Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Q-Link


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
4 komentarjev na to temo

#1 Branko_G

Branko_G
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 146

Objavljeno: 27. julij 2007, 09:39

Pozdravljeni,

ali ima kdo izkušnje z to zadevo in ali je kdo mogoče naredil kake meritve ?

www.qlink.si
Branko G

#2 Alan_New

Alan_New
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 580

Objavljeno: 27. julij 2007, 11:53

Ne trdim, da ne deluje, ampak na splošno sem zelo skeptičen do takih zadev... xrolleyesx
Possible—but highly unlikely.

#3 Matjaž Bogdan

Matjaž Bogdan
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 742

Objavljeno: 27. julij 2007, 12:53

Pozdravljeni,

ali ima kdo izkušnje z to zadevo in ali je kdo mogoče naredil kake meritve ?

www.qlink.si



Teoretično je razlaga kar korektna, kar se pa tiče mojega mnanja- moti me - več različnih materijalov pa tudi to , ni mi jasno katera tehnologoja je sposobna izdelati takle pretvornik- groba-subtilna energija- optimalna harmonizacija na energetskem nivoju, kar bi delovalo kar v nedogled..piše celo- ne rabi baterije !!??
xegox :palec:
Moja spletna stran
http://www.teate-reiki.com/


Moji knjigi

Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem

#4 Goman

Goman
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 5

Objavljeno: 11. avgust 2007, 15:58

Sam že nekaj mesecev uporabljam Q-Link in imam z njim dobre izkušnje: trdneje spim, manj sem utrujen za računalnikom, mišice me pečejo krajši čas (pol dni, namesto dan ali dva) po izčrpljajočih naporih - dolga tura v hribe, kolesarjenje, plavanje, itd. Kar se mene tiče, qlink deluje.
Zakaj deluje oziroma kako? Skladno z opisano teorijo, neposredne meritve qlinka niso možne, kar me kot fizika ne preseneča. V nobenem laboratoriju na svetu še niso videli protona ali elektrona, čeprav nihče ne dvomi, da obstajajo, kaj šele kvarke, superstrune, itd. Sodobne raziskave temeljijo na posrednih meritvah, večinoma ohranitvi energije, gibalne količine, ipd. Zame je lep posredni dokaz delovanja qlinka izboljšana krvna slika, ki jo je objavila ugledna ameriška univerza. Posredne učinke ugotavljam tudi sam.
Glede delovanja (moje razumevanje): telo nedvomno ustvarja precejšnjo energijo in komunikacija v telesu mora potekati hitreje od elektro-kemijskih reakcij, ker sicer ne bi pravočasno umaknil prsta z vroče plošče. Iz slednjega sklepam, da mora biti med deli / celicami telesa zelo hitra komunikacija - elektromagnetna ali podobno. Za izvor elektromagnetnega valovanja (klasično) potrebujemo pretok elektrolitov - teh je v krvi dovolj in zato je srce zadostni vir napajalne energije za qlink. V delih telesa s krvnimi kapilarami, pa ni merljivih EM polj, pa kljub temu zelo dobro čutimo konec slabo prekrvavljenega ušesa. Kako si torej predstavljati to komunikacijo, ki nedvomno obstaja?
Razlaga je v koherentnosti: oddajanju valovanja z enako frekvenco in fazo iz dveh ali več točk. Princip koherentnosti je osnova laserjev, ki imajo izjemen doseg: svetlobo šibkega laserja zaznamo na Luni, ne zaznamo pa svetlobe iz močnih reflektorjev, ki presegajo moč šibkih laserjev nekaj tisočkrat. Tako tudi celice med sabo komunicirajo z zelo nizko energijo, ki jo je vsaj težko izolirati od ostalih EM vplivov.
Kako ve qlink, kako komunicirati? V 20. letih prejšnjega stoletja so naredili ogromno raziskav zdravilnih frekvenc za posamezne organe. Rezultate v zadnjem času uporabljajo razne magnetne blazine, itd. Qlink pa ob tem vedenju izkorišča še koherentno komunikacijo, namesto, da bi seval vsevprek.
Uh, my little grey cells... Tega je pa več, kot sem mislil, upam, da je razumljivo.

#5 pogumna_s

pogumna_s
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 196

Objavljeno: 23. november 2009, 13:20

Malo samo osvežujem temo..

Me zanima, so že kakšne nove izkušnje s Q-Linkom? Ima kdo kaj za povedati?

Same oči so me :palec: x;)x




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0