Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Astromedicina


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
213 komentarjev na to temo

#26 lunca

lunca
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 059

Objavljeno: 20. februar 2004, 11:58

Vendar se mi zdi, da  je v veliki meri treba pogledati tudi ascendent,

xrolleyesx Pozabila navesti pomembno, vladar ASC je uran :xx!:

#27 Gost_sstane_*

Gost_sstane_*
  • Gost

Objavljeno: 20. februar 2004, 11:59

xrolleyesx Stane sprašuje zakaj sem si izbrala to. Saj si nisem sama nič izbrala. Samo več možnosti za tak način smrti imam. Sem pa tudi zemeljska in vem, da preden koga zadane kap ima tudi možnost prometne nesreče. Tukaj govorimo res o šibkih členih telesa. Če mi nekdo garantira, da sol pomaga tudi pri tem, jo začnem redno uporabljat. :palec: [/QUOTE]
Lunca, ti si glih taka trda buča, kot ena virtualna gospa, ki me je vprašala, če ji garantiram, da ne bo zbolela, če bo surove žreble jedla z mojo soljo.
Jaz nikomur ne garantiram nič, le svoja odkritja ponujam v presojo in si lajšam dušo, da sem vam vse povedal, kar sem odkril.
Za krivcem, zakaj je v Sloveniji jedilna sol petkrat prejodirana, pa vam astrologom ni potrebno letati med zvezde, le na internetu pobrskajte med vladnimi pravilniki.

#28 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 20. februar 2004, 12:00

Poslusaj, Stane, daj pliz mir s temle.
Sory, v bistvu mi je res vseeno, ce nekdo na vsak post komentira z "B." - saj je on in njegov komentar.
Ampak enkrat pa bom imela zadosti in bom zacela brisati neprimerne stvari ven.
Vi, ki pa komentirate Staneta - v bistvu vas moti, a ne zavedate se, da prav vi sami (tudi) skrbite za pretok tegale, kajti jaz v teh primerih, ko ni komentarjev, zbrisem, sicer ne morem, ker bodo vasi komentarji iz konteksta in ne morem brisati vsega.
Pliz - naj bo tale tema
ASTROMEDICINA
torej ostalo je b.v. tule v temi.
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#29 Gost_sstane_*

Gost_sstane_*
  • Gost

Objavljeno: 20. februar 2004, 12:04

Zanimivo - stirnjam se na nek nacin z obema.
Sem ze prej mislila uleteti, pa komentirati Staneta (pa sem zabluzila v drugih temah) - na nek nacin imas seveda prav, Stane...

Pa vendar - Mihela, dobro si povedala.  :palec:

Marsa, ti pa take astrološke komentarje deli komu drugemu, z mano se ni treba strinjati, ker zdravje ni politika, ampak lahko le razumeš, ali pa ne.
Torej , RAZUMEM, NE RAZUMEM, meni zadošča x:Dx

#30 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 20. februar 2004, 12:08

Marsa, ti pa take astrološke komentarje deli komu drugemu...

Bom, ti pa se izogni (vsaj) astroloskim temam.

To ni nasvet ali komentar, zaenkrat je se predlog ali prosnja...
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#31 Gost_sstane_*

Gost_sstane_*
  • Gost

Objavljeno: 20. februar 2004, 12:12

RAZUMEM, se vrnem na Zemljo x;)x

#32 Mick

Mick
  • D član
  • Št. objav: 18 126

Objavljeno: 16. marec 2004, 11:16

Pa še nekaj misli Barbie Asta Gaie (ND, 15.02.2004) o astromedicini : " Astromedicina je usmerjena v preventivo in je pomembno dopolnilo pri zdravljenju. Na tak način oceniš vzrok bolezni in potek zdravljenja. Astromedicina je pomemben člen v klasični medicini, a je premalo raziskana, čeprav je pomembna pri celostnem zdravljenju. Pri izrisu natalne in preogresirane karte je mogoče opaziti vzrok nastanka bolezni in odkrije se možna pot zdravljenja. Če človek ne pozdravi vzroka bolezni ne more pričakovati ozdravitve. Četudi je operacija tumorja uspela, se obolenje v nekaj letih ponovi. Pomembno je tudi določiti za operacijo primerne dni. Seveda pa astromedicina sama ne omogoča ozdravitve, ampak nam le pomaga razumeti naravo bolezni." Ful zanimivo, ne? x:)x
Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.
K. Čapek

#33 lunca

lunca
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 059

Objavljeno: 16. marec 2004, 11:19

Bom, ti pa se izogni (vsaj) astroloskim temam.

To ni nasvet ali komentar, zaenkrat je se predlog ali prosnja...

:palec: :palec: x8Dx

#34 Bern

Bern
  • D član
  • Št. objav: 3 106

Objavljeno: 17. marec 2004, 07:54

Pa še nekaj misli Barbie Asta Gaie (ND, 15.02.2004) o astromedicini : " Astromedicina je usmerjena v preventivo in je pomembno dopolnilo pri zdravljenju. Na tak način oceniš vzrok bolezni in potek zdravljenja. Astromedicina je pomemben člen v klasični medicini, a je premalo raziskana, čeprav je pomembna pri celostnem zdravljenju. Pri izrisu natalne in preogresirane karte je mogoče opaziti vzrok nastanka bolezni in odkrije se možna pot zdravljenja. Če človek ne pozdravi vzroka bolezni ne more pričakovati ozdravitve. Četudi je operacija tumorja uspela, se obolenje  v nekaj letih ponovi. Pomembno je tudi določiti za operacijo primerne dni. Seveda pa astromedicina sama ne omogoča ozdravitve, ampak nam le pomaga razumeti naravo bolezni." Ful zanimivo, ne?  x:)x


Morda je res zanimivo, je pa čisto v redu za Nedeljski Dnevnik, za kaj drugega pa ne.

Če ne zameriš/zamerite, je že samo tale stavek -
"Astromedicina je pomemben člen v klasični medicini, a je premalo raziskana, čeprav je pomembna pri celostnem zdravljenju."
- čista neumnost. Astromedicina ni in ne bo del klasične medicine, saj si medicina ne dovoli skakati v zelje niti slučajno, enako kot je načelno skregana tudi s celostnim zdravljenjem. (O interesu medicine in farmakoloških kartelov smo tudi na lunin.netu zapisali že kar nekaj tega; ni dobro tako hitro pozabljati.)

Da je premalo raziskana, pa je tudi bosa. O astromedicini v slovenščini res ni nobene knjige (razumljivo, zakaj), zato pa na izust vem najmanj za tri knjige, ki so na voljo v srbohrvaščini, pa sem skoraj katero pozabil.
In dokler g. Arturo Zorzan, astrolog, skupaj s še nekaj kolegi, člani italijanskega astrološkega združenja CIDA, sodeluje s celim konzorcijem očesnih in drugih zdravnikov, da bi proniknili v skrivnosti iridiologije, in dokler nek sivolasi gospod Bernard Crozier skupaj s francoskimi in angleškimi zdravniki zbira desettisoče kliničnih podatkov o bolnikih, jih sortira in raziskuje z zornega kota vmesnih točk (astrološka tehnika), ne moremo reči, da ni raziskana, čar je le v tem, da mi ne vemo veliko o tem ali pa se ne zanimamo. Z gospodom Crozierom, rednim udeležencem vidnih astroloških kongresov, sem imel pred leti zanimivo korespondenco, poslušal sem njegova predavanja, nekajkrat govoril z njim.
Rahel skokec na prave internetne strani nam da informacij, kolikor jih hočemo. In potem seveda ne pišemo takih nebul.

Samo toliko, da ne bi bilo nesporazuma.

Saj je lepo, da se kdo reklamira in kao trudi, bi pa bilo dobro, če pri tem ne bi delal škode. Vsaj z dezinformacijami, na primer.

Seveda je pa tudi res, da z zdravjem in pa otroki (tudi tak primer imamo na slovenski astrološki sceni) najlaže prodreš, saj so to področja, kjer smo ljudje najbolj občutljivi ...

O etiki pa tokrat nič.

#35 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 17. marec 2004, 08:02

Hehe... seveda astromedicina pac ni del klasicne medicine oz. njen clen....

Tole pa me bolj zanima, Bern - otroci in to (sama recimo za otroke praviloma ne delam chartov oz. zelo zelo redko in nerada).
Morda bi bilo kul odpreti novo temo?
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#36 Mick

Mick
  • D član
  • Št. objav: 18 126

Objavljeno: 17. marec 2004, 08:09

Hm.....Bern, ni kaj zamerit. Sem pač povzel del njenega intervjuja, ki je meni kot "astro" laiku pač zanimiv in se mi zdi dokaj logičen. Delu, ki sem ga citiral je potemtakem treba nekaj dodati.....torej kaj je povedala v celoti, del ki sem ga spustil: "Za sabo imam šolanje in prakso v Konstanzu in Zurichu. Pri nas to področje skrbi za zdravje še ni uveljavljeno. Povsem drugače je v Nemčiji, kjer uradna medicina ceni delo homeopata, astrologa, bioenergetika.....sledi že citirano....pa potem še......"Kitajska, Tibet, Indija, ZDA in Anglija uporabljajo znanje astromedicine v povezavi s klasičnimi metodami zdravljenja."

Toliko..... če slučajno tudi ona prebere :vragec: .........da je povzet ta del intervjuja v celoti. Sam kljub astro laičnosti in tvojem pojasnilu ne vidim kaj posebno spornega v tem intervjuju, dobivam pa občutek - ne prvič, da se astrologi kaj preveč ne marate med sabo. x^x
Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.
K. Čapek

#37 Bern

Bern
  • D član
  • Št. objav: 3 106

Objavljeno: 17. marec 2004, 08:25

Oja, če prikličeš v spomin grdo obmetavanje pred davnimi 12 leti, ko sta se ob sočasni ustanovitvi dveh astroloških društev po medijih dajala Ema in Viktor, pa pred kakim letom je tudi potekala neka podobna zadeva med dvema preko revije Aura, potem smo astrologi prav hudo skregani med seboj. Ampak s tem naštevanjem ne prideš daleč. Nobenih hudih sporov ni. Na drugih področjih je tega (obmetavanja, blatenja, degradiranja) veliko več - bog ne daj, da omenimo politiko in vsakdanja "opravila". Saj v Sloveniji na splošno velja tisto o sosedovi kravi, ali ne?

Pa v astrologiji nimam ravno takega občutka. Če se s kom ne strinjamo, to še ne pomeni, da je kaj narobe. Ali pač? Tudi tu na netu ni drugače. Ali pač?

Kar pa se moje besede "zameriš" tiče, se nanaša pa izključno na to, da sem se navezal na tvoj citat, ker je pač v njem to pisalo in se mi zdelo vredno navezati se, drugega nič. Torej ni nič osebnega, mnenje o tem, kaj Gaia počne, pa pač imam in nikoli ga nisem skrival. Tudi jutri ga ne bom, bodi brez skrbi. In s "skreganostjo astrologov" to pač nima nič. Jaz je zaenkrat ne vidim. Morda pa ne gledam v pravo smer, kdo ve.

#38 Mick

Mick
  • D član
  • Št. objav: 18 126

Objavljeno: 17. marec 2004, 08:38

Nerad se spuščam v komentiranje zadev, ki jih pač ne poznam najbolje.........navedel sem le moj občutek "zunanjega" opazovalca. Nisem rekel, da ste skregani, ampak, da se ne marate kaj preveč........iz nekaj "dogodkov" sem pač, mogoče tudi nepravilno, prišel do takega zaključka. Se pa strinjam.....ste samo ljudje in je med vami verjetno tako kot povsod drugje.....v drugih strokah. Povzeti del intervjuja pa je tako splošen, da ga celo jaz kot laik verjetno lahko razumem in še sedaj ne vem kaj bi naj bilo tako zelo spornega v njem. To, da pri nas astromedicina ni del uradne medicine mi je povsem jasno, sem uvidel po lastnih izkušnjah, je pa v moči vsakega posameznika, da si lahko z vašo pomočjo pomaga tudi s to "neuradno" vejo medicine, zato je fajn, da zanjo sploh ve.......oz. da mogoče spozna, da ni nek "larifari" ampak lahko res veliko pripomore pri zdravljenju........da bi to sam spoznal, pa bom moral prebrati malo več kot je le Gain intervju, seveda.......k temu pa lahko pripomore tudi tak njen intervju x;)x ....da se o lnf sploh ne menimo :palec: x:Dx
Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.
K. Čapek

#39 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 17. marec 2004, 08:43

Forum je javen - Lunin pa zelo obiskan in nenazadnje je za vsakogar koristno, ce sodeluje tu.
Tudi Gaia ima moznost sodelovanja na forumu (kot tudi Viktor, Ema in vsi).
Pravzaprav sem ji ze nekajkrat ponudila to moznost, jo povabila... ker jo poznam in sva pac bili na zvezi ravno (ko se me je pobaralo po objavi uslug in storitev na LN).
Berna nisem nic vabila, ker ga nisem poznala, pa je med redkimi, ki je postekal in se prilagodil temu novemu nacinu - internetu.
Privabilo ga je sorodno zanimanje, izmenjava informacij, mnenj, astrolog namrec potrebuje tudi fidbek - in ne samo strank, ki bodo recimo prinesle $.

Strinjam se tukajle z Bernom - kot je pac povsod, samo da je tu drugace, ker astrologija ni eksaktna veda, ne operira s takimi dejstvi... vsak astrolog si privzame svoj sistem, prav tako pa vsak interesent izbere tega astrologa, ki mu je po razmisljanju in podajanju najbolj blizu.

Saj sama se v Ananto recimo veckrat kaj vtaknem, 'naprej vrzem' in podobno, pa ga zelo cenim in njegovo znanje in izkusnje, a imam pa tudi se kaksno mnenje, recimo, ki se v kateri tocki ne strinja z njegovim - ali bolje - ne pripisujem nekaterim zadevam taksnega pomena kot on - kar pa ne pomeni, da ga ne maram ali ne cenim, ko se v kateri zadevi z njim ne strinjam.
Tudi z Bernom se v kakih dveh tockah nisem strinjala nekje...
Pac, zato pa je forum, da govorimo, izmenjujemo mnenja, nadgradimo svoje znanje... to je pravzaprav zdaj najbolj aktualna, moderna... najbolj direktna in hitra mozna sprotna 'sola'.

Ne cenim pa taksnih znalcev - pa naj bo to z astroloskega ali kateregakoli drugega podrocja - ki se podpisujejo pod tuje delo - teh je veliko, na tem prostoru sem ze imela tezave s tem z enim takim astrologom, tako je pravzaprav tudi cisto smiselno, da smo skepticni in da ne zapopademo vsega, kar kdo kje 'prijavlja'.
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#40 Mihela

Mihela
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 156

Objavljeno: 18. marec 2004, 11:23

Bern,
Gaja se mogoče ni natančno izrazila, vendar mislim, da je super, da je nekdo dovolj pogumen, da to, kaj astrologija zmore, prenaša širiši javnosti. Torej, da širša javnost zve, da obstaja astromedicina.
Vendar pa moraš priznati, da bi zdravnikom znanje astromedicine zelo koristilo, če le nebi imeli toliko predsodkov.
Veliko psihologov in psihoterapevtov si pomaga z astrologijo, zakaj si nebi tudi zdravniki.
Meni se zdi hujši problem to, da se gremo laiki (astrologi, ki nismo zdravniki) zdravnike, to je problematično. Vsaj po moje. Za dobrega "astromedicinca" je potrebno znanje tako astrologije kot medicine.



Vse dobro,

xrolleyesx Mihela.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

 

 


#41 Mihela

Mihela
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 156

Objavljeno: 18. marec 2004, 11:27

Pa še nekaj misli Barbie Asta Gaie (ND, 15.02.2004) o astromedicini : " Astromedicina je usmerjena v preventivo in je pomembno dopolnilo pri zdravljenju. Na tak način oceniš vzrok bolezni in potek zdravljenja.  Pri izrisu natalne in preogresirane karte je mogoče opaziti vzrok nastanka bolezni in odkrije se možna pot zdravljenja. Če človek ne pozdravi vzroka bolezni ne more pričakovati ozdravitve. Četudi je operacija tumorja uspela, se obolenje  v nekaj letih ponovi. Pomembno je tudi določiti za operacijo primerne dni. Seveda pa astromedicina sama ne omogoča ozdravitve, ampak nam le pomaga razumeti naravo bolezni." Ful zanimivo, ne?  x:)x

Torej, če izbrišemo en stavek, ostale trditve držijo.

Vse dobro,

xrolleyesx Mihela.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

 

 


#42 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 18. marec 2004, 18:34

Vendar pa moraš priznati, da bi zdravnikom znanje astromedicine zelo koristilo, če le nebi imeli toliko predsodkov.

To je zelo res, vendar se zelo izboljsuje tudi!

Sama imam pravzaprav dbest izkusnje!
Zelo so me poslusali, hudi strokovnjaki...
Pluton v 6. hisi je bil podatek, ki je dal misliti in na podlagi katerega sem tamalega dobila dam z enim samim stavkom - zacetne tezave (s prebavo, ki se ni zavzela v celoti svoje funkcije). TO je bil v bistvu osnovni argumet za poslusanje (mene s strani ene glavnih dr. na pediatricni kliniki) - torej, nikakor niso bili nedojemljivi.
Da ne govorim o term, da sem zatezila s podatkom o narkozi, ki da ni kul, in so sestre hodile gledat, in ker se dejansko ni zbudil dvajset ur iz narkoze, so me kasneje v zvezi z vsem toliko bolj upostevale! Hvala jim! xsrcx
In svaka cast meni, ki imela toliko energije za tezenje in v vsej zmedenosti in vsem kot mama bila tako prepricljiva kot astrologinja. xsrcx
Pravzaprav veckrat sem imela take izkusnje (vem podatke vseh sester, dohtarjev, ascendente njihovih sinov in mozev... xDDx x;)x).
Edinole opazam pri zobarjih tole... njihovo neupostevanje celovitosti delovanja organizma, telesa.

Laiki ker da v bistvu smo in da zato ne bi smeli?
Ma!!!! Blabla.
Ce mi lahko strokovnjak zamehuri, na kateri strani je treba ruvati zob, lahko tudi jaz recem - venera eksakt trigon vladar asc je dobra regeneracija... x^x xokx (sploh ker v 6.)... x;)x
Hvalabogu...zame...

Ipd. Itd. Id. ;)
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#43 Mihela

Mihela
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 156

Objavljeno: 18. marec 2004, 21:10

Sama imam pravzaprav dbest izkusnje!
Zelo so me poslusali, hudi strokovnjaki...
Pluton v 6. hisi je bil podatek, ki je dal misliti in na podlagi katerega sem tamalega dobila dam z enim samim stavkom - zacetne tezave (s prebavo, ki se ni zavzela v celoti svoje funkcije). TO je bil v bistvu osnovni argumet za poslusanje (mene s strani ene glavnih dr. na pediatricni kliniki) - torej, nikakor niso bili nedojemljivi.
Da ne govorim o term, da sem zatezila s podatkom o narkozi, ki da ni kul, in so sestre hodile gledat, in ker se dejansko ni zbudil dvajset ur iz narkoze, so me kasneje v zvezi z vsem toliko bolj upostevale! Hvala jim! xsrcx
In svaka cast meni, ki imela toliko energije za tezenje in v vsej zmedenosti in vsem kot mama bila tako prepricljiva kot astrologinja. xsrcx
Pravzaprav veckrat sem imela take izkusnje (vem podatke vseh sester, dohtarjev, ascendente njihovih sinov in mozev... xDDx x;)x).
Edinole opazam pri zobarjih tole... njihovo neupostevanje celovitosti delovanja organizma, telesa.

Laiki ker da v bistvu smo in da zato ne bi smeli?
Ma!!!! Blabla.
Ce mi lahko strokovnjak zamehuri, na kateri strani je treba ruvati zob, lahko tudi jaz recem - venera eksakt trigon vladar asc je dobra regeneracija... x^x  xokx (sploh ker v 6.)... x;)x
Hvalabogu...zame...

Ipd. Itd. Id. ;)

Sem vesla, da obstajajo zdravniki, ki imajo posluh za astrologe.
Kar se pa tiče astrolgov, ki se gredo zdravnike, pa bi rekla, da nismo vsi kot ti, ti imaš močno ribo in če ti pišeš Lunin kolendar je videti, da imaš tudi precej širše znanja o delovanju telesa (ki ne izhaja samo iz astrologije) in vse od zdravilnih zelišč, do eteričnih olj... Videti je, da imaš širše znanje.
Jaz bi zase rekla, da sem dober astrolog, vendar da bi znala koga pozdarviti, to pa vem, da ne, seveda ob prehladih svoje najbližje in sebe, toda to je tudi največ, kar zmorem. Postaviti diagnozo, priporočati čas za operacijo, tudi iskanje vzorcev, ki se skrivajo za neko fizično boleznijo, to vse znam, zdraviti pa ne znam. In zato se mi zdi, da bi bilo dobro, da bi zdravniki znali astromedicino, ker ne samo, da bi si pomagali pri diagnozi ampak bi znali zdraviti na tak način kot je posamezniku najbolj ugoden. Človeka bi videli širše.


Vse dobor,
Mihela.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

 

 


#44 Bern

Bern
  • D član
  • Št. objav: 3 106

Objavljeno: 19. marec 2004, 09:14

...
vendar mislim, da je super, da je nekdo dovolj pogumen, da to, kaj astrologija zmore, prenaša širiši javnosti.
...


Mihela, :palec: za zadnje tri poste. Pripomb tu ne more biti.

Navedeni citat pa jemljem zelo simpatično. Če to velja, kar si napisala, MENI poguma očitno ne manjka. Še par takih, pa se bo premaknilo.

*************

(Pa še ocvirek iz medicine - zelo frišen - takole malo za hec:

Tri dni nazaj sem bil na temeljitem pregledu očesa, s katerim imam neko težavo, nakar me zdravnica (zelo priznana in cenjena specialistka, h kateri sem prišel dobesedno po zvezah plus plačilo /privat, jasno/) vpraša, zakaj sem tako grozno občutljiv na oči. (Ne pipaj preveč!) Pa sem ji rekel, da zato, ker so me v prejšnjem življenju verjetno oslepili, pa ona pravi "A vi pa verjamete v to? V prejšnja življenja?" Potem sva se pa hitro pogovarjala druge stvari, da je šlo mimo. Kaj čem ženski plozat o kvadratu Sonca itd.. Saj jo lahko še zadene, pa tolk ljudi je blo še zuni.)

#45 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 19. marec 2004, 10:05

Bern, xDDx xDDx
Jaz pa sem prav tako ocesnega 'zaslisevala' tam, da kaj je po horoskopu in vse, potem pa sem imela notri 'predavanje' xDDx - blazno sta bila dovzetna, oba s sestro, ce bi jaz kaj takega prijavila kot ti s prejsnjimi lajfi, bi ziher dozivela drugacen odziv kot ti (pri njiju pac)...

Res je tole, Mihela, morda pa imam tudi malo 'srece' z zdravniki, ker dejansko imam povsod dobre izkusnje (in itak povsod morim z astro sceno, me poznajo ze povsod x:px :o|o:).
Dobro si povedala, sploh ves post mi je vsec in tvoje razmisljanje. x:)x
Res imam pa tudi sama kar skoraj dve desetletji izkusenj na tem podrocju, ko se ljubiteljsko in za svoje bliznje (in tudi nekoliko daljnejse) ukvarjam s tem. Potem pa se mi res zdi vse skupaj samoumevno, v bistvu pa ni, imas prav. :8): :vio:
- poleg ribje scene se venera v biku v 6., trigon z vladarjem asc (pluton), pa kiron v blizini IC-ja (ne pa z njim v konjunkciji, ker je kakih 6 stopinj odd.)
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#46 El Nino

El Nino
  • Lunatik
  • Št. objav: 10 745

Objavljeno: 20. marec 2004, 22:49

Astromedicina je pomemben člen v klasični medicini


Haha ampak tale del mi je pa čisti bullshit, ej, k morejo vsi dohratji v klasični medicini čist lepo podpisat, da se ne bodo ukvarjali s takimi stvarmi, takoj ko se ukvarjaš s tem, si praktično ob licenco..., to sploh ni zajebancija... ;) mal sem gledal tole temo in ugotovil da ne bom umru od infarkta ;) lepi planeti v peti hiši, hehe, sicer pa hm no mrbit mi bo kaka bejba naredila heartattack, hehe ampak to sem še vedno preživel... ;) me pa zanima nekaj drugega v zvezi z astromedicino, kakšen horoskop naj bi meli dobri zdravniki...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

#47 nataly

nataly
  • D član
  • Št. objav: 8 410

Objavljeno: 22. marec 2004, 01:33

Hm.
Kako bo torej s tem? V 6. hiši bika imam saturna, ki revež tvori same opozicje -veneri, jupitru, marsu...
Bom dolgo živela...evo. x:Dx Potem pa fasala revmo x;)x dva zoba mi pa itak že manjkata x;)x

Neptun/ v 12. škorpijona - psiha?? Saj...depresija se me vsake toliko poloti :vragec: :vragec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

 


#48 Bern

Bern
  • D član
  • Št. objav: 3 106

Objavljeno: 22. marec 2004, 06:29

Astromedicina je pomemben člen v klasični medicini


Haha ampak tale del mi je pa čisti bullshit, ej, k morejo vsi dohratji v klasični medicini čist lepo podpisat, da se ne bodo ukvarjali s takimi stvarmi, takoj ko se ukvarjaš s tem, si praktično ob licenco..., to sploh ni zajebancija... ;) mal sem gledal tole temo in ugotovil da ne bom umru od infarkta ;) lepi planeti v peti hiši, hehe, sicer pa hm no mrbit mi bo kaka bejba naredila heartattack, hehe ampak to sem še vedno preživel... ;) me pa zanima nekaj drugega v zvezi z astromedicino, kakšen horoskop naj bi meli dobri zdravniki...


In ne samo to! Obstaja še nadgradnja - še bolj neverjetna (kajti že podpisovanje omenjene izjave je povsem neverjetno).

Evropa nas pritiska (že lep čas), da uredimo zdravilsko zakonodajo. Homeopatija etc.. Kajti v Evropi je to urejeno že zdavnaj. Potem je skupina ljudi s tega področja pripravilA zakon, ki naj bi šel v parlament. Ampak zakon je bil zadržan! Kao da ni primeren za objavo ali nekaj takega.

Potem so potekala poizvedovanja in usklajevanja, argumentiranja itd., ampak stvar se niti najmanj ni premaknila.

Potem je prišla (neuradno, seveda!) informacija, da oblast (preko gospodarske zbornice) pripravlja DRUG zakon, ki bo uredil to področje - ?!

Glavni point tega drugega zakona je v tem, da bodo zdravilci lahko samo ljudje s končano medicinsko izobrazbo in licenco. Samo po sebi to niti ni slišati slabo - če malo ne pomislimo.

Kajti potem nam je jasno, da smo še naprej balkanci ali pa komunisti ali pa oboje. Zakaj? 1. Ker znamo odlično izigravati (čisto po balkansko: "Pa evo, Evropa, če že hočete imeti tole urejeno, pa imejte!" in narediš nekaj tako, da zajebeš sistem ali pa pričakovanja sistema) in 2. ker država ne dopušča ureditve mimo njene kontrole.

Kako to? Doslej so se zdravilnih tehnik izučili in navadili tisti, ki niso bili v medicinskem lobiju, saj se je to izključevalo. Zdravilci so vedno in po vsem svetu bili in so še ljudje, ki imajo določene sposobnosti, dedovane izkušnje, ogromno prakso ali še kaj, ne da bi bilo pogojevamo, da so to klasični zdravniki. Sedaj bodo morali biti, saj bo zakon Z ENO POTEZO izobčil vse tiste, ki so na tem področju delali vrsto let in imajo dragoceno znanje ter izkušnje - a niso zdravniki (dr.), saj niso smeli biti. Zaradi omenjene izjave. Torej če so se (doslej) odločili zdraviti alternativno, niso smeli imeti zdravstvene prakse, če so bili ("redni") zdravniki, niso smeli uporabljati alternativnih metod.

Kaj zdaj?
Alternativci s pedigrejem bodo morali napraviti faks (s precej casha, seveda), zdravniki pa se bodo priučili alternativnih metod (s katero nimajo, saj NISO MOGLI TUDI IMETI!) nobenih izkušenj, in bodo zdravili ljudi, denar pa bo lepo kapal tam, kamor MORA kapati. That's it.
In KAKŠNI "alternativci" bodo torej to? Oh, čisto v redu. Lepe diplome, koncesije itd. bodo imeli izobešene in regulirane cene. Vse bo lepo pošlihtano, brez skrbi, ljudje. (Kao.)

Nič ne vprašat, v čemu je čar. V DENARJU, ELDJE, V DENARJU JE ČAR.

O šamanih bomo pisali samo v reviji. Ker bodo pri nas zunaj zakona. In podobno. Pa travarice po vaseh tudi. Šentjanževko ti bo predpisal pa zdravnik z diplomo in koncesijo za svojim hrbtom. Z receptom ali čem takim in s približno 19-krat več denarja.

Nekdaj smo gledali film "Joe, tudi to je Amerika". Danes recimo "Lojz, tudi to je Slovenija". Kdorkoli "Lojz" pač je. Tudi v onem prvem filmu ni bilo nobenega junaka po imeni "Joe". Torej je isti šmorn.

Na zdravje že kar v ponedeljek zjutraj!

#49 lunca

lunca
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 059

Objavljeno: 22. marec 2004, 09:40

Nič ne vprašat, v čemu je čar. V DENARJU, ELDJE, V DENARJU JE ČAR.

:palec: :palec: :palec: Ja žalostno, ampak res, še tisto bodo uničili, kar je dobro. Saj je tko kot v gospodarstvu. Vse dobre firme uničit, pocen kupit in potem služit samo zase. Tudi tle smrdi po tem. :xx!: :xx!:

#50 Gost_sstane_*

Gost_sstane_*
  • Gost

Objavljeno: 22. marec 2004, 09:55

Tudi ta problem je rešljiv z Delnico Države :8):
in zdravo soljo :eek:

V glavah politikov, ki sprejemajo zakone x:Dx x:Dx x:Dx




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0