Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

KDAJ NAJ RODIM ?


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
47 komentarjev na to temo

#26 highlander

highlander
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 202

Objavljeno: 15. marec 2006, 19:21

Kako se je rodila moja mami. Takrat se je v vasi pojavila prva elektrika. In ker ni bilo se vse kot mora bit, je bil strom speljan kar cez cesto z ene na drugo stran. In babica je mogla glih kabel pohodit. In jo je streslo, da je dobila popadke in je se isti dan rodila. Evo kako si pomagajo ene duse. Sta pa oba mati in oce skorpijona. Pa je cist vse ena figa kaj sta. Za ljudi, ki ne razmisljajo prevec o horoskopu, jim ta prinese mogoce 1/3 v lajf. Kdor ga pa preucuje, ga bo pa le tezko presegel, ker se se dodatno programira in vraca k njemu. To je kot z meditacijo, manj bos gruntal o tehniki, boljse bos meditiral.
Drugace se pa vsaki dve uri spremenijo dnevne energije. In ce se rodis le sekundo cez uro, ups, si ze v ognju namesto v vodi.
xDDx

#27 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 15. marec 2006, 19:24

Kdor ga pa preucuje, ga bo pa le tezko presegel

no s tem se pa sploh ne strinjam...

ce preucujem svojo temo (recimo), JAZ, je to edini nacin mroda (zame), da jo presezem - velja za vse (vsa podrocja, ne sam astro).

vzorcev si pa povsod lohk dost privzames, ne gleda na,... xDDx
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#28 mavrica2007

mavrica2007
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 13

Objavljeno: 15. marec 2006, 19:54

thanks highlanderju. mavrica

ste se pa razpisal .:)

new age.....
ne vem kaj bi blo narobe z načrtovanjem otroka in s tem povezano tudi razmišljanje o horoskopu. treba je bit odgovoren,ne pa prepustit naključjem o tem, če se zgodi.

mislim pa, da sem rabila slišat to kar mi je rekel highlander. temu bi rekla čustveno inteligenten.

#29 Ksenia

Ksenia
  • D član
  • Št. objav: 14 206

Objavljeno: 15. marec 2006, 20:04

hm, odgovornost do koga? jaz sem prav srečna da imam to kar imam ;)

#30 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 15. marec 2006, 20:25

nedko je povedal: resnost je obratno sorazmerna z odgovornostjo!
torej, ce smo preresni ne bomo kaj dosti tudi storili. ce vse prezamemo s humorjem in zdravo pametjo, pa je velika moznost da tudi nekaj v resnici storimo.
ja, soditi res ni nikogar. vsakdo ima svoje razloge in poti.

#31 klarus

klarus
  • Lunatik
  • Št. objav: 10 165

Objavljeno: 16. marec 2006, 07:53

:eek: Ma kaj ste trojčki? xsrcx xsrcx xsrcx

ne nismo trojčki....za mojo mamo je bilo preveč nevarno roditi po naravni poti...pri zadnjem carskem rezu je oslepela na eno oko in bila klinično mrtva...za tiste čase je bilo to nekaj čisto norega da maš 3x carski rez xrolleyesx
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

#32 lea

lea
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 1 328

Objavljeno: 16. marec 2006, 08:00

saj je danes tudi. cel kup stvari se ti lahko zgodi, kljub vsemu....

#33 klarus

klarus
  • Lunatik
  • Št. objav: 10 165

Objavljeno: 16. marec 2006, 09:10

svaka čast moji mami, glede na to da je pri vsaki nosečnosti vedno šlo za las xsrcx :2src: :vio:
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

#34 highlander

highlander
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 202

Objavljeno: 16. marec 2006, 13:32

no s tem se pa sploh ne strinjam...


x:)x Marsa, je cist normalno da se ne. Ker jest o horoskopu ne vem skor nic. Pred enim letom sem sele zvedu od prijateljice kaj sem po ascendentu.

To o prerascanju sem mislil takole. Jest sem naprimer bik, po ascendentu pa lev in se neke hise je omenjala. In zdaj npr. preucujem kaksen je bik. In bolj bom prebiral, da sem trmast, bolj bo to drzalo. Tako nekako sem mislil. x;)x

Draga Mavrica, vesel sem ce si preko mene dobila sporocilo. x:)x xrosex

Z nacrtovanjem ni nic narobe. Vendar so se meni skoraj vse lepe stvari zgodile nenacrtovano. x;)x xrainbowx

#35 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 16. marec 2006, 13:52

ja ja, saj vem kaj si mislil. xDDx

sam jaz pa pravim, da ce ne postekas, da si trmast, tega tud preseci ne mores.

torej, astrologija ti pomaga, da lazje razumes svoje in tuje vzgibe, bolje razvijes danosti in ublazis slabosti oz. negativnosti.

podobno kot ce ne pznamo diagnoze, tud bolezni ne moremo zdraviti.
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#36 highlander

highlander
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 202

Objavljeno: 16. marec 2006, 14:19

Sem pa zadnjic razmisljal nekaj o energijskih vplivih na otroka. Na sebi vidim da postajam bolj in bolj senzitiven na energije, ki so okrog mene. Zdaj pa si predstavljaj enga otrocka, ki je cist ko solza ko se rodi. V trenutku rojstva dobi pecat energij, ki so v tem trenutku okrog njega. Ker je bil prej nepopisan, se od tega trenutka spominja le energij ki jih je dobil. Vplivi planetov, zvezd...
Pol je pa tu se prostor, kjer zivijo starsi. Ce otrok samo joka, mu tu ocitno ni najbolj prijetno.
Je pa zelo tezko najti hiso, kjer je prostor cist in prijetnih energij. Ljudje se preprosto navadijo na vso to tezko energijo in ne opazijo vec, da zivijo v bistvu v zelo onesnazenem prostoru. Ampak otroka ne mores preslepit. In revcek v bistvu trpi, dokler se tudi sam ne navadi na tako stanje, preden se sploh navadi govoriti, da bi povedal starsem zakaj joka. In energija je zapis. Okoli otroka so tako energije strahu, stresa, nestrpnosti, vseh mogocih vzorcev starsev. In otrok sprejme to za svoje. In vse to je nezavedno. Pol pa revcek sanja more in ga je strah vsega mogocega.

Torej, dragi bodoci starsi in zdajsnji. Ozavestite cim vec teh energij, da boste ze sami cutili kdaj je vasa okolica cista in svetla in kdaj ne. Ter se potrudili, da bo otroku cim prijetnejse. Pri tem ne pomagajo roputuljice, ampak bolj nase zavedanje in ljubezen.
Jaz velikokrat, preden pridem domov iz sluzbe prej zavijem v gozd in se ocistim vseh bremen preden vstopim v svoje stanovanje. Si predstavljate, da pride oci iz sluzbe direkt k dojencku in se na njem razbremeni stresa, buci buci.... v tem primeru je otrok v bistvu ockov cistilec.
xsrcbumx

#37 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 16. marec 2006, 14:21

zato pa tud ne maram delat chartov za otroke in jih nisme nikol delala (sem pol eno *prilagojeno* varianto ubodla).
ravno zato, da se ga prec ne zapecati, kajti redki starsi lohk sprejmejo to in opravijo test.
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#38 oona

oona
  • Lunatik
  • Št. objav: 2 969

Objavljeno: 17. marec 2006, 01:39

Lep pozdrav,

Že 2 meseca me AKTIVNO daje želja po otroku. Sama sem ribica in imam 20.3 v ponedeljek rojstni dan. Moj fant pa je vodnar 10.2.

Zanima me kateri znak gre z mojim najboljše. Ne bi rada imela strelcev ali škorpijonov, ker se z njimi ne razumem. Rada bi rakca ali bikca za katerega vem, da imajo radi družine in da so nežni. Rada bi tak znak za mojega otroka, kjer si bova z otrokom naklonjena, v horoskopskem smislu.

Če kdo vem, ga prosim za odgovor.
mavrica2007

Ker nisi napisala letnice, ti ne morem povedat, kdaj bi ti rodila.Če nočeš imet strelcev in škorpijonov, se moraš k delu pripravit tako, da ne bo v igri to znamenje( saj veš +9 mesecev) x:Dx

Sicer se pa malo hecam. Postavljaš neresna vprašanja. Verjetno si še zelo malda, pa se malo norčuješ iz vsega skupaj. moraš malo popazit na karmo, kaj lahko se ti zgodi, da ne boš mogla imet otrok.

naredila sem karto za čas, ko si napisala post. Otrok si zaenkrat sploh ne želiš in je vprašanje, kdaj jih boš imela. xsrcx
Dum spiro, spero.

#39 Dancerka

Dancerka
  • D član
  • Št. objav: 561

Objavljeno: 1. avgust 2007, 13:46

Meni se zdi pa trapasto, da ste vsi tako napadli punco, ki vsaj resno razmislja,
1. da bi imela otroka/otroke (nataliteta! vsi ucitelji in vzgojitelji v drzavi ji bojo hvalezni, ce bo tudi kaj ukrenila s tem v zvezi! :) )
2. s kakimi ljudmi se je dosedaj razumela bolj in s kakimi manj
3. kaj si zeli pri otrocih in v svoji druzini

Itak je veliko stvari intuitivnih, dostikrat starši npr. 'nevede' utrofijo kitajski horoskop... Je pa bla na Kitajskem navada planirat rojstva tudi glede na horoskop... Zakaj pa ne? (Pa ne zdej vsi udarit na problem punčk na Kitajskem, se ga zavedam!!)
Jaz osebno sem proti splavu, razen ce so za to medicinski razlogi ali pa gre npr. za posilstvo (sem pa za svobodo izbire, ampak ne v smislu recimo izbire pod/znaka - takrat je itak že prepozno!).
Mislim da bodoča mamica tega sploh ni omenjala, ampak bolj v smislu 'kakega otroka si želeti' & 'na kaj probati naciljati?'

Itak na tisto ko se skoncentriras je bolj ziher da rata - tudi ce se skoncentriras na negativno!! (Npr. pri izpitu je boljs ce se skoncentriras na dober feeling po tistem, ko bos naredu, na relief ko bo vse mim!!)
Najbolš se je skoncentrirat na zdravo & veselo dete, pa tiste stvari, ki so še pomembne, pa prbližno probat utrofit čas glede na 9+ mesecev! (tud gledat, da se bo s partnerjem ujemalo dete, & da je lahk 14+/- dni zamika)

Ja, js sm pa oven (!) - na meji pred bikcem, podznak mogoce strelec, ena pa mi je zracunala skorpijon (?), luna v kozorogu, jupiter in en kup drugih v biku. Pa še Zmaj!!

Ha ha, s starši Tehtnicami (oba! mama Zmaj, ata Merjasec) & sestro Strelko (Kača) smo se kr rukali & živcirali drug drugega včasih - občasno še! :)

#40 Dancerka

Dancerka
  • D član
  • Št. objav: 561

Objavljeno: 1. avgust 2007, 14:25

Kaj bi ti zdaj rada povedala tu, da zakaj smo jo napadli ob vseh teh svetovnih problemih na Kitajskem z njihovimi otroci al kaj, ter ob koncentraciji na izpitu, ali to, da se doma bockate. :inocent:


Ata & mama nista nč računala, pa sta dobila naju!!! :vragec: :palec:

Pa očitno si mal površno bral!

Napisala, da se mi poskus vsaj delno predvideti astro znak otroka ne zdi nič tako groznega!

#41 Dancerka

Dancerka
  • D član
  • Št. objav: 561

Objavljeno: 1. avgust 2007, 15:07

Pa moja dva tud nista ic racunala, pa sta dobila mene, pa sem bla nenapovedana :vragec: :palec:

ti pa tud nic ne ves, kako je blo pr nas doma!

Poskus vsaj delno predvideti znaka otroka pa res ni nic tako groznega !!


No, potem pa se tak strinjama! :) :palec:

Ono zgoraj pa je letelo na tiste nekatere pred mano, ki so dečvi, ki je zastavila vprašanje, solili pamet! (Saj deloma so ji prav povedali, deloma pa ji bo mogoče kdo še bolj strokovno znal - sama sem bolj na amaterski stopnji glede astrologije! - Vidim po sosednjem topic-u, da se pa ti kr spoznaš! - Vsaka čast! - pa ne mislim zdaj, da bi ji ti morala kaj odgovarjati - le občudovanje izražam!!)

#42 tantra

tantra
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 320

Objavljeno: 1. avgust 2007, 17:49

Pagaal Baba mi je razlagal, da je v svetu nekaj ljudi.

Kateri imajo dar naredit horoskop otroku od tistega trenutka naprej.

Ko pride do oploditve. Oziroma, ko duša vstopi v materino telo.

In da nekateri v temu kontekstu tudi planirajo spočetja otrok (razgledani aristokrati).

Pagaal Baba je bil poleg ostalega zelo dobro izobražen v "vedski" astrologiji...
_________

Torej, kaj si mislite o horoskopu otroka. Narejenem, v trenutku, ko duša vstopi v mater; v fetus.

Ko plod postane živo bitje.

Zato naj bi bila potrebna posebna znanja. Katera naj bi v 90. letih prejšnjega stoletja imelo le nekaj izurjenih znalcev. LP

#43 tantra

tantra
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 320

Objavljeno: 1. avgust 2007, 17:58

Rekel mi je, da obstajajo določene metode. Tudi z matematičnimi izračuni. Poleg ostalih pristopov. Znanja in izkušenj.

#44 Tonks

Tonks
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 160

Objavljeno: 1. avgust 2007, 18:20

Ampak kako izvedet, kdaj ... nekje vmes enkrat vstopila dusa v plod ? Nekje pri dopolnjenih 3 mesecih, pravijo, ali 5 mesecih.


Po moje prej.
gore so fajn

#45 tantra

tantra
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 320

Objavljeno: 1. avgust 2007, 18:38

Glede duše.

Oz. Zavesti. Sem bral pred časom.

Ko so prišli kitajski pazniki po dva "višja" Tibetanska meniha v celice, da jih peljejo na morišče. Eksekucijo (izvršitev smrtne kazni).

Sta sedela nepomično v meditativnem sedu. "Hladna". Njuni Zavesti so šle.

Je pa zanimivo, da sta pa pri svojih sposobnostih vztrajala v telesu ves čas mučenj in zasliševanj.

V bistvu malo poznamo sebe. Svoje zmožnosti.

#46 Tonks

Tonks
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 160

Objavljeno: 1. avgust 2007, 19:04

Kako pa ti to ves :eek: Si videl, al si kje prebral?


Ne vem, samo ugibam glede na to kaj piše v Tibetanski knjigi smrti in glede na to kako poteka razvoj čist v biološkem smislu. Obenem računam na to, da ima kdo kaj bolj točne podatke.

Od kod pa tebi informacija o treh do petih mesecih?

LP
gore so fajn

#47 Prabha

Prabha
  • Vseprisotni
  • Št. objav: 722

Objavljeno: 2. avgust 2007, 09:31

Ma jst ko sem bila noseča, se spovnem je vstopila duša v plod nekje med 2 in 3 mesecem nosečnosti.To sem jasno začutila in ne samo, tudi ponoči sem sanjala to dušo, mojo hči:)) Predstavila se mi je vsa nasmejana s širokim objemom je prišla k meni in se mi predstavila.Naslednji dan sem čutila drugačne občutke ki so me preplavili in vedela sem definitivno da je duša tu.Prečudovit občutek čistosti!
Prabha

#48 retro

retro
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 92

Objavljeno: 6. september 2007, 10:50

Totalno se strinjam s highlanderjem, ki je podal drugi post.

Sploh nisem bral teme, ker me to res vžge. Ti povem kdaj naj rodiš? Ko bo naneslo! Jaz nevem kaj je to, ali je že taka odvisnost ali kaj? Pa ni ti treba vse stvari v življenju računat. To je isto kot če bi vprašala kdaj se naj zaljubiš, ne razumi me narobe ampak nekatere stvari se ne načrtujejo tako natančno.

Naj te še opozorim, 80% ljudi ki jih poznam bi tvoje vprašanje bilo smešno, nesmiselno in v njihovih očeh bi ti bila neko ubogo dekle, ki se je izgubilo v astrologiji/numeriki in vsak korak načrtuje s pomočjo nekih številk in datumov v upanju, da pride do neke rezultata oz. rešitve, ki bo pomenila neskončno sožitje...

Mogoče boš mislila, da nimam pojma o numeriki itd. ampak je drugače, in ne.. ne bom zdaj razlagal kaj vse vem, ampak ti raje svetujem, da take stvari narediš po naravni poti, po taki kot jo opravlja večina ljudi.

Najboljše stvari se zgodijo spontano. Zakaj? Ker o takioh stvareh ponavadi nimamo časa premišljevati, in naši možgani sploh nimajo časa, da bi razmišljali, to za njih stori SRCE! ;)

To temo je popravil/a retro: 6. september 2007, 10:54

everything




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0