hojla....sanjala sem, kako sem nekje v našem kraju v eni zapuščeni , stari hiši si urejala stanovanje..v drugem nadstropju, ki je zgledalo kot postrešje...kjer ni bilo ne strehe, ne zidov...samo stara, lesena, preparela tla.......fora je bila, da sem mogla sama celo nadstropje v podstrešju porušiti do temeljev......lesena tla, vse je bil preparelo in staro in sem jih morala sama podreti in to kar en meter v globino.....še vprašala sem tm nekoga, moškega, kaj res, morm vse to porušit, je reku ja...........in pol sem začela sama z uničevanjem tega lesenega podna, vse je bilo strohnjeno, polno pajčevin...staro ...in potem, je bilo vse pripravljeno,da se lahko na novo zgradijo tla in tudi stene, zidovi...ker prej jih ni bilo...v stari hiši........skratka na novo celo stanovanje v zgornjem nadstropju, vključno z novo streho.vse.......
zgleda Amis, da sem so vse pripravila, za novo življensko obdobje, ha?.....preteklst, temelje, hiše, pa pustila za sabo in na n
jp...vse postavljaš na novo...super. tokrat je lahko tako, kot boš sama hotela. ohranjaj pozornos kaj res hočeš, kaj ti je pomembno zaradi tebe same....
Amis, ja, mislim, da se mi je zdravje izboljšalo 
glede privlačnosti - ne vem, ker ne vem kdo je ta oseba. Danes sem imela zelo težko nočno moro in vem da niso bile sanje. In mislim, da je bolje da jih ne dam v javnost. mogoče se mi je v sanjah odkril vzrok za vse kar se mi dogaja na fizični sferi (ok ni pravega smeška...)
bravo za zdravje

...če poznaš vzrok, lahko tudi ukrepaš.....
ojla!
tudi to noč sem imela ful nore sanje.... skoraj vsega se do podrobnosti spomnim. Živela sem pri enem moškem, katerega sem neizmerno ljubila. Bil je ful premožen, ampak v njegovem domovanju sta živeli še dve njegovi ženski (moderni harem?) kakorkoli že - kljub temu, da sem bila žalostna zaradi tega, da nisem edina v njegovem življenju, sva se ljubila in je pozornost namenjal bolj meni kot pa ostalima dvema, tako da sem bila srečna.... potem sem se pa peljala z enim avtom po ful polnem, a neurejenem parkirišču - ni bilo asfalta, noter sem se zapeljala nekje na "šverc" skozi neko luknjo v žičnati ograji, avti so bili, ne sparkirani, ampak prav nametani. no, potem se pa hočem zapeljati ven. "uradni" izhod sem našla, vendar ga je neka ženska začela zapirati. videla me je in ker sem bila notri " na šverc" me ni hotela počakati. jaz sem stopila na plin in hotela hitreje zapeljati proti izhodu... ampak bilo je fuuuul ledeno in kljub temu, da se nisem peljala tako hitro, sem se zaletela v neko oviro in z avtom sem se 3x obrnila (na streho itd). hudo poškodovana sem obležala v avtu, ljudje pa sploh niso pohiteli na pomoč. mirno so prišli pogledat kaj se dogaja. potem so poklicali rešilca in nekateri so odšli, nekateri so ostali. potem sem jaz - duša, po mobitelu poklicala očeta, da naj ne skrbi, da sem imela hudo prometno nesrečo in da naj pomiri mamico, da ne bo imela živčnega zloma, ker se tako in tako kmalu vidimo, da bom pač zdaj jaz en čas v bolnici ležala v komi, pol bo pa ok in da mi pravzaprav nič ni. (vse skupaj pa sem od strani opazovala kaj se dogaja z mojim telesom v avtu)
no, potem sem videla še zaskrbljen obraz mame in tega moškega, s katerim sem živela.
in konec sanj....
pozdravčke
pjotra
pjotra, malo razmisli o tem, kakšen odnos imaš do stvari "ki so izven nekih dužbenih norm".....vse sanjske situacije so namreč take, ki odstopajo od "povprečja"....odnos, v katerem ima eden več partnerk/partnerjev.....neurejenost.....biti v nekem prostoru ali odnosu "na šverc".....prometna nesreča, ki je lahko simbol za samokaznovanje zaradi odstopanja iz povprečja.....? ...zelo zanimivo.....
uuu.današnje sanje so ble pa.........fuul zmešane.....ene me pa zanimajo.......ko sem večkrat v teh sanjah obiskovala mojo teto B., ki je zelo stara in je v sanjah bila doma v neki stari hiši blizu vijugaste ceste...čisto sama je živela...in skrbelo me je zanjo......imela je tri štedilnike, steklokeramičnega, na plin, pa še na elektriko in potem, ko je kuhala, je na vsakem skuhala nekaj....sem dobila občutek, da je bolj pregledno bilo zanjo za kuhanje in bolj enostavno in priročno.....vmes sem sanjala, kako se je ena punca poročila, pa je zbirala obleko....hotela je najprej obleči črno poročno obleko, .vendar pa je potem izbrala zeleno, živo zeleno poročno obleko..in potem sem jo videla kako odhaja na poroko.......in vesela je.bila.......ker se je odločila za zeleno, po srcu.. in to se je vse dogajalo v istem mestu ....v isti hiši celo, če se ne motim,ki je bila večstanovanjska, in v vsakem nadstropju se je odvijala druga zgodba.....kamor sta se tudi starejša ženska in gospod vselila v stanovanje......in njima sem jest, en teden pred vselitvijo,na novo preuredila celo dnevno sobo ..vse, nova tla...lesena, z majhno stopničko......tko v orientalskem slogu...brez omar.........ženska je sedela na tleh, bila zelo sproščena, ni jo motilo, da je sedela na tleh,čeprav je bila že stara.. ....jest zraven nje.........in res lepa sobana je bila to......brez pohištva.....vsem nam je bilo zelo prijetno, njima je bila zelo všeč, še posebno sta bila navdušena nad tlemi, lesenimi..........in sta bila zelo vesela, da sem jima to jest na novo preuredila............ 
veliko duhovne hrane, druženja. tista črna obleka, me spominja na župnike. sem vesela, da se je dekle odločilo za zeleno obleko....pa modrost ima tud novo mesto v tvojem lajfu.....super
to noč sem sajnla vse od A do ŽNJ, spomnim pa se tega:
z eno punco in fantom smo se peljali z avtom in prišli do enega nabrežja. ni bilo nobenega mostu, da bi prišli na drugo stran, videli pa smo en čoln na vodi. klicali smo moškega, ki je vozil ta čoln, pa ga ni bilo od nikoder. voda je bila mirna.
kaj je že s tem prehodom? hm...spomnim se enih podobnih sanj....
no, čaka te nek prehod....mogoče celo že veš, kakšen, vendar nekaj še manjka, preden se to lahko zgodi. saj boš pripravljena, ko pride čas....
jaz pa pozabljam tole...
zadnje case totalno pozabljam, kaj sanjam!
ima kdo kaksno tehniko?!
za nepozabljanje?
drugace pa cestitke za dvojko
sanjala sem nekaj ... gradili so nekaj na morju nekje...jaz sem bila zraven...ko da je bilo zame....eh, kdo ve!
baje pomaga, če si vsak večer vzpostavimo namen, da se bomo sanj spomnili (men ni funkcioniralo

)...in da si ponoči (če se zbudimo) in takoj zjutraj, ko se prebudimo, v blokec ob postelji zapišemo kaj smo sanjali...pa čeprav gre samo za en majčken odlomek....
sem pa prepričana, da pridejo obdobja v življenju, ko si sanj pač ne zapomnimo. mogoče takrat potrebujemo pravi fizični počitek, ker je naše telo tako utrujeno od dnevnih obveznosti. mogoče gre duša na počitek....včasih pa svetlobno telo ponoči počne stvari, ki se jih zjutraj, v navadnem stanju zavesti, ne spomnimo...ne sekiraj se. vse je tako, kot mora bit
zgleda da imaš pomočnike....lahko se pri službenem projektu stvari obrnejo tako, da ti bodo bolj pomagali in bolj sodelovali....pri tvojih ostalih dejavnostih ali v privat lajfu.....super