Jaz se tudi od dlje časa sprašujem o Bogu. Sicer sem bila nekako ''uvedena'' že v družini v religijo, to mi ni bilo nikoli preprečeno in to spoštujem.
To pa ne pomeni, da si ne zadajam veliko vprašanj. Na splošno, ne bom rekla da dvomim, ampak nimam čisto jasne slike.
Osebno me najbolj vznemirja izjava Papeža, ko se je enkrat obrnil na mladino v Vaticanu in rekel: ''Ne bojte se iti proti toku''. Ali, še bolj, ko je izjavil: ''Ne bojte se trpljenja''. Kot, da v bistvu ni ustvaril On Svet. Drugače pa se sprašujem, proti čemu pa naj bi šli? Sigurno nečemu večjemu, ki prevladuje. Pa če je On ustvaril Svet ali, bolje, če smo mi ustvarjeni po njegovi podobi...to je hudo!Se počutim kot ovca brez pastirja.
Uni zblojeni rkc papkoti in njegova banda butasta itak nimajo pojma več kaj blebetajo .

Je Pa Res, da smo uboge izgubljene ovce brez Pastirja, ki vodi Vsa Celotna Obšiiiiiiirna Vesolja, tako kot tudi nas, Njegove male ovčke .
Na našo Veliiiiiiiko Srečo pa nas bo On - sam Stvarnik-Bog zopet obiskal, in to celo "zelo kmalu", ob Njegovem Drugem-Velikem Prihodu ki bo čez manj kot 18 let !!!

To pa pomeni , da bi lahko bilo že čez 5-10 let

No, čim prej, tem Bolje

Lp + #