Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

TV Paprika, 20.11.ob 22h


  • Prijavi se, če želiš komentirati
56 komentarjev na to temo

#26 Ksenia

Ksenia
  • D član
  • Št. objav: 14 206

Objavljeno: 17. november 2007, 05:42

Draga Ksenija!
Kar je pomembno zate,zame nikoli ne bo.
V vse ,kar ti verjameš,jaz nikoli nisem in nikoli ne bom.
Napisala sem svojo izkušnjo z Gaio,ki mi ni pustila nobene sledi.Le naučila me je,da toliko denarja za astrološke ali podobne usluge dajati je čisti nesmisel.Nič nimam proti astrologom in vedeževalcem.Daleč od tega.Le ne vidim več smisla v zapravljanju denarja v te namene.Če pa kakšna prijazna oseba to počne brezplačno ali za majhne denarje,pa naj kar počne.

In res komaj čakam,da boš lahko popravila vse moje napake,ki te tako zelo motijo.
To zelo veliko pove o človeku.:)

Pozdravček tudi tebi Ksenija.

Skrivnost, samo toliko, moje napake v tekstu, ker se vedno pojavi škratek, ki meša črke... In kako veš v kaj vse verjamem jaz? mimogrede, v škratke tud verjamem, pa neke vrste čarovnica sem tud, marsikaj vidim ;) šala mala al pa ne...a veš kolk časa prijazna oseba porabi časa da nekomu poda odgovor? kako ti ni izkušnja pustila sledi?
tako da tudi kako človek odreagira veliko pove o človeku.
jaz se umikam iz debate

#27 klarus

klarus
  • Lunatik
  • Št. objav: 10 165

Objavljeno: 17. november 2007, 17:50

Kul Klarus, ti res štekaš kaj pomeni M.A. :palec:

očitno res..počasi se učim(ne me vprašad od kod, ker nimam pojma :) )
neptun je fejst.....je na vrhu asc, v 12. hiši (sco) mam sonce in venero..in sedaj se učim, kaj mi prinaša.....sprejela sem ga že nekaj časa nazaj :vio: imam stelij v 12. in ko bom spoznala kaj je neptun vsaj v 80% potem bom znala pomagat drugim...seveda mora pluton prej pridet iz 1. hiše x:o)x
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

#28 Gaia

Gaia
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 263

Objavljeno: 17. november 2007, 19:10

Lep pozdrav GAIA!
Redno prebiram ta forum,vendar bolj poredko sodelujem.
Tokrat morem napisati to mojo izkušnjo s tvojo analizo moje rojstne karte.
Vidim,da dežujejo tukaj same pohvale,vendar jaz na žalost ne bom hvalila.Sicer verjamem,da si zelo sposobna ,diskretna,intuitivna oseba in da je vsa ta hvala opravičena,pa vendar.
Leta 2005(junija)sem zasledila na internetu tvoju spletno stran.Ker sem že nekoč nekaj prebirala o tebi(se mi zdi ,da v reviji JANA) in,ker sem imela takrat veliko težav v partnerstvu in službi,sem se odločila ,da ti pišem.Oz.da ti plačam za izdelavo moje natalno-karmične karte in analizo le te na avdio kaseti.Cena je bila zelo zasoljena.15.000 sit sem plačala za dve natalni karti(navadno in še eno z progresijami)in za eno AVDIO kaseto(60 minut),ki pa ni bila posneta do konca.

Morem priznati,da si moj karakter zadela.Povedala si mi kaj pomeni sonce v vodnarju,luna v raku,asc v raku in podobne zadeve,ki sem jih kasneje tudi sama izbrskala na netu in v raznih astroloških knjigah.Vse ,kar si mi pa "napovedala" za ljubezen in službo,vse to se ni nikoli uresničilo.Po tvojih napovedih bi se že moralo.Že lani -2006,bi naj zaživela v skupnem gospodinjstvu z moških ,ki naj bi ga spoznala v službi.Služba je leta 2005 visela na nitki in ti si mi zelo samozavestno zatrjevala,da je ne bom izgubila.Vendar sem jo.Veliko tega bi še lahko nizala ..ampak se mi ne da.


Lep dan še naprej!


Pozdravljena, Skrivnost!
No, ti si tipični primer, da ni v naprej pisane usode. So planeti, ki ti dajejo možnosti in katere se lahko razbere tudi za prihodnje dogodke.
Na primer; Progresije kažejo na uresničitev recimo, dobrega položaja v službi ali pa srečanje partnerja, s katerim bi lahko preživljala lepo življenje, pa se ne da nič pomagati, če človek notranje ni pripravljen.
Lahko bremzaš pa niti ne veš, da se sama obračaš stran od tega, kar bi ti lahko prineslo življenje.
Zato pa pravim, bodi zavestena vsakega trenutka, opazuj svoja dejanja, kajti so kot semena. Kar poseješ, to žanješ.
Si ena od 1000, ki ni bila zadovoljna z mojo razlago, a tako je tudi prav. Vedno je nujna tista črna pika za ravnotežje beli.
Kot sem razumela, te najbolj pri vsemu moti to, da si plačala za nekaj, kar se ni uresničilo. Seveda ti lahko denar vrnem, tako da mi piši na meil kam ti ga pošljem.

V svojih napovedih vedno povem tudi katere stvari je pri sebi potrebno izboljšati in nikoli ne napovedujem brez tega. Saj se res zavedam tega, da si usodo krojiš sama. Lahko mi vrneš kaseto, jo bom preposlušala, da vidim v katerem grmu tiči zajec. Sama pa ti vrnem denar.

Sicer pa za vse, ki si želijo uresničitve določenega lepega aspekta, ki je zapisan v prihodnosti vprašam tole;
Zakaj imajo slabi aspekti večjo možnost realizacije, kot pa tisti drugi, ki jih prinašajo sekstil ali trigon?
Zakaj ?

Odgovor; Duh je voljan a meso je gnilo. (kozmos podpira, a fizično telo blokira) To je tudi že v svojih knjigah zapisal Srečko Kosovel, da ne bo kdo vzel tega citata osebno.

Zato pa še en-krat poudarjam, da je potrebno delati na planetih, zlasti na tistih, ki so slabše postavljeni ali so prestrašeni ali se bojijo. Vedno v takih primerih svetujem tudi vilinski ključek, ki pomaga spremeniti vpliv slabo postavljenega planeta.

Tebi, skrivnost pa rečem le še to, da obžalujem, da se ti lepe stvari niso uresničile. In kot vsako stvar, bom sprejela tudi tvoje učenje meni, torej začela bom oddajo prav s tem, da ni v naprej pisane usode.
So možnosti, ki jih kaže natalna karta, a so tudi blokade, ki lahko možni razvoj preprečijo. Če človek hoče postati srečen, mora delati na sebi, se poglablati, se izpraševati, duhovno rasti. Zlasi, če so planeti v znamenju raka, se mora poglobiti tudi v svoje genetske predispozicije, ki so dostikrat povezane s predniki. Včasih je potrebno pogledati, zlasti če je ascendent v znamenju raka ali je naš karakter, način obnašanja povezan z kakšnimi čustvenimi strahovi, tudi v smislu ljubezni in partnerstva.
In hvala, za tvoj komentar, bom pri napovedih bolj poudarila delo na sebi.
Torej pričakujem tvojo kasetko, ti pa dobiš denar.

Veš, ljudje, ki sem jim poslala CD z napotki za prihodnost, so me potem še kdaj kontaktirali, tako, da smo skupaj razvozlali zakaj ni določene realizacije, kljub želji in vesolju, ki to podpira. Nekateri so nas obiskali na delavnicah, kjer so dihali rebirthing, dobili vilinske ključke in so se premaknili naprej.

lp, GAIA
Taši Delek!
www.astrogaia.net

#29 Gaia

Gaia
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 263

Objavljeno: 17. november 2007, 19:30

Gaia, jaz sem pa ugotovila zanimivo povezavo med mojo hčero in njeno praprabico... rojeni na isti dan, razlika točno 100 let ;)
sem pa izvedela tudi da sta bili in ona in njena hči (od moje mami teta) malce vračic. mogoče imam jaz zato tako zanimivo karto, haha (večkrat preberem tvoj odgovor namenjen meni)
kot sem ti dejala že včeraj , na tv se boš počutila bombastično... :palec:

Super! V astrologiji obstaja tudi znanje o mitohondrijskih genih. Pravzaprav obstajajo prav pravila o tem, kako se dedujejo. Tu imamo tudi odgovor na vprašanje, zakaj sta dvojčka, pa čeprav sta rojena na isti dan in tudi časovno blizu, lahko tako zelo različna po karakterju.
Prav zaradi mitohondijskih genov.
Torej hčere dedujejo po svoji babici. Če sta naprimer dvojčici, bo tista, ki je rojena nekaj minut prej, dedovala po prababici, druga pa po babici. Če pa mamica rodi še kakšno punčko, se vse skupaj spet premakne eno koleno višje, Torej, prva od dvojčic po praprababici, druga po pra babici in zadnja po babici....in tako naprej.
Pri fantkih pa je seveda drugače.
Zanimivo v tvojem primeru, gre še za kaj bolj globokega :palec:
Pa,pa, GAIA

očitno res..počasi se učim(ne me vprašad od kod, ker nimam pojma :) )
neptun je fejst.....je na vrhu asc, v 12. hiši (sco) mam sonce in venero..in sedaj se učim, kaj mi prinaša.....sprejela sem ga že nekaj časa nazaj :vio: imam stelij v 12. in ko bom spoznala kaj je neptun vsaj v 80% potem bom znala pomagat drugim...seveda mora pluton prej pridet iz 1. hiše x:o)x

Morda pa se v sanjah učiš? :eek:
Saj veš dvanajsta hiša, pa neptun...
No bom zdejle Nataly odpisala o Neptunčku.
Taši Delek!
www.astrogaia.net

#30 Gaia

Gaia
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 263

Objavljeno: 17. november 2007, 20:24

Prav lepa hvala, Gaia. Komaj zdaj uspela videti, da si vzela si čas.

Hm - si me pa spravila v dilemo. Ker jaz -za vse kar je dobrega ali pa dobro skozi pridem -kakšno srečo v nesreči recimo - obdolžim jupiter v 12 sco, pa če mu pomaga še venera, ki tule sicer ni na najboljšem položaju, pa kaj moreš.

Si dobro napisala..ker včasih se mi res zazdi, da sem totalno izžeta, utrujena in kar trepetam. Zato sem posledično rada v naravi - da se izpostavim soncu. In da mi občasno pade nivo tiamina - sem imela že parezo obraza.

Tole o neptunu in preživeti v oceanu pa moram še preglodati..(čeglih me ima, da bi se na strelca izgovorila in jupitra ampak to bi bilo najlažje) Ugotoviti moram res zakaj?
Ajdek - neptunov pozdrav tudi tebi :palec:

Pozdravček, Natly!
Vparašanje, če si na ladji, sredi oceana, kdaj te neptun spusti skozi in kdaj ne.
Kdaj ti neptun vzame energijo in kdaj ti da navdih?
Recimo, da nek umetnik lahko ustvarja, se potopi v neptunov svet in umetnost..Recimo, da znori..ali umere od mamil, ki jih je dajal vase ali pa recimo se tisto umetniško delo odlepi od njega, ko ga spusti skozi sebe...
Zakaj enim uspe priti čez ocean, drugim pa ne?
Kaj je s tem neptunom?

Ko si v njegovem objemu lahko moliš in upaš, da boš prišel preko. Morda s svojo molitvijo niti ne vplivaš, lahko te neptun spusti ali pa ne. Verni bi rekli, moli pa te bo bog uslišal...Inteligentni verni bi rekli, moli, bori se proti zlu, pri tem pa bo odločitev še vedno neptunova, ali te bo posrkal vase, te vzel v svoje naročje ali pa te varno spustil skozi.

Od česa je torej to odvisno?
Čutiti ga moraš že prej, ko si v njegovem objemu, je že prepozno. Kapitan ima lahko INTUICIJO že prej in ne gre na pot ali pa gre po drugi poti
Neptun, ki mu pravijo božji glas, simbolizira krščanskega boga, ki odpušča ali pa vzame. Neptun je krščanski bog, krščanstvo kot religija je učenje o neptunu. Kdaj te bo neptun spustil skozi in kdaj ne?

1) Neptun ti da dar intuicije, da se lahko odločiš ali greš na pot ali ne
2.) Če si že v neptunovih vodah lahko imaš intuicijo, pa je ne slišiš ali pa slišiš intuicijo, a želiš drugače.
Bistvo je, da je Neptun magnetičen in te vleče vase- Čim bolj je izrazit, tem bolj temna je njegova energija, tem bolj te vleče.
Ko si v neptunovem naročju se zbanalizira čisto vse, nič več ni pomembno, le to kar si. Ljubezen je odgovor. Neptun s svojo naravo ima direkten dostop do neskončne ljubezni, ki nima grdega obraza, do ljubezni, ki je brezmejna, popolnoma neomadeževana, brezpogojna in s to LJUBEZNIJO se pride ven.

To moraš začutiti in zraven pij vitamine in minerale tistih planetov, ki so blizu neptuna. Saj, kot pravim Neptun z svojo magnetično privlačnostjo posrka vse.

Torej brezpogojna ljubezen do nastale situacije, in vitamini in minerali :palec:
Pa,pa
(Neptunov klic je klic siren)
Taši Delek!
www.astrogaia.net

#31 rika

rika
  • D član
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 193

Objavljeno: 17. november 2007, 23:27

Pozdravljenna Gaia,
mene pa zanima moj Mars v ribah, ali mi ta preprečuje večjo borbenost.
Kakšna priporočila mi lahko daš za prihodnost pri vpogledu v mojo karto. Tako tudi na splošno.

Hvala.
Pa da te vidimo na TV, z veseljem te bom poslušala in čestitke seveda :palec:
Rika

#32 klarus

klarus
  • Lunatik
  • Št. objav: 10 165

Objavljeno: 18. november 2007, 00:21

Morda pa se v sanjah učiš? :eek:
Saj veš dvanajsta hiša, pa neptun...
No bom zdejle Nataly odpisala o Neptunčku.

v predzadnjih sanjah sem dobila novo knjigo, ker se nisem učila iz taprave x:Dx
sploh ko mi t uran še kr tvori konj z nat jupitrom x:Dx

Pozdravček, Natly!
Vparašanje, če si na ladji, sredi oceana, kdaj te neptun spusti skozi in kdaj ne.
Kdaj ti neptun vzame energijo in kdaj ti da navdih?
Recimo, da nek umetnik lahko ustvarja, se potopi v neptunov svet in umetnost..Recimo, da znori..ali umere od mamil, ki jih je dajal vase ali pa recimo se tisto umetniško delo odlepi od njega, ko ga spusti skozi sebe...
Zakaj enim uspe priti čez ocean, drugim pa ne?
Kaj je s tem neptunom?

Ko si v njegovem objemu lahko moliš in upaš, da boš prišel preko. Morda s svojo molitvijo niti ne vplivaš, lahko te neptun spusti ali pa ne. Verni bi rekli, moli pa te bo bog uslišal...Inteligentni verni bi rekli, moli, bori se proti zlu, pri tem pa bo odločitev še vedno neptunova, ali te bo posrkal vase, te vzel v svoje naročje ali pa te varno spustil skozi.

Od česa je torej to odvisno?
Čutiti ga moraš že prej, ko si v njegovem objemu, je že prepozno. Kapitan ima lahko INTUICIJO že prej in ne gre na pot ali pa gre po drugi poti
Neptun, ki mu pravijo božji glas, simbolizira krščanskega boga, ki odpušča ali pa vzame. Neptun je krščanski bog, krščanstvo kot religija je učenje o neptunu. Kdaj te bo neptun spustil skozi in kdaj ne?

1) Neptun ti da dar intuicije, da se lahko odločiš ali greš na pot ali ne
2.) Če si že v neptunovih vodah lahko imaš intuicijo, pa je ne slišiš ali pa slišiš intuicijo, a želiš drugače.
Bistvo je, da je Neptun magnetičen in te vleče vase- Čim bolj je izrazit, tem bolj temna je njegova energija, tem bolj te vleče.
Ko si v neptunovem naročju se zbanalizira čisto vse, nič več ni pomembno, le to kar si. Ljubezen je odgovor. Neptun s svojo naravo ima direkten dostop do neskončne ljubezni, ki nima grdega obraza, do ljubezni, ki je brezmejna, popolnoma neomadeževana, brezpogojna in s to LJUBEZNIJO se pride ven.

To moraš začutiti in zraven pij vitamine in minerale tistih planetov, ki so blizu neptuna. Saj, kot pravim Neptun z svojo magnetično privlačnostjo posrka vse.

Torej brezpogojna ljubezen do nastale situacije, in vitamini in minerali :palec:
Pa,pa
(Neptunov klic je klic siren)

lepo povedano :vio: zanimivo je to, da nisem presenečena.....kot da bo to že prej vedla :inocent:
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

#33 Ale'

Ale'
  • D član
  • Št. objav: 4 444

Objavljeno: 18. november 2007, 06:35

lepo povedano :vio: zanimivo je to, da nisem presenečena.....kot da bo to že prej vedla :inocent:


Zakaj sploh še iščeš tvoj Zakaj? Ko pa poznaš odgovor (mogoče ga nočeš sprejet?!)

Itak da se poznaš, in kako naj boš presenečena nad samo sabo (čeprav je tudi to mogoče :) ), ko veš vse odgovore!
VEŠ! Če pa sprejmeš to, je pa druga debata!

Ajd, mej se rada!

papa x:Xx xsrcx
Objavljena slika

#34 Gaia

Gaia
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 263

Objavljeno: 18. november 2007, 11:25

Pozdravljeni!
Lahko tudi jaz ( 11.12.1978 0b 05.45; celje ) prosim za vpogled magične astrologije in sicer,kaj mi kaže na poslovnosti, kakšno je moje življenjsko poslanstvo, kaj me čaka na ljubezenskem in finančnem področju? ( pričakujem malo večjo vsoto denarja in me zanima, če bo in kdaj ali ne? ).

Najlepša hvala za morebitno razlago, odgovor, namig in vpogled.


Pozdravljena, Barbi!
Kot vidiš, usoda, ki je natančno določena ne obstaja.
Obstajajo pa možnosti in moja astrologija kaže na človekov možni razvoj, zato bo tudi odgovor prilagojen prav temu.
Poslovnost?
Ja, pravo vprašanje. Resna si in odgovorna v karieri in čutiš v sebi, da si sposobna še za več, prav za vodilni položaj, čeprav si ne zaupaš.
Torej za kariero, za pravilno komunikacijo na delavnem mestu ti priporočam MERKURJEV VILINSKI KLJUČEK!
Več o ključkih me vprašaj pod temo Vilinski ključki.
Torej denar v natalni karti ti prihaja skozi to resno, marljivo delo in v povezavi z TUJINO!
Za pravilne dogovore s tujino, torej to je še v letošnjem času, uporabljaj JUPITROV V.K., ki ti lahko prinese pravi trenutek pravi dogovor. Verjtno še v letošnjem letu. Seveda je tole gledanje gledanje preko tranzitov, torej kaj ti vesolje ponuja od zunaj.
Zdaj pa pogledava progresije ali si notranje pripravljena?
Ja, si! Za tabo je neka krizica, ki si jo dokaj uspešno prestala. Zdaj in do marca je možnost realizacije večjega finančnega prijekta, verjetno v povezavi z tujino. Poskušaj delati na sebi, na svojem Merkurju, ker ti je pred enim letom prišel v znamenje kozoroga. Tam je malček živčen. Torej delaj na tem, da življenje gledaš s svetle plati, si zaupaš v komunikaciji in z absolutno natančnostjo podpišeš dolgoročne pogodbe.

Za dobre kontakte s šefom pa imej pri sebi Saturnov v.k., ki te nauči največje modrosti, skozi ponižnost in disciplino. (sATURN TI V TRANZITU PREHAJA m.c.-)

V bistvu je tudi tvoje veliko življenjsko poslanstvo povezamno z kariero. :palec:
Pa,pa, GAIA
Taši Delek!
www.astrogaia.net

#35 Gaia

Gaia
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 263

Objavljeno: 18. november 2007, 11:46

Pozdravljenna Gaia,
mene pa zanima moj Mars v ribah, ali mi ta preprečuje večjo borbenost.
Kakšna priporočila mi lahko daš za prihodnost pri vpogledu v mojo karto. Tako tudi na splošno.

Hvala.
Pa da te vidimo na TV, z veseljem te bom poslušala in čestitke seveda :palec:

Ne, draga Rika!
Ni z Marsom nič narobe. Tudi precej močan je v znamenju progresij, zdaj je v ovnu. Tako, da ni nobene potrebe, da spodbujaš Marsa.
Gre le za nezaupanje vase, ki si ga karmično potegnila sem iz prejšnjega življenja. To ti odkriva Mekur v znamenju rib, v jonjunkciji z južnim sečiščem.
Tvoja življenjska naloga pa ni nikakor skozi borbrnost, pač pa je skozi subtilnost, torej, da potegneš neko znanje iz prejšnjega življenja in ga morda uporabiš tukaj za realizacijo življenjskega poslanstva. Gre za zaupanje vaes, za zapisovanje nekih globokih znanj, za lastno vrednost, ki se ne sme izgubljati v kakšnih neptunovih globinah, pač pa moraš konkretno postaviti to znanje na realna tla.
Kaj točno to je, bi se morale verjetno malo pogovoriti. Vendar vidim, da si v službi dobivala to lastno vrednost, skozi finance in da imaš talent za izražanje, pisanje... Seveda moraš veliko energije vložiti tudi v komunikacijo z otroci (če jih imaš), tudi tu, z učenjem neke modrosti, dobivaš lastno vrednost.

Torej Merkurjev Vilinski ključek ti bo odklenil tvojo karmo in te z razumevanjem popeljal k tvoji Dharmi. -Komunikacija, samozaupanje, realizacija znanja, zdravljenje, pravilna prehrana, vzpodbujanje kreativnosti.....starejši ljudje...

Sončev vilinski ključek pa ti bo dal dovolj vitalne energije in samozaupanje, da boš lahko pravi trenutek spregovorila. A glej, tvoje besede ne bido borbene, pač pa nežne in bodo pustile globoko spremebo.
Tako nekako....
O V.K. me lahko prašaš POD TEMO vILINSKI KLJUČKI...
lp, gaia
Taši Delek!
www.astrogaia.net

#36 Gost_Mačona_*

Gost_Mačona_*
  • Gost

Objavljeno: 18. november 2007, 11:53

čao, Gaia, če se ti bo dalo in kdaj pridem na vrsto, te prosim, da še meni kaj poveš, kaj se bo dogajalo na partnerskem področju.
4. 9. 1983, 13:30, Murska Sobota.

lep pozdravček.

#37 Gaia

Gaia
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 263

Objavljeno: 18. november 2007, 12:49

Bom poskušala še odgovarjati, vendar me zdajle kličejo še neke obveznosti.
Prosim vas, da me pokličete tudi v oddajo na tv Paprika, pa vam bom tudi na tak način svetovala...
Se slišimo, morda celo vidimo, GAIA xDDx
Taši Delek!
www.astrogaia.net

#38 BARBI

BARBI
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 12

Objavljeno: 18. november 2007, 13:46

Draga Gaia; :ermm: prav šokirana sem bila, točno si mi videla in ta denar za katerega sem spraševala a še ni BILO ziher prihaja iz tujine, ampak glede na to, da si mi tudi to sama povedala, vem, da bom sedaj to dobila v kar sem dvomila!!!! x:)x x:)x Prav tako pa si tudi časovno točno opredelila, torej še letos!

HVALA TI 1000 X in ŽELIM ŠE TI NAPREJ VSE DOBRO, ter OBILO USPEHA!!! x:)x

#39 TAJA15

TAJA15
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 7

Objavljeno: 18. november 2007, 14:25

Živjo Gaia,

tudi jaz bom zelo vesela, če mi boš naklonila kakšno besedo o moji karti...kar se ti zdi pomembno izpostaviti glede mojega učenja in hoji po moji ( pravi ) življenjski poti. Predvsem me zanima, kako in kaj naj se razvijam in delujem v smeri ljubezni - partnerstva, družine, otrok.

Podatke sem ti poslala po ZS.

Hvala, hvala, hvala xDDx

Taja


Gaia, upam, da kljub obilici dela ne boš pozabila name xrolleyesx x:)x

#40 klarus

klarus
  • Lunatik
  • Št. objav: 10 165

Objavljeno: 18. november 2007, 14:31

Zakaj sploh še iščeš tvoj Zakaj? Ko pa poznaš odgovor (mogoče ga nočeš sprejet?!)

Itak da se poznaš, in kako naj boš presenečena nad samo sabo (čeprav je tudi to mogoče :) ), ko veš vse odgovore!
VEŠ! Če pa sprejmeš to, je pa druga debata!

Ajd, mej se rada!

papa x:Xx xsrcx

hvala za tole :vio:
mi je všeč, da dobim vsake tolk časa kako brco v mojo prečastito in da se spokam naprej x:o)x :2src:
x:Xx
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

#41 tigrota

tigrota
  • SkorajOdvisnik
  • Št. objav: 575

Objavljeno: 19. november 2007, 00:23

23. Oct 2007, 22:34 Objava #253


VečKotZačetnik


Skupina: NeČistZačetnik
Št. objav: 10
Član od: 18. Aug 07
Iz: zemljan
Član št.: 9.297



Halo, Gaia!
Jaz bi imela tudi kratko vprašanje?
Zadnje čase sem........, a bi lahko še meni pogledala?
Področje službe,pa zdravje?
Moj datum= 29.03.1962 ob 22h Koper
Sem bila kar malo vsiljiva in sem se preselila!
Saj vem da nas je kar dosti! x;)x

23. Oct 2007, 22:34 Objava #253
VečKotZačetnik
Skupina: NeČistZačetnik
Št. objav: 10
Član od: 18. Aug 07
Iz: zemljan
Član št.: 9.297
Halo, Gaia!
Jaz bi imela tudi kratko vprašanje?
Zadnje čase sem........, a bi lahko še meni pogledala?
Področje službe,pa zdravje?
Moj datum= 29.03.1962 ob 22h Koper
Sem bila kar malo vsiljiva in sem se preselila!
Saj vem da nas je kar dosti! x;)x

Pardon sem pozabila, lepe pozdravčke od mene xDDx
Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni.

Mati TEREZIJA

#42 Gaia

Gaia
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 263

Objavljeno: 20. november 2007, 09:33

HOJLA, VSEM!
Kaj se boste danes kaj pogovarjali z mano na TV?
VELIKO VAS ČAKA NA ODGOVOR MAGIČNE ASTROLOGIJE, zato me kar hitro pokličite danes v oddajo, da ne bom sedeloa v studiju križem rok. :sleeping:
Danes bo uvodoma kratka predstavitev M.A., uporaba Vilinskih ključkov- tu lahko podate tudi svoje ozkušnje - in stalnica VAŠA PLEMENITA VPRAŠANJA :inlove: , na katera bom skušala odgovarjati z vso ljubeznijo, ki jo bom v soju luči lahko spustila skozi.
Se slišimo, GAIA

Aha, med čakanjem na klice bom prebraa tudi kakšen utrinek vašega pisanja pod temo vilinski ključki. :palec: Vabim vas. da se aktivno vključite v pogovor.
Taši Delek!
www.astrogaia.net

#43 TAJA15

TAJA15
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 7

Objavljeno: 20. november 2007, 11:16

HOJLA, VSEM!
Kaj se boste danes kaj pogovarjali z mano na TV?
VELIKO VAS ČAKA NA ODGOVOR MAGIČNE ASTROLOGIJE, zato me kar hitro pokličite danes v oddajo, da ne bom sedeloa v studiju križem rok. :sleeping:
Danes bo uvodoma kratka predstavitev M.A., uporaba Vilinskih ključkov- tu lahko podate tudi svoje ozkušnje - in stalnica VAŠA PLEMENITA VPRAŠANJA :inlove: , na katera bom skušala odgovarjati z vso ljubeznijo, ki jo bom v soju luči lahko spustila skozi.
Se slišimo, GAIA

Aha, med čakanjem na klice bom prebraa tudi kakšen utrinek vašega pisanja pod temo vilinski ključki. :palec: Vabim vas. da se aktivno vključite v pogovor.


Gaia,

mislim da boš imela v oddaji kar veliko dela...sama pa ne morem poklicati, ker ne vlečemo TV Paprike ... upam, da mi boš lahko namenila kakšno besedo na tem forumu.

vso srečo danes :palec:

Taja

#44 lunca

lunca
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 059

Objavljeno: 20. november 2007, 13:18

[quote name='TAJA15' date='20. Nov 2007, 11:17' post='915680']
Gaia,

mislim da boš imela v oddaji kar veliko dela...sama pa ne morem poklicati, ker ne vlečemo TV Paprike ... upam, da mi boš lahko namenila kakšno besedo na tem forumu.

vso srečo danes :palec:

:palec: Ja Gai, če prebije linija z Gorenjske v Ljubljano, se ti oglasimo. x;)x

#45 Gaia

Gaia
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 263

Objavljeno: 20. november 2007, 17:13

Gaia ... težko bo priti do proste linije x;)x

je moj sin ... pa si srčno želim, da se odcepi od mame ( fizično-stanovanje) z žensko, ki mu veliko pomeni ... ne vem koliko podatkov potrebuješ ... sin=29.01.1976 ... če lahko ... ostalo preko OS x;)x

Ja, nujno rabim uro rojstva.
BOŠ POKLICAL V ODDAJO...ZDAJ GREM v mrrzlo noč, ven iz Istre, proti Lj xrolleyesx

BY

Gaia,

mislim da boš imela v oddaji kar veliko dela...sama pa ne morem poklicati, ker ne vlečemo TV Paprike ... upam, da mi boš lahko namenila kakšno besedo na tem forumu.

vso srečo danes :palec:

Taja


TV PAPRIKA šiba tudi preko spleta, v živo...
Se slišimo, BY
Taši Delek!
www.astrogaia.net

#46 TAJA15

TAJA15
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 7

Objavljeno: 21. november 2007, 08:10

Gaia,

gledali smo te, zraven pa nismo prišli :ermm: Vsekakor je bila zanimiva oddaja - bi pa le morala tisti material o retro marsu prebrati x;)x x:)x

pozdravček, Taja

#47 bibica

bibica
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 15

Objavljeno: 21. november 2007, 10:11

Pozdravljena Gaia!

Zanima me, če si lahko vzamete nekaj časa zame in pogledate, kaj govori postavitev planetov ob mojem rojstvu o moji življenjski poti.Česa se moram paziti in kaj naj izboljšam?Rojena 24.08.1979, 07:20, Čakovec
Sem pa opazila, da nas je veliko, ki bi radi prišli na vrsto, tako da ne bo "hude krvi" če tudi tokrat ne dobim odgovora. x:Dx x;)x

Lep dan vsem na forumu!

#48 Indy

Indy
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 744

Objavljeno: 21. november 2007, 10:29

Fajn si bla Gaia :palec: Po začetni razstresenosti in nesproščenosti si se v trenutku ufurala kot ulita x;)x .Edin una mama je bla boga letnik 27...boga :sori:

Fajn tej gledat...čeprov teli ključki pa to so men bol ču,ču x:Dx x:Dx x:Dx .

Lepo naprej kot je blo x;)x

#49 Gaia

Gaia
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 263

Objavljeno: 21. november 2007, 11:47

Fajn si bla Gaia :palec: Po začetni razstresenosti in nesproščenosti si se v trenutku ufurala kot ulita x;)x .Edin una mama je bla boga letnik 27...boga :sori:

Fajn tej gledat...čeprov teli ključki pa to so men bol ču,ču x:Dx x:Dx x:Dx .

Lepo naprej kot je blo x;)x

Pozdravljena, Indy!
Ja, boga mamka. Sm bla toliko v kanalu, da sem videla kdaj se ji bliža konec, pa tudi čutila sm kako se počuti, a ni bilo druge, da rečem le to, da rabi njeno telo kisik, da se prebudi notranja sreča, kljub zunanjim okoliščinam. V bistvu se moramo celo življenje trudit za to modrost, da nas žalost in starost ne pogoltneta. :sori:

Ključki so nekaj najboljšega, kar sploh obstaja v Magični astrologiji. Sliši se čudno, ko je toliko nekih čudnih reklam in podobno. A moč imajo, povezujejo se z kvaliteto določenega planeta in odpravljajo blokade, ki nastanejo zaradi nepretočnosti planeta, ki je slabo položen v natalni karti, ter zdravije tudi skozi sanje.
Res so cool.
V bistvu jih imamo že od leta 2005, lahko si prebereš na http://maat-center.sameks.si/forum/
Pod temo v.k. in zgoraj boš videla stari forum izpred let, tudi z vilinskimi ključki.
No, če se ti da.

Začetek oddaje je bil tako močan, v bistvu neka adrenalinska bomba, ki je še nisem poznala. Tako sem odpirala usta, ne da bi sploh vedela kaj govorim in prvi moj smeh mi je vzel tremo v celoti. V bistvu sem ravno začela uživati, pa so rekli, da je dovolj.
Hvala za odziv, pa,pa, GAIA

Evo Taja!
Potem te še pokukam


Mars se je obrnil v retrogradno gibanje, xDDx 15.11 in se obrača šele 30.1. Vtem času ni dobro delati kakšnih borbenih podvigov, recimo vložiti tožbo ali pa za nakup novega avtomobila ali stroja. Odsvetuje se celo prvi seksualni stik z novim ljubezenskim partnerjem. Ovni in Škorpijoni pa bomo v tem času malček bolj nepotrpežljivi, saj je naš vladar prav ta aktivni Mars. Na vse ostale zodiakalne znake deluje tudi tako, da malce zmanjša moč in borbeno energijo in deluje bolj na sprejemljivosti, nežnosti, zato tudi na cestah naj hitrost zamenja previdnost.


Sonce kvadrat severni vozel in Luna kvadrat Saturn, kaže na težko finančno situacijo, ki bo ostajala še naprej nespremenjena. Pritisk na vlado, možne stavke. Situacija v tem trenutku je nespremenljiva in to krizo je potrebno prebrodit. Na osebni ravni priporočam, da ste čimbolj varčni.




Merkur v znamenju škorpijona kaže na kritično pisanje medijev, ki se končno osvobodijo leporečja - vse bolj se ceni resnica, sploh, če je povedana na hudomušen način. Tukaj kaže Jupiter - Pluton, da so vse aktivnosti podkrepljene in njihove posledice segajo daleč v prihodnost.

Zavedanje je pomembna stvar v tem trenutku.



Vreme bo bolj zimsko, saj bo Saturn poskrbel za to in tudi Sonce se približuje strelcu.


V tem ščipu imajo ognjena (oven, lev in strelec) znamenja odprte poti, a priporočam potrpežljivost, zlasti ovnom (Mars je retrograden), svetujem tudi, da mislite tudi kaj na druge, ne le nase – so takšni časi, ko je treba držati skupaj.



Zemeljska znamenja (bik, devica in kozorog) boste precej resna. Ne pozabite, da nimajo vsi tako jasnih obzorij pred sabo, kot jih imate vi.

Zračna znamenja (dvojček, tehtnica in vodnar), naj ne hitijo preveč, saj jim nič ne bo ušlo.

Vodna znamenja (rak, škorpijon, ribi), imajo obdobje velikih sprememb, ki v principu kažejo na boljše, čeprav gredo sedaj skozi krizno obdobje.
Taši Delek!
www.astrogaia.net

#50 klarus

klarus
  • Lunatik
  • Št. objav: 10 165

Objavljeno: 21. november 2007, 11:56

Vodna znamenja (rak, škorpijon, ribi), imajo obdobje velikih sprememb, ki v principu kažejo na boljše, čeprav gredo sedaj skozi krizno obdobje.

da bi se ti besede pozlatile..sploh, ko semi bo ščip zgodil na desc :vio:
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0