Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Vse stvari so pomembne, a molitev najpomembnejša


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
26 komentarjev na to temo

#26 mayita

mayita
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 335

Objavljeno: 29. oktober 2012, 11:23

jaz pa mislim da marko ni napadel nobenega je podav svojo izjavo in ste ga pol vsi vi napadli,ki neznate živeti brez iluzij.
tudi jaz nisem verna ampak molim na drugačen način ne molim k bogu in ga prosim naj mi pomaga, ampak sama vzamem vajeti v roke in pošljem vibracije kar molitev tja kamor so potrebne.
kaj ti bo rutinsko moljenje. sem delala v stolnici pet let . na jutranjo mašo so hodili eni in isti ljudje ena in ista molitev ki je šla v prazno ker ni imela pomena.zguba časa in zavedeni ljudje ki se mi močno smilijo,pol se pa sprašujejo zakaj se ene in iste stvari njim dogajajo zakaj ni nič bolje. in pol še bolj molijo in molijo največji zločin človeštva, če mene vprašate je govoriti in prepričati ljudi da drugi vejo kaj je zanjih najbolje in da si sami ne morejo pomagati, da morajo biti v skupinah kjer se vsaka individualnost zgubi in imamo samo hodeče zombije ki jokajo in tarnajo nad življenjem.vsakega vernika ko vpraša kakšno je življenje reče da je težko, zakaj, se jaz vprašam.

#27 Bojante

Bojante
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 257

Objavljeno: 29. oktober 2012, 22:37

Točn Tko .
No, in, da zdaj Vsemskupaj Povem :

Tiste "molitve" , ki si jih pravkar opisala, da jih "molijo", so G N U S O B A Pred Stvarnikom ki je Edini Bog od Večnosti .

Toliko o cerkvenih zablodah še tu .

Moliti Je Treba "V Duhu In Resnici" , Drugače je vse brez haska Objavljena slika Objavljena slika Objavljena slika

Ne pa z mrmranjem , drdranjem in premikanjem ustnic .

To je Zlooočinn nad Duhom xcivx :sori: xcivx

Bog pa je Duh + Resnica , zato Ga je treba Moliti v Duhu In Resnici, nepa tko, k danes vsi delajo, od jehovcev, do baptistov, do adventistov, do katolikov ( ti so še posebej zagrizenozavedenozablodeli) do sabatistov, do kajjazvemkaterihvseše , skratka kot delajo vse S E K T E ki sem jih naštel od matične - Katoliške Cerkve xcivx

Lp + #




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0