Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Ščip, 26.9.


  • Prijavi se, če želiš komentirati
Ni komentarjev na to temo

#1 Gaia

Gaia
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 263

Objavljeno: 27. september 2007, 10:23

Ščip 26. sep. 07 -To je luna, ki prevesi svetle dni v temne (Luna 3° ovna, sonce 3° tehtnice). Zanjo potrebujete veliko potrpljenja, saj vam bo ravno Merkur prinašal polno malho novih idej, dela, organizacije, ki bo prav po Marsovsko prihajala nazaj (Merkur 29° tehtnice trigon Mars 29° dvojčka). Vzdržite se sproščanja napetosti v prometu, izognite se besednemu konfliktu.
Ta luna bo prinašala poplavo idej in hitrih realizacij, po drugi strani pa izjemno napetost, živčnost in nervozo.

Družbeno:

Kaže ta luna dokaj slabo; preizkušnja bo v finančni politiki EU. Napetosti bodo v svetovnem prometu in stresi na borzah. Tem dogodkom se ne more izogniti niti posameznik, niti družba.

Slovenija:

Bo pomanjkanje čutila marsikatera družina; te napovedi niso ravno najbolj rožnate, časi v katerih živimo niso ravno brezskrbni. Priče smo bili napovedanim posledicam klimatskega neravnovesja, ki se bodo v prihodnosti le zaostrovale.
Vendar pa naj vas spomnim, da ščip prinaša s sabo energijo ljubezni in mističnega zlitja moškega in ženskega principa. Želim vam veliko ljubezni.
Taši Delek!
www.astrogaia.net
Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0