Ja vem da bo tut v dvanajsti. Pa kaj? T Mars v dvanajsti ma itak zlo omejene energy, a veva da to ni nič novga zate. Maš tm natalno strica Satkota in je pol hendlanje z omejenimi resursi zate itak piece of cake. Venerca lih tm bo pa še dodatno vse skupi ne samo omilila, temveč še vse skupi obrnila v dobro. Taka dobra spajsy zadevšna se bo iz vsega izcimila. Dvanajsta ni sam hiša izolacije, zaporov in bolnic. Je tut hiša ki nakazuje vse tvoje skrite želje, nepoznane danosti, tvojo podzavest, tut podobno kot enajsta hiša omogoča avanturce, oziroma kake take ful zanimive, misteriozne, čarobne zadevščine. In najbrž bo T Mars sprožu poleg kake gripce tut en tak prijeten plaz dogodkov, ki bodo privreli iz tebe in te prisilili da zase kaj narediš. In če nič drugega bo marsikaj od tega, kar je globoko v tebi, pršlo vn. Moraš vedet da je tvoj mars ful dobro aspektiran in tut zlo discipliniran, ker je pač v devici. Plus ugodne progresije in direkcije. Skratka ni blema.
Pa še mimgrede.........sej to veš, da maš klasični, šolski primer dolga iz prejšnjega lajfa. Saturn v tej hiši ti to nakazuje. V prejšnjem lajfu si ostala dolžna in nekaznovano odšla. No in....whatever........zdej bo zate recimo en tak primeren trenutek da vrneš svoj dolg, da pošlihtaš stare pufe iz prejšnjih življenj.
Hm, vidim, da nimaš mojih točnih podatkov. Moja konjunkcija Venera-Saturn se nahaja še v 11.hiši. (če imaš še stare podatke, vedi da sem blefirala). Moje Sončece je v X hiši, Pluton v I, itd...
Edini ''problemček'' je ta karmična 12.hiša z mojim Marsom in Luno. Sicer mi energije ne primanjkuje, samo da je ''skrita''...dvakrat premislim preden se impulzivno odzovem. 12.hiša rada premeditira in nekaj skriva (s tem vara, kot Neptun ki ji vlada), je hiša starih duš, ki niso impulzivne temveč premišljene (tako kot so X in 11.hiša). Torej, V 12.hiši planeti niso bolj švoh, ampak je energija skrita in lahko vara okolico. Kot takrat ko eni mislijo da sem angeljček a sem...

. Se hecam seveda.
Ko sem bila mlajša sem bila dobra športnica, naravno vzdržljiva, hitra...zmeraj prva v razredu v športu. Sem tudi tekmovala drugje in medalje mi niso primanjkovale. Sej ne, da se važim, ampak toliko o energiji.
Če želiš moje točne podatke, moraš tudi ti nekaj meni razkriti. Ne vem kje je problem. Ma itak opažam, da večina slovencev non stop nekaj skriva ne samo pred drugimi, ampak tudi pred sabo.

Sej te ne sprašujem po nevem čem. Saj sončevo znamenje mi potrdi...verjam, sicer, da si Ribi.