Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Moje sanje 2


  • Prijavi se, če želiš komentirati
* * * * * 6 x ocenjeno
2619 komentarjev na to temo

#1376 xyz

xyz
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 419

Objavljeno: 17. marec 2009, 14:00

Torej praviš, da tvoji zgornji komentarji ne predstavljajo tvojega osebnega mnenja ?


Kateri komentar točno ?



In, če te ne zanima pravilnost ali nepravilnost tvojih komentarjev ali to pomeni, da v resnici samo nabijaš v prazen zrak, ker nimaš pojma o čem govoriš ?


Ne, ne pomeni x:Dx Je pa to vse, kar lahko ti iz tega razbereš, kar je spet precej pomenljivo. x;)x


In kja potem pomeni tale izjava ? če ne vsebuje pravilnosti ali pa recimo temu, sposobnosti delovati znotraj znanih dejstev ?

"Neee... samo izpostavljam strategije samoprevare.... za dobro nas vseh x;)x .... in to počnem z veseljem"


Kaj naj bi pomenila drugega, kot to, kar pomeni ?

P.S.

Si prepričan, da ne bi raje z lutko ?

P.P.S.

Tako presunljivo se odziva. Pa skafander je lep, tak... srebrn.

#1377 FixMinze

FixMinze
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 814

Objavljeno: 17. marec 2009, 16:05

Pa naj se popravim.
Ne gre ti za osebno. Ni potrebno, da ti gre. Sam verjameš, da imaš bolj prav od mene, kar si orisal v svoji izjavi
"Neee... samo izpostavljam strategije samoprevare.... za dobro nas vseh .... in to počnem z veseljem. "


Izpostavljam naravno dejstvo, da znotraj odnosa že razkrivaš dele sebe. Samo v zgornjem stavku si se izredno lepo opisal.
In pazi z za dobro nas vseh si prešel na področje verskega fundamentalizma.
Ti ves kaj je dobro za nas, hmm ...
In kot sem rekel, takšnih nebuloz je pri tebi polno. In ker jih navadno ne znaš, ker jih verjetno nisi sposoben razložiti in opisati v mirni debati postaneš nesramen, sarkastičen, ciničen itd..za kar obstaja beseda Neumen. To si sedaj že večkrat prikazal in je postalo predvidljivo.
In vidiš tako se razkrivaš tu na forumu. Bil bi eno, delaš drugo . Človek bi si mislil, pa dobro vsi imamo slab, dan in potem pišemo bedarije ampak ti si konstanten in tako kroničen v svojem rahlo zaostalem humorju.


Mogoče te pa drugi vidijo drugače. Mogoče druge lažje prenašaš, ker ne preverjajo tvojih izumov x:)x
Brez podpisa

#1378 xyz

xyz
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 419

Objavljeno: 17. marec 2009, 16:13

In pazi z za dobro nas vseh si prešel na področje verskega fundamentalizma.
Ti ves kaj je dobro za nas, hmm ...


Ravno nasprotno: verski fundamentalizem je posvajanje verovanj, jaz pa govorim o opuščanju le-teh. Lutka ?


In kot sem rekel, takšnih nebuloz je pri tebi polno.


Jasno. Saj sem ti prej napisal: to je to, kar si ti sposoben videti.

In ker jih navadno ne znaš, ker jih verjetno nisi sposoben razložiti in opisati v mirni debati postaneš nesramen, sarkastičen, ciničen itd..za kar obstaja beseda Neumen.


Neee.... je pač tako, da npr. psa ne zanima število klobas, temveč klobase. Si ti mesojedec ?

ti si konstanten in tako kroničen v svojem rahlo zaostalem humorju.


Ob tebi mi pač ne preostane drugega... saj pravim, število klobas...

Mogoče te pa drugi vidijo drugače.


Misliš ? Po moje me pa vsi vidijo prav tako, kot ti. Najbolje, da vprašava tvoje najboljše prijatelje.

#1379 Sensei.

Sensei.
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 138

Objavljeno: 17. marec 2009, 17:34

uglavnem... poleg kroničnih sanj, ki vsebujejo bitja nasprotnega spola na 1001 način, se mi zadnje čase ponavljajo sanje, za katere se zdi, da imajo celo nek namen (smisel) v vsakdanjem življenju. en primerček: mel sem probleme s prebavo, skupaj s trebušni krči že dva dni, ko sem tretji dan sanjal, da pijem kis in da se mi je stanje zelo izboljšalo zatem :eek: sredi teh sanj se zbudim, grem v kuhinjo, ter dejansko spijem nekaj žličk kisa ter čez malo vode... in, naslednji dan težav ni bilo več! x^x in vse več takih vsakdanjih problemčkov se mi pojavlja tudi v sanjah, kjer jih rešujem z lahkoto, problem nastane zjutri, ko se ne spomnim vsega... x:o)x

vem tudi, da sem že reševal neke komplicirane matematične formule.... bogve kaj bom še sanju! x:px

#1380 FixMinze

FixMinze
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 814

Objavljeno: 17. marec 2009, 19:04

Ravno nasprotno: verski fundamentalizem je posvajanje verovanj, jaz pa govorim o opuščanju le-teh. Lutka ?


Že res. Res pa je tudi, da je to tvoje opuščanje verovanj samo nova oblika verovanja. Iz ene točke se premakneš v drugo, ki je negacija prve in nato izjaviš; za dobro nas vseh.
Za dobro nas vseh je, da mi vsi posvojimo tvoje opuščanje verovanja. Princip je isti le vsebina se je spremenila.

Tolko o nebulozah, klobasah in podobnem.

Za primer; med tem, ko jaz padam z letalom in doživljam grozo nekdo drug leti visoko nad oblaki in doživlja svobodo - zgolj ker jaz takrat doživljam grozo ali obratno. Zlo bedno se sliš


Ne, to ni bedno. To je klasičen primer verovanja. Da bo deževalo, če grem lulat na polža, npr..


Ali pa zgornji primer. Tvoj primer ali argument lulanja na polža je slab, ker nima nikakršne realne osnove.
Obratno pa je v svetu nešteto primerov, ko otežen položaj enega omogoči uspeh drugega. To se lahko pogleda iz več zornih kotov, tako izkoriščevalskega kot tudi vzajemnega.
Bolj banalen je, ko v službi nadomeščam dežurstvo, da je drugi lahko z ženo na zabavi.
Zlo bedno se sliš, če ne razumeš logike v ozadju.

Res, da je bil primer z letalom ujet v misel prisilne situacije, trpljenja itd... ampak čisto iz osebnega zornega kota pa jaz večkrat sanjam letalske nesreče. V zadnjem letu jih je bilo vsaj 5. In tud vem zakaj jih sanjam. Torej spet je pomembna logika v ozadju in vsekakor ni nemogoče, da medtem, ko jaz padam dol proti zemlji, nekdo drug leti proti nebu. Narava dogodka je povezljiva; dvig in padec ( fizika ? ) le vsebina v ozadju dogajanja je drugačna. Lahko tudi dva doživljata padec pa prvi uživa, ker ga doživlja v filmski obliki , drugega pa je strah, ker ga doživlja realno. In kje kdo lahko reče, da nista bila v soodvisnosti ?


p.s: moji prijatelji so tisti, ki znajo biti tiho
Brez podpisa

#1381 xyz

xyz
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 419

Objavljeno: 17. marec 2009, 19:19

p.s: moji prijatelji so tisti, ki znajo biti tiho


Si lahko predstavljam, ja x:Dx x:Dx x:Dx

#1382 FixMinze

FixMinze
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 814

Objavljeno: 17. marec 2009, 19:38

Si lahko predstavljam, ja x:Dx x:Dx x:Dx


No hotu sem ti povedat samo to, da ti moji prijatelji ne bodo odgovarjali. Če pa ti bodo bo to v tišini skozi sliko in misli.
Besede pa ne govorijo. Besede se berejo in pišejo. Na 4 oke in več, se tudi govorijo.

Sklepaj potem, kateri niso moji prijatelji ...
Brez podpisa

#1383 light

light
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 468

Objavljeno: 24. marec 2009, 13:22

Hm, danes so bile moje sanje povezane predvsem z dnevnimi dogodki, vsaj tak filing imam. Skoraj vsi simboli iz sanj so se pokazali tudi že sicer. A ne vsi.

Npr. sanjalo se mi je, da sem bila ob neki trgovini, sedela sem v avtu in opazovala drug avto, ki je bil poln ljudi. Mislila sem, da se bo z drugim avtom nekaj zgodilo, zato sem izstopila iz avta na neko zelenico ob pločniku. Tam je bil privezan majhen bel pes, naprej od psa pa so bili piškoti. Čisto beli, mali podrobneje sem jih pogledala in videla, da so kokosovi, dejansko sem zavohala kokos.
Nato so se sanje nadaljevala o lisici in vrabčku, ki je imel eno krilo malo ranjeno. Vrabčka sem spustila, da mu ne bi kdo kaj naredil.
In že sem se našla s prijatelji na pijači. Vsi ostali so naročili pomarančni sok, razen mene. In potem smo dobili pijačo. Vsi sokove, jaz pa spet nekaj belega in ko mešam zadevo sem opazila, da je bil notri riž.

Vrabček je že prišel do mene, popoldne nameravam narest riž. Ah ja, tisti kokos, hm, bi pa tudi lahko imel svoj pomen hm, ja. Škoda ker niso simbolične, riž pomeni obilje, piškotki tudi niso tako slabo znamenje,....

#1384 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 24. marec 2009, 14:09

Oprosti light, k se nisem nc odvzala, k si mi prijazno razlagala sanje, Hvala ti! (sele zdasjle sem vidla, najbrz se kasnej tist pokomentiram, morm cimprej sanje svoje nocojsnje napisat, da ne pozabm)..

Dons sm sanjala, da sm bla v nekaksnem ogromnem placu, nekaksni velki bajti, kot v kakem gledaliscu, ampak nekako zapuscenem, temacnem, k da ni zive duse nikjer, brez luci pa tko..
Skratka je blo vse temno, a naenkrat so se pa neka vrata odprla velika al neke zavese odstrle, tko da je nenadoma bla svetloba in blazno ogromno ljudi v ogromni dvorani! ogromen prostor, kjer so na eni strani bli neki sedezi, na sred ful miz, na njih pa v eni vrsti hrana, v drugi pa oblacila (kot namest garderobe, pa se je ful torbic, plascev in ostalih oblacil gostov valjalo po teh mizah)... na stenah pa so ble slike, kot v galeriji recimo, na razstavi...
No in pol so *nam* (nekaterim, kot bi bli na nekaksnem ogledu, obhodu) nekaj predstavljali in za nas oz. nam govorili, ful enih govorcev in - Jankovic (Zoran). x:px xDDx Ki pa je bil hecno oblecen... Nekako pisano, kot v oblacilih 'za doma' xDDx, ampak v bistvu pa z neko lepo starinsko okrasheno nekaksno domaco haljo al cim... (bordo barve, turkizne in zlate) x:Dx skratka cist odstekano je bil napravljen, v bistvu kao cist neprimerno za taksne sorte eventov in vzdusij...
No potem pa se je nenadoma pojavil Rupel (Dimitrij) x:Dx in me je nekako kot gosta sprejel in kao mal popeljal okol po sobanah in mi razlagal o slikah, ki so ble na stenah, kot bi bil kak kustos ali pac prireditelj in gostitelj te razstave al kar je pac blo.
In se mi je zdel cist neverjetn, kaj taksen halo okol mene, nekak nisem bla primerno oblecena in tko, da mi je blo kr mal odvec vse to, a sem skratka zelo vljudno in prijazno tam za in z njim hodila in kimala, ko mi je sve to kazal. xDDx
No pol sem pa mal postala pr eni sliki, pa se okol obrnem, Rupla pa ni blo nikjer vec, pa mal s pogledom grem okol, je pa skoz ena vrata ga blo vidt, kako eni druzbi za mizo navduseno nekaj razlaga. x:o)x
Pa sm rekla.. aha, no sej, pac zakaj bi se sam men posvecal, me je pa vseen presenetl, k je kr v stotinki kidnu, brez 'B'. xDDx x:Dx
Odstekano.
No pol sem pa nekak se sprostila na tisti silni zabavi, blazotn folka je blo, pa sem odlozila torbico, pol je pa nsiem vec nasla, k so bli celi kupi oblacil. IN pol sm bla cist znervirana, k mam denarnico not, dokumente in vse..., cele sobane preiskala, pa cele kupe obnlek pogledala, pa nic. Pol sem si pa v sanjah rekla, oh se sreca da itak sanjam najbrz, sej se ne spomnim, da bi vcer kam sla oz. pred spanjem.
Pol se pa ne spomnim vec. x:)x

**zadnje cajte pa itak ful sanjam, ampak tko nepovezano oz. samo zame smiselno in sam slikce pa vzdusja pa obcutja mam, nemogoce za besedno opredelit, k so ble vecdimenzionalne, al sam fleshatorske... al pa cele neke poti in vse, pa sam izseki.

Recimo vcer sem sanjala smaragdno vodo! :2src:, kot nekaksna reka siroka, ki je cist v blizini mene, pa nekak vedno pozabim nanjo oz. ne skocim not. x;)x xDDx In not so cist beli beli kamni, cist taka speshl atmosferca, kot v kaksnem gorskem svetu al pa kje cist dalec dalec (nova zelandija?)...
ampak cist kristalno smaragdna... bazenska.... xDDx
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#1385 light

light
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 468

Objavljeno: 24. marec 2009, 16:19

Že sam tvoj prihod se zdi nekaj veličastnega, morda te bo sprejel svet blišča, ti pa boš ostala v sebi negotova, kot da ne spadaš tja, čeprav ti bo všeč. Izmenjava idej in zamisli, ki ostanejo med to povabljeno druščino. Tukaj se ljudje »razgalijo«, bolj so podvrženi mnenju drugih, naklonjenost.

Glede na to, da je bil Jankovič neprimerno napravljen, bi znalo nakazovati nekakšno neprimernost, skratka nekaj ne štima. Kaže na nasprotje (kaj si in kako si viden, kaj si javnost misli o tebi in kaj sam). Morda kaže da se bo nekdo osmešil pred teboj, za katerega si menila, da je »več vreden«. Seveda se zna zgoditi, da boš tudi sebe spravila v zadrego, morda svoj um, prepričanje.

Torbica včasih nakazuje na skrivnost. Izgubljena pa, da se bo zvedelo za tvojo skrivnost.

#1386 light

light
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 468

Objavljeno: 24. marec 2009, 21:56

No, tudi pomarančni sok je našel svoje mesto :) in šakal, ne lisica. Jap, no,.. včasih človek ne ve točno, kaj vidi,....

#1387 light

light
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 468

Objavljeno: 1. april 2009, 11:52

Včeraj se mi je sanjalo, da sem bila v zraku, kjer so me zadevali topovski izstrelki, direktno vame. Ne eni strani tank, na drugi pa jaz. Pa to ne moreš verjet, da je res. Jaz pa nič, kot da nič ni. Pa kaj se mi bo še sanjalo.

Tale top bi lahko pomenil vojno.

:shuriken:

#1388 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 1. april 2009, 12:06

morda pa samo bijes nekaksno notranjo vojno...
al pa mas obcutek, da se vse vate zaganja... ali da so vsi proti tebi... ali si v eni situaciji (al se pocutis) povsem nemocna...
ampak ocitno ti hendlas dobr, se 'izmikas', morda s tem, da nic ne naredis.
Morda nasvet: omisli si *oklep* x:)x (mal se zasciti.. kak kristal daj kam, kak rozmarin v kot... in podobno. prizgi kako kadilo, pokapljaj s kakim etericnim oljem *cistilnim*, recimo sivko, evkaliptusom, meto, rozmarinom, al pa veselim: pomaranco ipd. ali toplim - recimo cimet, ki pa tud cisti).
In kaj je se? mors bit elasticna. ce vate streljajo, ne smes bit pr miru kot les al clo beton. krogle ti ocitno nc ne morjo, pa sam *plavas* med njimi, kot v kaki racunalniski igrici in itak te ne morjo sesut. xokx
(ce pa ze bi te, se pa itak pol zbudis x;)x x8Dx)

... asociacija...
tvojemu komentarju meni se bom pa bl ornk posvetila, k ti hocem dat vsaj priblizno *dober* fidbek. Ce si se ze ukvarjala.

sem pa tud jaz ful sanjala in tok odstekan, pa nimam cajta (na)pisat.
No sam en izsekec: sm bla na eni postli zlo veliki, tko na pol lezeca, in smo gledali tv... in je en moski zraven sedel, tik pred mano.. sam ga nisem v faco vidla. In smo gledal ene opice (ki jih je macka al kdo dal/a na forum v eno temo) in kok da so lustne... in pol se ta tip nekako nasloni name, jaz pa sploh nisem vedla, kdo je.... in ugotavljam, da kok tip pravzaprav prijetno dishi. xDDx tko po cistem pa po moskem (ne po kakem parfumu al pa kej)... in pol se nekak se bl nazaj nagne in tko, ga pa vidm tud v faco in je bil - Lewis Hamilton (voznik F1)! x:o)x x:Dx (*je pa pomemben fact za morebitne interpretacije to, da mi sicer L.H. ni vsec, skoraj izrazito mi ni vsec, skratka, niti malo mi ni privlacen x:)x).
svasta!
No pol je bil pa se en folk okol na tej ogromni postli... in zraven kr moja mat. x:o)x x:Dx
in jaz sem chike kadila, mat pa s strani: prevec kadis (al a mors tok kadit al nekaj tacga, skratka), s tako tecno faco in gospodovalno in sem pol nalasc si jih skoz prizigaala, k se mi je frzmagal, da se je tam zraven narolala in da me obravnava kot smrlkjo....

... in taksno... x:o)x x:Dx
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#1389 dayo

dayo
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 1 234

Objavljeno: 1. april 2009, 15:25

Jaz pa nič, kot da nič ni.

Tole je zelo ok, pomeni, da se te obstreljevanje razno ne dotakne.

#1390 light

light
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 468

Objavljeno: 9. april 2009, 11:25

Danes so bile pa malo drugačne sanje. Najprej se mi je sanjalo, da je nekdo doma na vrtu kopal in odkril brlog z medvedjimi mladiči. Najprej je videl dva medveda, potem je kopal še naprej, pa odkril še dva. Ko jih je odkril se je iz brloga raztezala svetloba, tudi njemu po obrazu. Hotel jih je uničiti, pa mu jaz in še eden nismo pustili, z lopatama mu nisva pustila blizu.

Drugi del je bil pa tak, da sem se peljala proti Bohinju, nakar me je kolegica prosila, da naj grem malo z njo peš. In sem šla. Hodili sva po snega v čudovitem dnevu, mislim, da tudi skozi gozd. Na poti pa se nam pridružijo še drugi. Bile so mlade punce. Vmes je prišel še en fant, ki je organiziral en družbani dogodek in nakazoval pot. Potem, pa stopim na tla, kjer pot ni bila tako uhojena, a so se videle posamezne stopinje. In v tem, ko stopim na tja sem šele ugotovila, da sem na mostu in da so pod menoj določene deske popadale, a jaz sem bila tako blizu roba, da nisem padla dol. Pogledam dol, pa vidim, da pod mostom nekdo leži in ne kaže znakov življenja. Hotela sem poklicati policijo, pa je nisem, ker sem menila, da bodo drugi videli, kaj se dogaja, kajti tudi sama nisem bila v mnogo boljšem položaju, seveda sem bila pa višje in pri zavesti.

Vrt pomeni materialne stvari. Lopata delo, vendar jaz nisem delala, imela pa sem lopato. Zanimivo. Medved pa, ne vem kaj bi v tem primeru lahko pomenil. Nekateri pravijo, da bi lahko pomenil zadetek na loteriji, določena verjetnost je, to pa zato, ker se je iz brloga vila močna svetloba. (Ko je kolegica sanjala gorečega medveda je zadela na loteriji). Ampak po drugi razlagi pa bi lahko nakazoval konkurenco, ali sovražnike pri delu. Bili so skriti, pod zemljo. Se pravi, če ne pomeni ravno zadetek, pa morda pomeni, da nekdo dela "poslovno" proti meni, proti mojim kupčijam. Ampak ne vem, morda bi rad nekdo z menoj zaslužil ali kej takega, pa se ne bodo vsi strinjali, sploh pa tisti ne, ki bo za to vedel.

Prehod iz enega stanja v drugo, katerega se zaveš šele, ko nekaj ne gre več kot bi moralo iti. Izgleda, da bi se bilo treba držati uhojene poti. Pa vendar nisem padla v globino, nekdo drug je. Sneg bi lahko pomenil tudi uspeh na novi poti, spoznavanje novih ljudi, uspeh nove zamisli, pa vendar ne vem od kje se je most pojavil in kako se je nekdo znašel pod mostom in jaz na njem. In to samo z enim korakom po manj uhojeni poti.

#1391 Gost_VilaSonca_*

Gost_VilaSonca_*
  • Gost

Objavljeno: 13. april 2009, 22:15

joj, mi gre na živce, ko se mi ene sanje izmikajo iz spomina, a močen filing ostane ... včasih se spominjam drobcev čez dan. hodila sem nekje po gozdni poti in kar naenkrat se znašla na razpotju. ena pot me je še posebej mikala, vodila je nekam v mesto??? ne vem, nekaj me je zmedlo, nisem se odločila zanjo ... iz gozdnega mira me je zmotil mestni šunder ... obrnila sem se na desno in na nebu je bila Venera kao samo zame, samo zame se je prikazala v vsej svoji lepoti.

sori, podzavest, zadnje dni res ne vem, kaj mi hočeš sporočiti. :sori:

#1392 light

light
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 468

Objavljeno: 15. april 2009, 15:56

Jaz bi si sanje razložila kot umirjeno, mirno delo oziroma življenje, kjer svojega pravega jaza še nisi odkrila. Na tej tvoji poti se ti bo ponudila nova priložnost, katero boš po vsej verjetnosti zavrnila. Ta nova priložnost bi ti nudila veliko zabave, veliko srečanj, raznih potovanj, skratka nekaj zelo pestrega, družabnega. Morda bo za teboj stala prijazna, očarljiva oseba,... morda se bo delo nanašalo na modo, kozmetiko ipd. Zna pa se samo zgoditi, da se boš spremenila, postala bolj čutna, prijazna ipd. oziroma se zaljubila.

#1393 cigancica

cigancica
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 809

Objavljeno: 16. april 2009, 08:21

danes zjutraj sem sanjala ,da mi je neka učenka reikija pritiskala na eno točko nad prsmi ,me je tooolk začelo bolet,da sm se zbudila.zbudila sem se s hudičevo skelečo bolečino v zobu,glavi in ušesu,da sem mislila da me bo konc :C: :O:
pol je pa bolečina po eni minuti popustila. xrolleyesx
ja ,zato sem danes vstala že ob 7-ih x:Dx

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain


#1394 Gost_VilaSonca_*

Gost_VilaSonca_*
  • Gost

Objavljeno: 25. maj 2009, 12:26

Jaz bi si sanje razložila kot umirjeno, mirno delo oziroma življenje, kjer svojega pravega jaza še nisi odkrila. Na tej tvoji poti se ti bo ponudila nova priložnost, katero boš po vsej verjetnosti zavrnila. Ta nova priložnost bi ti nudila veliko zabave, veliko srečanj, raznih potovanj, skratka nekaj zelo pestrega, družabnega. Morda bo za teboj stala prijazna, očarljiva oseba,... morda se bo delo nanašalo na modo, kozmetiko ipd. Zna pa se samo zgoditi, da se boš spremenila, postala bolj čutna, prijazna ipd. oziroma se zaljubila.

se je zgodilo. x;)x

neka znanka je 3 noči zaporedoma sanjala, da sem noseča. :O: pomeni mogoče, da bom začela živeti popolnoma drugače, na novo? x:)x

#1395 sunny girl

sunny girl
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 143

Objavljeno: 10. junij 2009, 08:21

Zdravo, sanjala sem, da sem se pogovarjala s prijateljico, in da sem odkrila, da sem poleg te svoje fizične oblike še (ne vem kak naj to imenujem – kot angel oz neka višja oblika energije) in da ne vem kako naj to vključim v življenje... pa me je vprašala, če vem zakaj ona hodi vsak pon, sre in petek v lj.. sem jo pogledala, pa je odvrnila, da je ona tudi to (vendar druga oblika oz kvaliteta energije – ne spomnim se kaetra točno) in da je na tem nivoju poročena z drugo zavestjo (energijo) ter da hodi takrat k njemu, v ostalih dnevih je pa v človeški obliki.. x:)x

In sem rekla, aja? To tud lahko, pa sem šla do svoje komplementarne energije.. hehe.. zanimive sanje.. tak fajn je bilo to spoznat :inlove:

#1396 //mirage

//mirage
  • SkorajOdvisnik
  • Št. objav: 620

Objavljeno: 13. junij 2009, 13:26

Po res dolgem času se zopet spomnim sanj... spet nekaj zakompleksanega

Pred kakšnim tednom sem sanjala, da sem nekje, kjer je bilo polno vode oziroma nekaj podobnega kot morje, samo da ni bila morska voda. Okoli ni bilo nič kopnega, jaz pa sem stala na neki železni strukturi.. zdelo se je kot, da je to del ene res velike železne strukture, ki je imela temelje pod vodo. Videla sem tudi nekaj ljudi, ki so se sprehajali tam in nekaj jih je plavalo. Ko sem pogledala proti nebu, sem zagledala nekaj podobnega kot baloni (bili so modri, zeleni in rdeči) in so bili skupaj na nebu.. samo nebo pa je bilo tudi tako lepe modre barve( kot takrat, ko je najbolj jasno) in se je prelivalo v skoraj temno zvezdnato nebo. Na splošno so bile vse barve resnično žive. Nato sem se odločila, da zaplavam in kasneje sem se kar ustavila v vodi in se začela potapljat.. skoraj do dna, ko pa sem hotela splavati na površje, mi je začelo zmanjkovati zraka. Takrat mi je notranji glas rekel, da lahko zadiham in sem in nič se ni zgodilo - plavala sem v vodi, ampak bilo je kot, da diham zrak. Nato sem se znašla v neki sobi s TV-jem. Govorili so, da so odkrili nov planet, ki je dokaj podoben Zemlji in po TV-ju so se prikazovale slike skoraj opustošene pokrajine, kjer ni bilo nobenega zelenja. Potem pa sem zagledala na tisti opustošeni pokrajini nekaj ljudi, ki so tavali kot begunci... Takrat se mi je posvetilo, da je tista opustošena in razdejana pokrajina brez živih barv naša Zemlja, jaz in nekaj ljudi pa smo na novo odkritem planetu.... No, potem sem se pa zbudila.

Zdaj pa še bolj moraste sanje, ki sem jih imela včeraj :xx!:
Začelo se je, ko sem bila doma v kuhinji in sem dobila res moreč občutek, da se bo kmalu zgodilo nekaj hudega... v bistvu bo to samo začetek neke res hude stvari. Nato sem se znašla v neki drugi stavbi - bilo je zelo podobno moji OŠ. Nekaj sem delala, ko je naenkrat zagrmelo in se močno streslo.. in potem je spet odjeknila eksplozija. Naenkrat je nastala panika in po šoli so tekali sem ter tja, največ pa v klet ali pa ven... Takrat sem se zavedala, da se je uresničilo, kar sem začutila nekaj časa nazaj. Okoli mene se je začel usuvati omet in tudi zunaj je kar naprej pokalo. Takrat sem se spomnila, da moram najti brata, ki je bil nekje v šoli. Eno učiteljico sem vprašala, če ga je kje videla in takoj sem dobila odgovor, da ga je videla v kleti. Tudi jaz sem sedaj stekla po stopnicah, ki so bile že pošteno prašne, v klet. Tam sem za pečjo našla brata in sem tudi ostala tam, saj ne bi bilo ravno pametno skakat okoli. Ko je počasi utihnilo vse, sem brata prijela za roke in skupaj z bostalimi sva šla ven iz šole. Zunaj je bilo polno vojakov in ljudi okoli šole. Midva sva se odpravila naprej po ulici in pri neki hiši, ki je bila lesena, sva našla še sestro in nekoga, ki ga niti ne poznam. Tudi midva z bratom sva se pridružila unima dvema. Tista hiša se je zdela kot kraj, ki varuje pred vsem hudim. Zunaj sem videla, kako so ljudje poskušali z avti zbežati, a so jih vojaki ujeli in koga tudi ustrelili. Vse naokoli je postalo prazno... samo vojaki so se skrivali. Do naše hiše so tudi prihajali, da bi nas odpeljali, ampak nihče ni mogel narediti nič - bilo je kot da jih nevidna sila zavira. Čez cesto sem videla, da je v garaži parkiran avto in sem tudi stekla čez, ampak sem se hitro vrnila v hišo, ker me je opazil vojak. Pobeg z avtom nam ne bi uspel, sem si mislila. Potem sem se spomnila mame, ki je bila ravno ta čas v službi in sem upala, da je v Ljubljani bolj varno, in da se bo rešila. Potem sem se spomnila, da bi bilo dobro, če bi lahko nekako prišli do gozda, saj bi se tam veliko lažje skrivali in zbežali od tod... mogoče v Avstrijo ali Italijo. Ob vsem tem je zunaj postalo prav moreče tiho, nato pa sem na nebu zagledala letala in sem takoj vedela, da to niso prijazna potniška letala... ob vsem tem sem se spomnila, da sedaj ne bom mogla iti v tujino oziroma bo vse zelo težko; prav razburjala sem se, da bi se vse to moralo zgoditi, ko bi že bila v Angliji, saj bi bila tam veliko bolj varna pred tem napadom. Ko sem pregnala te misli, sem se zavedala, da je sedaj prava priložnost, da pridemo do gozda. Pograbila sem sestro za roke ( za brata nisem prepričana, če je šel z nama) in stekla po cesti v klanec. Prav priganjati sem jo morala... letala pa so začela odmetavati municijo. Ena stvar je padla prav pred naju - bilo je kot ena zaprta epruveta, notri pa se je bohotila ena zelena stvar. Takoj sem vedela, da je treba hitro stran. Sestro sem močno povlekla v hrib, ampak ona sploh ni mogla tako hitro hoditi v hrib, zato sem jo dobesedno na pol vlekla. Ko sva prišli do križišča, sem za hišami zagledala vojake, ki so prav tako šli v hrib proti gozdu. Ker nisem hotela, da bi naju ujeli ali prišli pred nama do gozda, sem zavila na drugo daljšo pot in sestro še bolj prijela za roke in jo še bolj priganjala, da morava hitro iti. Ko sva šli po ulici, sva videli, da so pri eni hiši eni trije ali štirje moški sedeli in pili pivo in to skoraj na sredi ceste. Ko sem jih vprašala, kaj delajo sredi ceste in ob taki nevarnosti, pa so rekli, da če jim je usojeno umreti, naj umrejo vsaj ob dobri pijači in veseli. Midve sva šli naprej in sva bili že čisto blizu gozda, ko sem zagledala, da se tudi vojaki približujejo gozdu. Takrat sem napela vse svoje moči, da sem stekla in za sabo vlekla sestro do gozda. Prišli sva pred vojaki, ki sem jih videla za nama, ampak tam so bili tudi že eni trije. Takoj sem se podala v boj z njimi in jih tudi premagala s pestmi, ampak ker sem za sabo imela sestro, so do nje prišli tisti vojaki, ki so šli h gozdu istočasno z nama. Ujeli so sestro.. jaz sem jo poskušala vleči za sabo in se istočasno otepati vojakov, vendar jih je prihajalo vedno več in jim nisem mogla biti več kos. S sestro so naju dokončno ujeli, ko sva bili že v gozdu (v prvih 100 m).... Zopet sem se znašla v kuhinji, kjer so bili mama, sestra in brat. Mama mi je rekla, da ne smemo iz hiše, ker smo v vojni in nas lahko ustrelijo. Meni so se podrli vsi upi, najbolj me je bolelo, da ne bom mogla iti ven iz Slovenije... ampak kmalu sem se počasi spet začela umsko prpravljati na boj, da pridem iz te hiše in potem naprej.... Nah, potem me je pa babica zbudila, ko mi je prnesla pismo - če ne druzga se je vsaj mora končala.....

Uhhh... cel roman sem napisala :inocent:

byrdpixelbyfruitkait-d4l.png


#1397 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 17. junij 2009, 20:08

(nism nc brala)

... zadnjic sem sanjala odstekane sanje (upam da niso v kakem smislu *preroske* - k se ravno zdej spet bl intenzivno s HR/SLO dogaja)..
v glavnem, pridem na nek sprejem, gostitelj (kao moj dober znanec, sam sploh ne vem kdo je bil) me prijazno uvede v druzbo na nekem lepem vrtu... Nakar se nekdo priblizuje, en moski, pa ta moj znanc pravi - no da ti predstavim svojega svaka... Pa ko se moski priblizuje, je bil vse bolj in bolj podoben Sanaderju oz. je bil Sanader, nekako (malo drugacen oz. kot ko nekoga v zivo vidis, po tem, ko si ga sam na fotkah)! x:o)x
In sm bla v zadregi in presenecena (kao, a dej - tale moj znanc ma pa kr Sanaderja za svaka, js pa nc vedla).
No in ko se je cist priblizal, je bil neskoncno velik, Sanader! Blazotno! Tko da sm kar zacela poskakovat, dobesedno! x:o)x x:Ix Kar tko navzgor sem skakala x:Dx, se odrivala od tal, kot zoga, da bova pac se v isti liniji lohk menila. x:Dx
Odstekano.
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#1398 Nikca

Nikca
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 1

Objavljeno: 21. junij 2009, 16:25

Živjo, zadnje čase velikokrat sanjam da sem v gozdu, zagledam medveda, ki me potem lovi in jaz bežim pred njim. Prejšnjič sem bežala sama, tokrat pa je z mano bežal še nek prijatelj(ki sem ga sicer prvič videla v sanjah). Prejšnjič sem se zbudila, preden me je medved ujel, tokrat pa sem se skregala z njim, ker se mi ni ljubilo več bežati in tako je bilo potem zopet vse vredu in sem se zbudila. x:)x Zanima me, kaj pomeni to bežanje pred medvedom?.. Pa spomnim se, da sem tudi leta nazaj sanjala, da sem bežala pred medvedom(enkrat sem ga potem zaprla v našo klet).

Pa prijateljica velikokrat sanja, da rojeva dvojčke. Vedno dva fantka. Kaj to pomeni?

#1399 išiguro

išiguro
  • NeČistZačetnik
  • PipPipPip
  • Št. objav: 26

Objavljeno: 21. junij 2009, 17:32

ja super, pa sanje tudi obravnavate..živijo sanjači..bom tudi jaz kakšne moje sanje povedal...drugič
Pot srca, nas pripelje na cilj.

išiguro

#1400 mako106

mako106
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 055

Objavljeno: 21. junij 2009, 17:36

ne vem zakaj...ampak počutim se kot sredi diverzantske akcije...dvojnih osebnosti x:Dx prav sanjam to




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0