Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Pomoč in spodbuda


  • Ta tema je zaključena Ta tema je zaključena
- - - - -
Ni komentarjev na to temo

#1 Alfonzo

Alfonzo
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 1

Objavljeno: 4. julij 2007, 20:54

Živ,

na netu sem naredila svojo astrološko karto. Stvar je taka, da me astrologija že od nekdaj privlači, vendar sem do sedaj bla vedno bolj samouk, skozi razne knjigice ipd..priznam, da se ne obnese ravno...vmes se je pojavil resen dvom v vso reč.Potem sem srečala nekoga, ki mi je malce povrnil zaupanje v celotno zadevo, vendar sedaj ta oseba ne želi več imeti nobenega opravka z astrologijo..so se ji zadeve MAL zamerel :(. No jaz pa rabim inspiracijo in zato v prvi meri sprašujem nekoga (kogarkoli), če mi lahko iz spodaj navedenih podatkov pove kaj res pomembnega iz moje preteklosti, da vidim kok je moč zaupat v vse to. ..hmm, nekakšen test bi lahko rekla.Moje življenje je bilo kar polno enih prelomnic in zato ne bi smelo biti težko :)

Prosila i tudi, če mi lahko svetujete kakšno res kvalitetno (in ne predrago) astrološko šolo (v primeru, da postanem "prepričana").

pa še ena malenkost...letošnjo jesen bo moje darilo prijateljici astrološka karta, želim, da je taka taprava, zares ne kr neki...h komu jo lahko pošljem???


Hvala za odgovore, sej vem, da velik sprašujem :)

P.S.
MOJ datum rojstva: 17.01.19842, ura. 06.50; kraj: Zenica

soncev kozorogu
luna v tehtnici
ascedent v kozorogu




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0