Jz bi pa prosla,da mi kdo napiše kaj več o progresirani luni v škropijonu in strelcu.
Sama imam progresirano luno v škropijonu,v strelca gre konec aprila in sicer iz 8. v 9. hišo...
Te dve leti,ko se je luna zadreževala v škropijionu,sem bila zelo zaprta v sebe,končala se mi je ljubezenska zveza,izgubila sem redno službo...Vglavnem same izgube sem doživela,ter zalo malo druženja in veliko razmišljanja in poglabljanja vase..Izgube in poglabljanje vase naj bi bile značilnosti te lune v škropijonu..No,neki pa le vem..
Upam,da vse to drži...
Drugače imam tudi v natalni karti luno v škropijonu...
Kaj pa progresirana luna v strelcu,ki se bo od aprila 2006 dalje zadrževala v moji 9.hiši v strelcu..Ali ta luna prinaša kaj lepšega in boljšega v moje življenje??Po znamenju sodeč bi lahko rekla ,da sigurno...
No,upam,da mi kdo še kaj več obrazloži okrog te progresirane lune v strelcu v 9.hiši.
Hvala!!
CAW-CAW
Luna(progresirana)v znamenju Škorpijona oz.VIII.hiše je ena najtežjih Lun in takrat se dogaja kot si napisala.Več ali manj same 'male smrti' .Ker pa je vsaka stvar za nekaj dobra nam je tudi tale Lunca dana zato da končujemo določene stvari in si prikrojimo usodo. Temu času bi lahko rekli obdobje pilinga.
Kaj se nam ob času P.Lune v tem znamenju oz.hiši dogaja je odvisno od zapisov v natalni karti. V primeru,da tam ni ničesar(gledamo tudi dispozitorje) bo šla precej neopazno mimo nas vendar bomo kljub temu, neopazno spremenili svojo življenje oz.usodo.
Sedaj ko ti je Luna progresirala v IX hišo se bodo stvari korenito spremenile.Na bolje,seveda.Našla boš popolnoma nov smisel življenja.Pusti Lunci čas,da naredi kar mora narediti.Celi 2.5 let ti bo,na novo,krojila usodo.
V primeru,da imaš z IX hišo povezan planet Merkur bo sledilo duhovno potovanje skozi čas
Temu času pravijo:izhod iz teme.
Vendar ne pozabi...vedno glej in primerjaj kaj se dogaja v tvoji natalni karti.Kako je aspektiran Jupiter,v katero hišo sežejo njegovi aspekti in seveda kakšen aspekt tvorijo,zopet

,dispozitorji oz. vladar tvoje IX hiše.
Kako se bo Luna počutila v tejle hiši ti bo povedal vladar IX.hiše in kot sem razumela,pri tebi tudi sovladar.
Čsto možen kakšen podiplomski študij če se bo izkazalo za potrebno.
Kakorkoli najhujšega si se,kar se progresirane Lune tiče,rešila.
Lep pozdrav