jaz tud shizim (sam ne glih totalno)!Totalno šizim na dateljne.

Imajo ful snovi, ki jih sicer nima sadje in zelenjava, ampak sam meso, plus razna vlakna in to, tko da so nad zdravi, koristni in bogati.

jp, moja tud (ful mam rada krih - in testenine)Ja pa kruh ..tud moja pregreha...

jaz tud!jaz pa šizim na baklave

in tud cokolado maram... lohk jo mam mesce, pa da je ne pipnem, lohk jo pa slistim celo0 v enem veceru (cca 2x letno)
(*a ni hec, sploh ne maram sladkega, ne sam da ne shizim, ampak ce ze sladko, potem pa ultracukr scena

zadnjic sem koncno probala ta temni ferero rocher...

hudo mi je bil vsec, da mi je blo kar zal, k sem mela sam enga.

sm pa dobila za Bozic od tamalga celo 'steko' (pac uno skatlo) rafaelov!

in jih ze ni vec.

sicer sem jih 'sam' ene 6 al kej, sam prakticno odjednom. to mi je pa res vsec okus, ceprav je tak belkasti sladkast, ampak to mi je res eden boljsih sladkih okusov.
drugac mam pa nadrada grenkote (ampak to niso rpegrehe, to je zdravo in mi pase).
'sladko' je zadnji od okusov na moji lestvici sicer.

(in ze cca 20 let ne furam belga cukra, rjavga pa ne ze kakih... hm.... ?? nekaj let, ne spomnim se vec tocno. enkrat mi/nam ga je zmanjkal in od tedaj ga ne furam vec. imam ga priblizno 1/2 kile za leto in pol - za goste. vmes smo vcas fural javorjev sirup)
shizim na surove zadeve, zelenjavo, predvsem... ko sem bla majhna in sem vedno kradla 'shtorchke', surove, cist shizila, ko je mat kake minestre kuhala, je pa vedno rekla: ti bo slabo.