Smotka!Hej, Urša!
Rabim uro rojstva

Saj vem, pa sem jo pozabila pripisat.
Rojena sem 9.6.1979 ob 11:44 v Ljubljani.
Hvala
Objavljeno: 4. junij 2007, 10:56
Smotka!Hej, Urša!
Rabim uro rojstva
Objavljeno: 4. junij 2007, 11:07
polna luna je bla skor čisto na severnem vozluZdaj poglejte, kje se vam je dogodila polna luna, kje, v kateri hiši in katere planete vam je osvetlila.
Objavljeno: 4. junij 2007, 11:09
kako pa vidiš v kateri hiši se ti je zgodila polna luna?polna luna je bla skor čisto na severnem vozlu
prva hiša...tu mam še neptuna.....s pomočjo enga zlatega človeka sem spucala en dogodek iz otroštva, ki mi je zelo spremenil način razmišljanja o meni oz moji zunannji podobi![]()
Objavljeno: 4. junij 2007, 12:46
Objavljeno: 4. junij 2007, 13:16
Thx klarus.meni je osvetlila 12. hišo.
kaj pa to pomeni?
Objavljeno: 6. junij 2007, 11:53
Pozdravček, Desire!Kaj pa na osebnem nivoju, kar se tiče izražanja samega sebe, v ljubezni, s svojim poslanstvom.....? Kje lahko največ naredimo
![]()
[/i]
Objavljeno: 6. junij 2007, 12:09
Draga Natalie!Gaia,
lahko pls?
22.12.1973, Ljubljana 18:25
Objavljeno: 6. junij 2007, 12:19
hM, takole bi rekla, draga Cookie!Bi lahko prosim, pogledala še zame
![]()
1.4.1976 ob 8,15 uri, Ljubljana
Hvala
Objavljeno: 6. junij 2007, 12:39
Objavljeno: 6. junij 2007, 23:32
Objavljeno: 7. junij 2007, 21:16
Pozdravček, Desire!
Tvoje poslanstvo je čiščenje nezavednih vsebin. Najprej pri sebi, zdaj si v velikem spreminjanju, potem tudi pri drugih.
Sideralni vesak (luna v prvi hiši) te aktivno spreminja, torej tvoja osebnost postaja čedalje bolj pozitivna...
LP, GAIA
Objavljeno: 11. junij 2007, 08:17
Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.
Objavljeno: 20. junij 2007, 09:16
Smotka!
![]()
Saj vem, pa sem jo pozabila pripisat.
Rojena sem 9.6.1979 ob 11:44 v Ljubljani.
Hvala
To, da boš tudi v globini svojega nezavednega začela čutiti pozitivne misli in vedela moč njih, tidi v sanjah.meni je osvetlila 12. hišo.
kaj pa to pomeni?
Objavljeno: 20. junij 2007, 09:39
Hojla, še ena Dvojčica. Kako čutiš čas zdaj, ko se je tvoj planet merkur obrnil v retro-gibanje?Gaia pliiis jaz bi te tole res prosila, ker se vse moje življenje borim proti minevanju ali pri meni prehitevanju časa. Jaz imam že on nekdaj - zadnjih 15 let pa še sploh izrazito občutenje za prehitro minevanje časa. Na en način sem prav zares obremenjena s tem
Če bi mogla imenovati eno stvar, ki me res mori bolj kot vse druge bi zagotovo izpostavila to, z vsemi drugimi se lahko pomirim in živim naprej nemoteno, ampak tale prav vpliva tudi na določene pomembne odločitve v mojem življenju
.......... Zanima me, če mi ti lahko poveš kaj koristnega
9.6.1975 ob 4:15 (zjutraj) v Ljubljani
Objavljeno: 20. junij 2007, 09:51
super!! hvala, gaia! točno to potrebujem.To, da boš tudi v globini svojega nezavednega začela čutiti pozitivne misli in vedela moč njih, tidi v sanjah.
Objavljeno: 20. junij 2007, 18:10
Hvala Gaia. odgovor ravno ob pravem času. jasno, saj veš kako kažejo zvezde.Pozdravček, Dvojčica!
Seveda se ti obračam šele zdaj, ko je merkur retrograden. Torej za dvojčke ima ta planet velik pomen, ko se navidezno obrne nazaj pa spregovori tvoja notranjost. Pri tebi je merkur povezan z kariero in je v znamenju raka. Torej prav tam, kjer je tranzitni merkur.
Torej sideralni vesak ti je osvetlil 4h.-10.h- dom, odnose znotraj doma in polet v kariero.
Bodi pozorna, kaj želi merkur izbrskati iz tvoje notranjosti, kajti ko se bo obrnil spet naprej, 15.7. se obeta premik v karieri. Poglej torej v svoj dom ali je tam še kaj nejasnosti (neptun v 4.h.) in sproži puščico, jasno v kariero! Odprto je. Po 15.7., seveda
Pa,pa, GAIA
Objavljeno: 28. julij 2007, 16:13
Draga Natalie!
Bom čisto kratka. Glede na to, da se ti je os S.V. dogodila blizu 6. hiše, kjer je tudi severni vozelj, tvoja dharma, bi rekla, da moraš to kvaliteto optimizma, razširjati v vsakdan. Torej med sodelavci, v odnos do svojega zdravja, v zdravljenje medsebojnih odnosov v vsakodnevnih trenutkih. Seveda te čaka velik rezultat, čez nekaj let. Merkur ti prihaja na tvoj progresirani jupiter. Ali si že diplomirala? Vsekakor je tvoja pot povezana tudi z visokimi znanji. Torej v dolgočasno prvo pozornost vnašaš aktivno pozitivno energijo iz višjih sfer. S tem delaš zdravilno okolje na poslu in skrbiš za svoje zdravje..
Tako nekako, lp GAIA
Objavljeno: 29. julij 2007, 18:03
Objavljeno: 30. julij 2007, 13:02
Objavljeno: 30. julij 2007, 18:47
Objavljeno: 12. avgust 2007, 20:50
Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0