Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Šola M.A in Rebirhinga


  • Prijavi se, če želiš komentirati
1 komentarjev na to temo

#1 Gaia

Gaia
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 263

Objavljeno: 27. september 2007, 10:30

Šola Magične astrologije (vodi Gaia)

Na predavanju bom predstavila tudi šolo Magične astrologije, katero začenjam spet v oktobru. Interesenti javite se, da se dogovorimo za datum. Poleg učenja preko video-konferenc, se bomo dobili en-krat mesečno, za en popoldan, astrogaia@siol.netŠola rebirthinga - celostnega preporoda (vodi Alan)

Zaradi večkrat izražene želje organizirava šolo rebirthinga za usposabljanje voditeljev rebirthinga.
Trajanje: eno leto in pol
Oblika dela: seminarska

Rebirthing je metoda jogijskega dihanja, imenovana tudi »holistic rebirthing« ali celostni preporod. Je mati vseh sodobnih tehnik, saj je dihanje osnova kroženja energij po telesu. S pomočjo zavestnega, povezanega, krožnega dihanja sprostimo celične spomine, na travmatične dogodke ali vzorce, ki nas programirajo v naše življenje. Rebirthing je enostavna tehnika, ki se jo zlahka naučite in z njo rastete skozi življenje.

Interesenti javite se, da lahko oblikujemo skupino in cene astrogaia@siol.net
Taši Delek!
www.astrogaia.net

#2 Gaia

Gaia
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 263

Objavljeno: 8. oktober 2007, 08:48

Šola Magična astrologije - nadaljevalni moduli in Tečaj rebirthinga

Planeti določajo usodo, ker se ponavljajo v ciklusih, ki so mesečni, letni, milijon – letni… Vsakršen aspekt lahko preračunamo vnaprej saj planeti krožijo z matematično natančnostjo. Naša življenja so kakor žogice, ki se podijo med vsemi temi aspekti planetarnih iger in z matematiko lahko predvidimo v katero smer se bodo skotalile. Vendar to pa zdaleč ni vse, saj je življenje brezmejna skrivnost in žogica se lahko skotali tudi drugam, kjer bi jo običajno pričakovali.. Sicer se energiji aspektov le stežka upiramo, saj je kozmos kot mreža po kateri se giblje žogica, kakor se mreža ukrivlja, tja potuje žogica. In vesolje je brezmejno starejše kakor smo mi in veliko bolj se zaveda našega gibanja, kakor mi njega, toda ravno v tem je rešitev! Zavedanje! Žogica se lahko skotali drugam, kamor jo sili mreža. Model naše usode obstaja zgolj zato, da sami postanemo sanjalci svojih sanj!

Programske smernice za leto 2008 – 2009 iz Šambale.


Vsi projekti naj bodo čim - krajši in intenzivni. Stare zadeve zaključite, preden začnete z novimi – to nas v tem času učita Mars in Pluton, ki sta vztrajno v opoziciji.
Zato smo zasnovali nadaljevanje šole Magične astrologije v obliki modulov (Modul je samostojen in neodvisen del, ki se ga lahko vključi ali izključi v sistem).

Modul progresije, prognostika in magična astrologija:

Trajanje dva meseca, je intenzivni tečaj z veliko individualnega dela. Delali bomo na konkretnih kartah in reševanju vaših problemov. Delali bomo skupinsko na mojih in vaših primerih. Posvečali se bomo bistvu progresij, spoznali, kako se osebno odzivamo na progresije, kako jih beremo in kaj povzročajo. Poleg teoretičnega in pogovornega dela vas čakajo sodobne metode astro – teatra in vživljanja.

Za ta modul je potrebno osnovno astrološko znanje!

V dveh mesecih se srečamo dvakrat v živo (šestnajst ur) in šest tednov spletnega dela po dve uri (dvanajst ur), skupaj 28 ur (pedagoška ura 6€) + z vsemi materialnimi stroški, 225€ (stroški vključujejo tudi prehrano pri dveh seminarjih v živo).Predplačilo modula v celoti vam zniža ceno za 10%, se pravi plačate 202,5€.

Sicer plačujete vsak mesec sproti.Za spletno konferenco so na voljo srede ali četrtki zvečer, se bomo morali dogovoriti kjer dan vam bolj ustreza. Začeli bomo 17 ali 18.10. Prosim, zainteresirane, da čimprej potrdite svojo udeležbo, da z lahkoto (in brez sindroma zadnjednevnega stresa) pripravimo vso potrebno tehnično podporo.Za vse, ki mislite, da bi morali obnoviti začetno znanje astrologije, lahko ta teden, organiziramo astrološko popoldne – javite mi, zbiram prijave.Začetna skupina Magične astrologije bo začela predvidoma marca 2008 – zbiram prijave.


Prijave na astrogaia@siol.net
Taši Delek!
www.astrogaia.net
Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0