Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Prijava na Zvezdne novice


  • Prijavi se, če želiš komentirati
1 komentarjev na to temo

#1 Gaia

Gaia
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 263

Objavljeno: 2. april 2007, 11:19

Tukaj se lahko prijavite na Zvezdne noviceŠe novica 10:UVODNIK:

Zvezdne novice so brezplacen spletni casopis Barbie Asta Gaie in Zavoda za napredne komunikacije, ki nastaja v astroloških channelingih, analizah ter predikcijah družbenih dogodkov med vsakim mlajem in šcipom. Poleg opisa pomembnejših astroloških dogodkov, vam posredujeva informacije o tem, kako se lahko uskladite s trenutnimi in bodocimi kozmološkimi dogajanji, ter vas obvešcava o najini ponudbi .

www.astrogaia.netOvnova luna
Ščip, danes, 2.4., ob 19h16Končno nam je ovnovo Sonce osvetlilo Luno v tehtnici in ustvarilo prvi pomladni ščip. Vzemite si trenutek in opazujte lepoto narave. Noč z luninim sijem, osvetli popke dreves, ki kažejo na burno rast.

Ščip se dogodi na 12° tehtnice in (12° ovna – Sonce). V karti našega prostora, sta Luna in Sonce na osi ascendent – descendent, kar pomeni, da v trenutku, ko sonce zahaja, že luna vzhaja.. Mesec prinaša novo rast, nove začetke, prodor v širni svet, kajti na ascendentu, v trenutku polnega meseca ima izrazito prebojno moč za celo Slovenijo.

Poglejmo še ostale planete:

Mars 27° vodnarja – pozorni bodite na izrečene besede, ker so lahko napačne. 27° namreč spominja na užaljeno gospo, ki ne ve, ali bi se pogovorila ali odšla domov. Zato, je pomembno, da dvakrat premislimo, preden se zaženemo v akcijo. Vsaka premišljena akcija, beseda, ki je izgovorjena v harmoniji, ali za namenom, da jo ustvari, bo porodila sadove, ker Mars aktivira Urana (Mars je v znamenju vodnarja, Uran pa je dispozitor vodnarja. Uran nosi vso sporočilo oziroma informacijo življenjske poti (Uran konjunkcija Severno lunino sečišče) kar pomeni, da s prijazno besedo, z ustvarjanjem harmonije ter dejanji, s katerimi presežemo samega sebe, prikličemo Uranovo energijo svežih vetrov, ki bodo v življenje vnesli modrosti, po katerih smo vedno hrepeneli.
Jupiter je v tem času velik zaščitnik in skupaj s Soncem in Saturnom nas podpira. Natančneje: Plemenita dejanja in ideje bodo podprte s strani teh treh planetov, medtem, ko ostale (na primer; sebične ali škodoželjen, ne bodo podprte).

Od ščipa do mlaja, 17.4. se je dobro strogo držati zakonov in upoštevati pravila.

Magični nasvet:

Očistite in pospravite vse, kar ni v harmoniji, ker bo sicer soočenje z ne - harmonijo toliko težje. Astrološko gledano se Saturn znade na ascendentu v času mlaja, ter si v opoziciji zre v oči z Neptunom in Kironom.

Situacija v svetu se bo še zaostrovala z besednimi boji in političnimi pritiski.
Pri nas, bi vlada lahko naredila dobre poteze, s katerimi bi si dvignili ugled v EU.

Vreme:

V april bo še vstopalo »marčevsko« deževje. Ščip bo še hladen, vendar pa se bo proti mlaju začelo ogrevati. Tople dni, bo povzročal Merkur, ko stopi v znamenje ovna, 11.4. Drug vpliv prinaša Venera v znamenju bika, ki bo aprilske ohladitve mešala s toplimi in vlažnimi dnevi. Topli in mrzli tokovi se bodo hitro menjavali, malček vetrovno bo ob prehodu Venere, v znamenje zračnega dvojčka (vstopi 12.4.) – skratka čaka nas pravo aprilsko vreme.

Zdravje:

Užijte veliko sveže zelenjave, klorofila, ki bo poživljal vaše celice, vse željne pomladi.

Še najslajše:

Merkur na 17° rib v času ščipa v konjunkciji z Uranom in severnim Luninim vozliščem – meditacija na prednike, misel: Prednike nosiš v sebi in lahko se sprejmeš tam, kjer te oni niso.
Taši Delek!
www.astrogaia.net

#2 klarus

klarus
  • Lunatik
  • Št. objav: 10 165

Objavljeno: 2. april 2007, 11:48

kaj bo pa sedanja polna luna osvetlila :irs: glede na to, da mam plutona na 8 7' 14'' tehnice , merkur 26 48' 21 '' in uran 29 13' 24'' v 10 hiši in kiron na 21 9' 55' ovna :inocent:
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."
Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0