No ti fiška-strelče (sej kej več ne vem, kaj si)
, povej kej Trinity no ...
razen, da se ji v solarju aktivira hiša partnerstva in da ima večino dogajanja v 5. hiški, kjer je tudi ljubav - in to v vodnarju z neptunom na soncu.
natal manjka za kej več rečt itak.
no koky, izkaži se
al ti morem rečt, moj moj?
priden 
Ljuba moja, moja Mysti.
Mucici z lubenico na glavi, se mogoče res aktivira hiša partnerstva in tut bo najbrž kaj doooooogajalo v peti hiši. A ker je prpopala neko miniaturo od solarca, kjer je bl malo kaj vidno, niso vidne stopinje planetov in je težko videt kateri je resnično v konjunkciji z vrhom kake hiše, ker so pač tu važni orbisi. Pa tut aspekti so tko razmazani, da se moraš prou mučit kaj razbrat, zato je težko povedat, kaj se ji bo res dogajalo naslednje leto. Poleg tega ni dala natalnega charta gor, tk da je težko vedet kaj ji je sploh dano, da bi se naj ji uresničlo, ni natalnih aspektov, pozicij natalnih planetov, ni tranzitov in njih aspektov na natalni chart.......
Zato, lih tebi na ljubo, le par površnih misli:
- ker nimam natalnega charta dejansko ne vem v katerih hišah ma večino planetov, je pa za splošni pregled leta to kar važno in je potrebno dat natalni chart na solarca in preštet v katerih hišah je največ planetov. Če bi recimo to blo v spremenljivih - padajočih hišah, pol bi pomenlo, da bo to leto kolebanja. Najbrž ga bo ona doživljala kot leto učenja in priprav na sledeče leto. Marsikateri plan se bo spremenu, kontrole ne bo take, kot jo je navajena, prilagoditve situaciji bodo nujne.
- Sonček v peti prinaša ogromen potencial za srečo, zabavo, kreativnost, mogoče bo na vidiku kaka nova, ful romantična in tut razumska love. Za kaj več bi blo za videt še progresije, tranzite......
- Jupi ji bo dal možnost, da uredi in zaključi to kar si želi met urejeno, Merkur ji bo na veliko pomagal pr tistmu, kar je bilo omenjeno v prejšnjem odstavku, Lunca nakazuje na spremembe, ki se tičejo vsega o čemer osma govori, tk da bo slika, ki jo bo okolica o njej imela, v marsičem od dogajanja tam odvisna. Plutko pove, da naj niti ne proba kupit ali prodat kake nepremičnine, da se bo kaj glede družine najbrž spremenilo, najbrž se bo pa tut kaj v njej premaknilo in bo mogoče zaznala svojo pravo bit.
- Merkur ji nakazuje poleg rajcajoče komunikacije tut možnosti biznisa, trgovine, dobrih dogovorov, Venerca jo bo silila v iskanje takih al drugačnih nasvetov in odgovorov, ki pa vprašanje če bodo zanjo koristni in dobri, imela bo veliko karizmo, a sama s sabo ne bo lih ne vem koliko zadovoljna. Jupi ji bo poleg vseh dobrot najbrž dal na glavo tut obilico vsega ostalega, tk da bo kaka fajna priložnost najbrž spregledana, malčk bo znala tut pretiravat in včasih mogoče slabo ocenit situacijo. Tut kak kilček več bo najbrž, iz takih ali drugačnih vzrokov. Obstaja tendenca, da se koga prevara. Zaradi Plutkota bo treba bit malčk bolj previden, da ne bo prisilno postavljena v kako pozicijo, do katere ji lih ni.
Ajd, dost je, ne da se mi več. Lih da vidi Mysti, da lepa beseda lepo mesto najde, al kaj že????
Kolk priden si v bistvu želiš da bi bil?