Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Evo če rabite kuharske recepte evo me


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
140 komentarjev na to temo

#1 crocuta

crocuta
  • Zavrnjeni
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 243

Objavljeno: 2. november 2006, 07:30

Čaw vsem skupaj!

Zvami kuharski mojster,ki bere vas forum, ki je kar zanimiv.Če kdo rabi nasvet za kuhanje ali najboljše recepte mu z vaseljem pomagam. x:o)x
NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO

#2 crocuta

crocuta
  • Zavrnjeni
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 243

Objavljeno: 2. november 2006, 08:59

HAHA PALAČINKE BREZ MOKE BOL TEŽKO , ČE PA TI8 ZNAS BREZ MOKE SPEČI POL SE PRIPOROČAM ZA RECEPT.

LP
NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO

#3 crocuta

crocuta
  • Zavrnjeni
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 243

Objavljeno: 2. november 2006, 09:14

CAW!

ŠKROB V PALAČINKE NO JA DA SE SAM BOL TKO ZGLEDAJO Z RIZIM PA ŠE NISEM PROBU DRUGACE SE PA NE DA BREZ MOKE NAREDIT LAHKO PA BREZ NAVADNEGA MLEKA NAREDIŠ ČE SI ALERGIČEN NA MLEK KER OBSTAJAJO DODATKI ZA MLEK.

LP
NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO

#4 lubika

lubika
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 4

Objavljeno: 2. november 2006, 10:45

jaz bi rabla recept za veselje do kuhanja, pozna kdo kaj takega? :irs:
[size=7]

#5 klarus

klarus
  • Lunatik
  • Št. objav: 10 165

Objavljeno: 2. november 2006, 10:52

Jaz.
Z razbeljenim železom se približujemo deset centimetrov pred razprtimi dlanmi antikuharskega heretika, ter ga sprašujemo.. Satanov vajenec a boš začel z veseljem kuhati ali ne?
Učinkovitost je 100% vsi prisežejo pri sveti evfemiji da bodo poslej z kar največjim veseljem kuhali

xsmx
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

#6 just4you

just4you
  • Vseprisotni
  • Št. objav: 784

Objavljeno: 2. november 2006, 15:22

js pa že neki časa študiram....za naredit doma kaj čokoladnega x:Dx
nevem,kaj preprostega.... x:Ix samo da je čokoladno....hehe x:Dx tnxy! x:Xx
¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤

#7 klarus

klarus
  • Lunatik
  • Št. objav: 10 165

Objavljeno: 2. november 2006, 15:29

naredi jogurtovo pecivo..

1 lonček jogurta
2 lončka sladkorja
3 lončki moke
1 lonček olja
1-2 žlici kakava
2 jajci
1 pecilni prašek
sladkor v prahu

vse skupi daš v skledo, premešaš...polovico vliješ v pomaščen pekač...v drugo polovico vmešaš še kakav in to maso vlivaš kakor se ti zdi po belem delu.....daš v pečico, ki je ogreta na ene 180-200° ter pečeš 40 min
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

#8 Tamburin

Tamburin
  • D član
  • Št. objav: 2 762

Objavljeno: 2. november 2006, 16:07

Crocuta, jaz bi kakšen recept, po katerem je kosilo gotovo v 15 - 30 minutah (ker nimam dosti cajta za kuhanje), pa da je čimmanj različnih sestavin - v glavnem rabim preproste recepte.

#9 just4you

just4you
  • Vseprisotni
  • Št. objav: 784

Objavljeno: 2. november 2006, 16:11

naredi jogurtovo pecivo..

1 lonček jogurta
2 lončka sladkorja
3 lončki moke
1 lonček olja
1-2 žlici kakava
2 jajci
1 pecilni prašek
sladkor v prahu

vse skupi daš v skledo, premešaš...polovico vliješ v pomaščen pekač...v drugo polovico vmešaš še kakav in to maso vlivaš kakor se ti zdi po belem delu.....daš v pečico, ki je ogreta na ene 180-200° ter pečeš 40 min


to že znam.... x:Ix
¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤

#10 Dominikca

Dominikca
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 15

Objavljeno: 2. november 2006, 16:31

Živjo,
mene pa zanima, če ve kdo slučajno kako se naredi tist fižolov pire, ki ga dobiš zraven v španski/mehiški?
A je samo skuhan+speštan fižol, oziroma predvsem me zanima, če so kakšne posebne začimbe tam noter?
Hvala,lp

#11 crocuta

crocuta
  • Zavrnjeni
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 243

Objavljeno: 2. november 2006, 18:20

caw lubika

Najprej odgovor tebi kako veselje do kuhanja- preprosto skuhaj nekaj lahkega okusnega,kar vsi radi jejo serveraj mizo cim lepse,saj ce je ze degusterno lepo sploh ni važno-ne opazijo,kako je skuhano in boš zagotovo vidla za bos zadovolna in seveda moras imeti tudi malo veselja do kuhanja.

zdaj bojo pravi časi zato saj prihajojo prazniki zato ti priporočama da poskusis ne bo ti žal.

lp in veliko uspeha v kuhinji ti zeli crocuta
NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO

#12 girly

girly
  • Lunatik
  • Št. objav: 2 891

Objavljeno: 2. november 2006, 18:29

Čaw vsem skupaj!

Zvami kuharski mojster,ki bere vas forum, ki je kar zanimiv.Če kdo rabi nasvet za kuhanje ali najboljše recepte mu z vaseljem pomagam. x:o)x



:palec: :palec: :palec:

Dobrodošel!

Boš opazil, da nas je nekaj stalnih, ki v tem forumu o hrani debatiramo, predvsem o tem, kaj bomo (ali smo) danes jedli.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,
sonce bo moje srce,
ena od tisoč zvezd mi bo prav ,
nosil bom njeno ime ...


#13 crocuta

crocuta
  • Zavrnjeni
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 243

Objavljeno: 2. november 2006, 18:46

zivjo just4you

Nekaj zate hitro narejeno in dobro pa še pečti ti ni treba

ČOKOLADNE KROGLICE

Sestavine. Priprava.

20dag naribane cokolade čokolado,orehe in sladkor mešamo na toplem toliko časa
15dag zmletih orehov da se čokolada zmehca.Dodamo, beljak, rum in oblikujemo
12 dag sladkorja kroglice.Te povaljamo v sladkorju ali zmletih orehih,lasniku
1 vanili prasek ali kokosovi moki...Kroglice odlagamo na večji krožnik,da se
beljak malo osušijo.Sladica je pripravljena
2-3 žlice ruma


Želim ti dober tek

caw tamara

V 15-20 minut ne boš kuhala kaj prida dobrega in okusnega.Imam pa en recep ,ki mi kompliceran in nimama veliko sestavim,


bay crocuta

Caw!

Diana hvala za prelepo fotko.Zelo pozorno od tebe.


Hvala

Lp crocuta xsrcx

caw dominkica


Koker vem ta fizol ni nc drugace narejen kot opisujes sam da dajo še njihove začimbe ki so okusne
to so pomoje:curcuma,pravonsalska začimba,curry in se kaj...




lp
NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO

#14 klarus

klarus
  • Lunatik
  • Št. objav: 10 165

Objavljeno: 2. november 2006, 18:58

pa da čujem kak bi ti naredu čokoladno kavino torto z čilijem in cimetom x:px
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

#15 crocuta

crocuta
  • Zavrnjeni
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 243

Objavljeno: 2. november 2006, 19:02

zivjo

Prvič nisem slaščičar,drugic pa kej posebnega ne more biti vsaj zaradi čilija ne ker po moje se ta sestavine ne poda ravno k sladkorju in kavi.Ne vem se nisem probal pa tud nebi hvala


Lp crocuta
NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO

#16 crocuta

crocuta
  • Zavrnjeni
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 243

Objavljeno: 2. november 2006, 19:28

Čokoladne kroglice brez peke


sestavina:

20 dag naribane cokolade
15dag zmletih orehov
12 dag sladkorja
vanilija sladkor
beljak
2-4 žlice ruma

priprava:

Čokolado orehe in sladkor mešamo na toplem toliko časa da se čokolada zmehča,dodamo beljak rum in
oblikujemo krogljice.Te povaljamo v sladkorju ali zmletih orehih(lešnikih ,kokosovi moki).Krogljice odlagamo
na večji kroznikda se malo ususe in nato serveramo.



lp in dober tek
NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO

#17 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 2. november 2006, 19:39

Obelodani recept, ki ga se ni bilo oz. si si ga izmislil ti!? :8): :inocent:

#18 //mirage

//mirage
  • SkorajOdvisnik
  • Št. objav: 620

Objavljeno: 3. november 2006, 11:07

Kaj pa kakšen recept za špinačo pa testenine skupaj? Če to sploh paše skupaj :inocent:

byrdpixelbyfruitkait-d4l.png


#19 kukica

kukica
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 118

Objavljeno: 3. november 2006, 11:11

zivjo

Prvič nisem slaščičar,drugic pa kej posebnega ne more biti vsaj zaradi čilija ne ker po moje se ta sestavine ne poda ravno k sladkorju in kavi.Ne vem se nisem probal pa tud nebi hvala
Lp crocuta

Čokolada s čilijem je prav dobra. :palec:
Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.
Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.
by Tony Samara


NAGAJIVA USTVARJALKA
RECEPTKI

#20 Gost_sstane_*

Gost_sstane_*
  • Gost

Objavljeno: 3. november 2006, 11:36

Čokoladne kroglice brez peke
sestavina:

20 dag naribane cokolade
15dag zmletih orehov
12 dag sladkorja
vanilija sladkor
beljak
2-4 žlice ruma

priprava:

Čokolado orehe in sladkor mešamo na toplem toliko časa da se čokolada zmehča,dodamo beljak rum in
oblikujemo krogljice.Te povaljamo v sladkorju ali zmletih orehih(lešnikih ,kokosovi moki).Krogljice odlagamo
na večji kroznikda se malo ususe in nato serveramo.
lp in dober tek

Maher, v tem receptu ti manjka sol x!x

#21 5rca

5rca
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 532

Objavljeno: 3. november 2006, 11:39

Kaj pa kakšen recept za špinačo pa testenine skupaj? Če to sploh paše skupaj :inocent:

Doma narejeni tortelini polnjeni s špinačo :inocent:

Ja valda se da špinačo in testenine skupi narest še na kak drug način, ščep domišljije x:Dx npr. jst bi dala široke rezance prepražene na drobtinah (prezelnih mi po domač rečemo x:)x), zraven pa vmešaš predkuhano in osoljeno mlado špinačo - ampak ne zmrznjeno, tisto naravnost iz vrta ali tržnice :palec:
5rca Objavljena slika
A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

#22 Gost_sstane_*

Gost_sstane_*
  • Gost

Objavljeno: 3. november 2006, 11:50

Doma narejeni tortelini polnjeni s špinačo :inocent:

Ja valda se da špinačo in testenine skupi narest še na kak drug način, ščep domišljije x:Dx npr. jst bi dala široke rezance prepražene na drobtinah (prezelnih mi po domač rečemo x:)x), zraven pa vmešaš predkuhano in osoljeno mlado špinačo - ampak ne zmrznjeno, tisto naravnost iz vrta ali tržnice :palec:

Pravilno x;)x

#23 butl

butl
  • D član
  • Št. objav: 4 671

Objavljeno: 3. november 2006, 15:53

jaz bi rabla recept za veselje do kuhanja, pozna kdo kaj takega? :irs:


Hojla Lubika

Jst zelo rad kuham. Zakaj? Ker ne kuham vsak dan, predvsem pa, ker kuham za svoje drage; ženo, otroke. Ker jih imam rad, jim tudi kuham z ljubeznijo. In kar je zanimivo. Vedno skuham dobro, okusno, čeprav o kuhanju nimam pojma in improviziram v nulo. Se mi zdi, da je kar ena analogija med odnosom do priprave hrane in odnosom do tistega, ki mu kuhaš. Se mi zdi, da ne moreš sebi ali svojim dragim kar nekaj brezveze za drek štukat na mizo postavit, če imaš sebe in njih rad, oziroma, da se da iz priprave hrane marsikaj razbrati o odnosu do sebe in njih.

butl xsrcx
Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

#24 lubika

lubika
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 4

Objavljeno: 3. november 2006, 17:23

hey Crocuta! Hvala za nasvet bomo poskusli:)
[size=7]

#25 crocuta

crocuta
  • Zavrnjeni
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 243

Objavljeno: 3. november 2006, 19:00

hay mirage!

probaj raje težin bolje tekne kot špinca z tortalini pa se ful nasitna je.



caw


lubika kr probej tekne je dobra

naj ti tekne


caw


ej s stane a v torto tud fuknes sol jaoooooooooooo ljubje zivimo v dobi slanosti
NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0