Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

TV PAPRIKA, 27.11.


 • Prijavi se, če želiš komentirati
13 komentarjev na to temo

#1 Gaia

Gaia
 • ŽeČistoDomači
 • Št. objav: 263

Objavljeno: 27. november 2007, 16:32

Vabim vas tudi danes, ob 22h pred tv ekrane ali pa pred računalnike, saj je oddaja v živo preko spleta.
Zgodbica o kao6tičnem determinizmu in zakaj magična astrologija raziskuje bolj VZROK, kot pa potek dogodkov v prihodnosti.
Če spremenimo vzrok določene težave, se pojavijo nove razvojne možnosti v prihodnosti.
Na slišanje, videnje, GAIA x;)x
Taši Delek!
www.astrogaia.net

#2 nataly

nataly
 • D član
 • Št. objav: 8 410

Objavljeno: 27. november 2007, 19:10

Danes pa bo šlo. :palec:
Sem doma in te bom gledala preko neta. Upam samo, da na koncu ne bo prišlo kaj vmes.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

 


#3 Avtobivak mama

Avtobivak mama
 • NeČistZačetnik
 • PipPip
 • Št. objav: 12

Objavljeno: 28. november 2007, 09:42

xrolleyesx
Pozdravljena Gaia

gledala sem oddajo. Super si se držala. A je bil to prvi nastop pred kamerami?
Čestitke za pogum... x:)x x:)x

Še tako naprej, pa bo.. x:)x x:)x

#4 Gaia

Gaia
 • ŽeČistoDomači
 • Št. objav: 263

Objavljeno: 28. november 2007, 10:18

xrolleyesx
Pozdravljena Gaia

gledala sem oddajo. Super si se držala. A je bil to prvi nastop pred kamerami?
Čestitke za pogum... x:)x x:)x

Še tako naprej, pa bo.. x:)x x:)xHvala, mi veliko pomeni, saj se nisem videla. Trema je bila velika, a znanje kliče po realizaciji in sama sem le bežen piš vetra, ki prevaja energijo in v bistvu uživa.
LP, GAIA

Odlomek iz oddaje:
Prihajamo v strelčevo obdobje. Sonce je že precej zakoračilo v to optimistično znamenje, kjer sta tudi Jupiter in Pluton v konjunkciji. To je čas svežih idej, ter dobrega počutja. Vseeno pa ne smemo pozabiti, da sta retrogradni Mars in Pluton v opoziciji, torej ni čas za nove začetke, vendar za dokončevanje starih projektov. Zato vzpodbujajte optimizem in ne podlegajte tem negativnim silnicam dveh destruktivnih planetov, Marsa in Plutona. Zadnja polna Luna je bila po vseh merilih prav strupena. Izzivala je nasprotja, težave v prometu , konflikte v družinah in povzročala je takšne in drugačne težke situacije. Če ste uspeli prestati v duhu pozitivne energije in meditacije ste se dobro pripravili za prihajajoče obdobje. Ko bo potrebno res združit ves svoj napor v modrost ravnanja s časom. Saj se bo do novega leta naglica vsega dogajanja močno stopnjevala. Zato vam priporočam sledeče; Naredite si načrt vsega, kar morate postoriti in držite se ga! Vaša stroškovna bilanca naj se vsaj približa ničli in naposled bodo polagoma zasvetili boljši časi.
Čas retrogradnega Marsa pomeni, da je potrebno biti pozoren pri sklepanju določenih poslov, ki se znajo pokazati v drugačni luči, ko se Mars obrne nazaj v pozitivno smer. Previden je treba biti. . Astrološki pokazatelji za kupovanje delnic v tem času pravijo, da se naložba splača za pet let, kajti le takrat bo donosna.

Merkur se premakne v znamenje strelca, bodite pozorni na svoj imunski sistem, da imate na razpolago dovolj vitaminov. Priporočam tudi pitje ameriškega slamnika.

Vreme v Evropi se bo precej spreminjalo. Evropo bo zajelo deževje, lahko tudi sneženje. Vam pa bo spet veselje do življenja čaralo nov dan.
Če bi hoteli, da je svet lepši ne bi smeli nikoli imeti slabe misli, povzdigniti glasu, potem bi širili svoj pozitiven duh med ljudi.
Taši Delek!
www.astrogaia.net

#5 lunca

lunca
 • Lunatik
 • Št. objav: 4 059

Objavljeno: 28. november 2007, 13:18

[quote name='Gaia' date='28. Nov 2007, 10:19' post='918746']
Hvala, mi veliko pomeni, saj se nisem videla. Trema je bila velika, a znanje kliče po realizaciji in sama sem le bežen piš vetra, ki prevaja energijo in v bistvu uživa.

:palec: Čestitke Gaia, sem te zamudila, ampak me veseli zate, da uživaš v svojem delu.
Rada bi samo vprašala, če si se mogoče zmotila glede podatka, da sta mars in pluton v opoziciji? Mars je na 11.13 stopinji raka, plutona pa na 27.55 strelca. Se mogoče jemlje tako velika opozicija? Sem že slišala, da bi lahko pri plutona jemali orbis 10 stopinj. Prosim za tvoje mnenje.


Odlomek iz oddaje:
Prihajamo v strelčevo obdobje. Sonce je že precej zakoračilo v to optimistično znamenje, kjer sta tudi Jupiter in Pluton v konjunkciji. To je čas svežih idej, ter dobrega počutja. Vseeno pa ne smemo pozabiti, da sta retrogradni Mars in Pluton v opoziciji, torej ni čas za nove začetke, vendar za dokončevanje starih projektov.

#6 Pinka

Pinka
 • D član
 • Št. objav: 3 716

Objavljeno: 28. november 2007, 13:42

Pozdravček Gaia,
tudi tokrat mi je ratalo gledat...kljub tremi se res dobro držiš...prov z veseljem te gledam in se učim :)....npr. včeraj sem zvedala, da moraš vilinske ključke počasi pit, jz sem ji pa dobesedno vlila vase ha ha...upam, da te še kdaj vidimo na tv...:)
What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

#7 vilamalina

vilamalina
 • Legenda Foruma
 • Št. objav: 1 712

Objavljeno: 28. november 2007, 13:49

moram povedat, da se mi zdijo ti vilinski ključki zelo lepi... pa steklo :2src: ... moram raziskat, če nisem v kakšnem od prejšnjih življenj mozaike delala...
gaia, vse dobro!

#8 č.v.e.k.a

č.v.e.k.a
 • Lunatik
 • Št. objav: 2 884

Objavljeno: 28. november 2007, 17:22

Rada bi samo vprašala, če si se mogoče zmotila glede podatka, da sta mars in pluton v opoziciji? Mars je na 11.13 stopinji raka, plutona pa na 27.55 strelca. Se mogoče jemlje tako velika opozicija? Sem že slišala, da bi lahko pri plutona jemali orbis 10 stopinj. Prosim za tvoje mnenje.Čestitke Gaja tudi z moje strani :palec:
Si luštna za pogledat, vsekakor pa skušaj, v oddajo, vložiti čisto malo več samozavesti, pokazati, da si v tisto kar govoriš tudi prepričana. Eh, malo kritike včasih prav pride x^x xDDx

Tole, kar je napisala Lunca, v zvezi z opozicijo Marsa in Plutona, je zbodlo tudi mene. Če boš kaj okol hodila te
prosim za razlago.

Hvala!
Objavljena slika

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

#9 Gaia

Gaia
 • ŽeČistoDomači
 • Št. objav: 263

Objavljeno: 29. november 2007, 22:50

Ja, Lunca. Včasih se tudi orbis 10° lahko čuti.
Poglej, ko sta se letos srečala Mars in Pluton prvič, je bilo recimo 1°in še malo orbisa, aplikativnega aspekta, pa so bile poplave v SLOVENIJI, TOREJ žELEZNIKI in....ko se je Mars obrnil in bil spet v aplikativnem aspektu z Plutončkom so se spet pojavile poplave v Bangladešu.
Pritisk na vlado pri nas je tudi označen s tem aspektom, seveda že deluje. Najbolj vrši okoli polne lune in seveda do marca, zahteva ta aspekt izjemno previdnost, tako v prometu, kot v vseh akcijah.

Včeraj sem bila na pogrebu male Nastje, šest letne punčke. Beli baloni so se dvignili v nebo in zlato zahajajoče sonce se je še zadnjič pokazalo izza oblakov, se odlesketalo v morju in poneslo dušo v svobodo. Om.

ja, za polno luno jo je presenetil nek infekt od živali. (mars op pluton)

Včasih je potrebno čutiti planete, gledati tudi družbene dogodke, povezovati z konstelacijami in potem v bistvu razumeš, da se že kaže vpliv dveh destruktivnih planetov, ki prihajata v aplikativno opozicijo že prej, da nas opozarjata na previdnost.

Vsekakor bom povedala več o tem v oddaji Labirint, 29.12. pa v reviji Karma Plus, pa Prim. novice, pa seveda v TV Paprika.

Veš Lunca, sem spoznala nekega astrologa iz Hamburga, ki zagovarja matematično smer astrologije. Natančno, eksaktno je izračunal smrt svoje žene, a nikakor nikoli ni pomislil na to, da so to zgolj opozorila in da se pravi čas, še pred orbisom določenega aspekta že lahko pripravljaš na nevaren aspekt.
Taši Delek!
www.astrogaia.net

#10 lunca

lunca
 • Lunatik
 • Št. objav: 4 059

Objavljeno: 30. november 2007, 08:33

Ja, Lunca. Včasih se tudi orbis 10° lahko čuti.
Včasih je potrebno čutiti planete, gledati tudi družbene dogodke, povezovati z konstelacijami in potem v bistvu razumeš, da se že kaže vpliv dveh destruktivnih planetov, ki prihajata v aplikativno opozicijo že prej, da nas opozarjata na previdnost.Veš Lunca, sem spoznala nekega astrologa iz Hamburga, ki zagovarja matematično smer astrologije. Natančno, eksaktno je izračunal smrt svoje žene, a nikakor nikoli ni pomislil na to, da so to zgolj opozorila in da se pravi čas, še pred orbisom določenega aspekta že lahko pripravljaš na nevaren aspekt.:palec: Hvala Gaia, se mi je zdelo, da vpliv dveh močnih planetov kot sta pluton in mars čutimo precej prej, če pa že vpliv lune dva dni čutimo pred lunino meno. Me pa zanima za to punčko, šestletniki imajo (letnik 2001 nekateri samo) konjukcijo marsa in plutona v natalu, zato me zanima, če se je tej punčki pri prihajajoči opoziciji to pokazalo. Ali prej ni bolehala. Vem, da je težko pisat o tem na forumu, prosim, če mi lahko sporočiš na OS.

#11 č.v.e.k.a

č.v.e.k.a
 • Lunatik
 • Št. objav: 2 884

Objavljeno: 30. november 2007, 16:23

Tudi Mile Dupor ( znani hrvatski astrolog), si je natančno določil dan smrti.
Z ozirom na to, da je poznal krhkost svoje žene, se je tisti dan, ko je vedel, da je njegov zadnji, vselil k sinu, si oblekel kopalni plašč, sedel v gugalni stol in umrl.Točno po
izračunih. Če poznamo njegovo znanje astrologije, nas to ne sme presenečati. :o|o: Vsaj mene ne. Končno je vse določeno vnaprej. Živimo pač po v naprej napisanem scenariju. ( z zelo malo svobodne volje )
Objavljena slika

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

#12 Gaia

Gaia
 • ŽeČistoDomači
 • Št. objav: 263

Objavljeno: 1. december 2007, 09:50

Tudi Mile Dupor ( znani hrvatski astrolog), si je natančno določil dan smrti.
Z ozirom na to, da je poznal krhkost svoje žene, se je tisti dan, ko je vedel, da je njegov zadnji, vselil k sinu, si oblekel kopalni plašč, sedel v gugalni stol in umrl.Točno po
izračunih. Če poznamo njegovo znanje astrologije, nas to ne sme presenečati. :o|o: Vsaj mene ne. Končno je vse določeno vnaprej. Živimo pač po v naprej napisanem scenariju. ( z zelo malo svobodne volje )

Ni čisto tako, draga čveka!
Ravno to bi rada povedala zahodni astrologiji, da imamo moč prijeti usodo v lastne roke in jo spremeniti.
Ne vem pri spoštovanem Duporju, vendar veliko-krat odidejo ljudje prav zaradi določenega vzorca, ki genetsko potuje skozi prednike. Včasih lahko kot šok, ki ga je potrebno ozavestiti,,, Ali pa recimo ona gospa, ki se oglasila na tv paprika in sem ji rekla, da če hoče preživeti raka, mora najti VZROK, zakaj se je pojavil...Luna na ascendentu, v znamenju kozla, v konjunkciji s kironom, mi je povedala, da je imela premalo ljubezni v otroštvu, do 7-leta. Naprej, gledano ascendent je lahko tudi genetska predispozicija, ki se pokaže skozi karakter, fizično telo (mitohondrijski gen od svoje babice) Seveda je rekla, da to pozuje skozi družino....Seveda brez tega dela na sebi, se lahko izračuna datum smrti, zelo hitro, na prvi pogled, A to ni bistvo. Bistvo je v tem, da se v času fizičnega življenja pozdravi vzorce, da se jih ne nosi na ono stran, kajti potem se le rodiš z novimi, istimi bolečinami, ...


Res pa je, da astrologijo zahodnjaki tako malo uporabljamo v pomoč, kako oditi na ono stran z mirom in harmonijo v sebi, ne pa kot recimo zdravljenje nekuh vzorcev, ki potujejo od enega do drugega in v bistvu umirajo za istimi boleznimi, z enakimi strahovi in podobno.

Bodi pozorna, kadar ima nekdo planete v raku, pa dispozirtor odpira šesto hišo. Ali pa še venero v 6.hiši, ki je dispozitor IC... V kakšnem aspektu z jupitrom že lahko pokaže na krvni sladkor in takoj zvoni alarm, da gre za močan vzorec tiranije, ki izhaja iz strani prednikov.
Kako fermentira jabolko?
Najprej sladkor, potem kis, potem plesen in šele v četrti generaciji se pozdravi samo po sebi. Prej pa se pojavijo alergije.. na kisline, plesni, sladkorna, kot posledica direktnega genetskega preskoka določenega tirana v družini...
No, toliko na kratko, GAIA
To je že znak, da bi lahko pozdravil kakšne genetske bolezni, če ne pa se lahko izračuna čas smrti. Kakor komur ljubše.
Taši Delek!
www.astrogaia.net

#13 Gost_šastka_*

Gost_šastka_*
 • Gost

Objavljeno: 2. december 2007, 11:27

Zelo zanimivo. Se mi zdi da karmo jemle večina preveč enostavno. Le redki se zavedajo da se določene stvari vlečejo čez več rodov in koliko dobrega in moči in znanja in zavedanja je potrebno da se spremeni.

#14 Pinka

Pinka
 • D član
 • Št. objav: 3 716

Objavljeno: 3. december 2007, 18:44

Večina jih sploh ne verjame v karmo. Velikokrat sem opazila, da ljudje gledajo na reinkarnacijo na ta način češ, da se nekdo boji smrti in zato verjame v to. V karmo verjamem že kar nekaj časa pa ni bilo potrebno nobenih velikih sprememb v mojem življenju...enostavno vem, da obstaja...tako kot vem, da obstaja telo, um in duša...pa v slednjo večina ljudi ne verjame...vsi pa nekako verjamejo v to, da se ti vse vrne...tako ali drugače...kar daš to dobiš...
velikokrat se vprašam zakaj se ljudje ne znamo videti...ja videti...zakaj ne vidimo svojih dejanj, druge pa tako zlahka obsojamo...hkrati pa se mi vse bolj zdi, da je pač tako lažje....če pač obsojaš druge se potem ti sam počutiš več vrednega, boljšega itd, dejansko pa nikoli ne spoznaš sebe...
What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson
Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0