Ja, bom poskusila. Lej, tebi je življenjska naloga povezana z študijem, pridnim marljivim delom, a tvoj um je veliko bolj globok. Naprimer karma- s seboj prinašaš velike ideje, si izjemno duhovno bitje, rto je tvoja danost. A kaj, ko morda včasih preveč sanjariš in potem nekatere stvari ne dobijo tal pod nogami.
Torej tvoja karma je poiskati te humane ideje, ki so povezane z zlitjem snovnega in duhovnega sveta, ter jih konkretno spraviti na zemljo. To hoče tvoj saturn- odrekanje, marljivost, študij-potem bi si zaupala.
Je že tako, da je saturn šef med planeti, če ga drugi planeti ne ubogajo, potem postane zelo strog. Še najmanj upošteva neptuna, ki pa je tvoj talent, tvoja danost- z mislimi in sanjami greš v globoke sfere. Evo, študij psihoanalize bi ti bil pisan na kožo- tako bi lahko združila karmo in dharmo.
Vsekakor pa delaj v tem času na tem, da se skoncentriraš na eno stvar in tisto izpelješ do konca. Pa četudi je to selitev ali menjava poslovnih prijateljev.
Gre za ZRN. Ta mrk te uči koncentracije, saj si daljnovidna, vidiš napredne ideje, a s čustvi precej površna in težje realiziraš.
Torej življenjska naloga je povezana z discipliniranim delom, le tako boš lahko zaplula v 9.hišo, ki je duhovna hiša, hiša potovanj, študija, tujih jezikov.
Otavesti pa še, će je po mamini strani, recimo babica imela kakšne psihične težave. V bistvu, saj jih imamo vsi, ki hočemo živeti v višjih sferah, pa nas negativna čustva drugih tako močno prizadanejo.
Torej delaj na sebi, poglej, če imajo ti izbruhi kakšno skupno točko ali so morda povezanio s tem, da sprožiš disciplino in odgovornost, ter tako uresničiš nek velik načrt, ki je pred tabo.
Ja, se bo umirilo, le da ti luna menja znamenje in pride v raka.
Merkur progresirani pa je na 17.st strelca v konjunkciji z neptunom.
Ja, mrk ti odpira vrata, da prestopiš iz negativnega, v pozitivno. Tako se bo tudi okolica spremenila, boš vidla 
Uf, hvala

prijetno presenečena ob tako dolgem odgovoru, spolh ker sem mislila, da si prekinila z odgovarjanjem.
Ja je res, da imam skor kr preveč idej.. hočem preveč naenkrat, pa seveda ne gre,... pa se dokaj kmal oči utrudijo, plus da začnem vmes sanjarit,... čas pa šiba in na konc ugotovim, da nisem vse skup nič naredila.
Zanimivo je, da se res bolj samozavestno počutim, če začnem študirati/obnavljati tuje jezike... brez njih se počutim bosa... (skor tko kot da ne bi prej hodila v nobeno šolo)
BIla ena ideja o združitvi psihoanalize in astrologije... a ne vem če imam zaenkrat dost poguma za to. Me pa te stvari zelo zanimajo. In mogoče začnem kdaj študirat kaj podobnega ob delu, ko bo priložnost, čist tko za veselje.
Pa tud to je res, da sem dost občutljiva na negativna čustva drugih in me zelo prizadenejo.
Ena VELIKA HVALA Gaia