorijo, da ne vedo nič.

Niti ne znajo povedati koliko dolgo cepivo drži, a že razlagajo, da se bo potrebno vsako leto cepiti  ...

Pa ljudje božji koliko let se ljudje cepijo za gripo pa ni izginila? Vsako leto je tu ...in vsako leto nekoliko spremeni svojo obliko, svoje seve ?

Nehajmo paničarit pa je !

Zadnjič sem poslušala covid vprašanja na Hrvaškem .

Tam so zdravniki vsaj bolj informativni.

Dr. je jasno povedal, da bi bilo "soludo" se cepit na nekaj kar bo vsako leto prisotno kot gripa in da je bilo že do sedaj tako  ..

In ;

V Ameriki so že začeli s tem cepljenjem - ljudje imeli kot vem reakcije s paralizo obraza.

V Angliji tudi posledice  ...

In ja,  a ni zanimivo, da so pred kratkim ravno v Angliji začeli s cepljenjem - in se zdaj poroča, da od tam udarja nek nov sev tega virusa, ki se še hitreje širi kot covid - 19 ?

ahahah  ja ... in to cepivo, ki ga bomo Slovenci naslednji teden dobili v Slovenijo, bo pa vseeno dobro kljub najdenemu novemu sevu ?

 

Ljudje malo sem se razočarala nad pametjo in ignoranco državljanov.

Včeraj so množično stali v vrsti za krematorij hitrega testiranja ...in nedvomno nekateri res komaj čakajo takšno cepivo vase ?!

Pa jebemti kaj imaš za stat tam ? In zanimivo zdaj skrbne vlade ne motijo čakalne vrste ljudi na kupu ...sam da gre za profit biznisa okrog testerjev icon_smile_blackeye.gif

- Saj menda sam veš ali si zdrav ali bolan - ti mora to nekdo povedat tud, če si zdrav ?

In tudi, če si karkoli okužen, v čem  zlovencelj naivni verjameš, da je ta test, ki ga je vladina ekipa nabavila, za profit lastnih žepov, pokazatelj nekega tvojega virusa?!

Marš v laboratorij, zahtevaj osnovne preglede,zahtevaj CRP preiskavo - pa boš najprej videl ali imaš angino ali imaš virozo ....

Pa zahtevaj nato primerni pristop zdravljenja --- ne pa v vrstah podpirat mafijo in se križat nad papirjem z lažnim potrdilom !

Čami, čami slovencelj z bolečim grlom in pekočino v pljučih doma, nato - pa boš res tako kot mnogi, že pristal v bolnici - In verjemi, da boš po njihovo imel samo in le tale covid-19.

 

Celo v naši družini so 93 letno staro mamo partnerja razglasili za umrlo s covidom ...

Edino kar sem jaz tisti teden opažala je bilo stanje po cepljenju proti gripe. Umrla je natanko en teden po cepljenju. Nobenga covida ni imela wink.png

Že takrat sem na NIJZ-ju in spraševala, če je možno da se ne brigajo koliko prfočkanih za covidom ima v bistvu posledice zaradi cepljenja proti sezonski gripi ?! ... ... ker letos se je menda cepilo proti gripi ohahaj prestrašenih državljanov .

Odgovora mi seveda niso znali podat.

Ker vse kar je bilo v posledicah se meri na željo vlade - s covid virusom.

 

V vsem tem zame silovitejši tretji val ni uganka.excl.png

Le ne strinjam se z njim - in imam občutek tako kot pravi Butel - Kaj je narobe z nami, da to sprejemamo ?!!!sad.png


...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.
Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)

https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM


#25502 Silica

Silica
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 135

Objavljeno: 25. december 2020, 21:02

Hojla folk

 

Vsak dan me blj žre en vprašanje.

 

A smo res vsi na nivoju paramecija jebenti? Al sem sam jst tak butl in ne vidm, kar vidte vsi ostali?

 

Cel svet stoji in gnije. Cel svet. Gnije ekonomija, gnije sociala. Gnijejo vrednote. Gnijejo odnosi. Otroc gnijejo. In gnije zdrava pamet. A je to res potrebno?

Zarad enga kurčevga virusa gre vse u kurac.

 

Zakva?

 

Kapo dol snažilkam, strežnicam, negovalkam, medinskim sestram, bolničarjem, zdravnikom v rdečih conah. Poklon.

Kapo dol znanosti... v manj kt enem letu so ustvarl cepivo.

 

Vse lepo in prou.

 

Ampak.

 

A je ta ista znanost uspela v tem cajtu ugotovit, zakva je za večino to kt prehlad in zakva za ene ni? In kva je tist kar loči ene od drugih? Konkretno.

 

A to sploh kdo išče? A to sploh kterga briga? Kje je logika?.

 

Ker... če bi to ugotovl, bi ljudje lohk delal, otroc bi  se igral, družl, hodil v šolo, mi bi se dobival, objemal, se obiskoval....živel bi vsi.

Ker...če bi to ugotovl, bi znanost pomagala tistim tadrugim...da bi tud oni lahko živel.

 

Mislm...ni mi jasn, da tega noben ne vid, ne misl, ne pove.

Ni mi jasn, da smo vsi kt enoceličarji, brez lastne pameti, brez sposobnosti razmišljanja.

 

A se res noben ne vpraša?

 

Ma kašne teorije zarote. Kdo sploh rab kakršnokol teorijo ob takih ovcah, kt smo mi.

Sami seb smo največja zarota.

 

In pol se zapenjamo ob našo politiko, ob tardeče in tabele in mislmo, da so oni problem.

In se gremo nemce in partizane v sosedovi gmajni.

Dokler ne bo pršu lastnik gmajne in nas vse zgonu u maloro.

 

Problem smo mi. Butli. Vsi po vrst.

 

icon_smile_dead.gif

 

 

Temen dan.... najlepši dan smile.png

 

Novice preletavam le še po naslovih. Ne morem več spremljat, covid gor dol, okuženi, umrli, omejitve, finančni problemi, psihološki problemi, umori.... najhujše pa seveda šele prihaja. Tako mediji.

 

Ker sem samo ena butlica, se obrnem stran in si mislim, karkoli je in bo, marsikaj hujšega so pred nami že dali skozi, bom tudi jaz. 

Če bi bila pametna, bi vse skupaj budno spremljala in se poglabljala, pa bi ti lahko dala kakšen boljši odgovor, tako pa lahko rečem samo, da jaz pa menim, da ljudje s polno paro delajo na vsem tem. A resnično ni nobenih informacij nikjer na netu, ali samo čakaš, da boš o tem pač obveščen pri večernih poročilih? scratchchin.gif  (ne zajebavam, resno sprašujem)

 

 

Lepe praznike vsem. 


Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.

Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college?

 

This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R.


#25503 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 005

Objavljeno: 28. december 2020, 08:22

Sam žal gre pri tej "Plandemiji " za neko drugo vrste astrološke karte ...

 Mnogi svetovni raziskovalci, zdravstvena stroka,  znanstveniki, se v tem času oglašajo in nam razlagajo, kako bo prišlo do tega množičnega tretjega vala.

V rokah nam molijo pridobljene dokumente - ki so v naprej določali vse datume teh valov in zaprtja sveta, s karantenami ... z v naprej načrtovanimi lockdowni ... ( zrežiranimi s strani farmacevtskih korporacij in psihopatskih posameznikov, elit ).

Zanimivo je to, da smo že pomladi lahko videli te dokumente na internetu in so zares natančno načrtovali v nadalje potek dogodkov.

 

Ne bi verjela, če ne bi bila pozorna in če ne bi opažala, da gre sedaj vse zares točno po teh načrtih.

... ...

 

V našem parlamentu trenutno ni niti ENE OSEBE, ki nebi sodelovala v tej globalistični akciji cepljenja in "testiranja"..

Tudi levica, ki je še ekstra zagnana za promoviranje cepljenja..

 

"Ko bo cepiva dovolj za vse, se je pripravljen pred javnostjo cepiti tudi koordinator Levice Luka Mesec, vendar v Levici poudarjajo, da imajo "absolutno prednost pri cepljenju rizične skupine". "

https://siol.net/nov...avnostjo-541458


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#25504 butl

butl
  • D član
  • Št. objav: 4 671

Objavljeno: 28. december 2020, 20:16

Temen dan.... najlepši dan smile.png

 

Novice preletavam le še po naslovih. Ne morem več spremljat, covid gor dol, okuženi, umrli, omejitve, finančni problemi, psihološki problemi, umori.... najhujše pa seveda šele prihaja. Tako mediji.

 

Ker sem samo ena butlica, se obrnem stran in si mislim, karkoli je in bo, marsikaj hujšega so pred nami že dali skozi, bom tudi jaz. 

Če bi bila pametna, bi vse skupaj budno spremljala in se poglabljala, pa bi ti lahko dala kakšen boljši odgovor, tako pa lahko rečem samo, da jaz pa menim, da ljudje s polno paro delajo na vsem tem. A resnično ni nobenih informacij nikjer na netu, ali samo čakaš, da boš o tem pač obveščen pri večernih poročilih? scratchchin.gif  (ne zajebavam, resno sprašujem)

 

 

Lepe praznike vsem. 

 

Hojla Silica

 

Ni informacij. Edine tri do zdej so info, da d3 vitamin zmanjšuje smrtnost /info od pomladi/, da so ene krvne skupine blj občutljive kt druge /tud od pomladi/ in da so odkril 5 genov, ki naj bi mel vlogo v poteku bolezni. To je to. 

Poročil ne spremljam že kr nekej let, ampak itak ne morš pobegnt od informacij.

 

Jst mam skoz blj občutek, da gre pr vsem skupej za zlo trivialno stvar. Ma kašne teorije zarote. To so zame nebuloze. Razlog je dnar. Zakva bi kdo financiral v nekej, kar ne prnese dnarja? Pa tud, kdo bi financiral? Kdo rab zdrave ljudi? Vlade rabjo prestrašeno rajo, farmacija pa bolne ljudi, a ne.

Druzga financerja pa ni.

 

Ma, smo kt žabe, ki jih dajo v vodo in jo grejejo počas, dokler se ne skuhajo. Lahko bi pobegnile, pa tega ne nardijo, ker ne opazjo. In mi smo že kuhani.

 

icon_smile_kisses.gif icon25.gif

 

ps. lej dokaz, da smo ovce. Letos so propagiral, da se cepmo prot gripi in to zastonj. Razgrabil smo cepivo. Zakva že? Pr teh ukrepih ma ni šans, da fašeš gripo. /in tud še ni blo enga dokazanga primera gripe letos/. Ampak folk se je cepu.


Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

#25505 čebelica01

čebelica01
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 289

Objavljeno: 29. december 2020, 17:00

Tla se tresejo. Potres! dry.png Sem ga čutila. Sedim za mizo, berem knjigo in nekaj sem preračunavala in kar naenkrat so se začela tresti tla ..... nič jasno. Mačka je spala na mojih kolenih in je skočila v luft minuto prej in se nekam skrila. Pa že včeraj je bila zelo čudna in nervozna. Norela je. Sem mislila, da se mački gonijo. Živali lahko začutijo potres že več dni ali tednov prej.



#25506 gold

gold
  • Lunatik
  • Št. objav: 6 960

Objavljeno: 1. januar 2021, 11:17

Srečno v letu 2021 vsem lunatikom flower.gif flower.gif flower.gif



#25507 butl

butl
  • D član
  • Št. objav: 4 671

Objavljeno: 2. januar 2021, 21:42

Od mene tud vsem, kar si želite. Merkejte kva je to. Lahko se uresnič mrbit.♥️
Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

#25508 domoljubka

domoljubka
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 572

Objavljeno: 3. januar 2021, 15:37

še predno bo pismo kam čudežno izginilo ... ga prelinkam celotnega v branje ; icon_smile_shy.gif

 

Karel Gržan: "Po tem pismu bom uvrščen med teoretike zarote. Naj povem, da bom na to ponosen.

https://sensa.metrop...-na-to-ponosen/

 

Pismo, ki ga je duhovnik Karel Gržan poslal v objavo neki reviji, a so mu razložili, da je trenutno stanje slovenskega naroda takšno, da ni sprejemljivosti za argumente, da lahko takšno pisanje samo še bolj usodno poglobi polarizacijo...

 

Osebno zaznavam, da smo vstopili v obdobje teme in, ko bo noč najtemnejša, bo prišel čas...
Karel Gržan

 

Razmišljanje o aktualnih temah

Oglašam se, ker ob vsem, kar se dogaja, ne zmorem več molčati.

V tej covid krizi se soočam s tolikimi neznankami … Iščem odgovore.

Berem, se pogovarjam – tudi s strokovnjaki področij, na katerih se mi odpira
toliko vprašanj. Njihovi intervjuji, javni pozivi, odprta pisma so bili
objavljeni tudi v vaši/naši reviji. In ob tem se pri številnih soočam s
protislovji, ki jih doživljajo oni sami in jih zato še bolj poglabljajo
tudi v meni. A si vsaj (še) upamo na glas zastavljati vprašanja.

Ko teh ne bo več, bomo v mraku brezumja.


V svojem šestdesetletnem življenju ne pomnim obdobja, kakršnega doživljam sedaj v tej covid krizi.

Vsaka misel, ki ni v kontekstu z uradnim stališčem, je takoj označena kot teorija zarote in tisti, ki si drzne izustiti kakršen koli
dvom, je označen za nevedneža ali pa že kar za zlonamerneža, ki deluje proti ‘rešiteljem’, ki nas usmerjajo k cepljenju, ker bomo potem končno
zopet lahko zaživeli v normalnem stanju. Kakšnem normalnem stanju?
Normalnem v smislu novih norm novega svetovnega reda? Kar nekaj vplivnih
politikov je (tudi pri nas) ponovilo izjavo Henrya Kissingerja, ko je
aprila 2020 izjavil za Wall Street Journal v članku, naslovljenem
Pandemija koronavirusa bo za vedno spremenila svetovni red: »Dejstvo je,
da po koronavirusu svet ne bo več takšen, kot je bil.« Pa pustimo to smer razmišljanja.

 

Mojo misel zaposluje v teh dneh vedno večja samoumevnost cepljenja proti covidu in grožnja s posledicami
(tudi s strani ‘strokovnjakov’) za tiste, ki se ne bodo dali cepiti.

Ob tem se mi zastavlja najbolj logično vprašanje:

»Zakaj bom jaz, ki ne bom cepljen, ogrožal tiste, ki bodo, in bodo zato tako ali tako varni?«

In drugo vprašanje, če smo seveda še kolikor toliko svobodni:

»Zakaj mi grozijo z odvzemom najbolj osnovnih (ne le zdravstvenih) pravic, če ne
bom, kakor naj bi bili vsi, to pomeni precepljeni

Zakaj tolikšna očitno manipulativna gonja k cepljenju (tudi) s pomočjo udarnega poročanja, ki
nas žene k edini uradno dopustni rešitvi: prisilnemu cepljenju, ki mu
je tlakovana pot v Uradnem listu (Uradni list RS, št. 117/2020 z dne 3.

9. 2020)?«[1]


Ali sem še lahko svoboden človek ali pa mi boste odvzeli svobodo odločanja, s katero bi lahko ogrozil le sebe
in tiste, ki bi tako kot jaz sprejeli to tveganje (precepljenih tako ali tako ne bodo ogroženi)?

Če se ne bom odločil za cepljenje, bo moja odločitev temeljila na argumentih! Me želite že vnaprej zasužnjiti?
»Tisti, ki te prepričujejo, da lahko pridobiš varnost samo na račun
svobode, ti hočejo ponavadi odreči oboje.« (Timothy Snyder, O tiraniji).
Pustimo tudi to smer razmišljanja in se osredotočimo na cepivo.


9. novembra 2020 sta farmacevtski velikan Pfizer in njegov nemški partner BioNTech v sporočilu za javnost
objavila, da sta razvila cepivo zoper Covid-19, ki je 90-odstotno učinkovito po začetnih testih na ljudeh.

Gre za cepivo, pri katerem uporabljajo eksperimentalno tehnologijo na osnovi mRNA, česar v cepivih
za ljudi niso še nikoli uporabljali.

excl.pngexcl.pngexcl.png

Nemško podjetje BioNTech je septembra 2019, torej tik pred objavo novega koronavirusa v Wuhanu na Kitajskem,
podpisalo sporazum s fundacijo Bill & Melinda Gates, ki je
vključeval sodelovanje pri razvoju novih tehnik mRNA. BioNTech ima tudi
dogovor z enim izmed največjih proizvajalcev zdravil na Kitajskem:
Shanghai Fosun Pharmaceutical Co., Ltd (Fosun Pharma) za razvoj
različice svojega cepiva mRNA za nov koronavirus za kitajski trg. To
pomeni, da stoji isto nemško biotehnološko podjetje za covid cepivi tako
na Kitajskem kot v ZDA in Evropski uniji.


Poizkusi na ljudeh – ‘živih morskih prašičkih’ (temeljit poizkus na živalih so očitno preskočili)

– so začeli konec julija, v začetku avgusta. Tri mesece! Samo tri mesece je
za preizkušanje novega cepiva, in to z novo metodo, ni le škandalozno,
je ‘kriminalno’ dejanje, saj v tako kratkem času ne more biti ustrezno
preverjeno in zanj ne morejo biti prepoznani stranski učinki.

(Kot nedopustnega ga je označil celo nekdanji izvršni direktor Pfizerja
Michael Yeadon, dr. znanosti iz farmakologije.)

Proizvajalci cepiv so seveda pravno zaščiteni in jih za posledice ni mogoče tožiti.[2]


»Čeprav je zanimanje za čim hitrejši razvoj cepiva veliko, se je potrebno zavedati in upoštevati pomen vseh
stopenj razvoja, ki vodijo do varnega, kakovostnega in učinkovitega
cepica. Kljub izjemno pospešenim predkliničnim raziskavam pri iskanju
cepiva za covid-19 znanstveniki opozarjajo pred prehitrim vstopom
potencialnih cepiv proti SARS-CoV-2 v fazo kliničnega vrednotenja in
sproščanja na tržišče, saj so vse predstopnje v razvoju izjemno
pomembneza prepoznavanje morebitnih nepredvidljivih neželenih
učinkov.«[3] (Iz znanstvenega članka Razvoj cepiv proti virusu
SARS-CoV-2, Farmacevtski vestnik, junij 2020).

Cepivo Pfizer-BioNTech je
šele eksperimentalno in še zdaleč ni zajamčeno varno, čeprav bodo po
tako kratkem času z njim cepili na stotine milijonov ljudi. Inženirstvo
cepiv med drugim lahko povzroči zelo visoko smrtnost ob izpostavljenosti
sekundarni okužbi v prihodnosti, v usodni reakciji imenovani citokinska
nevihta, ki je hiter vnetni dogodek, ki je lahko smrtno nevaren. Po
samem cepljenju se stanje bolnika sicer lahko izboljša, dokler ga ne
zadene sprožilec nevihte.


Bill Gates, izdelovalci cepiv mRNA, vključno s Pfizer / BioNTech in Moderna,[4] ter njihovi tesni zavezniki,
kot je npr. dr. Tony Fauci iz NIAID (National Institute of Allergy and
Infectious Diseases), se očitno igrajo s človeškimi življenji.

Samo mimogrede – Fauci je 12. maja 2020 celo sam izjavil: »Nimamo zagotovila,
da bo cepivo Covid-19 učinkovito.«[5] Pred tem (marca, aprila) so že
kot edino možno rešitev omenjali zgolj cepivo, vsa ostala zdravila
(nekatera dokazano učinkovita) pa zanje niso vodila k dokončni rešitvi.
Tudi sam način uradnega poročanja, brez vzporednih spodbud za zdrav
način življenja in seveda za čustveno, duhovno, kulturno … preživetje –
brezobzirnost do človekove celostne resničnosti – je pri mnogih
poglabljala strah s katerim se z lahkoto manipulira za doseganje
želenega cilja, ob tem ko strah dokazano na biološkem nivoju vodi k
zmanjšanju odpornosti na patogene mikroorganizme.


Saj poznamo Orwella in njegovo Živalsko farmo. V njej sicer ne nastopajo laboratorijski morski prašički
(kar sam zagotovo ne želim postati), pač pa kar konkretni prašiči, ki
po navdihu ljudi tam iz ozadja, nedopustno manipulirajo in izkoriščajo
podanike.

Zdi se, da slednji zaznavajo, da s tem cepljenjem ni vse v znamenju dobrega.

Pri nobenem drugem cepivu ljudstvo ni vzvalovilo.
Zakaj je le pri tem? Vox populi, vox Dei – glas ljudstva očitno terja
skrajno neodvisno strokovno raziskavo, seveda ne od tistih
strokovnjakov, ki so že spomladi vedeli, kar je nemogoče predvideti
(razen, če si zlodopustni manipulant), da nas bodo lahko že po nekaj
mesecih precepili. Običajen razvoj varnih in učinkovitih cepiv terja
leta trdega raziskovalnega dela, ki vključuje tudi sprotno preverjanje
neželenih stranskih učinkov.


Se zavedam: po tem pismu bom uvrščen med teoretike zarote. Naj povem, da bom na to ponosen.
Zakaj? Ne le zato, ker se nisem v molku predal in tako molče sodeloval –
dopustil, če že ne podprl, kar je lahko za človeštvo usodno. Ja, tudi
zato; pa tudi, ker vem, da ima vsak kmet, kakršen je moj sosed, s
svojimi prašički v hlevu svojo teorijo in žal za njih tudi zaroto (sedaj, v času kolin, je to še posebej očitno).

So teorije in so tudi zarote!

Pa naj bi manipulativna elita, katere misel je marinirana z izkoriščevalskim hrematizmom

(vsak dan umre na svetu 22.000 do 36.000 otrok zaradi revščine in ta sedaj silovito narašča!), ne imela svojih
teorij s človeštvom in v teh teorijah naj bi ne bilo tudi zarot? Dajte
no, prosim vas lepo, ali smo res tako naivni, da v to verjamemo? Sam na
podlagi številnih dejstev in protislovij v to pač ne morem verjeti!


Karel Gržan
÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷
[1] 2. člen
sklepa o uporabi ukrepov, ki jih določa Zakon o nalezljivih boleznih,
pri nalezljivi bolezni COVID-19
: »Prijavljanje nalezljive bolezni
COVID-19 poteka na način, ki ga ZNB in Pravilnik o prijavi nalezljivih
bolezni in posebnih ukrepih za njihovo preprečevanje in obvladovanje /…/
določata za kugo ali virusno hemoragično mrzlico po povzročiteljih iz
1. skupine nalezljivih bolezni.«

[2] Za osvetlitev: Testi z mišmi, ki so jih hranili z gensko spremenjeno koruzo, škropljeno z
Monsantovim glifosatom Roundupomom, so prvič pokazale posledico, to je
rakave tumorje, poškodbo jeter in drugih organov, šele po devetih
mesecih.

[3] Zato zelo čudi izjava predsednika Slovenske
medicinske akademije prof. dr. Pavla Poredoša, da bi »morali v osrednjih
medijih pogosteje slišati jasno sporočilo: cepljenje je edina rešitev,
zajeti mora veliko večino prebivalstva, nevarnost pri tem je minimalna.«
(Bogomir Štefanič, Prioriteta je zaščita življenj! – Dr. Pavel Poredoš o
pomenu preventivnih ukrepov pri omejevanju epidemije covida-19,
Družina, letnik 69, št. 49/2020, str. 13.

[4] Moderna je od laboratorijskih poizkusov do poizkusov na ljudeh prišla zgolj v 63.
dneh. Ta postopek bi moral trajati vsaj nekaj let!

[5] In še vzporednica za osvetlitev: Dr. Fauci in NIAID sta lastnika patenta
cepiva proti mrzlici denga, znanega kot Dengvaxia, ki ga trži
Sanofi-Pasteur in ga Tedrosova WHO od leta 2016 promovira kot potrebno
cepivo. Robert F. Kennedy ml. je opozoril, da sta Fauci in NIAID iz
kliničnih preizkušanj vedela, da obstaja težava s paradoksalnim imunskim
odzivom«, a sta jo vseeno dala več sto tisoč filipinskim otrokom.
Ocenili so, da je umrlo cca. 600 otrok, preden je vlada ustavila
cepljenje."


...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.
Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)

https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM


#25509 domoljubka

domoljubka
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 572

Objavljeno: 3. januar 2021, 17:07

Pa še nekaj bi dala za poslušat okrog nedavnega potresa v Petrinjah na hrvaškem ...

Tud ne bi verjela, če ne bi moj brat imel soseda, ki ima hišo v bližini te vasi in je bil pred nekaj dnevi tam  ...  je povedal isto, kar se sliši na posnetku ...

Skratka katastrofa okrog solidarne humanitarne pomoči, ki jo povzročata hrvaška vlada (ali pač nekdo, ki ima veliko moč znotraj ), mafija, navidezna birokracija zaradi kraje humanitarne pomoči- organizacija Rdeči križ, ki je po dogajanju očitno povezana tako z višjimi političnimi silami kot z mafijo ...

 

Znotraj linka audio zapisa -  koordinatorka narodne iniciative Bernarda Jug podaja dobre razmislike in opozorila kako je potrebno delovati v takšnih situacijah.

Ne se zanašat samo na humanitarne organizacije in pozerske vlade  - Ljudje bomo morali sami postati živa akcija - vsaka vas ulica se mora angažirati ...

In ja tudi jeza človeka je v takšnih situacijah kreativna wink.png

;

CRVENI KRIŽ IM NIJE DAO NIŠTA! OVO MORATE POSLUŠATI: 2.1.2021

Kako se krade i onemogućava humanitarna pomoć

https://priznajem.hr...5aM26LOdWw8siac


...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.
Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)

https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM


#25510 domoljubka

domoljubka
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 572

Objavljeno: 6. januar 2021, 00:32

Tole bi pa res rada dala v poslušanje ...uhar.gif

 

Hvala Bogu in višavam -  za tako pogumne, plemenite in uravnovešene ljudi v teh časih ... rainbow.gifheartpump.gif

 

Tudi novinarka si zasluži OK-thumb.gif

 

Intervju; 

profesor -  dr. Dragan  Petrovec

https://4d.rtvslo.si...Gsab3h5RcxzkCkk

 

V tem intervjuvu velikooooo povedanega za vse, ki povezujejo že povedano in predebatirano v temi politika ;

( Mišljeno na dogajanje z neonacisti 2012 in sedaj na protestih 5.11.2020, o sedanji oblasti in njeni fašistični karakteristiki, o jačanju represije, o Borutu Pahorju, ki vse to podpira in še mnogo drugih vmesnih, zanimivih in koristnih razmišljanj, informacij )


...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.
Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)

https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM


#25511 domoljubka

domoljubka
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 572

Objavljeno: 7. januar 2021, 19:59

Kako lepo se nam napoveduje in se nas pripravlja na sprijaznjenje prihodnosti, kaj ne ?  In kako se vse lepo povezuje v krog ...wink.png

Ob tem bodo ljudje pozabili razmišljati zakaj tretji val, še četri val, pa še covid-21 itn ...

28.12.2010

1. WHO: Ta pandemija je bila zelo huda. Pripraviti pa se moramo na nekaj, kar bo morda celo hujše

https://www.vecer.co...-hujse-10231198

 

2. BILL GATES UPOZORAVA SVET NA NOVU POŠAST - COVID 21

4.1.2021

KOMPJUTERSKI MODELI predviđuju, da bi pandemija mogla čak još gora unarednom periodu

https://24sedam.rs/s...utm_content=MAN

 

in pa v povezavi novejši dokumentarni film v celoti;

30.8.2020

3. kdo je Bill Gates ; 

Ko je Bill Gates - Corbettov izveštaj, celi dokumentarac

https://www.youtube...._JtCf2hx_kyugoU


...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.
Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)

https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM


#25512 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 005

Objavljeno: 7. januar 2021, 23:46

Ta pandemija je bila zelo huda. Pripraviti pa se moramo na nekaj, kar bo morda celo hujše

 

Nekaj še večjega se planira..

 

https://www.bitchute...DVACUPU2JyhCpVk


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#25513 domoljubka

domoljubka
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 572

Objavljeno: 12. januar 2021, 01:59

1.

Anica Bidar je govorila z znano borko proti covid-19 kriminalu, prof.dr. Milo Alecković, bivajočo in delujočo v Franciji ter v Srbiji ...
 

Vse o dogajanju in o mednarodnem povezovanju na pravni ravni - lahko preposlušate tukaj ;

Anica Bidar in prof. dr. Mila Alecković

12. 01.2021

https://www.facebook...462914821368065

 

Zelo pomembno tole ljudje !

- Za vse, ki se sprašujete - kaj se dogaja s temi nikoli končanimi lockdowni in z vzeto svobodo, zaradi plandemije in sprovajanja fašistoidnih ukrepov !!!

En dan pred protestom- (13.01.2021 ob 14h  na Trgu republike v Lj - pred parlamentom), ki ga organizira civilna iniciativa " Maske dol ", z Anico Bidar kot koordinatorko na čelu, tu podajam en zelo pomemben video, ki nam razloži kaj se dogaja na evropski in svetovni ravni .

- Priznani pravniki, svetovno priznani znanstveniki in stroka, ki ni podlegla profitu, se organizira v skupinskih kazenskih ovadbah zoper zločincem, ki sodelujejo v tem kriminalnem poiskusu socialnega inžiniringa, zasužnjevanja ljudi in moriji  človeštva s cepivi, ki to niso


...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.
Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)

https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM


#25514 domoljubka

domoljubka
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 572

Objavljeno: 12. januar 2021, 20:42

Dobro je slišati različna mnenja stroke, saj v naših javnih medijih glede cepljenja sedaj, ni širšega  soočenja in razprave znanstvene ter medicinske stroke. Laufa zgolj marketing, oz. agresivna, enosmerna  propaganda za cepljenje, s strani vlade in vladine stroke;
 
11. jan 2021 13:52
Molekularna biologinja in imunologinja je v šokantnem videu natančno razložila, zakaj lahko ljudje umrejo po prejetju cepiva za covid-19.
 
Zakaj ljudje umirajo in bodo umirali še tedne, mesece in leta po prejetju mRNA cepiva za Covid-19?
Klikni in preposlušaj !
 
 

Molekularna biologinja in imunologinja, profesorica Dolores Cahill, je v šokantnem videu natančno razložila, zakaj lahko ljudje
umrejo po prejetju cepiva za covid-19 in zakaj lahko smrt nastopi še mesece po prejetem cepivu, česar pa seveda ne bodo povezali s cepljenjem.

 

V pripetem videu se naslanja na znanstveni članek, objavljen v publikaciji Plos One, z naslovom "Immunization with SARS Coronavirus Vaccines Leads to Pulmonary Immunopathology on Challenge with the SARS Virus".
Injicirano cepivo vsebuje genetski zapis za konične proteine virusa (spike protein) – mRNA, ki lahko vstopi v prejemnikove celice. Celice preberejo genetski zapis in same proizvedejo konični protein, ki je nato izražen v prejemnikovih celicah. Ko celice umrejo, pa je ta konični protein izpostavljen imunskemu sistemu.

Telo se na to odzove z imunskim odzivom, vključno s proizvodnjo protiteles. Ta proces se začne v dveh do treh tednih. Če kasneje cepljena oseba pride v stik s SARS-CoV-2, imunski sistem že prepozna virus in ga napade: protitelesa in T celice delujejo skupaj in uničijo virus, preprečijo njegov vstop v gostiteljeve celice ter uničijo okužene celice, in s tem pomagajo pri zaščiti proti COVID-19.

 

Problem pa nastane, ko je prejemnik kasneje izpostavljen kateremu izmed naravno prisotnih virusov iz skupine koronavirusov. Če se npr. osebo cepi v decembru in bo v npr. februarju, marcu ali aprilu krožil kak drug virus iz skupine koronavirusov, morda samo prehlad (op.: koronavirusi so skupina prehladnih virusov), lahko ta zelo močno zboli. To je pokazala zgoraj omenjena študija na živalih, ko so živali močno zbolele, nekatere pa celo umrle. Študijo so tako
zaključili z izjavo, da je potrebna velika previdnost pri uporabi te vrste cepiva na ljudeh.

 

Pride do citokinske nevihte

 

Gre za pojav citokinske nevihte, zato vsa ta desetletja niso odobrili nobenega cepiva za koronaviruse. Kajti mRNA še vedno povzroča izražanje koničnega proteina virusa, in ko le-ta pride v stik z drugim naravnim koronavirusom, pride do močnega imunskega odziva in ljudje lahko zelo hitro in močno zbolijo. To se lahko zgodi tudi po več mesecih ali celo letih.


To so opazili tudi po nekaterih drugih respiratornih cepivih: večina otrok, ki so jih cepili proti RSV, je utrpelo izjemno hude infekcije, ki so terjale hospitalizacije; 2 otroka (od 35) pa sta umrla. Iz tega so zaključili, da je bila bolezen močno poslabšana zaradi predhodnega cepljenja. Zato se morajo ljudje zavedati, da so s tem, ko so cepljeni z mRNA cepivi, veliko bolj ogroženi in to do konca življenja.


Ko bodo ljudje zaradi naslednjih koronavirusov umirali, bo to potrebno skrbno spremljati in ugotavljati vzroke, saj bodo veliko bolj podvrženi resnim komplikacijam in stranskim učinkom zaradi cepiva. Prav tako bo zato povečano število smrti, ki jih bodo pripisali COVID-19 ali COVID-21.

 

Kaj je citokinska nevihta?

 

To je zelo znan pojav, ki sledi cepljenjem. Ko mRNA cepivo injiciramo v telo, s tem zaobidemo vse naravne imunske odzive telesa, ki bi naravni okužbi lahko preprečili vstop v telo. Tako mRNA zaide direktno v telo in uporabi celica, da izrazi človeške proteine. Virus je nenadoma v telesu, imunski sistem ga opazi kot nekaj, kar ne bi smelo biti v njem, in sproži imunski odziv.


A problem nastane, ker patogen ne vstopi v telo po naravni poti, da se telo lahko znebi delcev virusa, to pa je počasen proces. Ker pa je injiciran, je to mRNA cepivo tako smrtonosno zato, ker vstopi v naše gene in se začne izražati in stimulirati imunski sistem in ne da se ga več znebiti, ker je vir virusnih proteinov, saj ste postali gensko spremenjen organizem in vaše telo izraža virusne proteine. Vaš imunski sistem se jih skuša počasi znebiti in proizvaja protitelesa, a to nikoli več ne bo možno, saj so ti proteini sedaj del vas. Ste gensko spremenjeni organizem, vaše telo bo neprestano proizvajalo virusne proteine in hkrati lastne človeške.


Zato ko boste po naravni poti prišli v stik s koronavirusom, bo virus vstopil preko vaših dihalnih poti. Če bi bili še normalni in zdravi (torej necepljeni), bi se jih preko imunskega sistema znebil, tako pa bosta virus ali dva, ki jih boste vdihnili, sprožila imunski odziv, proizvodnjo protiteles, kar se sicer zgodi v obdobju dveh tednov. A sedaj bo telo zaradi predhodnega cepljenja zaznalo, da je ta virus v vsaki celici telesa; protitelesa bodo začela napadati lastne celice in organe. Ljudje bodo tako padali v septične šoke in sledile bodo odpovedi organov. To se bo zgodilo v roku 3 do 5 dni in v kolikor ne bodo dobili vitamina C v roku 7 do 10 dni, bodo ljudje umirali.

V obdukciji lahko ugotovijo, ali je nekdo umrl zaradi citokinske nevihte kot posledice cepljenja ali bolezni. V prvem primeru bodo prisotne tudi odpovedi organov, zato bo nujno treba delati obdukcije cepljenih za covid ali gripo, da se ugotovi dejanski vzrok smrti.
 

https://www.planet-l...oyvgvbcOA6QLX4Y


...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.
Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)

https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM


#25515 domoljubka

domoljubka
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 572

Objavljeno: 13. januar 2021, 00:54

icon24.gif

Zelene potne liste za potrditev cepljenja na "sars covid-2" uvajajo države Izrael, želijo ga uvesti Francija, Nemčija, Italija  ... skratka so že začeli s podtalno prisilo cepljenja in nadzorovanja ljudskih množic ...Vse po načrtu !!!

Razumete zakaj gre  ? Če bomo ubogljivi sužnji s potrdilom, da smo cepljeni ... bomo lahko potovali, hodili v trgovske centre, na koncerte, delali v šolah, zdravstvu, javni upravi  itd ...

Sicer pa ?

 

Skratka v ksiht se nam režijo, ko sedaj razlagajo,da bo cepljenje prostovoljno, tako kot so nam pred meseci naivni v zdravstveni stroki -  na ta vprašanja odgovarjali, da kje pa ... sej bo še najmanj dve leti trajalo, da bo cepivo prišlo do ljudi, ker mora biti prej testirano in preverjeno ...(Tudi do 7 let običajno traja preverjanje cepiva pred uporabo ... sedaj pa naskok v nekaj mesecih- direktno na človeštvo !!! ... Smo le poskusni zajci za znanstvene in farmacevstke psihopate ! )

Vladine oprode "strokovne ekipe " pa so že v naprej razglašale tretje in četrte vale, s prihodom cepiv, na začetku novega leta ... Sem takoj vedela kaj ne štima !

In kaj se bo zgodilo zaradi strašenja napovedanih karanten  ... Folk misli, da jih bo cepljenje odrešilo muk in da bodo nato normalno zaživeli kot prej, če se testirajo 2x na teden, še se brezglavo cepijo ... ermm.gifwink.png)

Takšni zeleni potni listi pa bodo v bistvu odločali o tem ali bomo lahko svobodni in dejavni ... ali bomo sploh gospodarji svojega telesa .

 

Upam, da se Slovenija jutri zbudi, pride na Trg revolucije v Ljubljano, - kot eno srce in se začne boriti za svoje osnovne človeške pravice .rainbow.gifheartpump.gif

 

Jutri se bodo pred parlamentom zbrali “enotni in svobodni
https://maribor24.si...tni-in-svobodni
 
Jutri, 13. januarja 2021, ob 14-ih, bo na Trgu republike v Ljubljani potekal  protestni shod.
Po spletu je zaokrožila objava, na kateri piše: “Enotni in svobodni smo pod Triglavom doma! 13. 1. 2021 ob 14. uri na Trgu republike”. 
Podpisana je civilna iniciativa “Maske dol” s koordinatorko protesta Anico Bidar.
Policija sporoča, da bo za varnost poskrbljeno ter da bodo nadzirali vse veljavne odloke v zvezi s preprečevanjem nalezljive bolezni.

 

138024364_10158921225498252_990995036446


...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.
Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)

https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM


#25516 domoljubka

domoljubka
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 572

Objavljeno: 26. januar 2021, 01:17

še tu ... za vse, ki morda ne spremljate temo cepljenje ;

 

excl.png

Dr.David Rasnick - PCR Test, Laži in Manipulacije


https://www.youtube....h?v=K1yEYFcKn5M

 

÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷

janša povozil stroko in rešil dobavitelje hitrih testov;

https://necenzuriran...eWnYak0TPBCca0M

 

20 tisoč šolnikov je v visoki naravoslovni izobrazbi zavzdihnilo; "Če se pač moramo testirati, te se pa bomo ane" ... (tako nam je Žurnal povedal, pa naša ravnateljica je zakoličila, pa še naš Janez, visoko strokovni zdravstveni minister, ki kupuje te teste je zabičal ) ...

Jojo slovenceljni, te se pač morate kajne ...sing.gif

 - vse za slepo poslušnost brez logike, da ne bomo kazen plačali - pa da ne izgubimo dela ...Whatever_anim.gif

https://www.24ur.com...jati-pouka.html

 

Tud cepite se obvezno s Pfizerjevim cepivom, cepivom Moderna ... ku je angleški nov sev prilutal od kosovarja v zlovenijo ... ker se pač morate kajne ? yes.gif

Nartalepši gvant in obleko ob cepljenju vam želim ...em45.gif

 

Tud crknt morate in z vami vsi ostali, ki nismo butli ... ker se pač moramo ane ?Hydrogen.gif


...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.
Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)

https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM


#25517 domoljubka

domoljubka
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 572

Objavljeno: 28. januar 2021, 04:33

1.
ZMAGA ZA ČLOVEŠTVO! DOBLJENA TOŽBA V NEMČIJI!
https://www.youtube....?v=-hFdRSagaEs.
 

Govori dr. Reiner Füllmich- prirejen POVZETEK
»Sodniku je bilo zelo jasno, da pomen tega sodnega primera presega Weimar in je pomemben za vso Nemčijo, morda tudi za ves svet. Rezultat sodbe bodo posredovali tudi pravnikom v USA in drugam. Sodnik je natančno ponazoril, zakaj ni dejanske osnove za te ukrepe. Edini oprijemljiv razlog bi bil, da obstaja epidemija nacionalne razsežnosti. Parlament se je zanjo odločil brez pravega premisleka. Bistvo vse zgodbe ali uvedbe epidemije je predpostavka, da bi epidemija lahko povzročila preobremenjenost ali zlom zdravstvenega sistema. Takšna nevarnost zdravstvu ni nikoli grozila. Nasprotno. V tem času je moralo zapreti veliko bolnišnic, ki so sedaj v insolventnem postopku. Obenem so odstranili tudi tisoče postelj na intenzivni negi. Vprašanje je, kdo todela. Po eni strani je panika, da se bo zrušil zdravstveni sistem, po drugi strani pa se odstranjuje postelje na intenzivni negi. Tako je sodnik prišel do zaključka, da so vsi ukrepi protipravni in tudi protiustavni ter posledično nični. Zelo natančno je dokazal, da so resnične posledice koronskih ukrepov res „smrtne“ v pravem pomenu besede in neštetokrat presegajo korona žrtve. Poudaril je, da se je demokracija v Nemčiji zamajala in pove, da je osnovna pravica vseh nas, da se družimo in to z ljudmi, s katerimi si to želimo. Države ne sme zanimati, s kom, kje in koliko časa. Pove tudi, da je izjemno stanje za nekatere postalo že normalno. Navedel je, kakšna nepopravljiva gospodarska kot tudi zdravstvena škoda je nastopila zaradi napačnih odločitev vlade. Doda, da bo veliko škode možno oceniti in ta škoda je nepopisljiva. Zaključek je neizprosen: „Ni dvoma, da smrtni primeri, ki so nastali zaradi lockdowna enormno presegajo število mrtvih zaradi korone. Sledijo še posredne in neposredne omejitve svobode, gigantska finančna škoda, gromozanska zdravstvena škoda. Gre za veliko NESORAZMERNOST.
Pri odločitvi vlade v zvezni državi Türingen, v kateri je bil v prvem in drugem lockdawnu osnovi ukrep prepoved socialnih kontaktov, gre za napačno politično odločitev s katastrofalnimi in dramatičnimi posledicami za skoraj vsa življenjska področja.“ Revščina narašča, kar potrjuje tudi WHO. Med lockdownom so najbolj trpeli in še trpijo tisti, ki so že pred korono bili revni.
Gre za jasno, dogmatično sestavljeno sodbo nekega nemškega sodnika. Pravosodje očitno še ni čisto izgubljeno. Gre za prvi primer takšne sodbe v Nemčiji.
Nekaj podobnih je bilo na primer lep primer iz Dortmunda, bilo je tudi nekaj sodb iz upravnih sodišč, v katerih so (presrani, to jim moram očiteti) sodniki ovinkarili . V tej sodbi pa se je prvič govorilo o bistvu. Obstaja podobna sodba, ki pa ni iz Nemčije, temveč iz Ekvadorja, ki nam je pokazala, kako mora sodstvo delovati. Po devetih mesecih ni več moč samo strašiti, temveč je potrebno imeti dokaze, ki pa jih ni ne v Ekvadorju niti pri nas. Zato g. Reitschuster tudi ni dobil odgovore na svoja vprašanja, ki jih je zastavljal v parlamentu ali so se jim izmaknili. Sodba iz Weimarja nazorno opiše, zakaj ni nobene podlage za epidemijo ter zakaj je škoda, ki je nastala, nenadomestljiva. Zaključek: katastrofalna napačna politična odločitev. V spominu mi je ostala spodletela odločitev ustavnega sodišča v Bremnu glede protestov, ki so jih prepovedali in s tem prekršili eno izmed osnovnih demkratičnih pravic do izražanja svojega mnenja. Odločitev so sprejeli za zaprtimi vrati samo trije sodniki vključno s spornim Stefanom Habarthom. Sramota za pravosodje in sramota za nemško demokracijo. Sodstvo v Weimarju pa je pokazalo, kako lahko in mora delovati pravosodjev v nasprotju z ustavnim sodiščom v Bremnu, ki je dokazalo, kako grozno se lahko konča, če se obrača v smeri leta 1933.
 
÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷
2.
Sami sebi sodite! Aleš Goršak,
 
Aleš Goršak, rad bi prenehal s komentiranjem o Covid 19 zgodbi...
1f449.pngampak ne morem, da ne povem svojega mnenja...
1f449.pngše vedno sem optimist in upam, da se ljudje prebudijo.
 
 

...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.
Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)

https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM


#25518 domoljubka

domoljubka
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 572

Objavljeno: 28. januar 2021, 17:52

143618387_3867163323347471_1651858758068


...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.
Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)

https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM


#25519 domoljubka

domoljubka
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 572

Objavljeno: 30. januar 2021, 20:09

haha   jaaa laugh.png ... vedno pri roki za vse ... dobra corona ...em119.gif

 

143943988_2816873258547530_3257406592341


...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.
Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)

https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM


#25520 čebelica01

čebelica01
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 289

Objavljeno: 2. februar 2021, 20:32

Danes sem prehodila dva gozdova. Globoko sem vdihovala gozdni zrak s tišino in s ptičjo sinfonijo obdana. Zame je to zen. Sredi jase sem si slekla bundo in naredila sem nekaj razteznih vaj. Po obrazu so me božali sončni žarki in pihal je rahel vetrič. Ob jasi sem zagledala eno ogromno drevo. Na vrhu drevesa je bilo gnezdo. Imela sem občutek kot, da me drevo kliče. Objela sem ga in se povezala z njim. Ja, začela sem prakticirati dendroterapijo. Počutila sem se kot prenovljena. Odpravljam se domov, pogledam levo in zagledam ogromno žarečo kroglo in njen čarobni sij na morju. Sem slikala. Če bi me kdo vprašal, kje bi rada živela ..... pa rekla bi ob kakšnem izviru sredi gozda, kjer se človek lahko nadiha čistega zraka in na delo bi hodila s kolesom. Sem mnenja, da so otroci v šolah premalo povezani z naravo. Učitelji bi morali začeti poučevati otroke na prostem v naravi. Mislim, da waldorfske šole bolj povezujejo otroke z naravo, kar je prav.

 



#25521 butl

butl
  • D član
  • Št. objav: 4 671

Objavljeno: 2. februar 2021, 21:03

Zadnjič sva z ženo gledala oddajo "smejmo se" in not sta bla dva prispevka, ki sta zlo nazorno pokazala, kolk zdrave pameti premoremo ljudje.

1. v bufetliji je tip naroču kavo in kelnarca mu je v usta vlila kavo, dodala cuker in smetano, pa vse skupej premešala z žličko. V ustih. Vaja se je ponovila še pr eni ženski, tud igralki v gagu. Pol so pa nastopil naključni ljudje in gladko sprejel tak serviranje kave.

2. na ulici je en cukerpekar prodajal slaščice tko, da je slaščico prjel z rokami, jo dal kupcu /igralcu/ v usta, nakar mu je kupec še polizal prste. Vaja se je ponovila še pr eni igralki, nakar so na sceno pršli naključni kupci in velik od njih je lizal prste prodajalcu.

 

Nej bi blo za smejat. Men ni blo do smeha. 

 

Če je sinonim za neumnost ovca in če neumnost stopnjuješ, na konc prideš do človeka.

 

Žalostno a ne.

 

In se čudimo da je kokr je.

 

JLZ /jebeludzbunjenog/ je pase.

 

JLG /jebeludglupe/ je in.

 

/da neb kak teoretik skoču pokonc, nej ga potolažm...sam na drugmu koncu galujsnce sedi/

 

icon_smile_kisses.gif icon25.gif


Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

#25522 domoljubka

domoljubka
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 572

Objavljeno: 2. februar 2021, 23:14

Danes sem prehodila dva gozdova. Globoko sem vdihovala gozdni zrak s tišino in s ptičjo sinfonijo obdana. Zame je to zen. Sredi jase sem si slekla bundo in naredila sem nekaj razteznih vaj. Po obrazu so me božali sončni žarki in pihal je rahel vetrič. Ob jasi sem zagledala eno ogromno drevo. Na vrhu drevesa je bilo gnezdo. Imela sem občutek kot, da me drevo kliče. Objela sem ga in se povezala z njim. Ja, začela sem prakticirati dendroterapijo. Počutila sem se kot prenovljena. Odpravljam se domov, pogledam levo in zagledam ogromno žarečo kroglo in njen čarobni sij na morju. Sem slikala. Če bi me kdo vprašal, kje bi rada živela ..... pa rekla bi ob kakšnem izviru sredi gozda, kjer se človek lahko nadiha čistega zraka in na delo bi hodila s kolesom. Sem mnenja, da so otroci v šolah premalo povezani z naravo. Učitelji bi morali začeti poučevati otroke na prostem v naravi. Mislim, da waldorfske šole bolj povezujejo otroke z naravo, kar je prav.

love3.gif

  Čebelca, kar podoživljam te  ... talo lepo si opisala to simfonijo in skladnost z naravo ... in jaaaaaaaaa

Jst tud velikokrat objemam drevesa ...

In ta tišina gozda, smrekine iglice, ki čarobno dišijo, petje nevidnih ptic med krošnjami  ... bog ne daj, da tako zamižim za minutko ali dve ... kje na jasi, ob obronku ....me zna od te simfonije kar zanest v nekšno nidra stanje ...

 

Pri nas je zdaj na potkah v gozdu samo blato ... pa se mi kar nekaj še ne da rovarit globje v notranjost..

Imam pa nedaleč od tega, kjer stanujem jaso in neko priljubljeno destinacijo stare kolibe ob reki, ob kateri je klopca pod streho ... na kateri rado poležuje sonce ... Nedaleč pomol za stari čolniček ...

Pa sem šla pred dnevom malo tja obrnit ...

Veš kaj sem si zaželela ?

Tisti zvok, ko se sneg tali po žlebu skozi tišino in po kapljicah odteka v lužo  ...

Kap, kap kap ... kap, kap ... to pa je en takšen poseben blažen trenutek mojega zena ... Hah, se spomnem kako sem kdaj kot mala zgasnila od doma in ob takšni bistri kotanjii, polni mrzlih kamnov, poslušala ta zven ... padala v mir krogcev, ki so se širili po gladini luže ...

Še zdaj je tako,da se iz tega stanja, čez kakšne pol urce prebudim kot prerojena  ...

 

Jup blagor nam, kajne - lahko nam zaprejo nakupovalne centre ... pa nismo prikrajšani v vsem tem smile.png  ...

Je pa res, da tudi že malo pogrešam podaljšano kavo z vročim mandeljnovim mlekom, s terase bližnje Amfosfere  ...  in tisti skrivnostni nasmeh Mona Lise, ki se mi od nekje prikrade med srebanjem talona, medtem, ko pogledujem in pozdravljam mimoidoče ... In sem in tja kakšen ležeren čebet ... 

Jazz Cafe Music With Rain
https://www.youtube....h?v=mWlCjKpDf4I

 


...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.
Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)

https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM


#25523 domoljubka

domoljubka
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 572

Objavljeno: 2. februar 2021, 23:24

Zadnjič sva z ženo gledala oddajo "smejmo se" in not sta bla dva prispevka, ki sta zlo nazorno pokazala, kolk zdrave pameti premoremo ljudje.

1. v bufetliji je tip naroču kavo in kelnarca mu je v usta vlila kavo, dodala cuker in smetano, pa vse skupej premešala z žličko. V ustih. Vaja se je ponovila še pr eni ženski, tud igralki v gagu. Pol so pa nastopil naključni ljudje in gladko sprejel tak serviranje kave.

2. na ulici je en cukerpekar prodajal slaščice tko, da je slaščico prjel z rokami, jo dal kupcu /igralcu/ v usta, nakar mu je kupec še polizal prste. Vaja se je ponovila še pr eni igralki, nakar so na sceno pršli naključni kupci in velik od njih je lizal prste prodajalcu.

 

Nej bi blo za smejat. Men ni blo do smeha. 

 

Če je sinonim za neumnost ovca in če neumnost stopnjuješ, na konc prideš do človeka.

 

Žalostno a ne.

 

In se čudimo da je kokr je.

 

JLZ /jebeludzbunjenog/ je pase.

 

JLG /jebeludglupe/ je in.

 

/da neb kak teoretik skoču pokonc, nej ga potolažm...sam na drugmu koncu galujsnce sedi/

 

icon_smile_kisses.gif icon25.gif

 

                         

Ahahh jaaa... jup ... in si lepo puši, da ne vid vsega tega več  ... em45.gif

           e020.gif        f040.gifnattgar.gif
 

 

    Berlin - včeraj; 

  https://www.facebook.com/100003830309147/videos/pcb.2156271067843882/2156270611177261/                                           
                                

 

                                           

 

                            


...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.
Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)

https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM


#25524 domoljubka

domoljubka
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 572

Objavljeno: 2. februar 2021, 23:36

Ewo Butl ...dodajam mal humorja na to temo, ki jo omenjaš ; icon1_blush.gif

 

 
Dr. Denis Krek, nedavno o analnih testih,biggrin.pngtongue.pnguhar.gif 
 

 

 

Pa da ne bo kdo mislil, da je zgornji link hec ;wink.png 

 

icon15.gif Na Kitajskem začeli izvajati teste z analnimi brisi, v Moskvi sproščanje ukrepov

    https://www.24ur.com...je-ukrepov.html

 

Država želi do kitajskega novega leta cepiti 50 milijonov ljudi, zato so okrepili kampanjo cepljenja.
V okviru boja proti novemu koronavirusu pa so začeli izvajati tudi teste z analnimi brisi, ki naj bi bili učinkovitejši.
 
takole bo to izgledalo;

...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.
Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)

https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM


#25525 domoljubka

domoljubka
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 572

Objavljeno: 3. februar 2021, 18:11

Pa še tole prosim  - ker to zdaj čuti vsak normalen člowk, ki razmišlja 

.... jezo namreč ... kaj jezo -  realni bes !!!

 

Ne bodo več hodili po nas!
Ne bodo več hodili po nas! Do kdaj bomo sužnji hlapcem na svoji zemlji.

 

2.2.2021

https://www.facebook...411853020067391


...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.
Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)

https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM





Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (5)

Člani: 0 - Gosti: 5 - Skriti člani: 0